30.6

O så var flytten ett faktum! Woho!!

Vi fick nycklarna igår så vi har redan börjat ta dit grejer... Och idag blir det mer! Till helgen får vi låna lastbil av pappsen så då kommer alla stora möbler att flyttas vilket betyder att efter helgen så bor vi inte längre här på skallberget! Lite tråkigt men det ska bli väldigt skönt att få större!

Ska iväg med mamma som tursamt var ledig idag till IKEA och lite loppisar. Hon har nyss vart i frankrike på bilsemester samt paserat tyskland vilket gjorde att hon nu har 22 flaskor vin samt champange hemma!! Så hon ville kolla efter vinställ på loppis =)

Sen åker vi nog hem och packar lite så vi kan börja transportera grejer under eftermiddagen/kvällen.

Tjingeling...

Bildinlägg - Älskling från sin allra bästa sida ;)









Förlåt älskling!! ;)

27.6

Vart lite dåligt på blogg sidan eftersom både torsdag och fredag så har jag vart ner på festivalen direkt efter jobbet och kommit hem way to late! Och det lär inte bli någon ändring på det idag =)

Håller på och tvättat, sjukt mycket tvätt verkar som vi inte har tvättat på en månad men så kan det ju inte vara.. eller?! =/

Älsk slängde sig i bilen 14.45 och åkte till bolaget eftersom jag fått värmeslag eller nått och tänkte att dom hade öppet till kl 16. Men de vet väl varenda människa att dom inte har! Så har jag tur så kom han fram i tid men det har jag svårt att tro. Vi ska nämligen till farbror Lasse med hela tjocka släkten på grillafton och senare så ska jag möta upp Emma för ännu en kväll/natt på festivalen!

Vad gör ni i värmen? Jag är ledig nu i 4 veckor.. Sjukt skönt! Inte lika kul i augusti när det blir ett väldigt väldigt lönekuvert dock...

Ska nu ta och koppla in externa hårddisken och fixa ett bildinlägg på begäran!

Puss på er!

25.6

Jobba jobba jobba...  Idag kan bara bli Bätte än igår för jag tror aldrig att jag gnällt så mycke och längtat hem så mycket! Och jag vet att Emalie håller med mig.. Från kl 14 så räknade vi minuter tills vi skulle få stänga, visserligen gör ju inte det saken bättre! Men tillslut fick vi gå hem!! 

Jag och emma cyklade ut till Apalby för att vara dom troga (vi kommer alltid i halvtid) supportrar till VIK fotboll som vi är! Pojkarna gjorde as bra ifrån sig och kunde besegra sandivken med 4-0 !!!!!!!!

Idag blir det rix fm som planerat! Även öltält ;)

Hörs!!

24.6

Högsommarvärme ute och vad gör jag då? Jo jag står inne i en butik!!!!!!! Surt! Men man måste ju tjäna in lite kosing eftersom det här är sista veckan jag jobbar som sagt.. Sen äre obetald semster =(

Lagade nyss matlåda skulle dela en avokado till salladen och så skär jag mig i fingret! Ajajaj.... Så nu har jag plåster =)

Imorron blir det Rix Fm festival med hela "gänget" tror jag... Allså, Jag, älsk, emma, robert, jessica & jonas. Kanske även ett litet besök i nått öl tält?! Vi får väl se...

Ha de gott, ska göra frukost sen cykla ner till jobbet!


21.6

Oj oj.. Har HELT glömt bort att jag har en blogg nu under midsommar dagarna! Haha... Kom på tidigare att jag kanske skulle slå på datorn och då kom jag på att jag hade en blogg =) Lustigt!

Nu är jobbet på Mumintrollet över och nu i veckan blire KICKS som gäller.. Så tiderna blir ju helt annorlunda, istället för att börja 7 på morgonen så slutar man 7 på kvällen! Lustigt egentligen.. Jobbar till fredag sen är det tillbaka till vardagen som arbetslös vilket känns rent förjävligt! Hur får man pengar då lixom?!? Nån med någon bra ide??

Har precis kollat på film med älsk och är nu på väg i säng!
Återkommer en annan dag med bildinlägg och redogörelse för midsommar!
Natti..

18.6

Jag vet.. Jag suger!
Vet inte riktigt vad som hände...  Men nu är jag här. Och imorrn är det midsommar men det märker man ju inte av, elelr är det kanske det vi gör?!?!? Svensk sommar när den e som bäst, eller?

