31 Augusti - Smartson Testpilot

Testa nya grejer gratis vill ju vi alla..... Så eftersom jag är sugen på att testa en ny juice frånn Rynkeby så gör jag här ett litet inlägg om det!
Vet inte riktigt hur jag hittade till Smartson.se, tror det var via en länk på fb. Där kan man iaf ansöka om att få vara testpilot för allt möjligt. Just nu är det som sagt juice som gäller... Blir ni också nyfikna på att testa klicka bara på den HÄR länken !!


27 Augusti

Tänkte slå till med ett riktigt inlägg såhär kvällen före 25 års dagen..
Har spenderat veckan med att vara sjuk men nu har jag kryat på mig så pass så att nog blir det kalasande imorgon! Woho! Har delat upp dagen så jag ska ha två olika kalas, lyx :) Först på em hemma hos miin syster med pappas sida av släkten och sen på kvällen hemma hos mormor med mammas sida av släkten. Kände att det va smidigast så när jag inte har någon egen lägenhet att hålla till i. Inför em kalaset har det bakats i två dagar nu... Så nu hoppas jag att alla är fika sugna när dom kommer :D



Jag förstår om ni inte tror mig men dom här "köttbullarna" blev super smarriga chocolate chip cookies



Mmm.... Bär kaka.... Mmm...



Inte ett kalas utan mina bästa hallongrottor!



Smälta choklad :D



Vad blir det här då??



Måste erkänna att det här är kakan som blev sådär.. Men vi får se, gästerna kanske gillar den bättre än vad jag gjorde. Gillar man choklad väldigt mycket så tror jag det är en hit :)

Det här är några av sorterna det ska bjudas på... Fler finns det men inte på bild :)
Nu är det strax dax att gå och sova så jag orkar kalasa hela dagen imorgon!!

Puss och Kram på er söta rara!

21 Augusti - Mobilblogg - Exakt en vecka k...

img_3893 (MMS)

21 Augusti - Mobilblogg - Exakt en vecka kvar till 25 års dagen idag och jag vaknar upp med ont i halsen! Kul!! Kände det på mig redan igår kväll när vi kom hem efter kräftskivan hos min morbror.. Så nu blir det att dunder kurera sig i en vecka för jag tänker INTE(!!!) vara sjuk nästa lördag!  Näst sista dagen på jobbet idag också så det är väl bara att bita ihop och hoppas på det bästa :) Puss och Kram till er alla!


12 Augusti - Mobilblogg - Blir ett kort ko...

img_5059 (MMS)

12 Augusti - Mobilblogg - Blir ett kort kort inlägg.. Ikväll är det Cindys tur att fylla 25!! Mycket trevlig kväll som om sisådär en timme fortsätter ner till Pluto där vi tydligen har bokat bord. Så jag hoppas ni får en bra helg för det tänker jag ha!! Puss på er snyggingar!


RSS 2.0
Test