30.5 - 3

Så var robinson och den här dagen över.. Eller ja, dagen är ju itne helt över.

Jag gled runt på stan hade jätte tråkigt och tyckte synd om mig själv. Köpte ett tyg på furulunds med avsikt att sy en påse till K. Han har uttryckt att han skulle vilja ha en tygpåse som är mindre än dom ica påsarna vi har då jag envist handlar i sånna då jag är emot plastpåsar. Men ibland så måste man ju ha sånna också, så man har något att slänga soporna i. Men tillbaka till handlingen nu. Ett tyg köpte jag sen var jag på Åhlens och köpte snaps glas eftersom vi bara har 2 som det står våra namn på som mamma gjort i julklapp, tyckte det var dags att skaffa fler. Men naturligtvis var det fel modell så jag måste ner och byta. Kan nog hinna imorgon! Dröjde mig sen kvar hos mamma tills dom stänge och åkte därefter hem till henne för att tillverka denna påse til K.

Modellen skulle vara jätte simpel, precis som en systemetkasse för det är det han pcksar sina saker i så jag tyckte det skulle se ut som en sån =) Men vi höll på att bli tokiga eftersom vi ville vändsy botten men det gick helt enkelt inte. Vi fick lov att ge upp. Vi kände att det var ett stort nederlag men hur länge ska man hålla på att vrida och vända på saker bara för att lixom. Tillslut vart påsen färdig och den vart skit bra (bild imorgon) ! K har redan använt den när vi åkte ner på stan....

... vi stannade först på Icaettan och köpte lite chips läsk och den gudomligt goda ....


.... har bara smakat den här sorten men jag är redan fast och har ingt behov att att smaka något annat, men en dag så lär jag ju göra det också! Åkte vidare och jag hoppade ur på choys och plockade upp min kina mat (4 små rätter) och K åkte och plockade upp sin äckliga spicy hot. Åkte hem och kikade på Robinson finalen och åt oss FÖR mätta! Först nu två timmar senare när vi kikar på 


 börjar jag fundera på glassen så snart blir det dags att smaska lite på den!  Hoppas dagen har vart bra för alla och jag önskar alla tjejer en kul kväll trotts att jag inte kunde följa med på grund av min krasslighet =(

Hörs imorgon på MORS DAG!

30.5 - 2

Jag la mig på balkongen en stund.. Men jag orkar inte! Ska jag sola måste det finnas möjlighet till bad! Annars pallar jag inte. Ska duscha och ta mig ner på stan sen.. Ha de gött!


30.5

Jag lider av denna soliga dag eftersom jag blev lämnad ensam och ingen verkar vara ledig för att göra något... Det hade ju lätt känts bättre om det hade regnat =)

Men nej då, älskar att solen lyser och att himlen är blå. Men det är just det, vad ska man hitta på?!?

29.5 - 2

Då var balkongen städad... Jisses vilken tid det tog! Pollen ÖVERALLT!! Kan bero på att ingen vart där ute på ganska länge. Men nu är det fint iaf!

Väntar på att J&J kommer hit, för nu är det bestämt =) Ska bli riktigt trevligt!  Grilla, spela spel och snacka skit! Kanske lite kubb men vi får väl se, vi tjejer fick så mycke spö sist. Fast o andra sidan är inte poäng kungen Robert här idag ;)

Vill passa på att säga Grattis till Micke & Anna-Maria! Hoppas lyckan är med er denna gång!! ♥

Hörs en annan gång! Tjingeling...

29.5

Ny dag nya tag....

Bara att inse att den här "sjukdomen"  var det som jag egentligen hade en aning om. En reaktion på medicinen jag fick av syrran. Så det är väl bara att inse att man inte ska ta receptmedicin som  man inte fått utskriven =) Men va tusan det hade ju kunnat funka!

Ska cykla till apoteket och hämta ut mer va min medicin samt införskaffa lite slemlösande. Ska även passa på att förhandsrösta! Tycker det är viktigt att man använder sin röst, även om man inte är direkt insatt som jag. Men rösta är viktigt!


