Äntligen i säng! Det tog mycket längre tid...

dsc00377 (MMS)

Äntligen i säng! Det tog mycket längre tid än vad jag hade väntat mig. Har nämligen spenderat kvällen hemma hos mamma som va så gullig att fixa slingor på mig :) Börjar sakta men säkert bli mitt riktiga jag igen, smalare och blondare, precis som det ska va! Me like! Imorgon bitti ska jag hänga på låset hos bolaget tillsammans med alkisarna. Måste uträtta alla mina ärenden på förmiddagen eftersom jag jobbar till 16.30 (sen drag) och då är det ju bara att sätta fart inför valborgs firandet! Så med dessa ord smidigt bloggade från mobilen säger jag God Natt!


28.4 - 3

Inte blvit mycket till ordetnligt skrivande nu men jag har helt enkelt inte kunnat.
Dessa två kvällar har gått till att lösa lite problem på hemmafronten.
Så nu tar vi nya tag och ser vad som händer..

På fredag är det valborg, och jag tycker ni är dåliga läsare som inte kan svara när man ställer en simpel fråga så som vad ska ni göra på valborg?? Jag undrar fortfarande............

Sitter just nu i lokalen och har café vakt...

dsc00376 (MMS)

Sitter just nu i lokalen och har café vakten precis som i söndag! Väldigt dött här inte nån som vill köpa fika :( Kom helt plötsligt på att jag skulle prova det här med att mobil blogga! Kan ju va nått för framtiden om man inte har tillgång till dator.. Hoppas ni haft en bra dag annars!


28.4

Sorry att det onte blev någon uppdatering igår..
Dels så har den bärbara datorn kraschat så den går inte att använda och då blir det ju genast problem eftersom den stationära sällan är ledig!
Sen så kom livet emellan.. Fick lov att låta bli datorn helt enkelt!
Har inte tid nu heller egentlgien ska iväg och jobba så jag återkommer helt enkelt!
Adjö ;)

26.4 - 2

Väldans trött ikväll...
Huvudvärk också. Ska ta lite flingor med mjölk och sen hoppa i säng!

Vad tycker ni om ny färgerna så här långt?? Kom gärna med åsikter, tips eller idé om vad du skulle tycka va snyggt! Jag vet att jag behöver en ny riktig header. Det kommer, ska bara få tag i ett program så jag kan fixa till en!

Och en sak till, vad ska ni göra på valborg??

Natti!

26.4

Håller på och försöker fixa med designen på bloggen...
Man är ju inget proffs så det blir inga stora förändingar, mest lite färger och andra små detaljer.
Så det kommer förmodligen se lite olika ut beroende på vad jag pysslar med.
Jag säger till när jag är klar :)

25.4 - 2

Mitt försök till att bättra stegtalet idag gick ju sådär :) 6997 Haha!
Så summeringen av den här tävlingen är alltså följande:
Ti: 11171
On: 10857
To: 15481
Fr: 9184
Lö: 8626
Sö: 6997
Total: 62316
Snitt per dag: 10386

Nu får vi väl se om man vinner nått, vet inte riktigt hur tävlingen fungerar. Om man tävlar individuellt eller avdelnisgvis eller på nått annat sätt?? Det visar sig väl! Kommer bli jobbigt att vara utan stegräknare, det har varit jätte bra för då har jag sett svart på vitt hur mycket jag har rört på mig och det blev motiverande till att traska på mer om jag hade dåligt med steg. Måste skaffa en egen. Hellst nu på en gång :)

Väldigt trött ikväll så det blir sängen nu, borde lagt mig för länge sen.
Hade iaf trevligt ute på lokalen fick sällskap av Anna och Per mestadels av tiden så det va riktigt nice!
Va även ut med mamma på björnön. Gick ca 4 km, bättre än inget. Nu är det ny vecka med nya tag!!

Natti!

25.4

Vart en mycket trevlig kväll igår..
Godaste maten jag någonsin ätit tror jag ;)
Hasselbackspotatis, grillad oxfilét, hemma gjord bea och en smaskig sallad!

Lite pics.















