30.3

Måndag idag vilket innebar jobb som vanlig nu för tiden.. Jätte skönt att ha "fastnat" på ett ställe nu. Allt blir så mycke bättre då!  Börjar dock 6.30 imorgon så jag ska gå och sova nu, blir ett riktigt kortis inlägg. MEN! Bättre än inget alls ;)

Fick nyss veta att det inte blir någon bugg imorgon. Johan skulle tydligen åka till sälen.. Jag vet att du läser det här Johan och jag blir ledsen i ögat. Vill ju dansa ju!! Får ju tydligen vänta en hel vecka till eller är du borta då också??

Aja....
God natt allesammans...
// Sandra ♥

29.3

Alltså jag förstår inte vad som händer... Jag skäms ihjäl! Måste ta tag i det här med bloggandet. Annars kan jag ju lika gärna lägga ner helt.

Och idag vart det sommartid minsan, kom ihåg att ställa om alla klockor! Själv ska jag på kalas i eftermiddag. Min kusin Kristoffer fyller 15 så jag gissar att det blir lite fika och bullar m.m. 

Var på jätte loppisen igår med mamma och kjell, är faktiskt lite sugen på att gå en sväng idag också och se om det är något annat utbud.. SKa iaf försöka ta mig till friskis och träna lite innan kalaset! Men jag måste nog ringa ner dit för deras nätschema funkar inte och sen vattenläckan på rocklunda kan man inte lita på det tryckta schemat riktigt.

Tävlingen förra helgen var ingen jätte succé för dom flesta direkt. Jag och Johan var dock väldigt nöjda med vad vi presterade så nu hoppas vi på en fortsatt utveckling så vi kan börja slåss ordentligt med dom bästa paren! -ser fram emot-

Ha de bra alla där ute, nu ska jag kika på grey's =)
// Sandra ♥

20.3

Tydligen så hjälpte det inte att jag lovade... Trode jag skulle ta mig i kragen och skriva lite då, men nej. Har så  svårt att ta mig tid att sitta och verkligen skriva ett inlägg och inte bara två rader. Har börjat kolla på Grey´s Anatomy från början, kan knappt slita mig trotts att jag redan sett en hel del. Mycket trevlig skvaller serie lite lagom allvarlig sådär..

Va och tränade idag, duschade och satt i bastun på friskis det var så jäkla skönt, kände hur hela kroppen bara slappna av i bastun, va helt ensam vilket gjorde det ännnu bättre!

Tävling imorgon... Då ska jag och Johan bugga, ví får väl se hur det går. Ska bli sjukt kul iaf! Jag tror att vi kom fram till att vårt mål var att ta oss från uttagning till semifinal. Tävlingen börjar kl10.00 och buggen är först vilket gör att jag ska vara där klockan 08.00 vilket i sin tur etyder att jag måste gå upp typ 06.00. Blaha va tråkigt på en lördag... Blir samma visa på söndag också då det är en två dagars tävling och på söndag ska jag vara lagledare och stötta alla "småttingar". Allt det här tävlandet kommer troligen leda till total blogg torka under helgen så jag säger redan nu att jag återkommer i början på nästa vecka!

Ikväll ska jag mysa med mig själv framför tv'n och gå i säng tidigt....
Njut av helgen nu alla !
// Sandra ♥

17.3

Förlåt mig är allt jag kan säga... Ibland bara rinner orken totalt av mig.
Är på jobbet nu, har haft rast ska precis gå ut och jobba igen.
Lovar en rejäl update imorgon!! Kanske redan ikväll.. Vi får se!
Puss på er....
// Sandra ♥

13.3

ÄNTLIGEN FREDAG =)
// Sandra ♥

11.3

Sitter klistrad framför tvn som vanligt på onsdagkvällar. Semestersvenskar, just love it. Fällde en del tårar när dom fick sina nya destinationer för nästa säsong, lilla kärleksparet fick åka tillsammans =) Just nu Lie to me, också sjukt bra.

Fick veta idag att jag kommer att få vara kvar på mumintrollet i 2 hela veckor till, hur skönt som hellst! Gillar både personalen och barnen jätte mycket! Kommer bli roliga veckor nu... Skulle dock vilja ha en cykel så jag slipper gå fram och tillbaka varje dag!  Nån som har en över???

Jätte jätte trött och sliten, ömmande rygg också så det blir sängen så fort det här är slut...
Ta hand om er...
// Sandra ♥

10.3

Ahh.. Totalmiss på bloggsidan!

Hade hur trevligt som hellst i lördags men det brukar ju jag och emma ha när vi bjuder till =) Söndagen spenderades i soffan, hände inget alls i princip.

Är tillbaka och jobbar på luktärtensfskk. ute på Gryta, på mumintrollet. Underbart, trivs jätte bra där verkligen.

Sjukt trött nu, duscha och sen sova!
PussKram !
// Sandra ♥

7.3

Ikväll vart det visst lite party... Ooops!
Hehe, jag och emma dricker vin och gör oss söta! Förhoppningsvis hittar vi emmas kamera så kan jag bjudda på bild imorgon!