(bild från socialdemokraterna.se)


Sen kanske det blir lite grillat med Jonas och Jessica ikväll, vore trevligt. Jonas hade lite ont o magen så han var osäker, men vi hoppas iaf!

Hörs sen....

28.5

Vart inget bloggande igår, mådde väldigt konstigt hela dagen på jobbet. Yrslig och illamående, ibland högg det till i magen och gjorde jätte ont =/ Skumt, kollade feber när jag kom hem med det var det ingen.. Trotts att jag mådde på detta sätt åkte jag ut till lokalen där det skulle vara ledarmöte inför hösten då det är lite krisigt på den fronten då många av oss inte riktigt vet om vi kommer kunna kombinera undervisning med studier?! Så vi får väl se hur det blir..  Höll på att koka upp där borta eftersom jag klädde på mig ganske ejält eftersom jag höll på att frysa ihjäl hemma. Jag avrundade kvällen tidigare än alla andra eftersom jag mådde som jag gjorde!

Vaknade upp imorrse kände på en gång att det inte var som det skulle (ska tillägas att jag gick upp 05.40), kollade febern 38.6 men jag visste ju att man ska vänta ett tag innan  man kollar så jag satt i soffan som en död säl och kunde inte ta mig för något, kollade igen 25 min senare och då var det 37.6 så jag tänkte att OK det går väl så jag hoppade upp på cykeln som jag lånat av min syster och cyklade dom 3.1 km till jobbet. Höll på att dö när jag kom fram =/ För att göra en lång historia kort så åkte jag hem när nästa personal kom. La mig och sov va hemma ca 8.00 vaknade igen vid 12.30 =S Sen dess har det inte blitt mycket gjort, kommer va hemma imorgon också.. Tråkigt men så är det!

Kollar på tv, bara massa skit men men... Hoppas ni mår bättre än mig!
Puss o Kram!


26.5

Hej hallå!!

1 dag sen men va tusan.. Jag va trött igår. Vi fick inte så mycket sömn under helgen =) Tänker peta lite på en lång redogörelse med bilder om resan men den får ni fram mot slutet av veckan när jag blivit färdig.

Har iaf jobbat igår och idag.. Åkte hem till bror och hälsade på Hugo igår och idag åkte jag hem till syster med bilen som jag lånat och gosade lite med Sagisen som nu blivit stora tjejen, 9 månader! Fick med mig lite allergimedicin hem eftersom jag är jätte dålig av allt pollen och skräp i luften. Fick hennes receptbelagda medicin som tydligen är j*vligt stark. Tog tabletten för en timme sen så vi får väl se om jag slocknar om ett tag då man tydligen blir jätte jätte trött av den. Men det gör inte mig nått, behöver ta igen en massa sömn =)

Hur har eran helg vart då?? 

Man annars, tack Lina och Malin för en underbar och sjukt kul helg med massor av knasiga händelser =)

       
Lina                          Malin

21.5

Hinner inte med något ordentligt inlägg idag, ska åka när som hellst är en aning sen. Som vanligt!! =)

Kommer inte bli några blogginlägg förrns på måndag igen.. Men jag hoppas att ni alla stannar kvar hos mig och läser igen på måndag!

Ska som sagt vara i Karlstad hela helgen på SM i Bugg & Rock'n Roll danser!

Ha de så bra för det ska jag ha...

Puss o Kram!

20.5 - 2

Vart en sen kväll idag. Kom nyss hem, va  som sagt iväg och färgade håret.. Hämtade upp mamma hemma hos henne  och efter lite bök och försök till att skriva ut några dokument på hennes dator som inte blev av så åkte vi hem till Kjell istället.

När vi öppnar dörren luktar det jätte mycket ägg och det visar sig att han ska göra räkmackor till oss... Först rycker jag på näsan,men så tänker jag att nä, ge det en chans...

Men innan vi satte oss och åt så slängde mamma i färgen i håret på mig, sen när vi satte oss visar det sig att denna ganska stora räkmacka bara var förrätten. Det blev potatis och rotfrukter i ugnen med helgrillad fläskfilét. Jag fick den stora äran att göra hemmagjord bearnaisesås, Kjell lärde mig så nu hoppas jag att jag ska kunna själv =)  Sen vart jag kvar och vi satt och snackade ganska läge så jag kom inte hem förrns för 45 minuter sen!