Idag ska jag ut till lokalen och vara cafévakt. Finns ju betydligt roligare sätt att spendera söndagen på men vad gör man inte. Är inte så lång stund 13.30-16.00. Efter det ska jag släpa ut mamma på en riktig lång promenad :)

Btw, nån av er som har rabarber på er balkong?? Det har jag :)



Och stegen vart bara 8626 igår.. Bättring idag!

24.4

Vart inte så lång väntan inatt.. Hämtade Kenneth strax efter att jag postat inlägget..
Han uppförde sig väl hyffsat så jag får nog hämta han fler ggr :)

Målade naglarna igår kväll... Nu är det vår så då tar vi dom rosa tonerna. Jag vet inte vad ni anser men jag kanske inte behöver så många fler röda eller rosa lack!!



Målade på detta vis



Mörk rosa bas i två lager, låt torka. Sen en ljusare rosa som jag "stämplat" på med en vanlig gul/grön disksvamp över tippen och lite neråt. Man behöver bara lite lack på svampen. Sen när detta tredje lager torkat så målade jag som vanligt över ca 2/3 med ett nästan genomskinlig rosa tonat glitter lack. Färdigt! Blir ganska läckert så pröva.. Och variera fritt med färgerna :)

Idag iaf så har jag varit på bäckby för att ha uppvisning med dansarna på bäckby torgfest.
Här får bilderna tala för sig själva!















 





Tack alla underbara dansare. Ni är guld värda!!

Nu sitter jag och försöker övertala mig själv att jag är jätte sugen på en promenad. 
Måste få upp stegtalet, men jag har en känsla av att det kommer blir ännu sämre än igår.

Ohh... Promenad var det ja. Hörs då!

23.4

Idag som alla andra dagar så vaknade jag av att det va så j*vla ljust i rummet. kl 04.50 står jag på en pall och försöker hänga en till filt över gardinstången för att försöka minska ljustintrånget lite iaf. Så snyggt ;)



Det här är visserligen taget kl 09, men det ger en bra bild över hur ljust det är när man ska försöka sova :(
Skrev ju igår om mörkläggningsgardiner från hemtex. Min snälla mamma upplyste mig idag om att dom kostade 399:-/längden. Damn! Det finns inte i min budget.. Måste ju köpa skor ;) Haha. Men det fanns liknande på Ikea 349 :- paret. Men jag tvivlar ju på att dom är lika bra. Så det kanske får bli rullgardin istället. Åh! Jag vet inte alls om jag ska vara ärlig....

Va iaf nöjd över att solen sken eftersom då skulle man kunna vara ute hela eftermiddagen och njuta. Mmm tji fick jag. Frysa var vad jag fick göra! Skit väder! Tog mig ut på en promenad efter jobbet, tvingade med mor, hon kallar mig numera för slavdrivare. Men vill man slippa vassen i sommar så är det bara att ligga i. Gik förbi apoteket och hämtade ut allergimedicin eftersom receptet skulle gå ut snart. Dumt dumt dumt beslut av mig, 471 kr adjöss!! För lite medicin. Vansinnigt!!!! Vart skit sur och nu känns det som hela helgen kommer överskuggas av detta enorma ekonomiska bakslag!

Kenneth drog iväg framåt kvällen trotts att han sagt flera flera gånger att han inte skulle göra nått ikväll. Så jag åkte ensam ut på hälla för att handla lite käk, och då kom jag på att dinsko hade ju öppet :) Så jag passade på att prova lite snabbt, provade två par, helt ok skulle kunna tänka mig båda två. Men aningens stora som ni ser, inga tår som kommer fram i detta paret.. Kan tvärr inte visa bilden på den andra skon då min telefon och dator strejkar och vägrar bluetootha ihop sig så jag kan skicka bilden :P



Iaf, nu sitter jag här o väntar på att karln ska ringa och vilja åka hem. Bokstavligen hatar att hämta honom efter krogen för han ska alltid hålla på tjaffsa men nu lovade han att om han gjorde det den här gången så kommer jag aldrig nånnsin mer ens behöva ta emot ett samtal när han tjatar om att bli hämtad. Och det kan det ju va värt att chansa på ;) Så nu vet jag  inte om jag ska gå o sova som jag hade tänk eller om jag ska va vaken. Men det lutar mot sängen eftersom det inte finns nått att göra den här tiden och jag är ganska trött!

