31.10

Dagarna går fort och Fredags kvällen flög förbi.
Jag somnade i soffan till Star Trek filmen... Otippat :)

Idag är det tävling i Hallsta ska bege mig dit om en stund, ska bara göra mig iordning först.

Igår så förutom att lägga bas så fick vi två nya skuggor att öva på. Kommer just nu inte ihåg namnet så jag måste helt enkelt plugga på det så det sitter tills på måndag. Läxa över helgen är att göra minst två sminkningar med alla moment vi gjort under veckan och det ska fotas och redovisas med kamera på måndag. Ska bli kul! Lina ska bli mitt första offer!!!! Mohahaha........

Ikväll är det Haloween partaj med la familja. Tyvärr så har min plan på att faktiskt klä ut mig gått helt åt pipsvängen. Men men! Det va ju inte direkt så jag trode mig själv när jag målade upp värsta bilden i huvudets om hur jag skulle greja. Hade jag vart ledig idag så kanske.... Men nu blire inte så! Vi får nog trevligt ändå :)

Adios amigos...

Bye the way, mitt inneskort till kameran har ballat ur så det suger ju ganska rejält.......

Nej, nu! Full fart mot Hallsta!

30.10

Ojojoj vilken helvetes natt!

Gick och la mig ganska exakt 22. Vid 22.20 kom K hem och började babbla men vid 22.45 fick jag tyst på honom. Skönt! Men det va då det började....

... Den värsta hostan någonsin! Jag hostade och hostade så jag var alldeles tårögd, snorgig och fick kväljningar! Jag tog lite mer host medicin, tänkte det måste ju hjälpa. Men nej, då blire det bara värre, jag gissar att det beror på att den va slemlösande och jag hade torr rethosta. Så host medicinen försökte lösa upp slem som inte fanns vilket resulterade i att jag hostade mer än va jag gjort innan och fick upp massa löst slem hela tiden.... Slutade med att jag satt i soffan, helt förstörd och trode nästan jag skulle få åka till sjukhus för att jag höll på och hosta upp saker som inte fanns egentligen. Lyckades somna vid ett skulle jag tro.

Men nu har jag jätte ont i kroppen framförallt halsen och huvudet efter allt hostande så hur den ä dagen ska gå kan man ju bara undra!!! Men bussen går om en halvtimme tåget om en timme så det är bara att klä på sg och kila iväg snart!

Tjingeling...

29.10

Känner mig ungefär som igår, fast inte riktigt lika trött, men jag ska iaf gå och sova strax.

Har fått sån idotiskt jobbig rethosta. Jätte kul när man sitter på teorin 1 timme och bra hostar igenom allt och förstör för dom andra :( Ännu värre när stackars Malin skulle sminka mig under den praktiska delen...

Idag har vi iaf åter lagt fetbas, pudrat, mascara. Och lite nytt. Vi gjorde fransmarkering, jätte läckert! Men går in med en pensel och en produkt som heter aquacolor och trycker in färg mellan fransarna i fransrötterna vilket ger ett "rejält" lyft för ögat och tätar till fransarna. Jag diggade det stenhårt, kommer alltid använda från och med nu. Dock väldigt svårt så jag kommer behöva mycket träning. Vi gjorde också en grund skugga som bestodd av 2 delar, en mjuk globskugga och en mjuk droppskugga som man binder ihop och dom bildar då det som kallas grund skugga.

Jag vart ritkigt nöjd med min sminkning på Malin, lyckades dock inte till 100 med basfärgen. Men som jag sagt tidigare; SKIT SVÅRT!!!!!!

Va hem till mamma nu på kvällen och lånade tvätt maskinen ocg då passade jag även på att pröva alla dessa moment på henne också :) Vart bra!

Imorgon är det sista dagen på första veckan. Det har gått fort... Bara 7 kvar till lov och till jul.

Nu ska jag tvätta alla penslar som är kvar att tvätta och sen blire sängen!! Natti Natti!

28.10 - 2

Huvudvärk.Hosta.Trötthet.

Inte pigg ikväll.

28.10

Go morron!!