Nu är jag trött och sak gå och sova.. Skriver mer imorrn innan jag åker!

Natti natti...

20.5

Det va den här arbetsveckan =) Sjukt skönt... Inte för att det blir mycket ledigt, men va tusan man slipper "jobba".

Har visat lägenheten för en kille, väntar nu på ett par som ska komma om ca 15 min! Killen som var här och han kunde flytta när som eftersom han bodde hemma så om inte dom som kommer nu kan det så kommer vi trycka på ganska rejält att killen ska få lägenheten då vi verkligen vill/måste flytta 1 juli!

Ska åka hem till mamma efter visningen och färga håret, eller vi kanske skulle till Kjell men jag vet inte riktigt. Imorgon bär det av till Karlstad, bloggar lite mer om det senare ikväll eller imorgon!

Ciao!!


Bild inlägg från 16 maj

Här är bilderna jag lovade från i lördags... Alla bilder är klickbara!
Enjoy!

                 

17.5 - 2

Trött söndag vart det idag... Efter en mycket roligt och SEN kväll igår så var vi nog alla väldigt slitna idag. Men jag hade jätte kul och jag hoppas vi gör om det snart igen, syrran snackade om att hon ville låna ut huset igen snart så då kan vi ju göra om allt igen =)  Vet att jag utlovade bilder, men det kräver alldeles för mycket energi som jag inte har. Utan nu blir det sängen, kommer slockna på en gång.. Har redan sovit i älsklingens knä i soffan i ca 1,5 timme i väntan på att söndagsparty skulle börja! Älskar programet, tycker det är sjukt bra!


(bilden lånad från kanal5.se)

Det kommer förhoppningsvis bilder imorrn men kan inte lova då jag har lite bråttom och fullt upp efter jobbet.. Vi får se helt enkelt! Hoppas ni alla haft en bra helg.. Det har jag iaf =) Puss o Kram o Go Natt!!

17.5

GRATTIS NORGE!!!!
På er National dag och allt......
Det va fan på tiden.. (31 år sen)
   

16.5 - 2

Vi kollar nu på omröstningen..... Och NORGE håller på att vinna! Hahaha.. Sämst låt men det är på tiden att dom får vinna! Våra norska medborgare här i rummet är väldigt lyckliga. Men eftersom man är förlovad med en norsk medborgare så är jag också positiv.. HEJA NORGE!!!!



Förövrigt har vi en jätte trevlig kväll.. Kommer massa bilder imorgon och en liten redogörelse!

16.5

Nu inväntar vi kvällen..  Ska bli en hel kväll/natt i systers hus tillsammans med Jessica & Jonas som redan är här och Robert & Emma som kommer senare då emma jobbar till 17.30.  Det blir grillning, eurovision och annan underhållning! Kommer nog bli en hejdundrande kväll.

Har vart iväg på dansuppvisning idag, bäckby torgfest jag ger er det hela i bilder och önskar er alla en fantastisk schlager kväll utifall vi inte hörs mer idag! Alla bilder är klickbara!

 

  
   
 
 

15.5

Fredagen kom och fredagen gick... alltid alldeles för fort!

Trotts den tidiga starten så har jag vart ganska pigg och jobbardagen gick verkligen jätte fort, vi målade på våran borg som vi håller på och bygger..

Hem snabbt som attan iväg till det här....

       


Han var helt underbar och han låg länge och mös i fasters famn!

Har efter det spenderat kvällen i min systers hus tillsammansmed Jessica vi käkade glodde lite på tv och spelade kort!

Hade även fått en postavi som jag var sjukt sugen på att hämta ut och nu har jag den, min nya telefon och so far so good. Nu gäller det bara att den håller och fortsätter fungera problemfritt.. Nån som har någon erfarenhet av den här telefonen?


Imorgon är det först iväg till systers hus på förmiddagen sen kl 13.50 har vi dansuppvisning på Bäckby torg fest, ska dock vara där 13.00 så jag hinner fixa med musiken och alla dansare ska värma upp m.m. Efter det blir det nog affärsbesök och sen hem till systers hus igen med älsk för att invänta allt folk! .... Emma & Robert samt Jessica & Jonas... Ska bli en hel kväll med mat, alkohol och skoj!