Va ju som sagt på After Dark igår, så jävla bra! Helt sjukt.... 2 timmar bara fölg förbi och jag bara ville att dom skulle fortsätta. Tyvärr fick man inte fota så jag kan inte visa någon bild. Men alla där ute, ta chansen och gå och se dom. Så bra!!!!

Nej, nu kallar vinet ;)
// Sandra ♥

5.3

Vart helt plötsligt mycket trött så däför blir jag inte så långvarig här idag igen..

Vill säga jätte GRATTIS till Malin som tog körkort idag!!

Malin
 
Kommer ihåg hur underbart det var, men va läskigt och jätte konstigt det kändes när jag körde iväg helt själv i mammas saab första gången!!

Imorgon ska jag på After Dark i konserthuset  med mamma, mormor, morbrors fru och mormors syster. Ska ut och äta lite innan så det blir en ritkigt mysig tjejfamilje kväll =) Ska låna mammas kamera och ta ett gäng bilder att bjuda på..

Men nu blir det sängen!!! Jag vet, jag är tråkig........
// Sandra ♥


4.3

Missade tydligen bloggen igår.. Men shit happends! =)

Känner iaf inte att jag har så mycket att säga just nu, jobbat på bjurhovda i två dagar och torsdag,fredag blir det på skiljebo. Gick hem till syster efter jobbet idag, mysigt med lite bebisgos. Hon börjar bli riktigt stora tjejen nu! Bjuder på en bild på lilla tjockisen.. Hehe! Bilden under är hon bara 2 dagar gammal..

Saga Josefin

Saga Josefin

Ähh.. Ha det bra alla glada. Jag går och sover nu...
// Sandra ♥

2.3

Allt är löst nu.. Karln är hemma och vi är sams. Men man får väl hoppas att han förstått och inte får för sig att göra något liknande igen!!

Jobba imorgon på bjurhovda, spännande. I mina gamla kvarter då jag är uppvuxen på femte. Ska sova strax!
Shit vilket tråkigt inlägg.. Men så får det bli idag =)

Puss & Kram..
// Sandra ♥

1.3

För att göra en lång historia kort så såhär är det...
Fredagkväll: Jag skjutsar Kenneth hem till Thunberg dom ska spela poker och dricka öl, möjligen utgång också.
Jag åker och plockar upp Jessica, vi hämtar emma och åker till affären handlar allt man kan behöva för en smaskig taco middag. Som sig brukar numera avslutade vi kvällen med ett parti monopol =) Jag vann överlägset. Haha! Åkte hem slängde upp ett blogginlägg runt 00.30 och som jag skrev då så hastade jag i säng. Hann väl sova ca 1,5 timme tills det hela började.

Kenneth kommer hem glad i hatten och kommer in i sovrummet. Är du vaken älskling hör man. Mmmm svarar jag surt. Nu börjar diskussionen om att han vill åka till Malmö, jag tycker inte det är den mest lysande idén (milt sagt) men han är vuxen och får ta sina egna beslut. Jag tror ju självklart att det var frågan om att åka nån gång på lördagen. Men nej då, då visar det sig att dom ska åka NU mitt i natten, kvart över 2. Alltså 02.15 fredag natt!!!! Hur i helvete tänker han tänker jag och blir as förbannad. Men han tycker det är helt logiskt för han vill ju umgås med Andreas och åka till Malmö och festa på lördagen och träffa några "polare" som han brukar spela med över nätet är tydligen det bästa sättet.
Som sagt, jag säger att han åker väl om han vill men jag vill inte det och jag typ förklarar att dom är helt dumma i huvudet som ska sätta sig i bilen kvart över två på natten och åka, vadå.. typ 70 mil. Jag har ingen aning om hur långt det är... När han dessutom är onykter. Men han packar en väska med mjukisbyxor, sprit och nått mer och drar iväg.!!!!

Kvar blir jag uppjagad till tusen och skriver ett långt sms till emma för att avreagera mig. Hon ringer upp och är precis lika uppjagad som jag så jag förstår ju att det inte bara är jag som tyckte att det här var idiotiskt. Lyckas iaf somna om och sover till 07.20 då klockan ringer och det är dags att gå upp för att åka iväg på tävling. Vilket som jag skrev igår totalt räddade min lördag! Jag har tagit beslutet att jag ska inte höra av mig till Kenneth utan han måste fatta att han gjort jävligt fel och att han borde höra av sig. Men här är vi kl 13 på söndag och jag har fortfarande inte hört ett ljud. Vad ska man säga?!?!?!

Tävlingen. Mina dubbelbuggare gick det bra för. Vart silverplats av 6, lite tråkigt att hade det blivit guld så hade dom fått 2 poäng istället för 1 och då fått gå upp en klass.. Buggarna gjorde sitt bästa och jag tyckte alla svängde skönt. Mycket stolt över våra barn e par. Jätte grattis till Lukas & Linda som knep sin första poäng!! Och även Patrik & Jennifer fick sitt första poäng!

Nu ska jag fundera ut vad jag ska göra för att sysselsätta mig så att jag slipper gå runt och vara bitter hela dagen..  Nån idé???

Hörs ikväll med upplösningen av det här......
// Sandra ♥

RSS 2.0
Test