30 April

Sista dagen... 8/8.. Tjoho! Let's Go!

Träningen gick i stöpet då gymmet inte öppnade förrns 09.45 och då kännde jag att nej det hinns inte med. Men jag tog iaf cykeln till solen. Den bästa motionen är den som blir av!

Målade naglarna igår, hade inte tid för färgat lack så det vart bara stärkande och ett lack som dämpar gulheten på nageln. Fick mig ett gott skratt när jag la mig i solariet .. Ibland går det helt enkelt lite för fort :)




Nu ska jag ta och göra mig iordning och dra mig neråt staden lite senare..
Och nej, jag vet fortfarande inte riktigt hur kvällen ser ut så ja, den som lever får se ;)

29 April

Kul att man kan inspirera andra ibland..
Verkar som att det inte bara var jag som va "tvungen" att ha en ny klocka... Haha! Ni är för sköna ;)
Skulle ju köpa fler idag men det va kö inne på guldfynd hela eftermiddagen så  det vart inget. Dessutom så såg jag att den turkosa som jag ville ha (och även mamma) var slut tyvärr. Ska nog kolla på stan imorrn men mina förhoppningar är inte så höga :)

Va en satans lång dag idag... Känndes som om klockan aldrig skulle slå åtta. Men det gjorde den tillslut och jag fick till och med jobba på övertid då jag hade kund till ett par minuter över. Klarade budgeten precis så det var riktigt skönt! Jobb imorgon med som sagt men dock bara mellan 12-15 så jag vette tusan om det ens räknas..

Imorgon Valborg ser ut at bli en sorglig historia för min del... "Alla" möjligheter till eventuella planer bara rycktes iväg så jag vart riktigt nedstämd igår kväll :( Men än är det inte försent så vi får hoppas på att det dyker upp något för hemma känner jag inte för att vara på en ledig lördagskväll som dessutom är lite helgdag.

Men nu ska jag iaf gå och kojja strax för det blir lite träning och solning imorgon bitti innan jobb.
Puss o Kram på er!



(Från igår.. Lite av mina nya träningskläder)

29 April

Snart är det dags.. Dag 7/8..
Men idag går jag motvilligt till jobbet. Som ni kanske minns så satt jag klistrad vid tvn hela dagen när Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel gifte sig. Hade gärna gjort det samma idag! Prince William and Kate Middleton the royal wedding. Tycker sånt här är så mysigt. Men, jag hoppas iaf att jag hinner få en skymt av klänningen innan jag måste åka.

Har vart och tränat på morgonen, måste erkänna att det är nedrans skönt. Då kan man "slappna av" resten av dagen och känna att man gjort rätt för sig :)

Ha en trevlig Fredag!!

28 April

6/8... Shit va det rullar på! Och fort gick det idag också. Tänkte imorrse att den här dagen kommer aldrig ta slut men jodå. I en faslig takt kilade den förbi. Fick dessutom besök två ggr och det piggar alltid upp. Jag är ledsen Martin, det var väldigt trevligt att du kom förbi men fasters tuffaste Hugo slår dig med häst längder ;)
Martin ville bara tala om att mina grejer från newbody hade kommit och även nämna att han nu hade frid och fröjd hemma då han skickat iväg syrran med ungar upp till stugan.
Och som ni kanske anar så kom inte Hugo själv utan han hade både mamma och pappa med sig. Och, ett paket till mig! :) Hugo vart så sugen på att öppna så han fick hjälpa till och jag fick en superfin tavla som Hugo gjort med fingerfärg på en canvasduk som bror fick med sig hem när han hjälpte mig att flytta förra fredagen. Jag har redan hängt upp tavlan men när jag flyttar sen så ska den få en riktig heders plats.



Han även med lite shopping idag, ovanligt tänker ni. Men när dom här as läckra klockorna kostade 99kr/st på guldfynd så kunde jag inte låta bli. Va chefen som hade en rosa på sig och jag va bara tvungen att ha likadan. Tror nog att det blir en turkos imorgon också. Ska köpa två till mamma med som också kände ha begär :)



Och vad kommer vi fram till om Valborg då? jo ingenting efttersom ingen har svarat mig ;)

Ha en trevlig kväll lovers!


27 April

Dag 5/8, check!