Gick upp lite tidigare idag då jag ska med ett tidigare tåg eftersom jag inte vill riskera att bli lika sen idag som jag blev igår :)
Alla vi tjejer som kommer med tåg ska nämligen träffas och gå till Linégatan 87 tillsammans!
Så, jag hoppas på en intressant dag idag hos bareMinerals.

Snart dags att hoppa på cykeln...

Kram på er!

27.10

Idag gick frakten av väskan en aningen smidigare än igår :)
Tog en sån där kärra som man har till ölen på finlandsbåten och körde min make-väska på. Gick bra trotts att jag inte hade något att binda fast den med då tiden i morse inte riktigt räckte till!

Vi fortsatte med basen idag, och jag känner mig säker på dom 3 serierna men inte tillräckligt säker på att peka ut färgerna men jag kan rabbla ordningen iaf :)
1. Oliv serien, vanilla - oliv - toffee
2. Neutrala serien, creme - nougat - almond
3. Rosa serien, caramel - fudge - chocolate
Det här är då allså feta foundation baser som du kan bada med och det sitter när man fått lagt allt färdigt och fäst med puder. Coolt va?!

Vi gjorde även mascara idag, dock väldigt tunt och inte så mycket "party" utan vardag helt enkelt. Det svåra med allt är att inte göra som man brukar göra utan att faktiskt ta in och göra på det korrekta sättet med den tekninken vi får lära oss. Jag och Veronica från Umeå sminkade varandra och jag måste säga att jag blev riktigt nöjd med mitt resutat och jag tror att även Anya (lärare) blev det.

Imorgon ska vi gå heldag, 9-16 då vi ska på utbildning hos bareMinerals. Kommer nog bli riktigt intressant!

Bjuder här på några bilder också :)

Hörs imorrn!



Väskan stängd, Vikt 8.2 kg!!




Lite av innehållet :)




Det mesta upplagt på bordet för märkning.




Min plats. Min väska till vänster på golvet.




Min plats, en annan vinkel :)

26.10


Idag har mitt nya liv börjat!

Jag har börjat plugga till makeupartist idag på makeupstudion i Sthlm. Jag kommer från nu fram till 18 dec samt 3 veckor efter nyår finnas i Sthlm alla dagar mellan minst kl 9-13.

Idag hade vi genomgång och gick igenom hur man blandar en "fett baserad" foundation till rätt ton... Krångligt värre!

Tänkte mig att jag ska redovisa här hur det går och även lägga upp bilder på vad vi gör :)
Ska försöka komma igång ordentligt imorgon.. Blev bara en kort update just nu!

Ha de bra tills dess....

Grattis Mamma!


Grattis Mamma!!
-världens bästa mamma-

Idag är det din dag!









16.10

Så...
...Vart visst ett litet uppehåll :) Men så kan det va.

Va hos barnmorskan i onsdags........
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Nej, jag är inte gravid! Haha, got ya!
Vanlig rutin koll. Behövde nytt recept på p.piller samt så fick jag göra ett cell prov. Hmm, börjar man bli gammal eller? I mitt huvud är jag ju fortfarande bara 15, men tydglien så är jag 23. Jobbigt läge!
Iaf så dröjer det iaf en 6 veckor innan man får svar, inte för att jag är direkt orolig men det kunde ju va skönt om det gick lite fortare.

Den här veckan är sista veckan med dansen för skälbyskolan. Och tacka gudarna för det! Nu är jag riktigt less på det hela... Bara 2 timmar kvar idag sen så är det tack och hej!

Tävling i ludvika i helgen, ska bli skoj. Inte vart på tävling sen SM i maj så det kliar lite i kroppen. Inte för att jag ska dansa utan för att få stå på sidan och skrika på mina underbara dansare som ger allt på golvet. Love U!

Och vet ni... Att nu är det bara 10 dagar kvar till skolan börjar!! Wiho!!
Och jag kommer troligen behöva ta med mig massor av modeller som jag ska öva på så hör av er om ni är intresserade!

Ikväll, kalas!

Hörs snart igen..

