30 September

Ni vet väl att idag är sista dagen att använda 50 öringen... Imorgon är den helt värdelös!
Så shoppa på idag ;)



30 September

Här är det morgon med ordentlig uppvakning....
Kolla vad som står precis nedanför mitt sovrumsfönster och brummar!

Kan tillägga att bakom den här står även en grävskopa och håller på för fullt :)

Ska åka iväg till jobbet nu. Kanebo kurs 8.30-10 står på schemat, sen inte så mycket. Får se helt enkelt!
Ha en bra dag!

29 September

Äntligen hemma!
Vart två och en halvtimme övertid idag. Sussie stackarn va så dålig idag så hon fick gå hem istället för mig.
Men jag klagar inte, mer pengar till mig! Bra lustiga tanter det finns allså. Så envisa med sina utklipp ur tidningar och ska envist ha produkter so inte existerar. Så jag bad henne komma tillbaka på fredag med hela tidningen så ska jag ta och överbevisa henne! Mohahaha...

Nu ska jag slappa i soffan, trött i fötterna :)
Kanske borde fixa käk också men skåpena är så tomma så jag vet inte om det går.........

Ha en bra kväll kära vänner!

29 September

Uppe med tuppen idag.. Nästan iaf ;)

Vart på vägning såklart, det är ju onsdag. +-0 den här veckan. Känner mig som en uppblåst ballong just nu så jag gråter inte över det så länge det inte blir +. Ny vecka och nya tag....

Ska strax åka och jobba lite. 10-17 idag! Det kommer varor idag så vi har nog att göra hela dagen skulle jag tro. Kom gärna förbi och säg hej nån dag :)

Kram på er!

28 September

Ska ta och laga mig lite lunch...
Skulle egenligen vart på medarbetarsamtal på studion idag men fick sms av chefen att hon hade migrän så alla samtal idag blev inställda. Hade behövt prata lite med Anna om mitt nya jobb och hur jag ska göra med Studion men det får helt enkelt vänta lite!

Jobb jobb jobb... Mycket nu! Satt i fm och gjorde en ordentlig översik för jag kände att jag vart förvirrad över alla olika scheman och tider. Men nu har jag koll! :) Can't wait till pengarna börjar rulla in bara!

Ha en bra dag vänner!

27 September

Tänkte bara snabbt titta in och säga att jag lever!
Jobbade hela dagen igår söndag ocg när jag kom hem på kvällen så hade jag ingen ork att sitta vid datorn utan jag latade mig framför tvn och kikade på bla ensam mamma söker. Vi avslutade kvällen med att kika på Ironman2 som va bra så länge som jag såg... Va lite trött så slutet av filmen var en aning dimmigt.

Idag va en sorglig måndag för det va "sista" måndagen som jag kunde träna med mina bebisar för från och med nu så jobbar jag till kl 20.10 varje måndag hela oktober. Men vi kommer ju naturlgtvis att ses ändå så det ska nog gå bra :)


Skrev på papper idag så nu är jag anställd på KICK'S Hälla på ca 20 tim/vecka. Så kom och besök mig. Fast bara om ni tänker handla ;) Jobbar imorgon 14.10-20.10, onsdag 9.30-17, torsdag Kanebo kurs på morgonen 8.30-10, fredag 11-19 sen ledig helg.

Jag hörde visst schlagerbaren ropa att den ville få besök på lördag....... Kan det va så? Ja det är det :)

Men störst av allt! GRATTIS CINDY till körkortet!!!! Va gör vi? Nu kör vi ;)



25 September

Vilken jädra dag det blev i Ludvika!
Marionetterna har nog inte sett sånna här framgångar sen jag vet inte när...

Ber redan nu på förhand om ursäkt för den usla kvalitén på bilderna!!

Dagen började med Lindy, Madde och Stefan på silverplats i Ungdomsklassen. Malin och Patrik lyckas på nått mirakulöst sätt också kamma hem silvret i Vuxen Nationell! Way to go!




Efter Lindyn körde vi lite dubbelbugg och trotts pallplats (även här silver) så var det ett tungt nederlag för mina bebisar i Junior C klassen. Det fattas ju bara 1 poäng till B.. Men det får ni fixa i Motala om en vecka :)


Boogie vart det sen och Thomas och Linda som gjorde premiär i Ungdom Internationell dansade bra. Lite mer rutinerade Anders och Madde dansade sig lätt vidare till final och tog där återigen silver. I Vuxen Nationells direkt final så var det en till premiär, Malin och Patrik dansade på bra och för första gången (iaf vad jag upplevt) så vart det omdans! Dom dansade bättre i omdansen men slutade tyvärr 4/4.


