29.4

Mmm.. Har precis gjort färdigt  det jag tror är den "snyggaste" maten jag någonsin åstakommit om man nu kan se det som en merit...  En härlig taco paj med körsbärstomater & mozzarella.. Den ser så underbart god ut att jag blir sugen på att äta upp alltihopa! Men oj oj, det orkar jag aldrig och skulle inte heller ens försöka! Hehe... Väntar på en film sen ska jag och K mysa framför tv'n!

Hemma idag, och imorgon. Mitt sista försök att kurera mig nu. Har iaf nästan fått tillbaka min röst helt och hållet. Men jag har fortfarande lock för bägge öronen vilket gör att jag hör dåligt och alla ljud som världen avger är jätte jobbiga, typ bilar som kör barn som skriker, vatten som rinner. Och därav att jag inte orkade jobba dom här två dagarna som var fram till helgen. Rent fysiskt är jag pigg men huvudvärken och ljuden.. Aaahh.. Jag orkade inte!

Så, vart en tur till maxi, kände mig mycket fattig när jag kom därifrån. Spreciellt eftersom jag även köpt 2 par skor, kläder på gina samt klippt mig =/ Shit, tur att jag inte har för vana att få mycke pengar för då går det så här...

Förövrigt så blir det en riktig tjejkväll imorgon.. Hem till cindy och grilla är det som gäller! Och alla kommer va där... NICE! Vad ska ni  göra??

Fredag ska det bli någon slags couples day, eller night är väl rätt ord =/ Vi får väl se hur det går! Grillning och kubb står på schemat.. Är det någon som är sugen så hör av er! Än så länge är det jag och K samt Jessica och hennes Jonas, hoppas att vi får med Emma och Robert också!

Nej, nu får det va nog med det här.. Ska se om vi kan mysa nu istället! Puss så länge!
// Sandra ♥

26.4 - 2

Söndag kväll och nu är det en ny vecka på G.
Jobb måndag till torsdag sen hoppas jag på något storslaget valborgsfirande.. Vad ska alla ni göra?? Jag vill höra!

Dagen idag var i övrigt väldigt lam, har inte hänt så mycket kom nyss hem från emma vi käkade tacos, kollade på sällskapsresan spelde lite lego indiana jones på wii. En typisk emma och sandra kväll med andra ord!

Nu ska jag hoppa till soffan och sitta brevid min karl!

// Sandra ♥


26.4

Vilken dag det blev! Hade ju dock velat avsluta den med grillning och kubb. Men man kan inte få allt på en och samma gång.

Jag och emma kikade på fotbollen tillsammans med Anna & Moa, vi satt och glassade i solen och såg en ganska lam match VIK-Gammla Uppsala som slutade 0-1 tyvärr. Men "vår" robert nr.20 kämpade bra och vi kände oss stolta!

Plockade sen upp Jessica och hamnade på La pastas ute servering på Klockartorpet, hur nice som hellst!!! Mumsig pasta avnjöts och sen gled vi vidare i solen. Ner till Kajens fik och trängdes med alla andra där emmas robert satt med en polare. Vi brudar käkade lite glass efter ca 20 min i kö!!! Vi blev kvar där ganska länge sen åkte vi vidare släppte av robert hemma hos sig och vi brudar drog till emma. Satt på balkongen ett tag till jag sjuklingen tyckte det blev på tok för kallt! Då gick vi in och lirade lite wii. Robert kom, jag och Jessica lämnade kärleksparet till sitt öde då dom skulle åka till sthlm och se på r.a.w.  med Magnus Betnér.

Vi åkte till coop köpte lite käk och så har vi setat hemma hos mig lirat monopol och kollat på lilla sjöjungfrun samt pocahontas. Hon har nu gått hem med jonas och jag kollar på oliver & gänget. Kommer väl somna så fort jag lägger ifrån mig datorn...

Hoppas ni haft en underbar lördag som jag!
// Sandra ♥

25.4 - 2

Det vart en kort tråkighet.. Sekunder efter att jag publicerat förra inlägget så kliver sambon upp och börjar greja, han ska iväg och sola i det fina vädret med en polare.

Precis efter det ringer emma.... Och det vart bestämt att vi ska gå på fotboll! Emmas karl Robert spelar för vik och dom har hemma match idag så som trogen flickvän hon är och trogen flickvännens bästa kompis så ska vi sitta (i solen) och hejja på när vik spelar!

Sen lutar det åt att jag är helt utan sällskap ikväll då sambon tydligen skulle på partaj och emma och robert ska till sthlm och gå på r.a.w. Så det blir ju lite borging.. Aja, nu ska jag iväg och njuta av sällskapet så länge jag kan!

Tjingeling....


// Sandra ♥

25.4

Underbar morgon.. Hoppas resten av helgen följer detta!

Har vart vaken ett tag nu, vet inte riktigt vad jag ska göra eftersom K sover så kan man inte direkt dra igång värsta projektet!

