31 Januari

God morgon på er!
Trögstartat idag.. Men jag har till och med hunnit med ett kort bad och ansiktsmask - skönt och nödvändigt!

Måndag och sista jobbdagen innan två lediga dagar, skönt!
Nu ska jag snabbt borsta tänderna och sen skynda skynda till jobbet!

Kram och puss till er!


30 Januari - Mobilblogg - Jag orkade inte ...

img_0379 (MMS)

30 Januari - Mobilblogg - Jag orkade inte längre än såhär.. Haha! Kan inte minnas när jag la mig innan kl 22 senast! Solsidan var som vanligt grymt roligt.. Ove is King ;) Men nu avslutar jag med att läsa ett par sidor i min braiga bok! Natti natti!


30 Januari

Och så var det söndag kväll igen och jag undrar som vanligt vart tog tiden vägen?!

En vecka med lite för lite sömn så ikväll blir det tidigt i säng kan jag lova. Men först ska det käkas lite och så klart kika på Solsidan. Jag är precis som alla andra helt frälst i denna underbara fantastiskt roliga serie!

Sjukaste grejen hände på jobbet idag. Det är så svårt att återberätta sånna här saker så det blir så roligt och konstigt som jag upplevde det så jag tänker inte ens försöka dra massa detaljer utan gör bara en kort sammanfattning. Stod i ena kassan och "hängde" lite, då kommer det in en kille i sisådär 25-30 års åldern och lutar sig fram mot mig: -Ursäkta att jag stör, men jag måste bara säga att du har så otroligt vackra ögon! What tänker jag?!?! Garvar ihjäl mig inombords och klämmer fram ett tack. Hahaha!! Jag trodde inte sånt kudne hända.. My god! Förstår inte ens hur han har sett mig, för jag står med ryggen utåt och han har inte vart inne i butiken. Haha! Ja, vad ska man säga... Humor iaf!

Ha en mysig söndagkväll lovers!

29 Januari - Mobilblogg - Är med mamma hem...

img_6464 (MMS)

29 Januari - Mobilblogg - Är med mamma hemma hos Kjell.. Det blir grillat till middag :) Lammkotletter, mandelpotatis/jordnötskocksmos, hemlagad bea sås och en mumsig sallad! Mmmmm...


29 Januari

Good morning lovers!

Jobbhelg står för dörren och jag känner mig taggad. Skönt att fått den här ledigheten så man känner suget.. Så kom och handla vet ja ;)

Några få dagar kvar av årets första månad och tiden bara rinner förbi tycker jag.. Eller??

Vad ska ni göra i helgen snyggingar??

Puss o Kram


28 Januari

Sitter och kikar på the big bang theory. Sjukt kul serie faktiskt!

Va som jag skrev och lunchade med mamma och mormor, va på Sportköket och jag måste säga att jag vart aningens besviken. Va ingen höjdare idag men det gick ner iaf och vattenmelonen gjorde hela besöket ;)





 





Vi åkte vidare ut till Hälla shoppade lite på diverse affärer.. Nu sitter jag och väntar på bättre tider ;)
Jobbar helg coming up. Hoppas på lite drag, men det lär inte hända. Alltid dött på mina jobbarhelger.

 

Ha en mysig Fredag sötisar, det ska jag. Let's dance och allt!

28 Januari

Har shoppat lite i veckan.. Dock bara lite. Stolt över mig själv!





En liten "kofta" gillade verkligen den annorlunda skärningen och dragkedjan. Gillar även lapparna på armbågarna, även om dom inte syns så bra på bilderna :) 299 kr Lindex





En lite mer vanlig kofta dock lite längre modell. 299 kr på KappAhl, men med en 25% kupong som mormor bjöd på och 100 kr kvar från presentkortet jag fick av pappa i juklapp så vart det 125 kr! Fynd :D


En ny Bh från Lindex. 179 kr. Väldigt bra pris tycker jag... Och riktigt fin!