Efter det drog buggen igång. Först ut i vårt gäng är Tobbe och Tina som tar sig till final i Barn E men missar tyvärr pallen. I Ungdom E  har vi två par, Stefan och Nora samt Thomas och min kusin Elin. Direktfinal var det för dom och Marionetterna erövrar silver och brons. Grattis sötnosar! I en klass högre, alltså Ungdom D har vi Anders och Linda som enkelt tar sig till final från semi och kniper andra platsen utan större problem. Junior B paret Douglas och Anna får även här se sig besegrade och slutar 5/5. Vidare till vuxenklasserna så har vi i Vuxen D Malin och Robin som tar sig till final med klockrena siffror, 111. I final blir det tillslut även här andra plats. Men det räcker gott och väl och vi säger Grattis och välkomna upp till Vuxen C! I C klassen idag så ställde jag och Christoffer upp och slutade som förväntat på delad sista plats. Bättre går det för Per och Linda samt Patrik och Alexandra som båda tar sig till final. Här regerar ganska enkelt Per och Linda och får kliva högst upp på pallen! Grattis kära vänner nu blir vi av med er...... Vuxen B hörde jag visst :)













Men vi ska inte glömma det kanske mest prestigefulla priset. Ludvika Snurrens hejjarklackspris gick iår till Marionetterna även det. Kanske egentligen bara till Annika Andersson och Kerstin Stolpe som nästan på egen hand skriker hem priset. Bra jobbat tjejer!




25 September

God morgon.. Eller vad tusan man nu ska kalla det!
Den här natten gick ju inte riktigt som planerat om vi säger så..
Gick och la mig efter sista inlägget igår, satte på min ljudbok och somnade nog ganska bums.! So far so good.. Blir väckt av ett telefonsamtal och efter det så är det som att Djävulen själv har kommit för att jävlas med mig. Ute i vardagsrummet så rings det fram och tillbaka i telefoner, folk skriker och gapar och springer in och ut till mig. Telefonen ringer ytterligare ett par gånger även till mig och tillsist efter många många diskussioner så får jag äntligen vara ifred. Och vad kan klockan vara då... Ingen aning. Så nu sitter man här, känner sig as bakis trotts att man drack i princip ingenting igår och ska försöka packa och göra sig iordning iför tävling.
Så jag vill bara passa på att tacka alla som var med och bidrog till denna fantastiska natt.!
Tusen tack kära vänner!

24 September

Dax att säga God Natt! Sådär en timme senare än vad jag hade tänkt. Men det va ju så trevligt på skybar med tjejerna. Inte ofta vi kan sitta sådär och snacka. Underbart mysigt! Fångade dock bara två av fyra på bild. Och även en liten öling som slank ner :)






Innan dess hade jag en mysig eftermiddag hemma hos syster där jag roade mig med scones bak med mosters älsklingar och även en snabb promenad i spåret.




















Nu är det dax för sängen, tävling imorgon som jag sagt tidigare. Hoppas bara att alla pojkar här hemma kan hålla nivån lite lite nere bara. Inte för att jag brukar ha problem att somna till oväsen.

God Natt kära läsare! Hörs imorgon kväll med bilder och resultat från Ludvika!

24 September


Som vanligt så var datorn totalt blockerad hela kvällen igår så jag kunde helt enkelt inte skriva!

Jag kan fortfarande inte fatta att jag fick jobbet. Men det lär ju kicka in ganska snart med tanke på att jag börjar redan på måndag! Ska gå dubbelt med Sussie tills hon slutar nästa fredag och veckan efter det då är det på riktigt!

Hade styrelsemöte igår kväll.. Tog lite längre tid än vanligt men det berodde förmodligen på att vårt senaste möte var i maj så vi hade en del att samtala om kan man säga. Löste en del frågor både stora som små. För er som är medlemmar hos Marionetterna kan jag redan nu berätta att det kommer att ordnas en stor fest den 20 November. Mat och Dans är det som står på schemat. Kommer komma med mer info när det närmar sig.

Nu ska jag iväg och jobba mellan 08.00-14.00 efter det slänger jag mig i bilen och åker hem till systeryster och är lite barnvakt en stund.



Sen ikväll ska jag med tjejerna på skybar och snacka lite skit och fira mitt nya jobb.
Men det blir ingen sen kväll. Tävling imorgon!!

Ha en bra dag!!

23 September

Jag är så lycklig så jag tror att jag dör nu!!!

JAG FICK JOBBET!!!!

Ett vikariat på 6 månader som förmodligen blir till 6 månader till om allt känns bra för mig och för chef Lotta. Vikariatet är på 20 timmar i veckan men det kommer lätt kunna bli mer. Men ni som känner mig kan ju bara förstå vad dessa garanterade 20 timmar kommer att göra för min/vår ekonomi. När detta vik är slut så finns det goda chanser till mer jobb då Kick's erikslund ska stå klart i september (eller oktober lite osäker) 2011. Nu känns det som om att livet kan "börja på riktigt" Som Jessica sa till mig i fredags när dom va här att det här är min chans verkligen. Jag förtjänar att få det här. Nu är det fan min tur att ha lite flyt och få ha det bra!

Så KICK'S Hälla, that's were i'll be!

23 September


Vill bara påminna om tävlingen!



Jag tävlar hos alltforforaldrar.se/theans om en prins eller prinsesspall.
Tävla här-> HÄR du också!