Nu sängen... Natti!

14.5

Vart ett uppehåll igår, vart en väldigt konstig kväll!

Jag slutade fyra och åkte för att plocka upp mamma. Vi for till Hälla och strosade runt där lite för länge men jag hade ingen lust att åka hem eftersom jag visste att jag skulle vara tvungen att städa när jag kom hem! 

Tillslut var jag ju tvungen att åka hem eftersom jag skulle visa lägenheten. Jag plockade undan och damsög medans älsk diskade. När vi var klara skickade jag ett sms och sa att dom kunde komma tidigare eftersom vi va hemma... Fick till svar att dom skulle komma strax... Och det va inte vem som helst som kom heller!! När man pratar om att världen är liten och framförallt att den här stan är liten så är det så sjukt sant! Det är min gamla klasskompis Patrik och hans sambo Malin som ska kolla på vår lägenhet. Vi gick i samma klass 1-9, men vi sågs inte så mycket i högstadiet då vi inte hade hel klass system utan alla hade individuella scheman.. Vi var även ihop under låg/mellanstadie tiden om inte jag minns helt fel!! Haha.. Helt sjukt!! Vi får väl se om dom vill ha den, lät lite tveksamt och dom hade kollat på flera. Men jag HOPPAS verkligen för dom ville flytta så fort som möjligt och det är ju perfekt för oss!

Idag så hade vi maskerad och jag var en ÄNGEL - i lucialinne och med guldvingar och skimmer i ansiktet! Jag gjorde succé och vi hade en jätte bra dag! (ska se om jag kan få fram bilder från jobbets kamera)

Efter jobbet åkte jag hem till min syster för att tvätta alla deras säng kläder eftersom jag ska bo där i helgen och jag vill gärna veta att det är rent innan jag lägger mig i sängen, tycker det är viktigt att ha rent i sängen! Städade också deras kylskåp och slängde en hel ICA kasse med äckliga grejer....Uuuhhh! Vad jag dock inte visste var att ett 60 program på en vanlig tvättmaskin tog hur lång tid som hellst så jag hann inte hänga tvätten utan va tvungen att åka till dansen och sen åka tillbaka och hänga upp det.... Dryg nacke!!!

När jag skulle gå så kom deras katt gående och skulle kela och då såg jag att han hade en fästing bakom örat, vad jag trodde iaf. När jag var tillbaka för att hänga tvätten så kollade jag lite nogrannare och stackaren hade en fästing men eftersom jag inte har en aning om hur man tar bort dom så fick jag lämna stackaren alldeles ensam och med en fästing. Får se till att den tas bort imorgon! Har så dåligt samvete nu =(



Imorgon är det förövrigt äntligen fredag och jag undrar om någon vill göra mig sällskap hos min syster under kvällen och natten då jag känner att jag behöver göra katten sällskap och passa huset lite! Någon??? Älsk ska nämligen på partaj med sina arbetskamrater och kan inte vara med!

Ska även hem till bror imorgon ÄNTLIGEN kan jag bara säga, vi pratades vid idag och jag ska åka dit direkt efter jobbet... Så lycklig! Ska ha kameran med mig!!

Men nu är det strax säng dags och jag kommer nog somna fort.. Hoppas det iaf då jag ska öppna imorgon också! Så natti natti!

12.5

Och så var näsan täppt och halsen rosslig IGEN.. Förstår inte vad jag har gjort för att förtjäna detta eviga tillstånd av förkylning! Blir lessen i ögat, vill också vara frisk och kunna dansa/träna hela tiden! Men nej.. Inget med det!

Fick en blomma och ett jätte fint kort av en pojke på jobbet som ska byta förskola han gör sin sista dag på torsdag. Blev tårögd och jag kommer verkligen sakna vår lilla Melvin!