Lyxade även till det med en skvallerblaska ;)

Ni får ursäkta den fruktansvärda kvalitén på bilderna. Man ser ju iaf vad det är ;)

28 Januari - Mobilblogg - Strosar runt bla...

img_6663 (MMS)

28 Januari - Mobilblogg - Strosar runt bland affärerna på Hälla.. En kofta inhandlad än så länge! Nu en liten glass så vi får mer energi :)


28 Januari

Det är inte alltid det blir som planerat.
Lunchen med farmor vart inställd av olika anledningar och nu försöker vi få tag på henne för att se om vi kan åka dit och fika lite senare iaf. Vi får väl se helt enkelt..

Vi ringde mormor istället så det blir lunch iaf. Hon kom precis hit så jag måste nog sätta lite fart sitter här i bara underkläderna.. Haha! Tiden gick visst lite fortare än jag tänk mig så jag får återkomma senare!

Kram på er!

27 Januari

Bara en ledig dag kvar nu.. Lite ångest faktiskt! Men det är bara tre arbetsdagar och sen ledigt igen så jag ska inte klaga. Dessutom är det ju helg nu :)

Har som sagt spenderat dagen med vännerna på solsidan. Har sett klart hela säsong ett! Bästa serien ever. Nu längtar jag efter nästa avsnitt :D

Imorgon så ska vi äta lunch med farmor och eventuellt ta en liten fika också. Kunde ju inte närvara på hennes 80års kalas så vi ska fira nu i efterhand.

Dax att sova.. Natti natti!




Bild som Linda tog i Sävsjö

27 Januari

Började dagen idag med att gå på massage! Fick helkroppsmassage av en tjej som går sista året på västerås praktiska gymnasium. Hon va superduktig! Jätte skönt och avslappnande helt underbart... 180 pix.

Resten av dagen har jag spenderat med mina bästa vänner på Saltis. Solsidan is the shit :D

Träningen ikväll med Mats är inställd. Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.... Grymt besviken!

En ledig dag kvar innan det är dags för jobb igen!
Kram på er!

26 Januari - Mobilblogg - Glömde ju dela m...

img_5272 (MMS)

26 Januari - Mobilblogg - Glömde ju dela med mig av dom underbara nyheterna efter vägningen idag! - 0,7 så jag fick min 4e stjärna och -12,6 totalt! Fan va bra jag är.. God damn! Beach 2011 kommer bli den bästa bad säsongen på länge!!


26 Januari


Sten Sture GP samt Sten Sture Snurren 21-23/1 2011




Dags för tävling! Tävlingsgolvet för helgen..



Kerstin, Linda och Per på läktaren



Väntar på Linda.. En sväng till ICA



Per bråkade med Linda så hon flydde ut ur affären :)



Fina Linda <3



Jag hitta julskum på rea.. Bra godis när man går på vv! Synd att det inte finns året runt =/



Det vart lite ont om plats i sängen så vad gör man ;)



Mmm.. Mat!





Per var "lite" trött på söndagen då han "råkade" vara ute till halv tre och drack "några" öl =)



Tröttnisse...



Måste uppdatera fb ;)



Snyggingar... Haha!

 

Per va super söt i sin blomfluga :D



Linda pussade hejdå!

Tack för den här helgen... Underbart med många skratt har det vart!!

25 Januari

Nej.. Ni får faktiskt vänta till imorgon!
Vart mycket senare än jag tänkt mig och jag är så vansinnigt trött nu så jag orkar verkligen inte!

Vägning imorgon... Håll tummarna!

25 Januari

Jaha.. Tillbaka till verkligheten. Är hemma igen efter mitt "äventyr".

Nu har jag precis käkat lite mellis och ska snart dra på mig träningskläderna och traska iväg till schagergympan. Riktigt sugen! Blir mycket träna den här veckan. Ser mest fram emot Torsdagens dubbelbugg som va på väg att bli inställd men som tur va så ordnade det sig!

Och på tal om dubbelbugg så har nu söta Linda fått upp filmerna från helgens tävling! Så snabba er att klicka över till henne och kika :D

Jag slänger upp mina bilder senare ikväll.... Men ni får ett litet smakprov ;)


24 Januari

Fick ledigt imorgon också som jag egentligen skulle haft från första början så nu har jag fyra dagar ledigt, semester :D Det innebär att jag redan ikväll drar på äventyr så adios amigos. Ni får vänta på bilder och berättelser från helgen helt enkelt!
Puss på er!