23 September

God morgon God morgon!
Tråkigt väder vi har idag. Hade hoppats på strålande sol jag.. Tänkte ta tillfället i akt till lite motion när jag ändå ska ner på stan för p.möte på studion genom att promenera. Hade vart betydligt trevligare med lite sol som sagt. Men men, nu ska vi inte deppa över det :)
Undrar sa flundran vad mötet idag ska handla om. Det är först stormöte dvs all personal på studion. Mua,fotografer,receptionen, ja ni fattar, alla. Sen efter det har vi mua möte. Bara vi inte får skäll ;)

Hoppas ni får en bra dag kära vänner!
På återskrivande

22 September

Idag har det vart minst sagt en händelserik dag.
Först vägning (det är ju onsdag) 07.30. Vågade knappt titta på vågen men glädjande nog så visade den -0,6! Tjoho!!

Efter det hem käka frukost och så iväg ut i skogen. Jag, mamma och mormor. Jag hade bäst flyt i början på att hitta svamparna men sen dog det av och i slutändan så hade vi nog alla hittat ungefär lika mycket.  Vi hade picnic med oss men vi kom ut ur skogen i ganska tidigt så vi åkte hem och åt istället. Bytte sen om lite snabbt och iväg ut till Hälla för att snakca lite jobb med Lotta. Nu hoppas hoppas hoppas jag verkligen på att jag får jobbet. Ett vikariat till augusti 2011. Det skulle göra så mycket för vår ekonomi och livskvalité så det går inte ens att beskriva. Får veta imorgon redan hur det blir...

Tog en sväng förbi solarieholmarna på sådär en 20 minuter. Så skönt! Hem, städa lite, men bara lite, lata mig i soffa, duscha, göra sig iordning!

Ner på stan! Invigning av Igor. Sjukt mycket folk och jag tror att 90% va där för att handla på Monki. Kom ett halvt varv på gula planet sen stötte jag på Kjell och fick sällskap resten av tiden. Men han vart trött sen och åkte hem när i hade travat igenom allt och höll på att dö av värme. Då kom Emma och mötte upp istället och vi tog oss en vändad till. Stötte på massa trevligt folk bla André och även Karro som hade sin supersöta Junia med sig. Ni kan läsa om dom här här!!

Slutade med att jag och mamma fick gå hem så jag har i princip nyss kommit hem. Eller rättare sagt för 20 minuter sen. Men Igor får toppbetyg och jag kommer att gå många vändor i den gallerian!

Nu blir det till att sova. Imorgon är det personalmöte på studion som gäller sen styrelsemöte på kvällen!
Natti Natti!!

21 September

Heldag i barkarö var det som stod på schemat idag. Trevligt ställe, lite långt att åka bara. Men pengar är pengar :)
Imorgon är det lite annat som står på schemat. Bla en "jobb intervju". Håll tummarna för mig imorgon kl 14!

I söndags så hittade jag min kamera. Äntligen! Den har vart borta ett bra tag, nästan en månad för att vara exakt. Så jag tänkte såhär en månad i efterhand bjuda på lite bilder från Sagas 2 års kalas:























Nu blir det matlagning sen iväg och dansa lite.....

21 September

KUL!!!

Hittade nyss en fästing på min arm... Hur synlig som hellst! Fattar inte att jag inte såg den igår. Men det va väl för att det kliade nu som jag märkte den. Den är pytte pytte liten ser typ ut som ett födelsemärke. Väntar på att K ska vakna till så han kan ta bort den åt mig. Läste på vårdguiden hur man gör.. Oh så äckligt med fästingar!!

Info från vardguiden.se :

Ta så snart som möjligt bort en fästing som bitit sig fast. Då minskar risken att drabbas av borrelia.

Gör så här:

Använd en pincett, naglarna eller en fästingborttagare (finns att köpa på apoteket).

  1. Fatta tag om fästingens mundelar så nära huden som möjligt - utan att klämma bakkroppen. Annars finns en risk att du överför borreliabakterien.
  2. Använder du naglarna eller en pincett drar du rakt ut utan att vrida. Använder du en fästingplockare följer du instruktionerna för den.
  3. Tvätta såret efteråt med desinfektionsmedel. Tvätta händerna med tvål och vatten.

Det är ingen fara om du inte får ut hela fästingen. Efter några dagar uppstår en liten inflammation och då kan du enkelt lyfta ut kvarvarande delar med en pincett eller nål.

Håll koll på huden där du blivit fästingbiten. Den lilla rodnad som kan uppstå vid fästingbettet än vanligen ofarlig och kräver ingen behandling.

Kontakta vårdcentralen:

  • vid häftig reaktion med svullnad och feber
  • om det uppstår en växande, cirkelformad rodnad inom fyra veckor
  • vid feber, nackstelhet och huvudvärk.

20 September

Hemkommen efter en helt vanlig kväll på lokalen..
Blåtiror och upprivna armar!
Haha, nej så farligt va det inte. Men Anna fick en rejäl smäll på ögat och Isabel ett "ganska så stort" rivsår på ena armen. Farligt det där med dubbelbugg! Men vansinnigt roligt. Håller som bäst på med att ladda upp dom två filmerna på mina bebisar på DK Marionetternas sida på fejjan. Det tar dock lite tid!