Va ut på Hälla idag igen efter jobbet men den här gången i eget syfte! Skaffade mig en ny mobil... Och eftersom jag alltid lyckas pricka in skit mobiler så har jag säkert lyckats den här gången också, men jag håller tummarna! Dock fick jaginget med mig hem idag eftersom färgen jag ville ha inte fanns i butik utan den kommer på posten innan veckans slut... Lycka!! Första ericsson telefonen någonsin, har bara haft nokia med undantag för en samsung! Ska bli spännande, tycker dom har blivit mycket bättre än vad dom va så jag hoppas jag ska bli nöjd... Om inte annat så är den iaf snygare och helare än den jag har nu så allt är ett +


(bilden från tre.se)
-klickbar-



Vart ingen påhälsning hos Hugo idag heller då dom tydligen fick lov att stanna på 69'an ett dygn till.. Pojken hade tappat alldeles för mycket vikt och det är ju inte bra. Så jag hoppas dom kommer hem imorgon så jag får åka dit! Jag är en otålig faster nu..... Måste ju få hålla grabben!

Imorgon ska jag förövrigt visa vår lägenhet.. Hoppas verkligen han vill ha den och att han kan flytta in 1/7 så vi slipper dubbla hyror!

Kollar även på esc SÅ KLART! Inget som imponerar direkt tycker jag.. Gillade belgien, andorra, turkiet, rumänien, finland. Sen hoppas jag naturligtvis att sverige går vidare men personligen tycker jag inte det är någon höjdarlåt. Men vår schlager kväll på lördag blir ju absolut mer spännande om sverige tävlar!  Täner inte se omröstningen då min kropp skriker efetr sömn... Har ju hört alla nu så jag kan läsa mig till resultaten imorgon! 

Go natt alla så hoppas jag att jag vaknar upp helt frisk imorgon!!!! =)


11.5

Måndag kommer alltid att vara måndag! Spelar ingen roll om jag går och läger mig i tid och sover hela natten eller om jag går och lägger mig aldelles för sent alltid lika trött och ofta huvudvärk hela dagen! Hur ska man göra för att slippa det måntro?!?!

Va ut på Lindex snabbt efter jobbet för att byta Hugos present, tog 68 istället för 62. Tänkte att han skulle ha något att växa lite i (en jätte fin body med matchande byxor!). Eftersom grabben var så väldigt stor när han föddes så kunde han inte ha några av kläderna i 56 som bror och Marina införskaffat i förväg! Han måste ha 62 som nyfödd =) Han är en riktig bjässe.. Har tråkigt nog inte träffat pojken än, försökte få tag på min bror så jag kunde åka förbi idag men det va inge svar och jag ville inte bara stövla in på BB så jag väntar tills imorgon då dom får komma hem!  
 
 

(bilderna från Lindex shop online)


Eftersom det inte vart BB så åkte jag till lokalen och åt min matlåda istället. Och när jag satt där så såg jag att biblioteket var öppet så jag gick över och lånade mig en ljudbok. Alexander Mc Call Smith - Giraffens tårar. Har lyssnat på första boken - Damernas detektiv byrå och gillade den jätte mycket så nu ska jag lyssna på den här som är del två, finns ett par till så jag är nöjd!

Och när jag åter satt i lokalen så dök Henke och Jojjo upp och skulle träna några par innan SM, dom hade sin lilla grabb på 5 månader med sig som jag nu glömt bort namnet på =/ Han är för tidigt född och är ganska liten så han är nu bara 1 kg tyngre och 5 cm längre än vad min brorsson är som är 2 dagar gammal =) Haha!

Iaf så tränade jag Anders & Madde i rock och så skulle Fredrik, Madde och Mathilda köra dubbelbugg men Mathilda dök aldrig upp så jag dansade med Fredrik och Madde i en timme och blev helt slut! Men det var jätte kul, dom är super duktiga trotts att dom är unga!

Nu ska jag kika på ballar av stål, brukar normalt sett inte kolla på det men jag såg i reklamen att det va lite folk jag kände igen, så jag måste bara kika! Sen blir det sängen och lite ljudbok! Hoppas ni haft en hyffsad måndag iaf!

10.5 - 2

Nyligen hemkommen från Örebro. Har vart på en utbildning i föreningslära, en sisu utbilldning. Var jag, malin,jennifer,robin & johanna som åkte. När vi väl satt där så kändes det som om vår styrelse också borde ha varit där, visserligen sitter jag i styrelsen men jag är bara 1 av 7!