Men, jag glömde skriva om en sak igår. En ganska viktig och spännande sak. Efter en del turer fram och tillbaka fick jag och Birgitta Lagerholm, rektor för makeupstudion äntligen tag på varandra igår. Hon hade ett eventuellt jobberbjudande till mig. Hon undrade om jag eventuellt var intresserad att utbilda mig till makeupartist lärare. Allså fattar ni!!! Jag, lärare för att utbilda nya makeupartister. Oh yeah! Man måste ju gjort nånting rätt under utbildningen allså ;)
Men - Det fanns inget konkret just nu, ev en gymnasie skola här i stan som kanske söker en sån här lärare och har kontaktat Birgitta för att få en. Men då innebär ju det att jag måste utbildas först och rent ekonomsikt så vet jag inte hur det skulle gå. Utbildningen behöver jag inte betala för i så fall men precis som när jag gick min utbildning nyss så kan jag inte ha någon inkomst under den tiden förmodligen samt att jag får ju pendlingskostnaden igen. So what to do?
Får iaf fundera på det hela ett tag då hon som sagt inte hade nått konkret just nu utan hon skulle återkomma senare. Så tills dess får jag fundera helt enkelt!

Ojdå, höll på att glömma dagens mätarställning, futtiga 9184. Får bättra mig nu lördag och söndag. Det är nämligen dom sista dagarna på tävlingen. Heja mig!

Hörs imorrn igen vänner. Ni är ganska många (allt är relativt) dagligen nu! Skoj!
Natti Natti!

22.4

Jag bara säger 15481!! Slå den ni ;)
40 min promenad i förmiddags trotts vädret som va utanför gardinen. Sen så ca 30 min promenad ikväll + lite trampande på dansen. Riktigt bra so far. Men som jag skrev igår, det är bara full fart som gäller nu!

Imorgon blir det sovmorgon. Orkar inte gå upp tidigt så jag tar min promenad efter jobbet istället!
Är jätte jätte trött. Även lite huvudvärk. Helt slut. Va en riktigt dryg dag på jobbet, väldigt virrigt med ungar högt och lågt och en ljudnivå långt över normalt.

Undervisade lite boogie woogie. Började på avslutningskoreografin idag, till vår nya favorit låt. Twistin in the wind. Sitter just nu och lyssnar på Scotts nya skiva - Vi gör det igen. Helt ok. En del sköna toner.

På lördag blir det grilla/spela wii kväll här hemma med mamma och Kjell. Brukar vara mycket trevligt :)
-Men, fick en inbjudan på sms idag om att det va lite fest hos Malin på lördag igen.. Och med tanke på hur bra det va nu i lördags så blev man ju sugen. Men men, det kommer fler helger ;)
Hörde även från Emma idag som undrade om valborgshelgen och vi får väl se vad det blir av den. Någon som har några storslagna planer på en majbrasa kanske?

Såg en reklam på tv för dessa gardiner, och ni som läst hos mig senaste tiden vet att jag har problem med sömnen efter rullgardins kraschen. Så detta kanske kan vara något. Ska iaf kolla på dom. Är ju inte så snyggt med rullgardin så om dessa gardiner ser bra ut och om det verkar som dom funkar så ska jag kanske slå till vid löning.

Har förövrigt kommit på att jag behöver nya skor som jag kan ha när det vankas utgång. Min vikt just nu gör att jag inte pallar gå i höga klackar och helt platta är ju inte så kul, men det har det vart senaste gångerna nu och dom är dessutom jätte slitna så detta är ett måste!  Vad tror ni om dessa alternativ?