24 Januari

God morgon..

Är helt trasig i kroppen. Så fruktansvärt mörbultad, my god. Och framförallt en väldigt ond tå. Tror Linda och Per  kan intyga att den är rätt söndrig, har haft ont hela natten... Nu vätskar till och med såret så jag måste nog plåstra om den....  Stackars mig!

Veckan då.. Jobbar idag och en kort stund imorgon sen är jag ledig ända till fredag och avslutar med jobb lördag och söndag. Kan säga att jag är väldigt väldigt glad över att jag har så mycket ledigt nu, jag behöver vila! Men, mycket som ska göras på dessa lediga dagar. Träna på tisdag 17.30-18.45 och eventuellt på onsdag. Efter tisdagsträningen ska jag iväg på "äventyr" :) Och på onsdag så är det ju så klart vägning. Torsdagen bjuder på en helkroppsmassage på morgonen och kvällen bjuder upp till dans med min absoluta favorit tränare all times; Mats Ivarsson - Dubbelbugg it is! Fredag, inga planer än så länge.

Men nu ska jag försöka ta mitt söndriga jag och fräscha upp mig så jag kan åka till jobbet om någon timme  :)



Kram på er!

23 Januari

Äntligen tillbaka i Vässan...
Sävsjö är inte mycket att hänga i granen och ni någon gång ska åka dit så undvik att bo på Stadshotellet om ni absolut inte måste! Ska återkomma och förklara lite tydligare i veckan när jag har ledig dag och orkar skriva lite mer. För nu är jag helt slut efter att ha vart på resande fot sen i fredagskväll. Men jag har haft underbart roligt med mina underbara danspartners och vi har fått oss många skratt :)
Tack för den här helgen! Kärlek <3

God natt kära läsare, jag ska ta min slitna kropp och ge den lite välbehövlig sömn!
På återskrivande!

22 Januari - Mobilblogg - Tillbaka på Hote...

img_7876 (MMS)

22 Januari - Mobilblogg - Tillbaka på Hotellet nu, kikar på reprisen av På Spåret just nu. Ska ut och käka lite senare! Har bytt rum och ska sova med Linda inatt :) Tävlingen var riktig bra, visserligen håller den på än me det vi såg va bra! Tyckte nya systemet funkade utmärkt och finalerna i BJA och BVA va riktigt riktigt bra med 3 cups systemet! Återkommer med närmre beskrivning när jag kommit hem! Imorgon får ni hålla tummarna för oss då blir det boogie och dubbeltävling.. Ha en trevlig lördagskväll önskar vi här i Sävsjö!


22 Januari - Mobilblogg - Sävsjö stadshote...

img_0306 (MMS)

22 Januari - Mobilblogg - Sävsjö stadshotell är precis vad jag kommer ihåg. Ett ruckel ;) Haha.. Stinkande rum och ett ostädat ofräscht badrum. Mindre kul, men men. Kerstin är i full gång ich städar.. Men för mig så vinner tröttheten och jag säger God Natt!!


21 Januari - Mobilblogg - Äntligen på väg....

21 Januari - Mobilblogg - Äntligen på väg.. Anländer Sävsjö inatt någon gång. Men bättre sent än aldrig ;) Ha en trevlig Fredag kväll!!


20 Januari

Nu ska jag strax aldelles för sent krypa till kojs. Och inte har jag packat heller! Blir till att vara effektiv imorgon bitti, men eftersom jag bara ska vara borta tills på söndag och ska spendera mesta dels av tiden i tävlingslokalen så behöver jag inte allt för mycket grejer. Men dom få som jag måste ha gäller det att verkligen komma ihåg!

Det hela blir dock krångligare av att jag fortfarande inte har något kontokort så jag måste helt enkelt ha "massa" cash och hur kul är det?! Inte alls..

Men men. Besvärlig kväll på jobbet. Besök av pundare höga som hus som tyckte att dom behövde parfym. Vi fick hjälp av personal från både din sko och dressman eftersom Jannica skulle gå hem. Tillslut gick dom iaf och det tjöt precis som vi förstod men vi vågade inte bråka med dom. Hjärtat i halsgropen oh darrig på hand ett bra tag efter. Men det är som det är och det finns inget att göra åt saken.