Riktigt inspirerande faktiskt vi känner oss taggade och vill verkligen börja jobba med föreningens grunder och ideér. Vi fick en jätte läcker baugette med en side sallad, frukt, mineralvatten eller så fanns det en stor kaffeautomat och även en stor skål dumlegodis =) Tiden var dock lite tokig då hela söndagen verkligen försvann..

Men nu är jag hemma igen och tänkte jag skulle berätta vad som egentligen hände på tävlingen igår...

Min kusin Ellin har tilsammans med Daniel precis börjat tävlat, igår var deras andra tävling någonsin och dom dansar i lägsta barn klassen BBE. Tävlingen startade med kvartsfinal för deras del och dom dansade i takt hela rundan. Vi hade även 4 till par i den klassen vilket inte har hänt Marionetterna på flera flera år, jätte roligt att vi har så många nya på G! Men tillbaka till historian. Efter ett tag säger speakern nu så ska vi dra resultaten för bugg barn e och vi alla vart på helspänn. 1,2,5,6,8,9,10,12,15,17,18,22,25,26&27 Yes!!! Daniel och Elin vidare dom hade nummer 9 tillsammans med Lukas och Linda nummer 15. Alla blir jätte glada och dom överlyckliga. Men efter ett tag kommer min morbror Roger fram till mig och såhär lyder samtalet:
R - visst dansar väl Elin i BBE?
S - Ja
R - För på papprena där ute så står det inte att dom har gått vidare. Men dom ropade ju upp dom!
S -Va?!?!
Jag springer iväg mot resultat listorna..... Det stämmer. Dom har fått placering 15 tillsammans med 2 andra par... Shit tänker jag nu och springer efter Bettan. Både hon och jag kliar oss i huvudet och tänker det här måste vi göra något åt. Fram till seketariatet och försöker desperat få kontakt, jag får dra historien för 2 personer sen får jag prata med tävlingskontrollanten och ta det hela igen. Hon börjar bläddra med massa papper och står sen ett bra tag och ser fundersam ut... Och efter ca 5 min kommer hon fram till att dom har helt enkelt sagt fel och att dom INTE har gått vidare.. Hon kan inte göra något åt saken då hon inte kan ta med dom plus dom  andra två paren som hade samma siffror som Elin och Daniel utan vi blir helt enkelt tvungna att förklara för våra barn att dom INTE kommer att få dansa... Känslosam som jag är så kan jag inte hålla tårarna tillbaka och springer ut ur hallen..... Bettan berättar för barnen medans jag står utanför och gråter slutar med att jag går ner på stan med pappa som skulle köpa alvedon. Pappa köpte även en baugette till lunch och när vi väl kommer tillbaka så har jag lugnat mig och kommer över det hela på så vis att jag inte gråter så fort nån nämner det hela! Tävlingen fortsätte roch vi har riktigt kul resten av dagen! Bjuder på massa bilder!

Ska kolla på Wipeout nu sen Söndagsparty! Ha de bäst!
Förresten, vad tycker ni så långt om designen???


 

 

 

10.5

up.dat.

Det börjar likna något... Men eftersom jag inte har något fotoprogram så får headern förmodligen fortsätta vara ett hjärta i helt fel färg tills jag har ordnat en ny! Eller om jag försöker pilla bort hjärtat och bara får kvar texten, vi får se!
-

Ja, då börjar vi om... Håll ut!

9.5 - 4

Eftersom det vart så himla sent idag och jag inte fick så mycket sömn igår så är jag hur trött som hellst! Därför så väntar jag med att lägga upp en ordentlig redogörelse för dagen...

Bjuder dock på en bild av min kusin Elin och hennes partner Daniel som vart det tävlingen kom att kretsa kring och många tårar fälldes för, en historia om orättvisa och misstag som bara inte får hända! Hela storyn imorrn... Go natt!


9.5 - 3

Äntligen hemma.. Eller hemma och hemma, jag är hos emma.. Hon är lite otålig och vill spela wii så jag ska fatta mig kort.