Två dagar på Igor avklarade och jag måste säga att jag har trivt som fisken i vattnet :) Tur att jag ska tillbaka på lördag igen och hänga med dom goa brudarna! Men (med Tony Irving uttal). Borta bra men hemma bäst so to speak. Hälla kommer alltid vara Hälla ;) Tar mig tillbaka till "min" butik imorgon och fredag så kom och köp ;)

Egentligen så skulle jag haft möte med distriktsstyrelsen över skype nu men eftersom mötet började för 30 minuter sen och jag fortfarande inte hört ett ljud så anser jag mig nu vara "ledig" för kvällen. Ska fixa lite käk, tror att det va svampsoppa på menyn. Mycket smaskigt!

Hör och häpna men imorgon är det dags för vägning. Faktiskt så tröt orken idag och jag ville hellre ha sovmorgon än att väga mig. Så jag beslutade så och det är inget fel i det...

Annars så stundar valborgs helgen.... Vad är era planer? Har man plander på valborg nu för tiden?

 


26 April

Tänkte jag skulle bjuda på lite bilder från påskafton.. Vet att det finns några som väntar på dom :)
Jobbade som sagt på dagen och sen så var vi hemma hos mormor. Jag, mamma, mormor, morbror+familj.
Vart mycket mat, skoj och skratt. Även planterande av ett träd som min kära morbror roade sig med att välsigna så vi alla skratta så vi nästan kissade på oss. Även lite bockia spelades ute i det fina vädret...





























25 April

Men Hallå där!
Hur har ni haft det i påsk? Kan ju bara hoppas att ni fått mer sol på er än vad jag har. Jobbar mer än någonsin.. Dag 3/8 är avklarad så det är bara att köra på. Men imorgon och på onsdag så får ni komma ner på stan och in till Igor om ni vill hälsa på mig :) Gör ett litet gästspel, ska bli väldigt trevligt!

Skönt är iaf att flytten är i princip klar. Ska kila över till K imorgon med nycklarna och ta med det sista. Fick underbar hjälp av familjen i fredags så då gick det snabbt. Och även lite för fort.. Fick ett sms av K igår där han frågade om jag fått med mig tvättstuge nyckeln. Fuck tänkte jag! För jo det hade jag ju, visste att jag hade tagit den nyckelringen i bara farten och slängt ner den i nån låda för den var min men inte hade jag en tanke på att det fortfarande satt en nyckel på så idag efter jobbet spenderade jag och mamma ca 30 minuter med att rota igenom och försöka lokalisera den rätta lådan som nycklen hamnat i i systers garage. Tack och lov så hittade jag den iaf :)

Snart dags för sängen så jag får lite nya energi.. God Natt vänner!

23 April - Påskafton

Glad Påsk vänner!

Jag firar påsken genom att jobba.. 8 dagar i rad med start idag. Nu kör vi! Tur att det är korta dagar annars hade jag nog blivit knäpp.

Nu ska jag iväg på påskmiddag hemma hos mormor.. Sen får vi se vad resten av påsken har för mysigt att erbjuda!

Ha en trevlig kväll nu! Kram på er!


20 April

Vet inte riktigt vad som händer här... Inte mycket uppenbarligen.
Men jag kom lixom av mig lite i helgen när det dära med att flytta ut alla grejer från K inte blev alls som planerat! Så det hela slutade med att det mesta av grejerna står kvar dock i princip färdig packat. Så nu på fredag så blir det klart istället! Känns skönt att det äntligen blir klart!

För övrigt så står påsken för dörren.. Ledighet för många av er men här ska det jobbas.. Ledig idag och jobbar imorgon sen ledig på fredag igen. Sen är det jobb jobb jobb.. lördag-lördag..... Fullt ös!

Idag så står en tur till Hälla näst på tur. Nya träningskläder behövs, spenderade hela gympan igår med att dra upp byxorna som vägrade sitta på plats. Igår var det btw "rätt" ledare på passet igen så det vart rejält svettigt och det är så j*vla skönt!

Happy Onsdag kära ni!


15 April

Dagarna går fort... Väldigt fort ibland. Bara ett par minuter kvar på den här fredagen.