Vill också passa på att nämna att min kära farmor fyller 80 år idag. Bild finns i VLT för den som är intresserad :D

God Natt vänner!

20 Januari

Torsdag idag och veckan börjar gå mitt sitt slut!
Hela helgen tänker jag spendera nere i Sävsjö. Tävlings dax! Riktigt längtar, var super kul sist så jag hoppas det blir lika kul på söndag. Vi får väl se om vi lyckas upprepa succén ;)
Vi tränade dubbelbugg i måndags och fixade faktiskt om lite i koreografin och jag måste säga att jag vart supernöjd med det hela. Visserligen fortfarande mycket kvar men det är ett steg på vägen iaf.
Nyfikna på hur det såg ut sist vi tävlade så klicka här!

Jobbardags. Hörs!

19 Januari

Lyckliga jag!

-0,5 kg på vågen idag och ett delmål nått. Dock retligt då det bara var 0,1 kg kvar till fjärde stjärnan. Men den tar vi nästa vecka utan problem. Känns skönt nu att komma på banan igen efter en liten "svacka" under jul/nyår. 

Drömmen vore om jag kunde fortsätta snitta -0,5 hela våren vilket innbär att jag ska vara i mål den 3e augusti.  Mitt stora mål med det hela är ju att kunna fira min 25års dag som mitt snyggaste jag! Så nu tar vi sats och ser fram emot sommaren då jag ska bada i bikini och vara nöjd!

Måste faktiskt berätta vad som "hände" i måndags. Åkte direkt till lokalen efter jobbet, bytte om gick in i lokalen hämtade vattenflaskan gick och fyllde på den kom tillbaka. Då undrade sötnosarna Douglas, Anna & Bella vart resten av jag tagit vägen. Haha!! Sötast. Sånt som verkligen gör ens dag.... Puss på er!


19 Januari

Onsdag mornar måste vara dom värsta... Kommer knappt ur sängen!

Nästa vecka så återgår jag till i princip till normalt schema så då är även onsdagar ledig dag och det längtar jag verkligen efter! Ska snabbt iväg på vägningen och sen till jobbet. Hinner inte sitta kvar på mötet då jag bytte tid med Jannica idag så jag börjar redan 10.30.

Ha en bra dag!


18 Januari

Är riktigt stolt över mig själv då jag faktiskt gjorde som jag sa och städade :)
Plockade ihop rejält i mitt rum samt damsög hela lägenheten förutom mammas sovrum. Sen så vek jag och la in all min torra tvätt. Nu på kvällen efter träningen så fick jag en maskin tvättat och hängd så go me! ;)

Men, jag nöjde mig inte med det tråkiga städandet utan jag fick min syster på tråden så jag sa åt henne att ringa förskolan och säga att jag hämtar lillstumpan innan mellis. Alltid lika unerbart att mötas av hennes glädjeskutt när man kommer. Sötnos, hon börjar bli riktigt stor! Vi åkte till henne där storesyskonen redan var och så lekte vi tillsammans med Linn på Sagas rum. Det vart lite pussel och degande bla, sen vart moster trött och la sig i stumpans säng och då satte Linn på en film så jag och Sagis mös till den.










Hem, väldigt trött och funderade på om jag skulle strunta i träningen. Men som tur var så fann jag energi och gick iväg. Det va helt enkelt meingen att jag skulle träna då passet var helt underbart idag! (Var väldigt missnöjd förra veckan) Ny musik, nya rörelser. Nästan allt var kanon, fortfarande en del grejer som inte gjordes i takt vilket är oerhört svårt för min själ. Men jag tror att nästa vecka eller veckan därpå kommer allt sitta perfekt för ledaren som även hon var hundra gånger bättre idag. Så schalgergympan på Massageterapeufterna rekomenderas starkt!

Det är dags att sova nu, är 30 minuter sen. Har ju tänkt mig att jag ska vara i säng senast 23 på vardagar och det har faktiskt funkat bra. Så jag ska väl inte gnälla ;)

God Natt Läsare!
Ny dag imorgon...