Björkris och blomplockning står på schemat ikväll.. Blir det mer folk än vi trott så står även en till tur till ICA Maxi på schemat. Skulle det verkligen fortsätta spö regna så får väl björkriset och blommorna lov att vänta tills imorrn!  Men nu direkt ska jag åka till Coop bygg och köpa ståltråd samt band tror jag.. så vi kan göra midsommarstången ordentligt.

Jobbat sista dagen nu och tårarna lyckade jag precis hålla tillbaka vid flera tillfällen.. Kommer sakna er så himla mycket! Även fast ni på den här bilden kanske inte är världens snyggaste så är ni iaf världens bästa arbets kompisar (på delad plats med gänget i Irsta). Jag kommer ALLTID att vara ett mumintroll tillsammans med er! Vi ses i höst, det lovar jag!


 Från vänster i svart Lena, sen Emma i rött, en förälder Anna med Hedda & sist med inte minst Lotta i rött =)


15.6

Jobba jobba jobba... Har rast nu så jag passar på att skriva lite =) Aningen trött, vart lite sent igår och det är ju inge vidare när man redan var sliten!

Ska gymma efter jobbet, känns som om det behövs efter alkoholintaget i lördags ;)  Emma, följ med!!

Sen får vi väl se.. Midsommar kommer allt närmre och fortfarande inget bestämt. Visst skulle vi kounna skita i allt och åka till stugan men det känns ltie värdelöst att åka 30 mil torsdag kl 17 och sen behöva åka hem på söndag eftersom vi jobbar på måndag! Så det lär inte bli nått med det..  Vi får väl sitta hemma och glo i värsta fall.  Jag har iaf bestämt mig för att jag ska bygga en midsommarstång så det ska inhandlas virke till det och så ska det plockas björkris och blommor. Shit va bra det lär bli! Om det inte blir nått firande med vännerna så får jag väl ha den på balkongen! Hahaha....

Nej, ska strax återgå till barnen utanför dörren som skriker och gapar =) Men dom är trotts allt mina hjärtegull, kommer sakna dom enormt! Slutar för sommaren på torsdag men jag kommer att få komma tillbaka v. 31 & 32 så det ska bli underbart!

Ha de bäst alla så länge!

14.6

Trött.......... Va hemma strax innan 04. Det säger väl allt... Vad hände igår egentligen?!? Jadu, ingen vet  =) Haha!

13.6 - 2

Så... Det börjar bli kväll och jag har inhandlat lite olika matvaror, alkohol och en ny klänning som jag fortfarande är jätte osäker på om jag ska behålla eller inte, får se hur det blir. Ska ha den ikväll om jag beslutar mig för att jag tycker den sitter bra på =)

Håller på och lagar mat, Taco paj! Den jag fick igår va så god så jag fick mersmak och va därför tvungen att göra en egen.. Min är dick lite annorlunda än Roberts men jag tror det blir minst lika bra!
Första bilden, precis inställd i ugnen, andra bilden en lite bränd paj.. Jag glömde bort den lite. Va för inne i att fixa kommentarssidan på bloggen.. Oops!

 


Ska äta snart och till det dricker jag.........
 
 

SKÅL!

Ps! När ni lämnat en kommentar och inte har någon blogg så svarar jag i samma inlägg som ni kommenterade. Ds!

13.6

Go morron!!!

Jaha, får hoppas på en bättre dag idag än vad som vart igår!

Sparkade upp Thom från soffan för 1½ timme sen så han fick gå o lägga sig i sängen så jag kan vara vaken ifred =) Tog en dusch hade på lite brun utan sol och nu ska jag fläta håret lite för att få lite volym! Sen ska jag nog åka en sväng.. Lite affärer behöver besökas. Ska väl ringa Jess också hon var ju tydligen ledig idag!

Sen får vi väl se om jag har lust att gå på partaj ikväll.... I så fall tar jag med mig kameran! Men som sagt, vi får se...

Hörs!

12.6 - 2

Svar till Jonas:

Det blir säkert bra och du har förmodligen rätt! Men det skulle kännas bra att veta vad man ska göra iaf, sen behöver inte allt vara planerat in i minsta detalj!



Vart  en helt värdelös kväll.. Inget vart som det ska och nu är jag hemma igen, på tok för tidigt med tanke på vad som pågår här hemma!!

Åkte till Robert i tron om en trevlig kväll med spel och att vi skulle prata midsommar bestämma lekar, göra ett snapsvise häfte m.m. Det började iaf bra med sjukt god tacopaj som jag TACKAR ROBERT jätte mycket för..... Men sen så vart det inte så mycket mer vettigt av kvällen. Jag vart mest irriterad över att alla bara satt och sa jag vet inte och vi får se och blaha blaha.... F*************n va less jag är! Jag kanske överreagerar men må då så vara! Det är inte ens en vecka kvar och vi har ingenting bestämt. Som det känns nu skulle jag lika gärna kunna ställa in hela midsommar och bara gå och gräva ner mig. Gråtfärdig, det är rätt ord för precis så känner jag. Hur svårt ska det va att bestämma sig!!!

