28.2

Helgen är slut..
..och vad fick vi ut av den då?

-fredag, lättsam hemmakväll, med god mat. Grillad kyckling, sötpotatis gratäng och hemmagjord bea till :)

-lördag, soffdag! Sen mamma på kvällen, kikade på melodifestiveln, fick mumsig pasta med lövbiffsås. Drack lite vin och sen nån "cocktail" på det. Spelade Tp och förlorade som vanligt, Kjell vann!

-söndag, film, hem till mamma och färgade håret, Niiice!  Sen film igen, luftslottet som sprängdes :) Så bra! <3

V.9 träder vi in i, sportlovsvecka! Men vi kör på som vanligt...

Natti natti!

26.2


Aaahh!! Shit. Veckan bara försvann igen. Och jag har missat att blogga =/ Sjukt dåligt av mig!

I tisdags var det buggträning igen. David va där, han är ju hemma igen efter sin resa. Så från o med nu har vi tränare varannan vecka som det ska vara. Jag hade sett fram emot David eftersom jag ville att han skulle styra upp Christoffers dans lite :) Han har som sagt inte dansat på några år och på den tiden har det hänt mycket! Som jag hade hoppats så ägnade David lite extra tid år Christoffer och vårat andra nya par Robin & Jeanette. Tror det kommer ordna sig, tror på oss ;) Har anmält oss till tävling i Hammarö 8 Maj så då j*vlar!  Tills dess är det mycket som ska ordnas... Dansen ska bli betydligt bättre, ska fixas några riktigt schyssta kläder samt att vågen bör visa minst 5 kg mindre för min del!

Måste ta tag i det här med vikten på allvar nu, börjar bli ett seriöst problem. Kan säga att mitt BMI ligger lååååångt över önskad nivå. Måste jobba på det. Lustigast är att jag fortfarande blir chockad när jag ser mig själv i spegel, i min hjärna så tror jag att jag ser ut som jag gjorde när jag va sisådär 16-17 men oj vilken reality check man får när man inser att det är långt till den kroppsformen.



Att se ut såhär igen vore ju inte helt fel....

Ett annat problem som kommer med för högt BMI är att jag i princip inte har några kläder som passar mig längre. Har ett par jeansleggings som jag kan ha. Så dom har jag haft på mig nästan varje dag sen jag fick dom av mormor i oktober. Men nu kan jag inte ha dom längre..... Dom gick sönder! Stans hål på insidan av låren, säkert en dm brett. Har man stora lår så gnider ju dom ihop när man går hela tiden och det sliter på tyget och nu var det helt enkelt nog, skulle böja mig och ta upp nycklar på golvet och ritsch så hade jag aircondition i brallorna.. Haha, om det ändå hade vart sommar ;)  Så vad gör man nu då. Jo det logiska vore ju att köpa ett nytt par. Men här kommer nästa problem. Pengar!

I 4 månader nu så har vi knappt haft pengar så det täcker räkingarna. Och det är helt o hållet mitt fel. K har ett heltidsjobb och får ut en helt OK lön. Men eftersom jag gått i skolan och haft 0 inkomst så har ekvationerna inte riktigt gått ihop. Som tur är har man vänliga personer i sin omgivning som har hjälpt till!! Nu så va det lön igår och jag fick 2500 ca. Vilket va ungefär hälften av vad jag hade behövt för att klara min halva av räkningarna. Så, byxor kan man ju glömma. Dessvärre ser det ut som om vi kan glömma det här med mat också... Får bli nudlar! Är nog vad vi har råd med. Känner mig skit pissig som har ställt till det såhär. Riktigt riktigt jobbigt!

Pga av mig så kan ju inte K göra/köpa det som han vill för sina pengar som han jobbat ihop. Och inte kan jag göra/köpa nått heller..

Har ju iaf haft turen att jag fick två smink jobb i februari som betalade bra. Utan dom hade vi nog inte haft mat senaste veckan. Hoppas hoppas man får in något mer, men det är inte så lätt. Ingen som vet att jag finns direkt!

Jag längtar längtar längtar till 26 mars när jag äntligen får en lön som man kan räkna som lön! Men då blir det att snåla och spara istället eftersom jag inte har något jobb i sommar förmodligen. F*n j*vla h*lvetes s*it! HATAR PENGAR och JOBB!!!!!!! Varför ska det va så svårt???

Nej, det är väl bara att fortsätta låtsas som inget och hoppas på det bästa...... Vad ska man annars göra?

20.2

Idag va dagen då jag skulle göra mitt första riktigt viktiga jobb. En brudmakeup!
Hur mycket press känner man inte då, viktigaste dagen i hennes liv.
Sminkade Kattis på hennes möhippa för två veckor sen och det va då hon vart så nöjd så hon avbokade sin makeup på salong Johnas... Så.. Jag for ner på stan och in i en av stadshotellet sviter. Vi tog en annan färg än vi hade på provmakeupen i torsdags och faktiskt så vart resultatet bättre den här gången.. Passade henne bättre!