(Jag ber om ursäkt för dessa fula länkar men jag orkar inte styra upp det nu ögonen vill sova!! Fixar imorgon fm)

<A href="http://www.dinsko.se/Shop-online/Dam/Pumps?art=242644"><IMG border=0 src="http://cmp.nilsongroup.com/imgcache/?src=Inmapp/DS_242644_A.tif&amp;tmp=Medium" width=400 height=163></A><A href="http://www.dinsko.se/Shop-online/Dam/Pumps?art=252810"><IMG border=0 src="http://cmp.nilsongroup.com/imgcache/?src=Inmapp/DS_252810_A.tif&amp;tmp=Medium" width=400 height=181></A><A href="http://www.dinsko.se/Shop-online/Dam/Sandaletter?art=253312"><IMG border=0 src="http://cmp.nilsongroup.com/imgcache/?src=Inmapp/DS_253312_A.tif&amp;tmp=Medium" width=400 height=286></A><A href="http://www.dinsko.se/Shop-online/Dam/Sandaletter?art=255288"><IMG border=0 src="http://cmp.nilsongroup.com/imgcache/?src=Inmapp/DS_255288_A.tif&amp;tmp=Medium" width=400 height=242></A><A href="http://www.dinsko.se/Shop-online/Dam/Sandaletter?art=255680"><IMG border=0 src="http://cmp.nilsongroup.com/imgcache/?src=Inmapp/DS_255680_A.tif&amp;tmp=Medium" width=400 height=279></A>
Har ju så svårt med skor eftersom jag har så små fötter. Dessa är från dinsko.se och förmodligen kan jag inte ha nått av paren då dom bara finns från 36. Men man måste ju prova iaf! Hittade dock dessa på "barn" 
<A href="http://www.dinsko.se/Shop-online/Barn/Tjej-stl-31-38?art=251396"><IMG border=0 src="http://cmp.nilsongroup.com/imgcache/?src=Inmapp/DS_251396_A.tif&amp;tmp=Medium" width=400 height=236></A>
Men jag skulle ju verkligen vilja ha en liten klack! Ahh. I-lands problem! Kom gärna med tips eller synpukter.

Nu.. Trött trött trött!! Go Natt!!

21.4


Ojoj.. Höll nästan på att missa att skriva idag! Får icke hända, jag har ju blivi så duktigt nu!

Men precis som alla andra så undrar jag vad f*n hände med vädret???? Va ute på förmiddagen och hahde det inte vart för ostfrallorna vi vart bjudnda på och koppen med te så hade jag nog avlidit! Fy va kallt och regn och snö om vartannat. Men tydligen är det detta som kallas för April väder!

Åkte direkt till bäckby efter jobbet, styrelsemöte stod på schemat. Först in på apoteket lite panikslagen och bara hoppades att jag hade p-piller kvar att hämta ut för jag ska börja äta på ny karta idag och kartongen här hemma va visst slut! Men ibland ska man ha tur så nu har jag 6 nya kartor hemma! Fick även en lista på mina sparade recept och där fanns lite allergimedicin så jag ska passa på att hämta ut innan dom "tar slut" Har ätit av sånt vi hade hemma, vilket blir lite olika sorter i nån vecka nu då det kliat i ansiktet och näsan blivit täppt. Nedrans pollen!
Köpte även en jätte smarrig pasta (och en chokladkaka) innan jag gick in på lokalen.  Möte blev kort och inte så vidare intressant tyvärr. Brukar vara roliga och efteråt brukar man känna att vi gjort nått vettigt med det vart så fjuttigt idag av någon anledning. Men men..

Dagens steg i stegräknartävlingen på jobbet är 10857. Inte lika högt som igår men ändå bra! Och hade jag haft den på mig hela dagen igår hade det blivit ännu större glapp. Hade nämligen ca 6000 efter jobbet (och mötet) idag istället för ca 3000 igår. Men efter mötet så va jag inte allt för nöjd med stegen så jag tog en promenad för att få upp steg antalet. Och det funkade ju! Och nu har jag verkligen bestämt mig. Nu finns det ingen återvändo nu är det bara fullfart och mer som gäller. Övervikten ska bort bort bort!!

Nu kallar John blund och jag har hört att vila är lika viktigt som rätt mat och motion för en bra viktnedgång så det blir helt enkelt sängen nu och imorgon väntar en förmiddagspromenad! Good luck to med :)

20.4

Vart en mycket konstig dag på jobbet. Spenderade i princip hela dagen på Freja, en avdelning som jag normalt sett inte alls jobbar på! Men men, omväxling förnöjer eller vad är det man säger?