Och nu vet jag inte alls vad jag ska göra.... Får väl gå och lägga mig. Men det ville man ju verkligen...............

Hoppas på en bättre dag imorgon, men en eventuell utgång. Men som jag känner nu har jag ingen lust till det alls eftersom allt bara är Bajs!

Återigen vad ska alla ni läsare göra på midsommar??? Skriv please.....

Hörs imorgon igen! Natti....

12.6

Äntligen fredag!!

Riktigt trevlig dag på jobbet idag.. Helt plötsligt var kl 15.00 och jag fick gå hem.. I spö regn! Mycket nöjd över att jag hade bil!

Har tokstädat hemma.. Plockat undan alla kläder som låg överallt, både rena och smutsiga. Plockar grejer som jag också är expert på att lägga ÖVERALLT, skämms på mig! Har till och med dammsugit och skurat golvet överallt. Badrummet fick en total klorin genomgång.. Nu känns det sjukt fräscht här hemma..

Ska hem till Emmas Robert om ett tag. Ska hämta Jessica vid 19 och Emma på jobbet 19.30 sen ska Robert bjuda på mat och vi ska planera midsommar och lite så...

Såhär ser det ut just nu hemma hos mig och lär förmodligen göra tills söndag eftermiddag!!



Så om ni har nått att göra och behöver sällskap så tackar jag ja till nästan vad som hellst! =)
Ha en bra helg alla!!

11.6 Linas studen!

Nyligen hemkommen.. Shit vilken lång dag det blev!

Idag var dagen då LINA skulle ta studenten och jag skulle dit för jag är så otroligt stolt över henne och ville vara med när hon belönades för allt slit.... ♥

Hämtade upp Jennifer stressad som tusan, men vi hann med god marginal dessutom =) Parkerade vid Linas hus och traskade till Kantzowska.. Kollade på utspring och traktor kortege, sen hem till Lina och åt massor med god mat och fika! Bättre att ni får bilder än att jag försöker förklara!!




Sen hem betydligt senare än vad jag hade trott så jag begav mig på en gång till Swedbank arena för Syrianska - VSK som vart 2 - 1... Synd för oss!




Nu säger jag godnatt för jag börjar jobba kl.07!!


10.6

Känner inte att orken riktigt finns med mig ikväll......

Imorgon ska jag på min gosis Linas student firande..
Hoppas på uppehåll och inte allt för kyligt väder!
Ska bli riktigt roligt och jag ska njuta av sovmorgonen =)

Blir sängen nu, sorry!

Bjuder på mig som påskkärring i påskas som tröst för det klena inlägget!


9.6

Jag får ryck på blogg.se... Nu har jag inte kommit in på 2 dagar. Men idag verkade det funka fint så jag snabbade mig med ett bildinlägg från i lördags, så enjoy that iaf!

Har vart på gymmet 2 dagar i rad nu =) Ska göra en insatts nu när jag faktiskt har tid då vi har sommarlov från dansen!

Lagade sjukt god mat både igår och idag, igår vart det bodafärs med pasta och idag slog jag på stort med potatisgratäng och grillad kyckling filét!! Hur smaskigt som hellst...

Och positiva nyheter är att jag har jobb hela nästa vecka också! Weeii.... Har man tur eller har man tur! Sen veckan 26 jobbar jag på KICK'S så jobb för mig hela Juni!! =) Bara Juli och Augusti kvar att lösa nu... Hmm!

Och så är det ju faktiskt Midsommar nästa fredag.. Vad ska alla ni som läser göra?! Please skriv en liten kommentar..

Ska plocka undan maten, duscha och sen blir det nog ganska tidigt i säng ikväll!

Sist men inte minst måste jag säga Grattis till Hugo som idag är 1 månad gammal!!!



Take care!

Bildinlägg från 6.6






7.6

Shit allså.. Varje söndag upplever jag att blogg.se stular. Brukar inte ens komma åt sidan, men nu lyckades jag på 100e försöket typ!

Kvällen igår vart en helt sjuk kväll.. Men vi hade kul som tusan =) Ska lägga upp bilder imorgon när blogg.se funkar lite bättre.

Nu blire o kika lite film, käka Ben & Jerry och bara njuta av sista tiden på helgen!

Ha de bäst!!