Jag vart iaf nöjd, tror jag.. Hmm, känner mig så tveksam på om jag verkligen är duktigt. Va tusan. Hur ska man veta det? Här är resultatet iaf och tyvärr så försvinner färgen på skuggan men man ser nästan hur det vart iaf!









Roligast va att hennes kompis som va där babblade om att det va så lyxigt att bli sminkad så när jag va klar med Kattis så sa hon: Har du bråttom, eller kan du fixa mig? Vad får man för en hundring? Haha.. Jag fixade en helt ok ögonskugga, lite svårt när hon redan va lite sminkad. Framförallt eftersom hon hade mascara på sig. Känns lite sådär att ha lämnat sitt namn på en halvdan skugga. Men men, man kan ju hoppas att om någon frågar så berättar hon om förutsättningarna. Hon verkade nöjd iaf, men man vet ju aldrig va som pratas om efter att man gått..





Nu sitter jag iaf här, ensam och kikar på sex and the city. Alltid lika pålitligt när man vill ha lite bra underhållning, ses.3 ep.16. 3 ses och en film kvar. Bara väntar på film 2 nu!

För övrigt så va det ju lovley Melodifestivalen ikväll och som vanligt så sitter jag här och funderar på vad tusan hände??
Alcazar. Alltid bra! Borde gått direkt till globen
Crucified Barbara. Wtf???
Darin. Ok, lite träligt. Men men, i live it.
Elin Lanto. Lätt bäst!! Girl Power
Erik Linder. Njaa.. Ingen höjdare
Getty Domein. Är vi i Sverige eller Afrika?
Johannes Bah Kuhnke. Så tråkigt att jag nästan somnade
Timoteij. Trallvänligt men har vi inte hört den förr??

Min favorit Linda Pritchard - You're Making Me Hot-Hot-Hot från deltävling 1 åkte ju på en gång.. Mycket ledsen över det. Men det är en deltävling kvar, startfältet ser ju inte lovande ut men jag hoppas på Pillan :)

Om ett tag så ska jag ut och leka taxi igen, Mamma och Kjell är på partaj ute i enhagen. Har lovat att hämta dom. Ska se om jag kan gräva fram bilen sen bara. Kan inte påstå att jag ser fram emot att behöva ut i snön men vad gör man inte :)

Nu ska jag kika vidare.. Adios :)
// Sandra

19.2

Saker och ting vart ju bara värre igår på jobbet...
Okej, 7 va magsjuka i en klass inte riktigt hälften men nästan. Som om inte det räckte så fick ett barn diaré så det kom över hela toan, glad att det inte va jag som fick tvätta.. Hade inte gått, då hade min mage vänt sig kan jag säga! Men sen, i matsalen på mellis så är det en till som kräks i handfatet på en toa... Ohh, men han hade iaf spolat bort det mesta så det lilla som va kvar klarade jag att ta bort utan att få upp mitt maginnehåll. Kul dag... Känns som om magsjuka inte är långt bort, men man kan ju hoppas. Så 9/21 barn magsjuka.

Nu måste jag sätta fart, sitter i pyjamas fortfarande. Jag tror alltid att jag har så mycket tid på mig men jag måste åka om 50 min och på den tiden ska jag hinna äta lunch, klä mig, sminka mig, packa ihop allt som ska med samt skrapa fram bilen.. Hurry hurry!!

//Sandra

18.2


Åhh.. Man kommer till jobbet, en halv klass hemma i magsjuka!!! Ohh... Inge kul!
Bara hoppas jag inte får något. Ska ju sminka ett bröllop på lördag så det har jag INTE tid till..

Dans ikväll.. Rikard kommer så det blir nice! Har även bett ett an dom små paren komma ikväll för första gången, tyckte det va orättvist när deras kompisar fick gå. Dom är bara 2 par i deras ordinarie grupp nämligen. Men men!

Ha en bra dag!!
//Sandra

16.2

Tisdag idag vilket innebär bara en tidig morgon kvar.. Tråkigt!! :)
Torsdag och Fredag innebär soooooovmorgon! Men på torsdag ska jag visserligen göra en provsminkning på Kattis inför bröllopet på lördag. Lite nervös faktiskt. Men det ska nog gå bra!

Buggträning ikväll hoppas jag. Va riktigt skoj förra veckan.

Nu måste jag resa mig härifrån och faktiskt ta mig mot jobbet!

Hörs!
// Sandra

13.2

Aaaaa! Hade skrivit värsta inlägget och så poff! Borta! -arg-

Orkar inte ta om allt, men det hela gick ut på att jag ikväll vart hos mamma och käkat god husmans middag.
Stek, potatis och sås. Mums! Åt B&J till efterrätt - phisfood. Finns det bättre glass? NEJ!