18 Januari

Tisdag brukar vara lika med ledigdag och så även denna vecka. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Städa och plocka lite lär det ju bli då inget annat spännande verkar dyka upp! Träna ska jag iaf göra ikväll 17.30-19.45. Schlagergympa och Yoga. Ska bli intressant att se om passet är bättre idag än förra veckan. Hoppas!

Ni får förvrigt ursäkta den usla kvaliten på bilderna som visas. Jag har ju ingen vettig kamera. Eller ja, jag har ju en kamera men den hittade jag inte i lördags så därför är det bara bilder från telefonen. Det är ju så att jag fyller 25 i augusti och jag vet att jag sagt det till iaf mamma men jag skulle bli väldigt väldigt glad om jag skulle få en ordentlig systemkamera, gärna med stativ och fjärrutlösare till. Hela släkten får gärna gå ihop, nöjer mig med en present :D

Och på tal om presenter och födelsedagar så fyller Kenneth år idag. Grattis till dig!

Nej, nu måste jag få i mig lite frukost. Jätte hungrig!
På återskrivande.

17 Januari

Lördagskvällen som började med att jag glömde allt groggvirke på jobbet så jag fick panikhandla nytt på väg till Emma. Hur kul som hellst med tjejerna på förfesten. Krogen, vem vet?! Borttappade kort - KATASTROF! Söndag, jobbade önskade att jag skulle "dö". Måndagmorgon. Yes! Mina grejer finns kvar på bmb Lycka!



  


















17 Januari - Mobilblogg - En mycket nöjd t...

img_4220 (MMS)

17 Januari - Mobilblogg - En mycket nöjd tjej är jag nu! Och Emma är precis lika nöjd :) Vi båda hängde på låset kl 12.00 vid bmb idag för att hämta våra "borttappade" saker. Slarvmajor jag vet! Men vi va ju inte ensamma direkt. Fick till och med stå i kö!! Haha.. Roligast :)


17 Januari

Lycka!
Ibland har man tur.. Hela min hållare med konto- och körkort finns på bmb. Trodde jag aldrig!
Så, nu ska jag bara ringa och be om att få börja senare så jag kan hämta ut det hela då dom har väldigt snåla öppetider för att hämta grejer. Men men, nu vet jag iaf att sakerna inte är borta. Tur i oturen!
Lycka!

Mobilblogg - 16 Januari -

img_3379 (MMS)

Nu tar jag mitt oerhört slitna jag och sover! Hoppas på en bättre dag imorgon :) Och om någon skulle råka hitta mitt körkort så please let me know! Haha.. Kan ju bara glömma att jag kommer få se det igen! Lite synd, hade ju gärna haft kvar mitt första körkort lixom! Men vad säger man, skyll dig själv och japp det tänker jag göra! God Natt vänner.. Fullt upp vecka delux som kommer!


15 Januari - Mobilblogg - Riktigt skön dag...

15 Januari - Mobilblogg - Riktigt skön dag på jobbet idag! Jag och Jannica jobbar så jäkla bra ihop! Ikväll vart det otippat en riktig tjejkväll! Hur kul som hellst och så trevligt att ses när man nästan aldrig gör det! Utgång väntar, nice! Ha det bra vänner!


14 Januari

Har spenderat kvällen med att kika på Let´s Dance. Otippat när det gäller mig va ;) Haha! Dansare till 100% så man kan ju inget annat. Som "vanligt" så var det fel par som åkte. Var det bara jag som såg att Björn Ranelid sög? Men men.. Så är det när taktlösa Svenskar ska ha makten..

I övrigt så har jag bättrat på blondin skalan ikväll också ;) Det vart ju visst så att det luktar utgång imorgon så då måste man ju look my best! Eller så kanske det va så att jag hade tänk göra det ändå! Partaj med brudarna (dock inte alls se pics vilka som kommer) står på schemat. Kan knappt komma ihåg när det senast skedde.
My god! Kommer nog blir en riktigt bra kväll!
Ni som inte kommer. Skyll er själv ;)


  


14 Januari

 Shopping sa jag och shopping blev det!
Redovisning kommer här..



Leggings.. Kostade nada eftersom jag hade presentkort så tack pappa!

 

Söt tshirt på Gina, 149 kr. Riktigt fynd!