Ska ta och knyta mig faktiskt för imorgon är det dags att flytta. Behöver all kraft och energi jag kan få då vi är väldigt få, mycket grejer och "kort" om tid. Så det får bli någon slags snabb flytt variant. SLänga ner allt i lådor och hoppas på det bästa lixom ;) Nja, kanske inte riktigt men nästan. Ska bli spännande att se hur det går... Finns fortfarande möjlighet att ångra sig angående hurvida man vill hjälpa till eller inte ;) Vi börjar inte förrns vid tolv så det bjuds på en lång skön sovmorgon iaf :)

Natti natti snyggingar! Hörs imorrn..



15 April

Klockan är 11.25 och jag har redan hunnit träna en timme, duschat, gjort mig iordning och även tvättat en maskin med tvätt. Jisses!  Kanske inte något jag gör varje dag men ibland funkar det nog. Måste erkänna att det känns väldigt väldigt skönt!

Dags för frukost och sen iväg och jobba lite..
Trevlig fredag på er!


14 April

God kväll Torsdag!

Ett under att jag vet det... Är så dagvild så det nästan är läskigt. Brukar inte lida av det så mycket men den här veckan har vart ett enda virrvarv. Sa det till chefen när jag kom till jobbet att hon ska vara glad att jag kommit på plats ;)  Men vad jag förstår så har vi torsdag idag och imorgon är det då Fredag!

Ska börja med en sväng på gymmet imorrn bitti och sen blir det jobb 12.10-20.10. Efter jobbet blir det en smaskig Fredagsmiddag i form av hel kyckling grillad i ugn. Så nedrans gott. Längtar redan :)

Nu blir det sova så jag orkar upp och. Natti Natti!


13 April

Söta söta läsare.. Jag är så glad att ni hänger kvar dag efter dag trotts att det ekar tomt med nya inlägg. Men som man brukar säga.
Plötsligt händer det!
Vet egentligen inte riktigt vad som hände. Men det räcker med att jag inte hinner med en dag för att jag ska komma ur gängorna med skrivandet, men tillslut får jag sån ångest att det gått sån lång lång tid sen jag skrev sist så då bara måste jag skriva istället :)

Känner inte att jag har lust att dra någon slags resumé över vad som vart sen sist utan vi börjar bara där vi är nu och det är med idag och idag var det onsdag. + igen på vågen men det har vart två riktiga skit veckor helt ärligt. Men nu känns det ändå som att jag fått nog och nu är det bara att inse att sommaren snart är här så GO GO GO!!

Efter vägningen så styrde jag och Emma mot IKEA. På väg dit så kände vi att vi inte alls riktigt visste vad som väntade. Skulle vi få stå i kö för att ens komma in, skulle det vara totalt kaos inne i varuhuset så man inte såg något utan bara fick följa med strömmen eller vad? Visade sig att det var rätt lungt och vi fick en bra titt på det hela. Känner dock att jag vill tillbaka snart för att insupa det hela en gång till. Känndes som om man inte riktigt fick något grepp om det utan att man mest gick i någon slags bubbla och inte förstod till 100% vad man faktiskt såg. Tror det kommer bli hur bra som hellst när man "lär känna" sitt nya ikea!

Ska kika klart på svu på 4+ och sen blir det faktiskt sängen. Ska promenera fram och tillbaka till jobbet hade jag tänkt. Mycket motion ska det bli nu. Siktar på något litet varje dag men ju med ju bättre :)

Kram och Puss och Sov Gott!

11 April

I'll be right back..

7 April - Mobilblogg - Herrejösses så sent...

img_2130 (MMS)

7 April - Mobilblogg - Herrejösses så sent det blev! Men jag är en riktig sucker för CSI, criminal minds mm så jag kan inte rå för det ;) Men vad spelar det för roll egentligen jag är ju trotts allt ledig imorgon. Ska umgås med Emma hela dagen/kvällen, sola, simma, hämta paket hos Anna, spela Wii är bara på't ungefär vad vi ska göra. Och dessutom hänga i hooden då hon är kattvakt åt sin mor och far som är i Norge. Kommer nog bli en bra Fredag! På bilden där uppe har ni mina små älsklingar som äntligen fått komma in i ramen som jag faktiskt haft i minst en månad.. Och jag försöker inte påstå att det är rakt och fint för det är allt annat än det :) Om någon till månad eller så, så kanske jag gör om och gör rätt så att säga! Nej dags att stänga av verksamheten för idag.. Natti natt!