Riktigt nöjd över melodifestivalen ikväll. Hejja Erik!!! Riktigt bra. Synd att Hanna åkte ut, gillade henne också. Och Sverige se för fan till att inte orsa spelemän vinner. Hur ska det gå i eurovision??? Tänk till nu!

Imorgon ska jag få äran att följa med på babysim. Myyyyys :)
Inte så kul med baddräkt men det är han värd gullungen!



Nu, sova. Trött - sov inge bra inatt!

Natti natti!
//Sandra

12.2

Nu är helgen här på riktigt!!
Och det kan ingen säga något om :)

Jobba på Midgård idag ringde Ingegerd nyss och sa för det fanns i princip ingen personal där.. Alla va sjuka/lediga/vabba.... Tur att jag finns då! Vikingagården klarar sig nog idag, det brukar va super lungt på fredagar där nere iaf! Får se om jag måste jobba över också, gör inget. Mer pengar till mig! Hahaha...

Måste bjuda på en bild som jag bara blir så glad av!
Douglas och Anna efter segern förra lördagen!



Äkta glädje eller vad säger man.. Hmm, ähh! Jag slänger upp lite fler bilder från tävlingen. Tror inte jag gjort det!





//Sandra

11.2


Alltid så känns torsdag kvällarna så långa. Nu är klockan halv elva och jag är uttråkad, alltid på vardagar när jag ska upp tidigt så har jag fullt upp så jag inte kommer i säng förrns mellan 23-00. Men nu när jag inte behöver gå upp förrns 10 imorgon så då är jag klar nu och kan gå och lägga mig. Men det vill jag inte eftersom jag inte måste. Tyvärr är det ju inget kul alls på tv så jag ska nog kika på lite satc. Började förra helgen på ses.1 igen.. Undrar vilken gång i ordningen det är :)

Imorgon kväll blir det nog lungt, lika på lördag och söndag. Vad ska man göra när man inte har en krona att spendera lixom.. Blir inte så mycket då. Men på lördag ska jag iaf göra provsminkning på Kattis, bruden jag ska sminka nästa lördag till hennes bröllop!

Ska gå och tvätta av fejset och ta bort slitet lack på naglarna, sen ska jag ha på nytt samtidigt som jag kikar på satc.

Hörs..
//Sandra

10.2


Jag förstår inte vad som händer med dagarna!! Det va ju söndag nyss...
Nu är det ju torsdag och princip helg i mina ögon. Jag jobbar 12-16.30 torsdagar och fredagar så därför anser jag det vara helg nu ;)

I går så skaffade jag mig en bugg partner.. Haha! Skämt o sido, när vi hade öppet hus för ett tag sen så kom det dit en kille som hade dansat/tävlat förut och slutat för ca 4 år sen och nu var han sugen att börja dansa igen. Perfekt, då kan Lina få någon att dansa med tänkte jag. Men dom dansade förra tisdagen och igår så hade Lina sagt att hon inte hade tid med jobb/skola m.m. Så då tänkte jag att men då tar jag honom ;) Tyckte från första början att det va bra om Lina kunde för hon har helt blivit utan dans nu, jag har ju iaf mina juveler som jag undervisar men visst vill man inget hellre än att få dansa själv också.
Han är lite ringrostig, lite som hänt med buggen sen han sluta plus att han är 90a så han va bara 16 när han slutade vilket gör att det finns en del att jobba på! Men med lite vilja och kanske lite extra träning så ska vi nog komma i form till tävlingen i Hammarö 8 maj.

Idag onsdag, tvätt dag. Skönt att ha det gjort men det är lika förbannat tråkigt varje gång!

Nu sitter jag och myser med lite skön dansmusik. Topp 5 just nu:
1. The Drifters - Vem kan älska dig som jag
2. Zekes - Hallå
3. Wahlströms - En modig man
4. Rolandz - Edda Lee
5. Zekes - Ett liv utan dig & En sån natt

Jaja, jag är nördig, störd, galen, ja allt det där som man anses vara närm an lyssnar på dansaband. Men va fan, det är skönt sväng och ska man dansa så ska det svänga! :)

Nu tänker jag iaf gå och sova, lyssna lite på damernas detektivbyrå - den gode maken på zebra drive först.
Måste ju orka med gymmet imorrn bitti :)