Jobbar tofflor. Underbart sköna och ganska fina måste jag ändå säga. 549 kr Hälsokraft.



Väldigt snygga, lite osköna men jag hoppas jag ska gå in dom. Ska prova dom här hemma lite innan jag bestämmer mig om jag ska ha kvar dom. Vad tycker ni? 500 kr Bianco.

 

Underbar plånbok i skinn. 459 kr Zigma handskar och Väskor. Svin dyrt men ni skulle känna hur den känns när man håller i den. Snacka om vardagslyx varje gång man ska betala något!



Är inte det här bara det roligaste på länge?! 29 kr på Lagerhaus. Kommer le varje gång jag ska ta med matlådan :)

Eftersom jag även har personalrabatt på Lagerhaus och det va halva reaproset så köpte jag även två sånna här fina röda skålar att ha lite småsaker i eller bara som dekoration kanske!



Sen så hämtade jag även ut ett paket med grejer som jag fått när jag skickade efter en tidning.

 

En så kallad "weekend bag" Men snygg skalan på den ligger ju på minus så den blir nog inte jätte använd. Men däremot den ursöta rosa neccesären från FACE Sthlm och läppglanset från samma kommer nog bli väl använt!

Var även på Hälla området i förmiddags och köpte lite grejer som jag inte kan nämna här då det är födelsedagspresenter och jag vet att dom blivande mottagarna av dessa paket läser här då och då. Skulle ju vara tråkigt att avslöja redan nu vad dom får i paketen på trettonårsdagen. Stora skitungar ;)

That's it. Inte jätte mycket saker, men massa pengar. Så när jag köpt ut mina grejer på jobbet imorgon så får det tusan vara stopp ett tag!

Adios amigos!

14 Januari - Mobilblogg - Lunchar med mamm...

img_8133 (MMS)

14 Januari - Mobilblogg - Lunchar med mamma på Vivaldi... Mycket smarrig sallad vart det idag :) Sen väntar shopping! Kramis


14 Januari

Leeeedigt!!
Ska kanske börja dagen med en snabb sväng till gymmet. Egentligen är jag inte träningssugen alls så vi kanske hoppar över det :) Har bestämt mig för att träningen ska bara bli baserad på lust iår. Ska  träna för att jag vill och inte för att jag känner att jag måste. För då kommer jag lägga ner direkt precis som alla andra gånger jag försökt. Tycker jag är så pass duktig som håller på med VV och kilona rasar ändå så träningen ska mest vara för att kompletera lite. Nej, nu bestämde jag mig. Det blir inget...

Ska istället åka en sväng mot Hälla och göra av med lite pengar Ja menar det är ju lön idag :D
Efter Hälla ska jag hem igen och fixa lite sen väntar en tur ner på staden också. Måste köpa nya tofflor att ha på jobbet. Kanske inte det mest roliga att lägga pengar på men väldigt väldigt nödvändigt!

Vad ska ni göra idag??
Vore väldigt kul att få lite respons....

Kramis

13 Januari

Kan inte påstå att jag är direkt pigg..
Nej, strax innan sex imorrse så började en bil på gästparkeringen nedanför att tjuta. Vet inte hur länge den höll på. Sablarns nedrans jädra bil!! Och som om inte det va nog så började kärringen ovanpå att ducha och för er som inte vet så är det väldigt lyhört i väggarna här. Och ja, efter ytterligare en stund när hon slutat duscha och jag vant mig vid alarmet som tjöt lite av och till så åker dammsugarröret i golvet! Inte meningen att jag skulle få sova inte........ Men men, bara att tagga till. Hörs då! :)

12 Januari

Händelserik dag på jobbet idag. Not! Haha.. Tur att det var varor så tiden tickade fram i någorlunda takt.
Vart dock lite spänning när vi fick mus påhälsning och Victor på Dressman sätter av på musjakt in på guldfynd där ägarna av Hälla shopping sluter upp och sen vidare mot skräddarn. Haha! Ett gott skratt fick vi oss iaf när gubbarna försökta få  fatt på den lilla söta musen. Musen kom undan så vi får väl se om vi får se den igen.

I övrigt så var det vägning idag och det vart -0,2. Så nu när man kommit igång igen efter julledigheten så hoppas jag på att få -0,6 nästa vecka för då håvar jag in min 4e stjärna.