7 April

Man skulle ju kunna tro att jag blåst bort, men nej då. Det har jag inte! :)

Men i övrigt så är det inte mycket action här. Har iaf sorterat klart det som skulle sorteras i mitt rum så det känns bra! Dock så har jag en hel del annan sortering som lixom hänger över mig......

Nästa lördag, alltså den 16:e så är det dags för mig att flytta ut alla mina grejer ifrån min gamla adress då lägenheten är uppsagd och K också flyttar ut sista april. Men det är inte så smidigt att jag bara kan hämta grejerna utan det ska ju packas, rensas och sorteras. Riktigt skitgöra och jag fullkomligt avskyr det så därav att jag inte gjort det tidigare. Men nu måste jag ju faktiskt men då kommer vi till problemen.

Problem 1. Har inga (väldigt få) flyttlådor
Problem 2. Har ingen tid i veckan att förbereda packningen
Problem 3. Behöver hjälp med att bära
Problem 4. Behöver hjälp med bil att frakta på
Problem 5. Det STORA problemet. Vart tusan ska jag göra av sakerna?!? 

Jag vet att det redan tisslats lite om att jag kan få hjälp med en del saker ..
Så, om du har lådor att bjuda på så vore jag tacksam om du kunde komma hem hit med dom gärna innan måndag! Är oerhört tacksam för all hjälp som jag kan få!!

Jag vet egentlgien inte om det är bra eller dåligt men det hela handlar egentligen mest om lådor. Har nästan inga möbler. Det är bara två bokhyllor, en fotölj, ett köksbord+stolar som ska till förvaring och så har jag en byrå här som ska till K och två byråer där som ska hit. Och i min mening är det väldigt lite grejer. Men egentligen så är det väl drygare med lådor så what do i know.

Hör gärna av er om ni på något sätt kan hjälpa till!!


6 April

Vilket underbart väder vi fick idag! Så skönt när solen lyser..

Jag och mor var ut en sväng på IKEA. Skulle kika läget lite inför stora slutrean som dom drar igång imorgon. Måste säga att det ekade bra tomt bland hyllorna! Men jag lyckades faktiskt göra ett fynd. Hittade en vit benno pelare för cd/dvd för 50 pix! Det var ju bara att slå till, har nämligen lite annat i vit som ska med sen när jag flyttar. Så den åkte direkt ner i källaren. Det är ju dock alltid sådär att man ska lyckas frakta hem oväntade inköp, men det gick ganska bra måste jag säga, inte jätte knepigt :)



6 April

Dags att redovisa dagens resultat.



Två steg fram och ett tillbaka... Den gamla dängan med Sten & Stanley passar väl bra här :)
Ja, det blev ett plus idag. +0,1 så det överlever jag.  Och det känns väl ok då helgen inte var den bästa om man tänker på kosten.. Så nu är det bara att ta nya tag igen så siktar vi på mer minus nästa vecka.

5 April

Det börjar bli dags att knyta ihop den här dagen. Och det ska jag göra i en nybäddad säng. Det är bland det absolut bästa jag vet. Nybäddat och nyduschad, då sover jag som en kung :)
Är egentligen inte direkt trött, känner mig fortfarande uppspelt efter träningen ikväll. Fasiken så skönt och kul det är att få ta ut sig så och känna att fan va duktig jag är!

Måste dock konstatera att jag inte alls hann med allt jag sa att jag skulle göra.. Fail! Vart ingen tredje maskin med tvätt, och inget sorterande bland varken prylar eller papper. Och papprena nämnde jag inte ens tidigare. Så, det får helt enkelt bli morgondagens projekt.

Morgondagen = Onsdag = Vägning. Håll tummarna för mig!


5 April

Ain't no stopping me now..

Gaaah.. Nyss hemkommen från schalger gympan på massageterapeuterna . Har inte vart där på 5 veckor så jag va helt säker på att jag skulle bli helt helt slut. Men, inte nog med det. Hon hade bytt pass!! Ojoj säger jag, var det förra jobbigt vad var då det här?! Men det är så jäkla kul och jag blir bara peppad att orka för jag är så fruktansvärt envis och tävlingsinriktat så jag vill bara vara bäst. Hellst bättre än ledaren :)
Är riktigt sugen på att ha ett eget pass, fast på Marionetterna då såklart. Skulle vara sjuk kul och det skulle vara riktigt peppande att bli bättre och bättre.
Men där kommer jobbet ivägen och sätter stopp för den drömmen. Tråkigt värre men så är det!