Imorgon är det bugg träning igen, hoppas verkligen David kommer.
Det är tävlingsdax på lördag så vi behöver lite pepp. Ludvika here we come :)

Puss Kram och GodNatt!

20 September



Jag tävlar hos alltforforaldrar.se/theans om en prins eller prinsesspall.
Tävla HÄR du också!

20 September

Har sånt problem med det här att blogga just nu...
Det är så att vår laptop har kraschat så jag har väldigt begränsad åtkomst till datorn då den här fasta oftast är upptagen när jag har tid att sitta. Så ni får helt enkelt ursäkta om det kommer bli lite glest mellan inläggen tills jag fått laptoppen fixad!

Men nu ska vi inte deppa över det... Jag är nämligen glad idag för jag har fått alla bilderna av Lasse från helgens fotografering av våra tävlingspar! Många riktigt bra blev det, dom kommer alla att komma på hemsidan förmodligen ikväll eftersom Lasse är så flitig.

Lite behind the scen bilder som jag tog med iphonen


Fotograf Lars Fernholm laddar upp!


Kika på hur det blir.. Thomas, Linda & Nora


In action, Madde & Anders


Malin och Patric försöker krypa in i kameran :)



18 September

Sorry friends.. Hann inte skriva igår!

När jag slutade jobbet kl 15. så stressade jag ut på Maxi, och alla som bor i Västerås vet att Maxi Hälla + Fredag em = KAOS! Tok dåligt planerat av mig där. Köpte en till blekning, hade bara en hemma. Hem lämna snus till K hämta penslar och hem till mamma. Där var det slingor som stod på schemat, vart sådär, tog inte lika mycket på utväxten som jag hade hoppats på. Men på längderna syns det iaf! Det är ju såhär att det där med att vara mörkhårig som jag fick för mig för två år sedan att jag skulle vara lagom till Marionetternas fotografering inte alls va min grej!


Blondin is the shit!

Samtidigt med allt det här göra slingor kaoset så skulle jag också försöka fixa till mammsen lite som skulle på ladies night... Vi fick lite ont om tid så resultatet vart väl sådär, men helt OK! Vet att hon kommer att skälla på mig nu men såhär vart det iaf:




Hemma sen så hade vi massa besök. Thom och edén va redan här när jag kom hem. Dom satt och spelade super mario och efter en snabb duch och ursköljning av inpackningen efter blekningen så joinade jag. KAOS är ett ord som än en gång passar in bra! Thom leker al-quaida och gör bara allt för att sabotera! Stackrs Edén har ingen koll på nått och hänger inte med alls. Jag och K försöker förhindra Thom från att sabba allt samtidigt som jag frenetiskt försöker skaffa guldmynten men det gick ju sådär med allt. Sjukt kul iaf! Senare så anlände Jonas och Jessica som gjorde en väldigt snabb visit. Av lite olika anledningar så drog dom hem redan efter ca en timme... Så jag och resterande grabbar roade oss med att spela Med Andra Ord! Jag och Edén bildade lag och vi vann jordskredssegrar 3-0 mot Thom och K. Sen ville förlorarna byta lag och Thom paxade mig, det gick nu ut på att hitta den felande länken i Thom och K's lag. Jag vet inte om vi egentlgien gjorde det för K och Edén vann med endast 2 brickors marginal så. Jag vet inte! Men vi lär behöva en rematch för att ta reda på vart den felande länken va!




Nu på morgonen så ringde den dära znooze och väckte mig för sisådär 45 minuter sen och jag har spenderat tiden fram tills nu med att ta reda på va tusan jag ska ha på mig på fotograferingen idag! Allt är klart och jag lovar att ni kommer få se resultatet...

Jobbet idag vart inställt! Thank God för det! Så jag kan helhjärtat ägna mig åt fotograferingen och se till att allt flyter smidigt. Ska snart börja  packa ihop mig och bege mig ut till lokalen för att göra iordning. Lika bra att åka dit för här hemma kommer jag bara gå runt och känna mig stressad..

Lovade här om dagen en bild på mitt nya nagellack, ni ska nu få se men bara om ni lovar att INTE klaga på att jag målat utanför... Bättrade på lacket sent igår kväll och då vart det visst så. Så lova!


I övrigt så önskar jag er alla en skön lördag så hörs vi ikväll när jag väl är hemma igen!


Puss o Kram så länge!