Jobb imorgon sen är det ledighet på Fredag för att avsluta veckan med jobbhelg.

Nu är det faktiskt sovdags. Har kommit fram till att jag ska försöka komma i säng innan elva på vardagar så man kanske får lite vettiga rutiner :)  God natt vänner!

11 Januari-Mobilblogg-

img_7613 (MMS)

Jag tar mina nya zebra pyjamas shorts och sover nu :) Träningen ikväll va sådär.. Hade ganska höga förväntningar på schlager gympan så när det knappt gick i takt eller att musiken va så låg så den vart överröstad när tanterna utan känsla klampade som aldrig förr så blev jag ganska besviken direkt. Men jag intalade mig själv att nu ska jag inte va så typisk mig själv och dömma ut det hör direkt så jag ska ge det en ny chans nästa vecka och då blir det dessutom yoga också! Visserligen kommer jag nog va lite mör imorgon då det va hyffsad fys träning av vissa delar av kroppen så det var iaf lite positivt! God Natt på er!!


11 Januari

Tisdag och ledig dag. Underbart. Unnade mig en ordentlig sovmorgon..

Ska iväg och träna ikväll, kommer bli spännande att se om jag överlever det hela. Haha!

Men jag ska försöka göra något vettigt av dan också, kanske städa bort julen..... Vi får se ;)


10 Januari

Var inte däkade hela dagen igår. Vi va faktiskt hem en sväng till min bror också. Dom bor ju numera i radhus på Brandthovda, har inte vart där än så det va faktiskt på tiden! Fick även lite mystid med Hugo som faktiskt tinade upp och till och med bjöd på flera kramar. Gos unge!
Mera bilder blir det idag. Så generös jag är :)












10 Januari

Ny vecka, nya tag. Har varit lite dålig update här så vi börjar om helt enkelt :)

I lördagskväll så skulle jag och bästa Malin ses, dricka lite vin och snacka massa skit. Det hela utvecklades till värsta partaj kvällen så nästan hela söndagen gick åt till att må dåligt i princip..... Bara att konstatera att man är på tok för gammal för att festa ;)

Bildbomb, ja visst!

 







 




8 Januari - Mobilblogg -

img_5542 (MMS)

Underbar kväll! Minnen från gymnasiet flödar och jag är så jäkla glad! Tjejkvällar som är spontana med ca 6-7 tjejer mer än planerat kan ju inte bli annat än hur bra som hellst!! Love my life!


Nyår 2010/2011

Nyår 2010/2011

Jobbade på dagen, gjorde inte så mycket om jag ska vara ärlig. Kände inte att jag ville skita ner mig och bli svettig då jag skulle åka direkt direkt hem till emma. Gick upp strax efter sju på morgonen och gjorde mig iordning. Lokade håret och satte upp det med en liten blomma på ena sidan. Har tyvärr ingen bra bild på frisyren, glömde totalt bort det!! Men jag gjorde helt enkelt som omröstningen beslutade. Lockat och utsläppt :)

Drog som en avlöning när jag slutade, kom hem till en Robert och Emma som va lite halvklara med allt. Vi hade som jag kanske nämt planerat drink afton så efter en liten stund så satte vi igång med blandadet. Vart en del bra och en del mindre bra :)

Vi spelade lite spel och hade det trevligt, men efter några drinkar så kände väl jag att det va sådär kul att bara vara vi tre och emma kände väl lite likadant så vi försökte höra oss för om det inte fanns något sällskap på något håll men det gjorde det ju såklart inte. Det hela slutade med att jag och emma strax innan tolv knatar in på bmb och spenderar resten av kvällen där.

Promenerar hemåt i kylan sen och somnar gott på emmas soffa. Så det va den nyårsaftonen. Hur hade ni det??























 



5 December - Mobilblogg -

img_6719 (MMS)

5 December - Mobilblogg -


3 December

Då sitter man här "mitt i natten" fast man skulle sova tidigt!
Är så lätt hänt när man inte kommer hem från jobbet förrns 20.30. Man har ju en del saker man gärna vill hinna med innan sovdax. Men nu börjar det dra ihop sig.