Jag har blivit FASTER idag:
Per Hugo Joachim 090509



Uppdaterar senare ikväll om tävlingen och kanske med bild på bebben......


9.5 - 2

God natt... Eftersom jag tydligen lyckats få bort halva min blogg så överväger jag nu att börja om från noll imorgon.
Men det får bli på kvällen då jag ska spenadera hela dagen i Köping på tävling!
Så jag måste sova nu eftersom det är att gå upp hyffsat tidigt, kommer inte bli kul då läggdags egentligen var för jätte länge sen! 

Och just ja, min bror och sambo är inne på förslossningen dom åkte upp för kontroll idag då dom gått 2 veckor över tiden och dom fick lov att stanna kvar. Så förhoppningsvis blir jag snart faster för första gången om jag nu inte redan blivit det. Man vet ju aldrig!!

Take care!!

9.5

Fick nyss detta problem påpekat av en vän.....

Min sida i explorer:

Sidan i explorer


Min sida i firefox:


Sidan i firefox

Nu ger jag upp... HJÄLP!!!!!

8.5 - 2

Bajs.... Är allt jag säger... Inget går som det ska!

8.5

Sitter hos Jessica nu, vi har hållt på hur länge som hellst med vårt pillande!
Men det tar sig, Jessica gjorde nyss ett stort genombrott.. Hoppas det leder till något bra!  Vad tycker ni om hur det ser ut nu, visserligen mycke kvar men kan vara kul att höra lite åsikter på vägen! Skriver garanterat mer om ett tag....

7.5

Idag var det en väldigt regning dag om det nu är någon som har missat det. Jag fick verkligen uppleva det då jag fick lov att traska dom 3.1 km hem från jobbet i skit vädret!! Försökte få skjuts av älsk. men naturligtvis så skulle han jobba över just idag så det va bara att gå... Irriterad till tusen vart jag!

Iväg till dansen - skulle undervisa, men det vart det inte så mycket av efetrsom jag och Catarina som jag ska vara lagledare tillsammans med på Sm hade stämmt träff.. Mycke snack men även mycke verkstad faktiskt, vi hittade en trevlig restaurang som vi bokade bord på åt ca 25 pers så det kommer bli bra. Vi spånade även på en del hemligheter som jag inte kan skriva om här utifall det är någon Sm deltagare som läser det här =) Om jag inte har berättat för övrigt så åker jag iväg till Karlstad 21-24 maj på Sm tävlingar.. Kommer skriva mer om det när vi kommer lite närmre det hela..

Försöker som sagt fortfarande åstakomma ett mirakel med bloggen, men det ser inte allt för ljust ut. Hoppas att jag och Jessica kan lösa några av mysterierna imorrn när vi ska ha blogg kväll hemma hos henne. Vi ska sitta med varsin dator och undra vad tusan vi gör! Men jag hoppas det kommer något bra ur det hela iaf!

Är verkligen jätte trött så jag ser fram emot helgen även om hela lördagen i princip försvinner då jag ska till Köping på tävling, ska va där 8.30 så det blir ju ingen sovmorgon precis! Kanske ska försöka ta lite bilder då faktiskt så jag har nått att visa här på bloggen! Min kusin Elin 11 år ska tävla i bugg för andra gången så det ska bli jätte spännande.

Men nu är min säng mer spännande än något annat så vi hörs alla imorgon, och så hoppas jag på en ny design efter morgon kvällen!
// Sandra ♥

6.5 - 2

Okej.. Ni får lov att ursäkta looken på min blogg just nu.
Jag Jessica håller på och försöker pilla lite med det hela för att tillslut faktiskt lära oss hur man gör! Blir nog kanske en helkväll på fredag. Eller vad säger du jes?? Så tills dess får ni stå ut med den vita bakgrunden och att det ser allmänt tomt ut. Men jag är sjukt nöjd med typsnittet iaf så det är ju iaf en början!

Nu ska jag gå och sova för jag börjar 6.30 imorgon vilket innebär att jag måste promenera hemifrån 05.55!!! Helt omänskligt! Så, natti natti....
// Sandra ♥

6.5

Tog ett tag att återkomma men nu är jag här..