6.6 - 2

Oh shit vilken miss!! Jag tömde mitt bildarkiv, tyckte det va jobbigt att ha så mycket filer ligga och "skräpa".. Men jag hade ju inte fattat att då försvinner dom från alla blogginläggen också!! FAAAAAAAN!! Men det är ju en miss jag inte lär göra om igen. Så tyvärr, ingen idé att gå tillbaka i tiden och försöka kolla på gamla inlägg och bilder iaf..... FAAAAAAAAAAAAN! -arg som tusan-

Bildinlägg från mobilen










6.6 - Nationaldagen

Vart lite vin igår kväll... Va ju ute i Dingtuna hos min nuvarande kollega tillsammans med alla andra på våra två småbarnsavdelningar.

Åkte direkt till bolaget och affärn efter jobbet, slängde snabbt som tusan ihop en coleslaw och fixade mig, hällda i mig ett stort glas vin som smakade pyton, vet inte vad det va för sort eftersom det va en bag in box utan boxen =) Tror det va nått emma lämnat efter sig. Lotta hämtade mig och så hämtade vi upp Emma och sen bar det av till Lena.

När klockan var kvart över ett inatt så tyckte vi väl att det kanske var dags att dra sig hemåt. Speciellt jag eftersom jag satt där och hade en så otroligt obehaglig känsla eftersom vi pratat om liv efter döden och att både Lotta och framförallt Lena har haft kontakt med vad man kanske ska kalla andar. Jag tyckte det hela var mycket obehagligt och jag mådde inte alls så bra efter den diskussionen!

Idag blir det troligen/tydligen fotbollskväll.. Vilket kanske var oundvikligt. Men varken jag eller Emma är väl sådär jätte positiva men vi hoppas på att det blir roligare aktiviteter innan/efter fotbollen!

Ska också slänga upp ett bildinlägg med lite blandade bilder jag hittade när jag tömde mobilen...

Ha en bra Nationaldag allihopa!!


4.6

Vart inget bloggande igår. Jobbade til kl 16.00 och då hade vi "muminfest".. Alla föräldrar kom och dom hade pic nic med sig, allså en form av avslutning. Så avancerat som man kan ha när det är 1-3 åringar =) Men det va jätte mysigt!

Stressade dock iväg därifrån ut till Irsta, det stod smörgåstårta på menyn hemma hos Annika! Åt och smaskade, jätte god rostbiffstårta med mina "gamla" kollegor. Eva och Eleonora åkte hem vid åtta, Ingegerd vart kvar till nio kanske.. Kommer inte riktigt ihåg. Och jag! Jag åkte hem 22.30 =) Hahaha.. Jag och Annika had emycket att ta igen! När jag jobbade i Irsta så pratade vi massor varje dag så ni förstår va mycke vi hade att ta igen.... Saknar att jobba med min Annika! Massor!! Men jag ska ut dit snart igen och då ska min kära Helen också vara med =) -like a lot-

Eftersom det dracks lite så var det sjukt tungt att gå upp idag, men det gick. Tigde till mig skjuts ut till jobbet! Hade förmodligen dött om jag hade fått lov att gå ;) Jobbade hela dagen, va på Vallby. Orkar inte gå in mer på det men vi hade det jätte bra!

Kom hem la mig för att vila men jag somna och sov som en stock. Hade ställt klockan eftersom jag misstänkte att det skulle ske, men jag kom inte upp förrns 20 minuter efter utsatt tid vilket gjorde att jag vart sen till styrelsemötet! Styrelsemöte 18.30-21, fattar inte att det ska behöva ta sån tid.. Men men!

Imorgon kväll ska jag hem till en av mina nuvarande kollegor och grilla. Hoppas på fint väder!

Nu sitter jag mest och gäspar så jag tror att det blir sängen.. Natti på er......

2.6

JAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!
Jag blev antagen!!!!!!

Makeup studion here I come (26.10.2009)



Bildinlägg från 29.6

Jessica bad om lite bilder från vårt umgände i fredags..
Här är dom. Jag hade helt glömt bort att dom fanns =)








1.6

Trötter idag.. Blir inget långt bloggande!  Och igår när jag skulle blogga så strulade blogg.se och jag kom inte åt sidan så det vart helt enkelt inget!

Åker till stockholm imorgon med mamma. Ärendet är en intervju på

hoppas på att bli antagen vilket jag tror, då jag har fått för mig att "alla" blir det. Men det var ju det där med finansieringen också! Hoppas jag kan få det att gå i lås....

men naturligtvis så ska vi roa oss lite också, kika lite på stan, turista och äta gott!

Det blir allt för idag... Ibland orkar man bara inte!

RSS 2.0
Test