Sen va det träning.. Käkade 2 våfflor innan, hade smet kvar efter våfflorna igår. Malin skrev på fb att hon åt våfflor igår så då va jag också tvungen att göra det för det är ju så gott och jag hade bråttom så det passade ju jätte bra!
.. tillbaka till tränigen. Va sjukt osugen på det men när jag kom dit så satt Daniel där och hade klippt färdigt Dogge, Anna och Isabels final låt till Sm. Edaaaaaaaaa!!! Så då vart ju humöret genast mycket bättre :) Träningen gick riktigt riktigt bra och vi verkligen körde på! Sen fick man ju stans pik av tränaren om att jag borde konditions träna... WHAT!! Va det hans sak verkligen? Han är och tränar oss typ aldrig så hur tusan vågar han säga nått sånt til mig. Tänk om jag hade vart en liten skör människa som hade gått hem och gråtit och legat i sängen i flera dar för hans kommentar. Hmm.. Dåligt tyckte jag! Men men, nu vet jag att jag behöver konditions träna så det är inge konstigt med det :) Men trotts det, good work today Christoffer!

Förövrigt så har det startats en stegräknar tävling på hela Irsta skolan idag, och jag startar starkt med 11171 steg mellan kl 11.40-22.00. Tycker jag ligger ganska bra till för att va med och tampas om pallplatserna ;)
Nu ska jag gå o sova, helt slut i kroppen. Kommer förmodligen inte kunna gå så bra imorgon men det känns bra! KÖTTA KÖTTA KÖTTA!

Men just ja.. Lite bilder från i lördags, finns många många mer men dom är alldeles för osmickrande för att visas offentligt!









   










19.4

Blir inget långt skrivande idag heller.. Trött!
Sviter efter lördgens aktiviteter. Så sjuk jobbigt att dammsuga naken ;) Hahaha!!
Förövrigt har jag fortfarande inte kommit över hur jäkla kul jag hade i lördgs med Malin (och hennes syster och kusin)! Underbart, vi garva så tårarna spruta. Vi får göra om det snart igen. Lönings helgen kanske?? ;)

Jessica.. Det ordnar sig hoppas jag! Håller tummarna så att ert plan kan få flyga iväg! Lovar!

Natti natti vänner, imorgon blir det buggeli bugg!

18.4

Jag hade så jäkla kul igår! TACK!!
Hoppas det här bara är början :)

Men....
....jag har så jädra ont i foten. Nån jävla brud som klivit på mig med sina klackar! Hatar när det händer!

Kommer komma bilder, men jag har ännu inte bestämt vilka jag vågar lägga upp. Dom är inte allt för smickrande :)

17.4

Shit allså.. Uppe med tuppen! Vaknade halv åtta och kunde inte somna om. Jädra ljus! Rullgardinen i sovrummet har nämligen rasat ner för ett par veckor sen, fästena har gått sönder. Så nu kan jag aldrig sova ordentligt då jag är så känslig för ljus, måste ha mörkt när jag ska sova. Borde fixa det där!

Men förövrigt så har nog det här nedrans askmolmet gått på nyheterna alldeles för mycket nu. Drömde om det inatt. Haha. Drömde att jag vaknade idag på morgonen och gick ut på balkongen för att se en kolsvart himel där det regnade aska! Hahaha... Helt vansinnigt vad som händer med allt pga av det här. Ingen kommer någonstanns nästan. Skönt, kan alla stanna hemma och kramas :)







(Bilder dn.se)

Igår kväll ganska sent ringde syster yster och hade då kommit på att dom skulle på 40 års fest idag så hon ville att jag skulle komma och fixa hennes bryn som hon haft på utväxt och just nu ser helt förjävliga ut :) Blir även en lättare festsminkning fixad. Praktiskt, då får man lunch fixad utan att behöva göra nått och kan samtidigt busa lite med mosters hjärtegull... Vad ska ni göra??