16 September

Torsdagen avklarad och kroppen har fått känna att den lever!
Kör nämligen numera fys med boogie dansarna, det behöver dom. Och JAG! Det är väl inte allt för hårt egentligen utan en nivå som vi klarar av, men den kommer garanterat att höjas! Vi ska bli starka som tusan har jag bestämt :) Fick även lite positiv feedback av Malin ikväll fast jag tror inte hon vet det själv. Hon sa nämligen att hon ville ha lite mera boost på nästa veckas träning eftersom dom ska tävla för första gången den 25e, men då sa jag att jag tyvärr har styrelsemöte men att det kan ni väl få av Rikard. Till svar fick jag, men han är inge bra på det (ungefär).. Att jag blev så glad över det va att jag känner att gruppen inte riktigt uppskattar att träna när inte Rikard är där och då känner man sig ganska värdelös och att det är meningslöst att jag åker dit egentligen och speciellt eftersom i princip ingen kommer i tid heller. Men men, vi kör på dom får väl tycka vad dom vill och jag vet att dom hatar fys, men jag säger att dom behöver det! Men tack iaf snälla Malin, jag behövde det!

Fredag imorgon, kommer ila hemma till mamma för att få hjälp att slinga håret, ser förjävlig ut nu rent sagt! Sen ska mammsen på Ladies Night och jag ska hem. Upp tidigt på lördag inför fotograferingen och jobb. Jobb som jag förhoppningsvis slipper! Sen kräftskiva på kvällen hos morbror i Hökåsen. Jag tänker nog köra, för mycket VV poäng i alkohol!

Söndagen bjuder på tvättning och lite halvdana planer så vi får se vad det blir helt enkelt!
Vad ska ni alla göra i helgen??

Natti natt och kram och puss på er!

15 September

Resultatet var det ja...
Känns som om den här veckan va ju ganska meningslös då kan man ju säga.. -0,1 kg. Wtf?!?
Så dåligt har jag inte skött mig tycker jag. Blev lite irriterad och kände att hela dagen hade en liten mörk skugga över sig efter det här fruktansvärt dåliga resultatet!

Det blev ju inte bättre av att jag fick ta reda på en liten tjej som hade bajsat på sig fast hon va på toa. Det hade lixom kommit både i toan och i trosorna och inte nog med det så satt hon på golvet och geggade runt med bajset som hon fortfarande hade kvar i rumpan! Sjukt äckligt!

Vidare så var jag ner på stan efter jag slutat jobba och skulle hitta något nytt att ha på mig till dansen nu i höst. Fotografering på lördag och tävling nästa helg. Hade en bild i huvudet av vad jag letade efter men allt som finns i butikerna är i tråkigt tråkiga färger och knappt en paljett så långt ögat nådde. Så det blev inget! Ledsamt..
Fick en liten pick me up present av mammsen. Ett nytt nagellack. Man kan ALDRIG få för många. Depends nya höst färg nr.208. Ska bjuda å en bild imorgon så ni får se lacket på. Har redan målat på det men det har inte ens i närheten av samma färg som på bilden konstigt nog!.


Hem sen och vidare ut mot soltudion på Hälla för att försöka rädda det lilla som återstår av sommarens sol på huden :) Tog en promenad dit så jag fick in lite motion idag. Tänker nämligen inte nöja mig med ett 0,1 resultat nästa vecka!

Nu sitter jag och undrar va f*n det är för fel på folk.. Kungarna av Tylösand säger jag bara! Tänk dig att åka och bada med dina barn när du är 35 och ha ordet kuk intatuerat på magen,. På nått sätt så borde man faktiskt förstå att det kommer att kännas olämpligt senare i livet!

Nu ska jag hoppa in i sängen och lyssna på min bok! Så jag säger god natt till mina kära läsare, kända som okända! Natti!

Och btw... Snart är det helg ;)

14 September

Ja, då var den här viktväktar veckan över..
Som vanligt så är bonuspoängen nollade och jag har även nallat på mina intjänade aktivitetspoäng! Attans. Har ju inte tänkt att det ska bli så! Har tjänat in 15 poäng så jag har klarat mitt mål med 14 poäng precis. Satsar på 2 per dag, men det blir inte riktigt så. Mer poäng vissa dagar och inga alls nån dag.

Så, invägning imorgon.. Ser som vanligt fram emot det med blandade känslor... Känns inte som det har vart någon bra vecka! Återkommer naturligtvis med resultatet!

Natti Natti Vänner!!

13 September

Jajamen, 2/7 dagar avklarade.
Jobbade på Studion igår, lustigt ibland vad man stöter på för folk. Sminkade en ung tjej som gick på gymnasiet här i stan men va från Umeå. Visade sig att hon va kusin med min lärare Anya från Makeupstudion. Världen är bra liten ibland! Hoppas verkligen hon blev nöjd och att bilderna blev bra för Anya lär ju få se dom! Snacka om prestations ångest!

Hela veckan nu är det Irsta som gäller. Syskonavdelning så det är ganska stora barn, en som har blöja dock. Tiden kommer nog gå fort och snart är det säkert fredag igen.

Har skjutsat mormor till flyget idag. Hon skulle med "jobb" tanterna på semester till Spanien. Skulle man ju inte tacka nej till! Har inte vart utomlands sen 2004 när jag och mamma var i Bulgarien i två veckor och bara stekte vid poolen!