Nu är det iaf helt klart att 1/7 så flyttar vi, hoppas hoppas bara att vi blir av med vår lägenhet, då uppsägningstiden är till 1/8 egentlgien. Vår ekonomi klarar inte 10.000 i hyror en månad !!!! Klockartorpsgatan 42.B blir den nya adressen och vi lämnar karlfeldtsgatan 31A bakom oss. Skönt med en ny start i större format!

Är förövrigt riktigt risig, va hemma onsdag-torsdag borde vart hemma igår med men jag kände mig pigg på torsdagen men så blev det fredag morgon och jag var sämre igen, men det var ju bara att pallra sig iväg. Nu sitter jag här med en ömmande hals och täppt näsa och låter som en kråka när jag ska försöka prata! Tråkigt!

Annars så finns det inga planer för helgen då jag inte får löning förrns på måndag så står mitt saldo just nu på 12,80. Så om nån vill hitta på nått man kan göra för den summan så hör av er så är jag med på vad som hellst!!

Ska gå o se om jag kan hitta nått att göra, orkar inte knappa mer här just nu...
Dessutom så väntar jag bara på att bror min ska bli pappa, hans marina är idag 40+2

Kramis..
// Sandra ♥

20.4

Jobbdag igen.. bara 4 kvar till helgen!
Sjukt trött imorrse då jag kom på igårkväll när jag lagt mig att ojdå jag börjar inte 7.30 jag ska ju öppna!!! Så vart jag irriterad på mig själv för då var ju klockans aldelles för sent för att gå och lägga sig om man ska öppna!!! Men, jag kom upp och iväg....

Lagar lte mat nu, vart spagetti och köttbullar (hemmagjorda). Kom på nyss när allt nästan är klart att vi inte har någon ketchup!! Men det får lov att gå ändå...

Dans ikväll, rock först och sen dubbelbugg! Det närmar sig avslutning och sm nu. Hoppas allt hinner sätta sig ordentligt innan det är dax!

Tråkigt inlägg idag, men så kan det va ibland.... ... o by the way så vart det ingen dans igår!

Puss o Kram

// Sandra ♥


19.4

Trött och sliten.. Men hade väldigt kul igår! Blir fortsatt soffläge under dagen!

18.4

IGÅR KVÄLL:
Jessica: Din blogg suger!
Jag: Ja vet.. Jag sitter aldrig vid datorn längre!

Kanske läge för en liten uppdatering, va ju ett tag sen.

Jag hade en underbar påskledighet nere i göteborg hos mina svärföräldrar där vi bara njöt av det underbara vädret! Tillbaka till jobbet och pang på full barngrupp i 2 dagar nu, har inte hänt på 3 veckor... Alla hade verkligen blivit friska under påsken.

Har ocksåkikat på en ny lägenhet åt oss. Och vi kommer att flytta... 1/7 eller 1/8 vi får se. Till klockartorpet, 1 rum 10 kvm extra samt 500 kr billigare hyra =) Inget att tveka över direkt! Så i sommar vi vi ha lite flyttkalas ska se till att bjuda in så många som  möjligt.

Sitter här och väntar ut tiden lite känns det som, egentlgien borde jag säda städa städa.. Men vem hade lust! Ska till mormor och äta lunch samt hjälpa henne med att beställa hem lite bilder va tydligen nått som krånglade.

Har sjukt stor lust att dansa, jag har slängt iväg ett sms med en desperat önskan men troligen blir det inte av då mottagaren va ute och slira i fredagsnattens sena timmar! Jag får dansa aldelles för lite nu för tiden, det bara kryper i kroppen på mig och jag mår så dåligt av att bara stå och se på alla jag undervisar när dom får fara runt till musiken. JAG VILL OCKSÅ!!! JAG VILL OCKSÅ!!! JAG VILL OCKSÅ!!! JAG VILL OCKSÅ!!! JAG VILL OCKSÅ!!! JAG VILL OCKSÅ!!! 

                   

Det är det här jag saknar.. Så fruktansvärt.  Bilderna är väl från 03-04 skulle jag tippa =)
Tack o lov har jag iaf Johan så jag får bugga lite... '

IKVÄLL ???? Ja vem vet..

Puss o Kram
// Sandra ♥

2.4

O så var det April.. Vad hände?? Men jag tycker det är jätte skönt.. Det betyder att solen och värmen är på G på riktigt. Vi har ju fått lite försmak nu och jag njuter av varenda sekund!!

I övrigt så har det har det här inte varit någon bra vecka. Jag har kännt mig helt matt och orkeslös, ingen glädje direkt utan allt har mer kännts som måsten. Jätte trött har jag också vart, somnat kl nio två dar i rad dock inte ikväll då jag kom hem förrst vid nio men det börjar snart bli dags.... Längtar till jag får gå hem imorgon efter jobbet och bara ha HELG!!!

Måste också säga att jag blev hur lycklig som helst när deklarationen dök ner i lådan här om dan.. Strax över 11.000 kommer tillbaka till mig =) Det kan inte bli mycket bättre än så!! Hur gick det för er?

Nej.. Nu är orken helt slut.... Natti!
// Sandra ♥


RSS 2.0
Test