27.8

Boogie träning idag.. Gick riktigt bra, tror dom blev trötta och slitna =)
Alltid kul att komma igång efter sommarn och komma in i rutin igen!
Var in på biblioteket och lånade en ny ljudbok. Lyssnar på Alexander McCall Smiths böcker om Mma Ramotswe.

Är på tredje nu...
  

Hur bra som hellst.. Brukar lyssna när jag lagar mat eller städar eller så, as nice.... Har försökt med att lyssna när jag lägger mig, men jag somnar hela tiden ifrån cdn och då vet man aldrig vilket spår man är så det är lite drygt! =)

Imorgon är det faktiskt min födelsedag!! Jag blir 23. Min älskade f.d danspartner Fredrik firar också sin 23 års dag imorgon och som om inte det vore nog så fyller farsgubben 60 på samma dag! Jag var en väldigt bra födelsedagspresent för 23 år sen ;)

På lördag blir det kalas/partaj men det blir nog lungt för mig. Eftersom jag vart utan jobb i princip hela sommaren så blir man ju utan pengar när a-kassan inte vill släppa in en. Så nu efter räkningarna har jag 99 kr kvar. Och en hel månad till nästa lön när jag får kanske 3000 kr i lön så hur vi ska lösa räkningarna då kan man ju undra... Trött på att inte ha ett jobb nu. Ska bli skönt att utbilda sig till nått nu i höst och sen kunna få ett riktigt jobb! Längtar till 26 oktober då min Makeup artist utbildning börjar!
Men tillbaka till partajet på lördag, kommer nog bli en roligt tillställning då det samtidigt är en inflyttningsfest och K också har bjudit massa folk. Kommer festa med folk vi inte festat med på ca 3 år.. Kommer nog bli riktigt nice!

Funderar på att sova snart, imorron ska jag fixa inför lördag här hemma och så ska jag till lokalen och storstäda vilket jag faktiskt får betalt för =)

Ha de bra alla =)

25.8

Jaha.. Ännu en dag hemma. Kan väl tyckas skönt, men inte direkt kul emd vetskapen att man inte får in en enda krona =(
Har ju varken lön eller a-kassa så hur dom närmsta månadena ser ut kan man ju fundera över!

Idag har iaf mamma vart här och hjälpt mig och bakat. Vi har gjort massor med trevliga kakor och bullar =)
Det blir ju kalas på lördag eftersom jag  fyller år på FREDAG!

Ska ta och åka ut till lokalen en sväng ikväll och få lite pappers arbete gjort!

Så tjingaling...

22.8

Förlåt mig....
Jag skäms!

Jag ska återkomma =)

En stressig morgon, ska iväg till Lagersberg på Kick Off med dansen och massa ärenden som ska uträttas innan. Svettigt värre!

Sen direkt därifrån till morbror Roger som har födelsedagskräftskiva.... Hur ska allt det här gå =/

Kram på er....

12.8

Hej hej hallå dagboken ;)

Som Bert brukade skriva... Om jag inte minns fel!

Hemma igen, otroligt skönt med sin egna säng efter 4 nätter på tält säng =/
Vart intensiva och otroligt roliga dagar! Skriver mer senare ikväll...

Ska nämligen iväg på utflykt med mamma och mormor!

Så tjingaling....

Och.. Grattis Cindy!! =)


Bildinlägg från Strömstad
























Bildinlägg från Gbg

 
 

 

6.8

På jobbet igen, va tråkig jag är men så är det =)
Har faktiskt inget vettigt att skriva alls.. Ska nog försöka få upp lite bilder ikväll!

Hörs =)


4.8 - 2

Dax att sova.. Kommer förmodligen inte somna, men jag ska gå upp 04.50 så jag lär ju.
Måste cykla hemifrån 06.00 om jag ska vara i tid!

By the way, jag har funderat på hur jag ska förvara alla kryddburkar m.m i köket och nu har mamma hittat en lösning, jag kommer dock göra min så den hänger på väggen. Eller kanske både och =)

Natti...

4.8

En till dag på jobbet... Fortfarande mer personal än barn! Hmm, typiskt =)

Cyklade idag, vart lite "vilse" men det ska nog rätas ut när jag ska hem igen. Vågar inte ritkigt lita på min kunskap om cykelbanor här på Gryta vilket ledde till att det blev bilväg istället och då vart det lite längre.. Men men, vad gör väl det!

Ska cykla hem när jag stängt ikväll, hoppas kunna lura med mig mannen till återbruket med allt skräp från dom nya möbler, balkongen ser ut som vår egna lilla soptippp just nu, inge kul alls!

Får se vad det blir.. Hörs!

3.8

Mycket riktigt vart det precis som jag trode utgång. Motståndskraften till födelsedagsbarnet var alldeles för svag =)
Vart en sen natt som vanligt och en söndag på soffan hela dagen i princip.... 

I lördags var vi ut till Ikea och skulle byta ett par delar i våra hyllor som var trasiga (naturligtvis). Då ringde min syster mig och frågade om jag skulle med hem och överraska Jimmy och Marina som förlovat sig och ge en liten present..  Jag hade inte tid eftersom jag skulle till emma så det fick vara. Men jag vart faktiskt väldigt besviken. När vi förlovade oss för lite mer än ett år sen också lite hemligt sådär. Så i efterhand var det ingen som kom och uppvakta oss eller dela ut present. Själva present delen struntar jag fullständigt i, det var bara det att det kändes som om att vår förlovning inte hade nått värde och inte var lika viktigt.. Jag vet inte. Men ledsen blev jag iaf.....

Jobbar hela veckan sen på fredag när jag slutat bär det av till Borås, det är dags för den "obligatoriska" utbildningsveckan.  Det blir grundfunktionär-, lagledarutbildning och Boogie Woogie partränar utbildning steg 1 för mig i år. Kommer hem tisdag kväll igen.. Sen får vi se om det blir någon kryssning med mamma och mormor, vi har eventuellt pratat lite om det. Men måste hem till helgen för lösdag söndag ska jag till solna och gå en seketariatsutbildning. Mycket utbildning nu =)

Nu är rasten slut så jag måste sluta skriva.. Ciao!

1.8

Augusti är här... Nu börjar alla födelsedagar!

På kalas just nu, eller snarare väntar på att kalaset ska dra igång, my LOVE Emma fyller imorgon! 23 Bast.. Shit vi börjar bli gamla!
Sen kommer många fler efter henne....
Blandannat en ett års födelsedag och en 60!

Blir smörgåstårta och vin ikväll... Alla ska gå ut men jag tror jag ska dra mig hemåt när dom andra drar neråt.. Men vi får helt enkelt se. Kommer förmodligen sluta som alla andra vill och inte som jag vill.. Men hmm.. nej, vi får se!

Adios amigos!

RSS 2.0
Test