Det vart ingen dans ikväll då min numera enda trio anmälde sig sjuka...  SÅ det vart en hemma kväll med mat och film tillsammans med K och vår kära vän Thom! Imorgon är det buggträning för egen del som gäller, fick lov att ställa in förra veckans träning då jag hade sån fruktansvärd huvudvärk som faktiskt höll i sig i flera dagar. Men imorrn blir det att köra hårt. Mer träning åt folket så kilona försvinner! Vägning igen på onsdag....

Ska bara kika klart på csi och sen är det Natti Natti som gäller!!

11 September

Nu blir det bums i säng.
Ska sätta på min ljudbok så då sover jag inom 10 min. Välbehövligt då det är jobb som gäller för hela slanten imorgon! Och ända fram till nästa söndag.... Jobbar 7 dar i rad nu, lagom kul!

Har spenderat kvällen med mor, vi åt tacos och kikade på Här är ditt liv. Hade en väldigt mysig kväll med bla viktväktar chokladpudding. Mums! Jätte smaskig va den... Ska köpa några på onsdag när jag går på vägningen.

Hoppas ni alla haft en toppen lördag. Min har vart lagom lugn och jag fick gjort nästan allt jag sa att jag skulle göra. Bara det där med att sortera in i pärm som sket sig, men istället så flyttade jag om lite i mina köksskåp/skafferiet samt tog en riktigt snabb 35 min promenad. Minst 2 intjänade aktivitetspoäng om dagen sa jag ju och det håller jag!


Natti Natti på er!

11 September

Såhär på årsdagen så får vi ju inte glömma!

Utrikesminister Anna Lind blev mördad 2003




Terror attentaten i USA är väl det vi mest förknippar den här dagen med!









alla bilder har jag hämtat på google.com

11 September

Mmm... Som vanligt när man är ledig så är det upp och hoppa som gäller!
Men om man vaknar så är det väl meningen att man ska gå upp så det är lika bra att göra det.
Tråkigt att det är sånt skit väder ute, hade vart sugen på en utflykt eventuellt, men det känns sådär i detta väder!

Jag ska iaf ägna en del av dagen åt att städa upp lite här hemma. Har en del som borde komma till återvinning och till källarn och in i pärmar. Vi får väl se hur långt jag kommer och om jag känner mig själv så inte särskillt långt, men man kan ju försöka iaf!

Ha en bra dag kära läsare!

10 September

Nu är det fredagsmys... (snart iaf)
Ska bara hämta upp tvätten och sen blir det Fredag på riktigt. Skönt! Är jätte trött så det ska bli riktigt skönt att bara slappa, gå och sova när man vill, vakna när man vill. Skönt!

Jobbade sista dagen idag på Rådjurets fsk. Har trivts jätte bra! Nästa vecka är det Irsta som gäller och Bifrosten avd Bamse. På söndag ska jag jobba på Studion så nu har jag fullt upp minsann. Fast det vore ganska gött och va ledig på söndag för jag har fått en sista minuten inbjudan till Thoms "fru" Karros 25 års fest på lördag. Men det blir nog inte mycket med det festandet eftersom det är upp tidigt tidigt på söndag. Och jag känner inte ritkigt för att stå bakis och sminka i tempo 120 på söndag. Men vi får se helt enkelt, men detlutar åt även en hemma lördag!

Och by the way - Lycka till alla dansande Marionetter på Brunna Snurren imorgon. Jag ska tänka på er!!

9 September

Ohh.. Trött!

Ska slänga mig i duschen och sen sängen. Jobba 07.30-13.30 imorgon.
Blir nog en skön hemma kväll efter det. Ska iaf tvätta hela eftermiddagen.
Tävling i Sthlm på lördag men jag har inte bestämt om jag orkar åka än, jobbade hela förra helgen och nästan hela veckan plus att jag ska jobba på söndag så det vore ju nice med en dag att bara sova till man vaknar och bara gå runt och slöa. Tror nog det blir så!

Natti mina vänner!

8 September

Måste bara tipsa om denna underbara snabblagade pasta rätt som jag har hittat i mina VV böcker!

Snabba pastan.
1 portion. 9 pp.
100g färska champinjoner
1 morot
1 vitlöksklyfta
1 tsk olja
3 msk minifraiche 5%
1 msk riven parmesanost
2 dl kokt pasta

Riv moroten på rivjärnet, jag brukar ta den stora sidan som har fin rivet. Hacka upp svampen i lagom bitar pressa vitlöken. Fräs i oljan. När det har vattnat ur sig en del så släng på fraichen oc lite salt+peppar, låt det bli varmt och ta sedan av från plattan. Under tiden så har man naturligtvis kokat pastan så nu är det bara att lägga upp på tallriken och strö över osten.
I orginal receptet ska det även ingå (blötlagda) soltorkade tomater men jag gillar inte det och har därför plockat bort dom.

Hur gott som hellst! Och världs enkelt... Ni måste testa! Lova!

8 September

Sådär ja!