16.4

Så..  Nu tänkte jag bjuda er mina ca 9 trogna läsare på hela långa (egentligen super korta) storyn om min intervju idag ;) Min kära svägerska var så nyfiken så hon tvingade min bror att ringa och fråga tidigare idag :)

Här en bild från när hon var på The Studio och fotades för bara en vecka sen! Vacker :)



Jag var allså på intervju på modell för en dag företaget The Studio. Sveriges första och största! Dom har studios i Sthlm, Gbg, Malmö, Västerås och Singapore. Sökte jobbet i sista minuten och blev uppring redan dagen efter och fick komma på intervju. Var där idag och träffade som jag förstod det en av cheferna Anna. Jätte trevlig tjej som jag pratade en stund med och fick sen the grand tour av studion. Jag vart riktigt förvånad över hur små foto studiosarna var. När man ser bilder som är tagna där tror man dom är tagna i någon gigantisk studio. Men icke, små små med ca 6 olika bakgrunder tapetserade i samma rum. Coolt! Det jag var mest nyfiken på var deras egna makeup märke som dom använder, fick se grejerna men inte känna på dom. Men första intrycket var helt Ok. Riktigt schyssta skuggor!
Iaf, just nu så söker hon bara någon/några som kan hoppa in extra när någon ska vara ledig eller liknande. Dom har öppet ons-sön men hoppas att snart få ha öppet 7 dagar i veckan och då blir det aktuellt med en ev. flera heltider. Så, beskedet jag fick var att hon skulle ha några fler intervjuer i veckan och sen ska hon vara borta resten av april så det innbär att hon kommer att höra av sig i början/mitten på mars med besked. Beskedet blir då antingen att jag får komma och prov jobba eller att jag inte får det den här gången. Men blir det inget nu så kommer hon spara min ansökan utifall hon behöver flera senare när dom ev har öppet alla dagar i veckan. Så det blir helt enkelt bara att vänta och se nu! Lovar att återkomma så fort jag vet något :)

Kenneth har åkt iväg på läger med fotbollen, han är tränare för romfa p-94 tillsammans med min morbror. Så han är borta tills imorgon och då kommer han tydligen bara hem och vänder, han ska på någon form av klassfest.

Själv har jag dunkat uggla ur högtalarna och önskat att det vore världens fest jag kunde gå på medans jag lagade smarrig smarrig taco paj åt mig själv. Men eftersom så inte var fallet så vart det så ska det låta istället och jag måste erkänna att det va nästan precis lika bra :P Han är ju bara för söt den där norsken Rybak! Och Gustavsson är alltid bäst! Synd bara att han ite var där som Roland. Det hade ju vart hur kul som hellst!!  Grymt program ikväll!!

Vart en promenad idag också, dock bara 45 min. Men det va ju fredag så då får man lyxa lite med en lite kortare prommis. Ska ta en ordentlig på en timme imorgon. Nu ska kilona bort!

Imorgon kväll ska jag ev hem till underbara Malin som jag hängde massor med på gymnasiet men som jag precis som många andra brukar göra tyvärr tappat kontakten med efter studenten. Får se om det blir så eller på något annat sätt. Vill inte sitta hemma själv iaf!

Nu sitter jag och glor på skit med ett öra som blöder ur ena hålet. Allså hålet där örhänget ska vara. Har två hål i ena örat och det ena använder jag inte så ofta och idag närjag gjorde det så kom det blod nu när jag tog ur det. Lite ovanligt, brukar alltid bli svullen och få lite ont men aldrig blod. Men men. Det går över!  Ska kolla på filmen på ettan nu ransom. Får se om det är något att ha..

Ha en fortsatt trevlig kväll!!

15.4

Började dagen med en promenad.. 1 timme i rask tempo, iaf tillräckligt för att bli svettig. Ner över viksäng mot framnäs och mälarparken (tror området heter så) för att sen igen ta svängen över viksäng och hemåt. Så skönt att gå nere vid vattnet på bryggorna, man bara längtar efter sommaren!

Hem, fixade lunch och sen iväg till jobbet. Spenderade i princip hela eftermiddagen ute på gården även om vädret inte var så toppen. Dock bra för mig som bränt mig rejält i pannan och på näsan.. Ajajaj..