På lunch rasten idag så fastnade jag inne på JC, halva reapriset. Helt galna priser, handlade tre plagg för 212 kr. En skojrta, en klänning och en tshirt/tunika. Sinnes! Han dock inte kika så ordentligt då jag som sagt bara var på rast. Ska kolla en sväng på onsdag också!

Mina fynd för dagen på bild







Då var det sängen nu då.
Tar "mina" tre barn imorgon och åker till badet i Etuna. Kommer nog bli hur kul som hellst!
God Natt!


3 December

Gjorde precis som jag sa igår. Gick och la mig så det blev ny dag :)
Fick mig min dusch idag istället då jag kom upp i god tid. Dock fick jag väckning av mamma igen men idag var det planerat! Nu har jag ätit min frukost och ska iväg till jobbet. Måste stanna och tanka först då mätaren har visat rött ett tag nu!

Jobbar till 20.10 sen blir det hem och sova tidigt för imorgon ska jag vara fulltankad med energi då jag tänker ta med mina älskde underbara systerbarn på lite badäventyr.

  

Älskade ungar!

Ha en bra måndag vänner!


2 Januari

Årets första jobbdag avklarad. Va bra tempo hela dagen men jag fick även en del gjort så vi kan konstatera att det va en bra dag!

Jag precis som många andra kom inte upp i tid imorrse då man helt blint förlitar sig på sin kära Iphone. Dom lär ju fixa till det snabbt som attan. Tycker det är väldigt humpristiskt att det ens kan hända. Nu vart jag inte direkt jätte sen då mamma ändå väckte mig i hyffsad tid men jag fick lov att skippa duschen.

Tråkig tråkig söndag kväll, skulle ha vart iväg men det vart inställt så här sitter jag. Funderar starkt på att gå och sova så det kan bli dags att gå och jobba istället. Får nog bli så..

Ser även fram emot helgen, ska umgås med söta Malin då och det händer ju inte allt för ofta så det ska bli lovely!


Mer än såhär blir det inte. Inte ens en bild ;)
God natt vänner!


1 Januari 2011

2011. Året som kommer bli mitt år!
Jag har mycket framför mig och jag ser fram emot det så enormt. Mitt år!
Jag ska hinna med massor och mina förväntningar är skyhöga. Förhoppningsvis så kommer det här bli året då jag får ett fast jobb, får en egen lägenhet och året då jag lyckas med min viktnedgång samt året då jag och alla mina fantastiska vänner fyller 25! Fy fan så bra det ska bli!

Tänker dela med mig av ett horoskop som gäller för alla Jungfrus år 2011:
Det gångna året har för de allra flesta Jungfrur handat om expansion och förändringar. Ditt 2011 håller ett lugnare tempo, och du växer in i dina nya roller. Flitig som alltid ser du till att komma ikapp på områden du känner att du halkat efter, och vid årsslutet kan du känna dig riktigt nöjd med att du fick ihop ditt livspussel.
Själen: Låt ord som inre harmoni, livskvalitet och lycka få bli nya ledord för dig i år.
Karriär: Du får räkna med att arbeta riktigt hårt under våren. Sommaren blir kul och fylld av spännande upplevelser och möjligheter. Till hösten är självförtroendet på topp och människor dras till dig. Den gynsamma utvecklingen gör dig allt mer inflytelserik, och du får precis det du vill ha.
Kärlek: Du fixar i hemmet, den ultimata glädjen upplever du tillsammans med nära och kära. September-Oktober har alla mysiga planeter ett finger med i spelet, vilket ökar din karisma och gör dig helt oemotståndlig. Du drar till dig mysiga möten med trevliga människor. En flirt kan utvecklas till en härlig förälskelse eller nytändning i gammal relation utlovas.
Topptiden: Augusti-September är mysigast.

Jag är inte den som egentligen brukar läsa eller lita på horoskop men när jag läste det här var det som att det var skrivet bara till mig. Ska klippa ut och rama in det hela så jag vet vad jag har att sträva efter.

Jag mår så jäkla bra just nu och riktigt längtar efter att få börja leva det här nya året!

Gott nytt år älskade vänner och bekanta!

RSS 2.0
Test