Mitt mål med att gå ner -0.5/vecka fick en bra start! -0.6 visade vågen och jag känner mig sjukt nöjd. Eftersom jag vet att jag inte riktigt hållt mig till poängen så känns det bra. Va rädd att det skulle bli + fast jag vet att det är bara kanske 10 poäng för mycket som jag "råkat" äta upp :) Men jag kommer nog aldrig sluta vara skeptisk och tro att det ska bli plus. Ja menar, det är ju bättre att tro det och sen bli glatt överraskad!

Iaf så nådde jag nu även mitt första delmål, 5% har jag nu gått ner. -4.0 kg totalt! Nästa mål är 10% och dit har jag 2.8 kg, så förhoppningsvis på vägningen den 20 oktober har jag nått dit. Vad målet blir efter det vet jag inte, det får min kära konsulent Hanna tala om för mig då!

Men grattis till mig och till mamma som fick -0.5 i sin bok!

6 September

Ursäkta mina kära vänner.. Missade igår!
Men nu är jag här.!

Va helt slut igår när jag kom hem nämligen så jag hade inte orken. Den lilla energi som fanns kvar gick till att laga mat som tillslut inte gick att äta iaf. K & Thom fick åka till pizzerian istället! Började kolla på Robin Hood, Thom däckade först och sen K jag kikade ett tag till och gav sen upp och stängde av. Sov gott och länge!

Åkte ut till Maxi i lugn och ro på förmiddagen idag, skulle inte jobba förrns kl 13. Smög även in på H&M och köpte en fleece jacka för presentkortet jag fick av syster m familj i födelsedags present. Hade tänk köpa tränings tröja för pengarna men insåg att det va ju bättre att köpa nått lite dyrare och en fleece jacka har jag tänkt länge att jag behöver eftersom jag är en sån fryslort! Har den på nu och den är mycket mysig!

Jobbade en kort stund på eftermiddagen, gjorde ingen större ansträngning. Åkte direkt ut till lokalen och åkte ganska fort hem igen. Min kurs dubbelbugg för vuxna blir inställd tyvärr, förra veckan kom två tjejer och idag en kille. Tråkigt! Såg fram emot det. Tror att om folk bara hade vågat sig dit så hade dom fått hur kul som hellst!

Kom hem och fann dörren olåst, vart lite chockad tänkte att va tusan har han åkt hemifrån och lämnat dörren öppen. Men efter lite närmre undersökning fann jag att lägenheten inte va tom. Kära Thom va fortfarande kvar och är i nuläget också.

Ska snart gå och sova bara kolla klart på csi ny. Ska jobba heldag imorgon 7.30-16. Träning på kvällen och sen på Onsdag är det dags för vägning igen!

God Natt mina kära!


4 Augusti

Haft en väldigt trevlig dag på jobbet idag!
Kristin, Camilla och jag va grymma! Lagom med kunder och man kunde lägga tid på sminket så man fick det som man ville. Riktigt kul. Blir dock inte alls lika kul imorgon. Fullt med kunder och vi är bara 2 st i sminket fram till kl 13 då blir vi 3. Så jag vet inte riktigt hur jag ska klara detta. Är alldeles för långsam fortfarande! Men men, bara att göra sitt bästa!

Sitter och kikar på S.O.S sällskapsresan. För det va inget på Tv som passade, har inte tid att kika på någon film som börjar kl 21, då måste man ju sitta uppe till mitt i natten. Vi har även trevliga Thom här på besök. Han och K sitter inne i data rummet och leker. Så söta så :)

Go natt på er vänner, ni kanske har en lite mer actionfylld lördagskväll än vad jag har??

3 September

Dax att sova..
Har kollat på Tootsie. Mysig film, tror faktiskt inte jag sett den förut.
Är bra trött faktiskt vilket känns bra eftersom jag behöver falla i sömn rätt så snart.
Upp och hoppa vid sju imorgon. Kanske inte jätte kul på en lördag morgon och detsamma gäller på söndag! -gäsp!-

Natti

3 September

Tänkte jag skulle ta och bjuda på lite bilder från min födelsedag för en vecka sen.
Tömde nämligen mobilen nyss :)

 

 

Super fint kit med Elizabeth Arden Eight Hour Crem. Den bäste salvan någonsin. Den är bra mot i princip allt!
Fick av mamma som en liten bonuspresent på födelsedagen :)

 

 

Pappa och jag handlar fika till kalaset! Mmm.. Mums mums, men många vv pp! Gissa vad som är till mig!! :)

På kvällen blev det en annan typ av kalas ;)

 

 

Jessica fixar sminket i badrummet. (Dåligt ljus om man frågar mig)

 

 

Emma fixade i hallen (Ännu sämre ljus)

 

 

Själv satt jag i min sminkhörna i vardagsrummet. Bäst ljus normalt sett. Men när jag väl fick tid att sätta mig efter att ha hjälp dom andra två så hade det blivit mörkt ute så ljuset här va lika kasst som på dom andra ställena!

 

 

Eftersom pojkarna va klara med sitt smink ;) Så roade dom sig med att spela poker i köket. Bara så alla vet så går plast muggar alldeles utmärkt att använda som marker!