Imorgon är det dags! Jobb intervju på The Studio.. Får se vad det leder till. Ett jobb hoppas jag ;)

Har kikat lite på tvn ikväll, bla. Lyxfällan. Jag har så svårt att förstå hur man kan handla massa grejer som man egentligen inte behöver för pengar man inte har! Visst lever vi i ett pryl samhälle där alla hem flödar av saker man klarar sig utan. Men jag skulle ALDRIG hadla dessa grejer om jag inte hade pengarna. Kan inte förstå hur man handlar på 5-6 olika kreditkort och bara köper och köper. Why?? Är det verkligen så svårt att fatta vad som kommer hända?! Men det värsta med kvällens program är att man har en matkostnad på 8000 kr på en månad! Det är ca 266 kr per dag! Vem äter för dessa summor?? Omg..

När jag skulle in på blogg.se för att börja skriva lite så låg denna blogg på första sidan. Makeupartist som man är kunde jag ju inte låta bli att kika in :) Gör det ni med! Önskar jag vore lite mer som henne. Men om jag får detta nya jobb så kanske jag blir så ;)

Nu ska jag sova, så jag är pigg och fräsch imorgon!!

By the way.. Jag är ensam hela helgen då karl flyr fältet. Någon?

Natti Natti!!

14.4

Så var det gjort!!
Sommar däcken är på och vi gjorde det själva. Kvinnor kan! :)
Mammsen och jag bytte själva utanför mormors garage där däcken förvaras.. Efter så bjöds vi på ugnspannkaka. Mums!

Efter det for jag direkt till lokalen för att vara ansvarig för medlemsdansen. Vi hade väl gissat att det förmodligen inte skulle bli så mycket av det och så vart det. Ett par och en karl. Efter 30 min var det bara ett par kvar. Men vi kör på igen nästa vecka och hoppas på bättre uppslutning då.

Intervjuen jag ska på hos The Studio har blivit flyttad från torsdag till fredag. Hon hade dubbelbokat sig och så kan det ju bli ibland. Skönt att det bara blev flyttat en dag.

Till helgen hoppas jag på sol så man kanske kan grilla och få iodning med lite blommor m.m på balkongen! Vore underbart skönt! Vad ska ni göra??

Ha en trevlig kväll!!

12.4

Ohh...
Trött dag igår, men sånt väder!! Mamma och jag gick på promenad vid 16 tiden när jag vaknat till liv efter lördagskvällen (no more tequila).. Åt en glass i solen och myste! När jag kom hem så städade jag balkongen :P Nu är jag riktigt sugen på att göra i ordning där ute!

Idag jobb, underbart väder och hela eftermiddagen spenderades utomhus. Det är den här årstiden man börjar älska det här jobbet... Sol!

Har spelat killerball med dansarna ikväll! Sjukt jobbigt!!
Så nu ska jag gå o sova.

Natti!

10.4 -2

Det blir av...
...Har som sagt inte setts på sjuk länge så det lär ju finnas en del att prata om.

Nu ska jag gå o plocka iordning lite i hemmet utifall vi bestämmer oss för att vara här. Vi bor nämligen typ grannar så det kan lika gärna bli vilket som. Skönt att inte behöva ta sig iväg långt bort på andra sidan stan. Allt blir så besvärligt då. Nej tacka vet ja samma hus.. Bara runt hörnet :)

Och så ska jag väl styra mig själv också, en dusch och lite så.. Kanske dra på lite musik.. Ja det ska jag!

Ha så skoj ikväll!

10.4


Ahh..
.. Kan bli en spännande kväll!
.. Om jag får till det med ekonomin (prio1) och om humöret säger det (kan man alltid köra över) så kanske jag ska hänga med en vän från förr. Konstaterade att när vi sågs senast måste vart på högstadiet.
Long time no see!
Kanske slinker ner ett glas vin eller två då och våra dansande fötter kanske tar oss ner på stan. Vi får se :)


9.4

Då vare helg igen då. Shit va det går fort! Och inget har man att göra heller..

Slutade tidigt idag, jobbar ju som sagt inte så länge på fredagar. Jag hade en idé när jag åkte till jobbet om att jag tänkte att vi kanske ska se om gympa hallen är ledig så kan vi gå dit en sväng med tanke på att vädret va helt värdelöst och jag orkar inte bara sitta på avdelningen med 30 ungar som blir rastlösa. Men när jag väl kommer till jobbet om än lite sent så har min kollega dragit igång värsta projektet med gips och kladd i pysselrummet, vilket jag avskyr. Hatar att vara där inne. Sån oreda och ungarna bara kladdar och gapar efter hjälp hela tiden. Dom blir helt odrägliga när dom ska pyssla! Ohhhh... Bara ryser vid tanken på det!