Adios amigos!
//Sandra

7.2

Vart fullt upp igår..
En riktigt lyckad tävling!
I dubbelbuggen briljerar Douglas, Anna och Isabel och tar silvret. I mina ögon borde det vart guld.
Fredrik, Madde och Mathilda har lite kvar att jobba på innan det blir helt hundra och dom kan fajtas om pallen.
Buggen, underbara "ungar" Anders och Linda tredjeplats bara sådär efter 2-3 träningar..
Dogge och Anna! Ni va BÄST!! Även om ni inte trodde på seger så gjorde jag det!! Grattis! Gör om det igen nästa gång så är ni uppe i BJB sen. Sen va det dax för mig att åka hem, konstigt att åka i paus och inte när tävlingen är slut :/

En riktigt lyckad sminkning.
Så lyckad att den blivande bruden förmodligen kommer avboka sin sminktid på en salong i stan för att hon vill att jag ska sminka istället! Mer lysande resultat kan man knappast få :)

En riktigt lyckad spel kväll.
Mamma och Kjell kom över och vi åt hemmagjord pizza. Helt sjukligt god! Vart så mätt så jag knappt kunde röra mig :) Spelade med andra ord. Kenneth fick nya brickor i födelsedags present av mamma, riktigt kul faktiskt att inte kunna alla brickor utantill faktiskt!
När Kjell ska förklara ett ord och börjar med sånna man har i munnen och Kenneth slänger ur sig herpes.. Ni kan ju bara gissa om vi skratta! Eller när mamma förklarar för kenneth sånna där små människor, Kenneth säger smurfar?? Svårt att försöka förklara såhär i text hur vansinningt roligt det va!

Nu tänker jag iaf sova, för jag är riktigt trött. Hoppas ni alla haft en ritkigt bra helg så räknar vi ner till nästa nu.. 6 dagar kvar :)

//Sandra

5.2

Helgen är här!
Nice!!

Tävling imorgon i Torshälla, så jag ska slänga mig i säng nu. Ska upp ca 05.30... Usch och fy och blä för det. Men det ska bli riktigt kul med tävling!

Har vart kalas idag  för älsklingarna. Alex fick boken Världens fotbolls stjärnor 2010 och man riktigt såg stjärnor i ögonen på honom!! Fotboll är hans allt så det va en lyck träff :) Linn fick presentkort på Kick's, hon tindrade bra hon också. Hon har ju blivit stora damen! Än en gång, Grattis älsklingar!

Imorgon kväll blire laga bärbar hårddisk/spela spel/melodifestival kväll med mamma och Kjell. Men först så ska jag ut och jobba... Lite nervös faktiskt. Hoppas dom kommer bli nöjda, jag ska göra mitt bästa iaf!

In i drömmarnas värld...
//Sandra

4.2

Shit, va hände?? Torsdag redan!!!

Veckorna försvinner hur fort som hellst. Efter den ganska sömn lösa natten lördag-söndag så har jag spenderat veckans tre första dagar i nått slags koma. Tisdagen va hemsk. Va så trött! Somnade med datorn i knät och vaknade upp senare, yrvaken försökte jag avsluta det jag höll på med och lägga ifrån mig datorn.

Igår så glömde jag bort att vi höll på att tvätta, va ner och hämta tvätten vid 23.30 :) När jag kom ner så va tvätten som K hängde vid 18.30 fortfarande inte torr! Gillar inte vårt torkskåp som är där nere, tar jätte lång tid innan det blir torrt. Känns som det i princip blåser kalluft! När jag väl kom i säng så somnade jag på två röda.

Torsdagar och Fredagar så jobbar jag 12-16.30, riktigt skönt. Men jag har bestämt att torsdag mornar ska användas till att träna och att jag ger mig själv en rejäl sovmorgon på fredagar och imorgon är det fredag så då blir det LYX! :D

Men idag var det torsdag och jag tog mig tillslut iväg till gymmet. Har mjukstartat lite, va ett tag sen jag träna sist. Så jag gick 45 min på bandet som resulterade i skavsår på båda hälarna. Lyckas alltid få det... Jätte jobbigt!
Hem och käkade lite lunch och när jag klädde på mig efter duschen så kikade jag ut genom fönstret ner mot parkeringen, vet ni vad jag ser?? Snubben som skottar bort all snö från trappen som går ner till parkeringen skottar av misstar upp snö på mammas bilhuv när han bara skyfflar allt bakåt utan att se sig för!! Ehh.. Ok! Inte tar han bort det heller... Hmm?!? Visserligen va det inte alls mycket men ändå!

Men idag är 4.2.2010 - 4.2.1998 så föddes mosters älsklingar Linn & Alexander. Jätte jätte små och fick länge ligga på avd.69. Men så underbart att ni finns här. Ni har vart mosters små charmtroll ända sen dess! Älskar er ungar <3

Små skit ungar :)

Inte så stora :) I
Lite större, men fortfarande skit ungar :)

Älsklingarna ute med båten 2005

Stora nu.. Haloween :o



Jätte fina till jul med farmor



Lilla alex...



...stora alex!



lilla Linn...



...stora Linn!


RSS 2.0
Test