 

 

Så söt hon vart ;)

Sen vart det inga fler bilder, det glömdes helt enkelt bort.
Vi va för upptagna med att spela med andra ord och bitch helt enkelt :)

Bjuder därför på utvalda lånade bilder från mamma och Marina

 

 

 

Pappsen fyllde ju också år :) Snygg keps han fick!

 

 

Ojdå, jag fick visst också en :)

 

 

Ja det är nog bäst att ta av den. Kanske inte den mest seriösa presenten under dagen. Men tack snälla Mamma ;)

 

 

Min älskade fyllemus hade gått sönder och en liten fågel hade visst viskat det till Suzz och Lasse! Tack tack snälla!

 

 

Fick äntligen en hallongrotta! Dock så tror jag att Avesta kommun visst letar efter en sån ;)

 

 

Mormor visade Hugo hur man gör med böcker i bokhyllan. Hmm.. Pappa hade nog lite att ordna till efter det!

 

 

Mina gosedjur kom fram och hugo roade sig kungligt!

Jaha, that's it. Nu blir det inte mer än såhär... På återskrivande!


3 September

God morgon Fredag!
Jag skrev ju igår att jag skulle jobba idag, men det va visst fel. Lite blandade budskap och som vanligt bemmaningstjänst som man inte kan förstå vad dom håller på med ibland! Men men, saken är den att efter bara några futtiga timmar så insåg ju pesonalen på Bamse vilken förstklassig vikarie jag är så vipps så har jag jobb hela vecka 37. Till och men bemmaningstjänst har godtagit det :) Ibland funkar det bra och inbland inte. Det ska bli jätte kul så jag längtar faktiskt lite nu, jätte mysiga barn och personal. Trotts en hel del "olyckor" i byxorna under dagen :) Söta småttingar!

Så idag så blir det tvätta istället som planerat. Ska riva ur sängen också hade jag tänkt så det blir en hel hög med tvätt. Och när jag tryckt igång första maskinen tänkte jag ta mig en promenad i det fina vädret. Minst 2 intjänade aktivitetspoäng om dagen ska jag ha. Det ska bli minst 14 totalt och dom tänker jag inte äta upp även om man får det. Utan nu jobbar vi hårt och hoppas att det blir minst -0,5 varje vecka. Och det är 16 veckor kvar till jul vilket då betyder att jag skulle gå ner 8 kg till och plussa på dom 3,4 jag redan har tappat så blir det 11,4 kg och det vore ju helt underbart! Så det satsar vi på. Eller hur?

Ha en underbar fredag vänner!


På Sagas 2 års kalas den 20 aug

2 September

Ojdå. Skapade visst lite mycket träningsvärk. Haha! Tyckte jag hade ont i tisdags men ikväll är det inte nådigt. Kommer nog bli ganska spännande och se hur det känns imorgon.

Startade den här boogie terminen med fys! Andra bullar ska det bli nu, vi har nästan 2 timmar träning så man hinner gott och väl med 30-40 min fys. Jogging på matta, hopprep, styrka. Skönt för kroppen att få känna att den lever. Hoppas mina kära dansare tycker det också :)

Hopp i säng nu, klockan är ju snart mitt i natten! Hörs imorgon..

2 September

God morgon kära läsare!

Ledsen att det inte blev nått mer igår men min karl lyckades koppla ur internet när han drog halv sex och jag lyckades tyvärr inte få igång det igen. Så när han kom hem vid tio tiden igår kväll så fick han snällt fixa det hela för jag tänker då inte va internet lös tills halv fem i eftermiddag!!

Men jag ska faktiskt jobba idag och imorgon. Bemmaningstjänst hörde av sig igår så det va bara att ställa klockan tidigt som satan idag. Sjukt tidigt! Så nu är jag inte ledig förrns på måndag igen eftersom jag ska jobba hela helgen!

Men ha en bra dag kära ni!!

1 September

Så det kan gå!
Här hoppas man på -0,5 ca och resultatet är fantastiska -1,2 kg.
Tjoho för mig.. För varje 3 kg man går ner får man en guldstjärna, och titta på detta :)


1 September

Det är knappt så jag tror att jag lever.
Fast inte av smärta som jag trodde. Visst känns det i kroppen men det är inte outhärdligt.
Nej, sömnen, hallå? Vart inte mycket av den vara inatt inte. Har en Karl som i vanliga fall brukar prata i sömnen och låta men inatt va det extremt, för han mådde nämligen inte så bra igår kväll. Så inatt har han allså legat och suckat och pustat och jämrat sig och jag som sover ganska lätt och lätt blir störd av ljud orkade tillslut inte längre så då la jag mig på soffan. Men det va väl lite halvt om halvt med sömnen efter det iaf. Jaja. Strunt samma, gud va tråkigt för er att läsa :)

Nu ska jag snart iväg och väga mig. Dax igen det har redan gått en vecka. Ska bli spännande!! Hoppas hoppas!!

Och dessutom är det ju 1 September idag, är det dax att säga hej hösten nu??

RSS 2.0
Test