Avslutningen då, vart om möjligt ännu närmare när jag såg ljudanläggnigen packas upp... Vart lite nervöst att det inte fanns något headset då jag bara såg hur han testade vanlig mic... Men jag frågade och jodå, han hade ett med sig! LYCKA! Nu var det bara att börja snacka, men det va ju det som va problemet. Men för att göra en lång historia kort så gick det hela hur bra som helst! Va riktigt roligt faktiskt.. Och jag fick jätte mycke beröm i efteråt! =) Dansarna var även dom som vanligt otroligt duktiga!

Jobbat måndag, tisdag & onsdag lustigt hur fort man vänjer sig vid att gå hemma och tralla... Vart ju hemma totalt 5 dagar, jätte skönt. Så nu är jag jätte sliten efter 3 dagars arbete.

Sen är det ju det där med maten, alltid samma problem. Vad tusan ska man äta!!!!! Om jag skriver dom 3 vanligaste rätterna i vårat hushåll så utmanar jag er att göra det samma i er blogg lämna sen en kommentar så jag kan gå in och läsa om jag nu inte redan läser er blogg men eftersom jag inte vet vilka som läser min blogg så är det ju svårt att veta på förhand! Har ni ingen blogg så lämna bara er "lista" som kommentar hos mig.. Tänkte att man på sätt kanske kan få något slags utbyte med varandra!!  Ok?? Vore skoj om det funka!

1. Fullkorns spagetti & köttfärssås
2. Jasminris & Korvstroganoff
3. Fullkorns pasta & Hemmagjorda köttbullar

Ikväll blir det iaf inget av det. Ska grilla mig en kyckling och äta lite potatissallad som blev över i helgen! Och magen kurrar rejält nu så nu ska jag fixa iordning käket.. Hörs en annan dag!

// Sandra ♥


3.5

Frukost dags.. Vaknade 7.30 och kunde inte alls somna om. Min mage gör uppror, mår riktigt illa.. Men det är på ett positivt sätt. Marionetternas våravslutning är idag kl 14-16.30 i wenströmskas aula, och jag ska vara konfrancier eller speaker kan man väl också säga och därav den väldigt nervösa magen idag!! Gillar egentligen inte att göra det här, men man måste ju göra saker som man inte riktigt vill ibland också. Jag vet ju redan nu att jag kommer känna mig sjukt stolt och jätte nöjd att jag klarade av det sen när det hela är över!

Helgen har i övrigt gått relativt lungt till. I fredags hade vi parkväll här hemma som startades med kubb, som killarna tyävrr helt överlägset krossade oss tjejer i =/ Vi övergick sen till att äta, och det i stora lass. Det dukades fram både det ena och det andra och vi vart mätta som aldrig förr men det va riktigt gott! Bra jobbat till oss alla! Vi fortsatte med att spela andra ord som tyvär slutade väldigt tråkigt då jag och jessica hamnade i en väldigt stark diskussion (som slutade med tårar) angående regler.. Hmm, inte så lyckat!  Avslutade det hela med wii spelande fram till 03.00 på natten!

 
    

    

Igår vart det lungt, jessica kom över då hennes hem var invaderat av masa förvuxna pojkar som skulle spela magic. Vi spelade wii och kollade på robinson här hemma istället. Och jag kan inget annat än att SKRIKA ut min enorma glädje över att dryg nacken Christian pinsamt nog för honom slutar med att han blev utslängd ur tävlingen!! Hahaha... säger jag!!!

Då är vi allså framme i nu tid och jag ska snabbt nu börja göra mig klar så mina nerver kanske lugnar sig!
// Sandra ♥

Förlovade


Grattis till oss på vår ettåriga förlovningsdag!
30/4 - 2008 Kenneth & Sandra
Hmm.. Egentligen borde vi alltså vara gifta nu enligt gamla seder... Men inte enligt oss, vi gör det på vårt sätt!
Har ingen bättre bild än såhär på våra ringar så håll till godo!



Vet att det är efter midnatt (och egentligen ny dag), men eftersom jag inte gått och lagt mig än så är det fortfarande vår dag ;)

RSS 2.0
Test