5.10

Vardag igen...
... är verkligen dålig på att skriva på helgerna.
Fredagskvällen vart väldigt lyckad. Köpte 5 familjepizzor fårn Hemdalsgrillen. Shit va mat!! Fick en hel ica kasse med pizza över (som vi har lagt i frysen nu). Men det va gott =)
Kollade på Grease och dansare som vi är så sjöngs det med och dansades med till den välnekant musiken.

Lördagens träningsdag va väl sådär måste jag säga.. Ingen va direkt på topp, skadade/trötta/sjuka etc. Vilket gjorde att jag tappade suget så när jag väl själv skulle dansa va jag inte alls på G. Men det vart iaf lite dans och jag lyckades klacka Per i bakhuvudet. Bra gjort av mig ;)

Hämtade mamma i ösregnet efter jobbet. Vi åt nacho tallrik och kikade på körslaget på kvällen. Väntar med att lämna mina omdämmen av körerna till nästa helg när jag fått sett dom en gång till.

I söndags hände det inte mycket. Va med mamma och mormor på en loppis i en fritidslokal i ett bostadsrättsförening på Haga. Och lite senare åkte vi hem till mormor och fikade 2 kanelbullar, kanelbullendags till ära :)

Idag har det vart dans med barnen från skälbyskolan. Gick sådär, så himla svårt att få grupperna att lyssna och göra som man vill när dom är där under tvång. Rock och Dubblbugg med tävlingsgrupperna nu på kvällen. Betydligt trevligare!!

Imorrn är det dans igen, skönt med bara 1 lektion. Sen på kvällen ska vi åka och fira kusinen som fyller 12.

Nu lite fb sen soffan................

Adios så länge..

2.10


Fredag...

... dansen avklarad för dagen. Gick sådär. Barnen va väldigt uppspelta så nja, det vart inte så mycke vettigt gjort =/ Nu väntar snart ett varv i spåret och sen filmkväll med Lag SM lagen senare ikväll. Vi ska käka pizza och kika på film. Blir en riktig klassiker! Grease. Förväntar mig att alla har sett den, men man vet ju aldrg, några av de yngre kanske har missat den. 
Personligen så älskar jag den, vet att jag kollade på den minst en gång i vckan när jag var yngre, har även tvåan men den är ju ett rent skämt om man ska jämföra med ettan. Så nej, vanliga klassiska grease med John Travolta och Oliva Newton-John är bäst!
 

(Bild från google)


Imorgon är det Lag SM träning HELA dagen.

10.30-12.00 Bugg & Dubbelbugg
12.00-13.00 Lunch
13.00-14.30 Rock
14.30-16.00 Lindy Hop & Boogie Woogie
Ska bli kul att komma igång och peppa varandra, känns mer på riktigt nu när man ska träffas och göra något/träna ihop. Bara 9 veckor kvar (redan).

Vad ska ni göra i helgen?


10.1 - 2

- Jaha, det som jag hade lite ont i magen över va en arbetsintervju på en ICA butik här i stan. Nämligen den på Bäckby. Mitt emot vår danslokal... :) Allt gick bra, jag skulle återkomma om en grej bara sen skulle han ha lite fler intervjuer och sen höra av sig. Jag hoppas, men min magkänsa säger att det inte blir nått. För han var lite skeptiskt till hur mycket jag skulle hinna jobba eftersom jag ska plugga i Sthml och för att jag inte har nått planerat efter utbildningen. Kan jag förstå, han sa som så att:
- Jag har ingen lust att lära upp dig nu för att kanske behöva ersätta dig om 3 månader.
Hmm.. Så vi får väl se. Men trotts det så lät han positiv. Han gillade mitt lättsamma sätt och att jag log mycket! Hihi..

 


Efter intervjuen så hade jag och Robin dans igen,med en 5-6a. Gick jätte bra. Så imorgon är det 1-2orna och 5-6orna igen. Har även haft boogie på kvällen med tävlingsdansarna. Fick även dansa själv. Skönt och så sjukt sjukt KUL!!!

Nu blire facebook ett tag sen soffan tror jag!!

Kiss kiss...

 


1.10

Ojojoj... Inte länge kvar. Hoppas hoppas hoppas!
-lite ont i magen- :)

RSS 2.0
Test