22 December

I lördags var jag på bio med min syster och familjen, super mysigt och en riktigt stor upplevelse för Saga :)
Vi såg mästerkatten i stövlarna, kan varmt rekomendera den. Riktigt bra faktiskt! Det var peab fritid (martins jobb) som bjöd på bio, popcorn och festis



 
 


21 December

Idag har det vart ett evigt rännande.
Började på stan, kikade lite på klappar och var upp på viktväktarna. Och det här med viktväktarna är just nu bara ett stort mörkt moln. + igen för tredje veckan i rad, men det är inget konstigt. Målet nu över jul och nyår är att inte hamna på mer än +2kg. Sen efter nyår är det andra bullar! då hoppas jag att jag har både mamma och min kära pojkvän med på tåget!

Efter stan så åkte jag ut på Erikslund och mötte upp mormor och Lena. Lite mer kikande och även en fika. Hittade inte allt jag sökte så jag fick allt åka till Hälla också :) Har insett nu ikväll att jag redan imorgon måste fara ut igen då jag måste byta en av grejerna jag köpte idag..

Just nu mumsar jag på lite knäck! Den vart dock lite för mjuk så nästa gång jag ska göra knäck så ska jag nog koka upp den i iaf 130 grader. Men den är god iaf :P
Julen kom med besked ikväll efter många dagars suktande så fick jag äntligen öppna julosten och julbrödet för mamma och det är ännu mer mums än knäck kan jag lova!





20 December

Idag har vi grattat mormor på födelsedagen!
Hon fick ett gäng med marsipanstänger och örhängen som glittar :) Hon hade önskat sig sånna örhängen, och det har jag med.. :P

Grattis kära mormor på födelsedagen!






19 December

Dagarna bara flyger förbi och det är bara 5 dagar tills vi har självaste julafton som knackar på dörren!
Jisses.. Kanske ska ta och köpa några julklappar :)

Känns iaf skönt att nyårsplanerna i princip är klara. Det som återstår är självaste fin planeringen, med vad för mat som ska ätas och vad som ska drickas.... Kommer nog bli great! Troligen den bästa på länge. Men mitt hjärta kommer blöda utav saknad av min älskade vän. Hur ska detta gå?

Roligast idag var iaf när mannen på kungsängen önskade trevlig helg när vi gick därifrån efter att ha spenderat sisådär 40 minuter till sängs :P Haha.. Trevlig helg lixom, det är ju måndag!! Han va nog trött stackarn :D

Måste på allvar sätta igång med planera för min nya kurs, dansgympa. Sjukt oflashigt namn men det va det ända vi kom på och det säger ju vad det handlar om iaf!! Hoppas verkligen på att det kommer lite folk och att dom som väl kommer kommer tycka det är så pass roligt att man vill gå hela terminen :)

Hoppas ni inte stressar ihjäl er där ute!
Puss o Kram på er snyggingar!



10 December

Idag så spenderades dagen ute på vift :)

Mormor, mamma och jag tog en tur ut till skultuna mässingsbruk (efter en liten omväg då jag trode vi skulle till åsby!!). Vi kikade runt lite i jakt på julklappar men hittade inget, eller jo mormor gjorde men inte jag som va den som ville dit. Vi åt lite lunch i fiket och kom fram till att vi skulle åka till ikea också!

Väl där ute så tog vi en sväng på shoppingen också, mamma och mormor kom på att dom kunde handla där ute istället för att behöva åka på stan imorgon. Jag fick också någon grej sådär inhandlat och till sist vart det lite fika i magen i ikea's fik.

Nu ikväll så har jag vart ensam hemma hos mamma. Jag kom sent om sides på att jag skulle äta och kom då på att jag skulle stänga ner datorn för en gångs skull! Sagt och gjort så åt jagupp resterna från igår kväll. Grönsaker och dipp. Mumma! Kikade samtidigt på första änglagårds filmen och den va precis lika bra som jag hade för mig. Det va nämligen så att mamma köpte boxen här i veckan så jag invigde den i min ensamhet!

Nu när filmen tog slut så va jag bra sugen på att kika på nästa men jag måste komma i säng lite tidigare ikväll. Kände inte att jag riktigt var redo för sängen än så istället slängde jag i snowroller för den kan jag stänga av när som eftersom jag sett den sisådär fem miljarder gånger..  :D

Puss o Kram på er!

Mörka snyggingar i blå hallen 19 november ♥♥♥♥ 


9 December

Jag ger upp..
Jag vill nu också ha en onepiece!! Senaste veckorna har mitt rena hat övergått till mer och mer vill ha begär och nu kan jag inte motstå längre... Jag VILL ha en onepiece. Eller snarare en zipperall ;)
klick Tomten snälla!!



6 December

Nää.. Nu måste jag få ordning på dygnet igen. Av någon underlig anledning så har jag vänt på dygnet. Helt ohållbart!!! Måste sova i tid, två senaste kvällarna har jag inte kommit i säng förrns 02.30!!! Helt vansinigt!

Igår så hade jag mitt första möte med kurs kommitén ute på dansen. Kul, men knepigt. Men jag tror att våren kommer bli bra. Bästa är att jag ska ha kurser tillsammans med bästa Linda :D Längtar redan jätte jätte mycket till 25 januari!!!

Sen filar jag på en idé om en "kurs" men jag la inte ens fram det igår på mötet utan jag ska nu under veckan jobba på det och om jag känner att jag får till det så ska jag ta upp det på nästa möte på måndag för jag har redan hittat en plats för "kursen" i schemat. Tror det blir riktigt bra om jag får till det :)  Kan säga såhär. Skulle inte ni alla som läser här kunna hjälpa mig med tips på en eller två låtar som ni skulle gilla att "gympa" till! Kan inte några fler än Anna ta sig i kragen och svara den här gången ;)

Möte möte möte men ikväll är det styrelsemöte. Blir nog inte ett 3 timmars möte som igår..

Här får ni några bilder från årets julavsluting. Alla tagna av vår kära husfotograf Lars Fernholm!



Två bilder på mina och Sandra.B's mixed dance grupper. Alla tre grupper vi hade gjorde en dans tillsammans :)



Till vänster, Linda & Per som blev klubbmästare i bugg! Till höger, lilla jag och vår ordförande Elizabet Svanbäck lite back stage
Fler bilder på hemsidan www.marionetterna.com

Kram och Puss på er!



3 December

Tillägg till önskelistan..

Tv-Serien One Tree Hill på dvd....

     
     

Det finns 8 säsonger ute.!
Kikar på den här på dagarna nu när jag har tiden. Vet att jag kikade på första säsongen när den kom 2003!! Men någongång så slutade jag kolla men nu vill jag gärna se den från början igen :) Finns säkert ute i handeln men den finns även på cdon.com (klicka här) Och mormor, det går jätte bra att köpa julklappar på nätet!! ;)

Kan även tillägga att på trosorna vill jag ha M och bh'n L... Om nu tomten skulle komma med sånna :D

RSS 2.0
Test