Men vi alla sätter oss ner o går igenom dagen.. Två av kollegorna ska gå till sin avdelning, som blivit storstädad under lovet, och plocka iordning så man kan dra igång som vanligt igen på måndag. Så då blir vi bara två kvar hos oss. Jag som är lite (läs enormt) drivande tar kommandot och bestämmer att vi ska alla gå till gympahallen, oavsett om man vill eller inte. Tycker det är bra om ungarna får leka lite, och så blev det.  Vi fick en jätte mysig förmiddag i hallen vi lekte bara lekar, inget bollspel eller redskap som det annars alltid blir. Utan fruktsallad, svansjaga, killerball, katt&råtta. Oj oj vad vi lekte! Skoj! Och alla var med utan att gnälla, stora som små!

Resten av dagen har det inte blivit mycket av. Facebookat mest och sovit en sväng. Med täcke och kudde i soffan, skönt! Spelade lite wii fit också.  Kvällen vart inget speciellt heller, inte ens ordentlig mat. Kebab med bröd och cola. Kollade på talang och sen solsidan. Kanske världens bästa serie :)



Efter det så lyckades jag övertala K att spela mario party på wii. Jag vann! K vart "sur" och gick och spela med sina data nörd vänner istället :)

Nu sitter jag här och har dötråkigt. Bläddrar runt på facebook och på bloggar i ett desperat försök att hitta nått att underhålla mig med. Men nej, hela "världen" verkar göra nått skoj ikväll och inte befinna sig i cyber rymden. Tråkigt för mig.

Imorgon.. Någon som vill göra något?

7.4


Sådär ja... Precis som vanligt igen. Flera dagar mellan inläggen, jag skyller på påsken ;) Haha..

På påskdagen så tog jag och mamma oss en promenad ut till Maxi, skönt att röra lite på sig och ta 2 flugor i en smäll. Behövde nämligen handla inför kvällen släktpartaj. Bjuder på några härliga bilder (lånade) som får tala om vad som skedde under kvällen.. 



















Efter det vart det annandagpåsk.. Och vad hände då, ehh.. Ingenting förutom en promenad runt brandthovda/skiljebo.

Sen blev det helt plötsligt jobbarvecka igen och jag allmänt förvirrad eftersom det va tisdag och inte måndag. Undrar hur många gånger jag tog fel egentligen. Idag har det vart onsdag och i sedvanlig ordning har tvätten blivit gjord. Skönt, faktiskt två veckor sen sist.. Om det nu va någon som ville veta.........

Imorgon är det sovmorgon till 12. Mycket skönt! På fredagar brukar jag också ha det så i vanliga fall men det vart ändrat den här veckan då vi planerat lite snett på jobbet så det blir 9-13.30 istället, väldigt anstängande ;)

Helgen då?? Ingen aning... Förslag tas tacksam emot!

Hey på er...
//Sandra



3.4

Glad Påsk alla nära och kära!!

Nu ska jag krypa i säng med en tjärv (stavar man så?) hals.. Känns lite tråkigt. Hoppas det magiskt försvinner tills imorgon, men det är ju högst otroligt :)

Vart inte så där jätte mycket av påskfirandet idag.. Aningens besviken faktiskt. Vad har hänt med påsken, varför firas den inte längre??

Kort idag blev det...  Natti natti!
//Sandra

2.4


Sådär ja.. Pigg och glad igen!
Va egentlgien på benen eller på kvasten kanske man ska säga redan igår... Med rosor på kinden och prickar på näsan så begav jag mig till jobbet..Hihi! Är det påsk så är det!

Sen vart det en väldigt trevlig kväll hemma hos morbro för att fira kusin som fyllt 16 år. Men hur är det möjligt han är ju 8 år yngre än mig och jag är ju 16! Hur går det ihop???

Idag ska jag iväg till affärn med mor för att shoppa lite inför påsken. Sen efter det blir det kvalitetstid med emmsi.. Min stora kärlek här i livet!

Återkommer... Adios!
//Sandra

RSS 2.0
Test