Nån som ser någon skillnad på ansiktsfärgen på den här och bilderna i förra inlägget ;)


5 April

Måste säga att det vart en väldigt produktiv dag trots att jag var väldigt sen i starten. Håller på för fullt här hemma, andra maskinen med tvätt är nog precis klar så jag ska snabbt slänga in en tredje. Fanns ganska mycket tvätt så jag tänkte det är lika bra att passa på att tvätta "ifatt" när man ändå har möjlighet. Snabeldraken har fått motion också, va faktiskt på tiden. Ska även springa ner i källaren med lite grejer som vart ivägen på mitt rum och sen så ska jag även sortera bland alla grejer som jag fått från jobbet. Blir en del.. Har inte ens sorterat påsen med saker som jag fick i julas så det finns att göra. När jag hade fram lådorna under sängen så hittade jag en kär gammal vän. Nämligen denna kjol !



Jag har inget datum på bilden men mig gissning är att det är när jag och Fredrik dansade i BJA och det kära vänner är lääänge sen. Så en vild gissning är runt 03/04 .. Iaf, jag har inte kunnat ha kjolen på väldigt länge, (inte ens fått på mig den) för tro mig, jag har provat den ofta för det är en av mina absoluta favoriter. Givetvis så var jag tvungen att prova idag. Och inte heller idag gick det men det va tusan inte jätte långt bort. Fick på den faktisk men ja, den satt inte helt ok!

Annars så springer jag runt i mina jeans shorts som jag köpte för nån månad sen. Längtar innerligt efter sommaren så jag har på mig dom och hoppas det gör så att sommaren kommer fortare ;)





Nej, hänga tvätt var det! Tjing tjing!

5 April

Välkommen lediga Tisdag!  Jag har saknat dig!

Underbart, ligger fortfarande i sängen bara för att jag kan. Ska väl snart ta tag i dagen hade jag tänk. Inte för att jag ens vet vad det skulle vara. Visserligen finns det alltid tvätt och städning så det får väl bli något sånt! :) Ohh, nu kom jag på. Har ju spotify så jag ska nog sätta på riktigt hög musik och städa. Yes! Så blir det..

Har lite problem med en ömmande handled, gissar att det är efter min snygga vurpa i lördagskväll. Förstår inte varför det alltid ska vara jag som lyckas. Men jag får väl helt enkelt bjuda på det och stå ut med lite skrapsår..

Nej vänner, känns som om jag måste få be om att återkomma när jag har något lite mer vettigt att komma med ;) Ha en bra tisdag!



4 April

Ny dag, ny vecka!
Jobb idag sen ledighet fram till helgen. Kan behöva lite mer ledighet efter en hård söndag ;) Haha! Eller not. Ryggläge hela dagen och två bra filmer sågs. Och jag vet! Jag måste nästan skämmas när jag säger det här men nej, jag hade inte sett American Beauty innan men got damn vilken bra film!  Såg även fyrans söndags film taken. Mycket bra den med! Nöjd med söndagen, va faktiskt inte alls bakis (lätt huvudvärk bara) vilket betydde att jag lyckades med mitt mission att ta det relativt lungt i lördagskväll. Hade en superkväll!

Veckan då? Blir nog inte "mycket gjort", är ganska fattig just nu blev väldigt mycket olika utgifter den här månaden. Tur att det bara är lite drygt en och en halv vecka till lön! Ska dock föröska få till en del träning, simma står på schemat och jag känner nog även för en sväng på gymmet och förhoppningsvis kan jag även gå på schlagergympan imorgon!

Nu är det dags att göra sig klar för jobbet. Har precis kladdat lite på min lapp inför utvecklingssamtal idag!

Ha en bra måndag vänner och krya på er alla sjuklingar!

2 April - Mobilblogg -

img_6901 (MMS)

2 April - Mobilblogg - Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen men ibland kommer det riktiga livet "ivägen" för det virituella (stavning??) Ikväll är vi alla tjejerna hemma hos Moa som fyller 25 idag. Hipp hipp hurra för Moa! Vad kvällen har att bjuda på visar sig, vi tar det lite lugnt iaf. But never say never! Puss o Kram på er snyggingar!!


RSS 2.0
Test