31 Augusti

Död, dödare, dödast eller ont, ondare, ondast... Bara att välja!
Kommer bli svårt att ta sig ur sängen imorgon känner jag på mig då benen redan är stela av smärta :)
Men f*n va skönt att ställa sig i duschen och känna att tusan va skönt!
Även om det inte blev lika mycket träning som jag hade tänkt då snackpåsen David babblade i ca 1½ timme.
Men ändå. Skööönt! Nu kör vi. Konditionen ska trimmas och kilona ska rasa!!

31 Augusti

God förmiddag mina vänner!
Uppe med tuppen eller hur är det? Själv har jag legat i sängen och dragit mig till vad jag trodde skulle vara 11, men visade sig att det va 9.20. Haha!

Har börjat dagen med att skicka lite mail och nu ska jag gå över till att göra iordning matlista. Ni vet en sån bra en som talar om att idag ska vi äta det och imorgon det. Ska försöka få ihop en för hela fyra veckor. Och naturligtvis så kommer den bli ViktVäktar vänlig.

Och på tal om det så är det vägning imorgon och då blir jag riktigt sur om jag inte gårr ner i alla fall minst dom 0,3 som jag gick plus förra veckan men hellst får den gärna visa -0,5 0,7 nånting. Har ju trotts allt motionerat ganska bra den här veckan har 6 intjänade aktivitetspoäng och fler lär det bli ikväll! Och om det inte regnar så kommer jag någ att gå ner till vägningen imorgon, allt för att få ett så bra resultat som möjligt!

Nu är det dags för matlistan så so long så länge!! <3

30 Augusti

Idag är det ÄNTLIGEN dags!

Vad gör vi, nu kör vi??? Måndag = Dubbelbuggsdag!!
Först årets nyhet enligt mig själv! Social dubbelbugg för vuxna. Ska bli spännande och se om det kommer någon. Sen mina älsklingar! Och nu har vi två timmar aldelles för oss själva.. Bebisar ;)





















28 Augusti - Fredriks födelsedag

Vad är det för en dag, vad är det för en dag?
Nej det är ingen vanlig dag för det är FREDRIKS födelsedag, HURRA HURRA HURRA!!

2


28 Augusti - Pappas födelsedag

Vad är det för en dag, vad är det för en dag?
Nej det är ingen vanlig dag för det är PAPPAS födelsedag, HURRA HURRA HURRA!!

 


28 Augusti - Min födelsedag


Vad är det för en dag, vad är det för en dag?
Nej det är ingen vanlig dag för det är min egen födelsedag, HURRA HURRA HURRA!!






27 Augusti

Hej vänner..

Ledsen att jag inte hört av mig något idag. Har egentligen haft hur mycket tid som hellst så jag har ingen bra ursäkt heller. Spenderade förmiddagen med att tvätta. Jätte roligt. En gubbe vart irriterad på mig och sa att han minsann aldrig hade vart en minut längre i tvätt stugan än sina tre timmar fast det står klart och tydligt på dörren att man får torka en timme efter avslutat tid.. Så in your face gubbe! Jag har all rätt att vara där och det kunde han ju också läsa men han gillade det inte :)

Efter det vart det bråttom bråttom ner på stan och till frisören. Klippt av ca 5 cm på längden men det va ingen som såg någon skillnad! Men jag känner skillnaden... Det är det viktiga!

Sen ikväll så har vi hjälpt Jessica och Jonas att bära upp och packa upp alla deras (läs egentlgien jessicas) miljarders kartonger m.m nu när dom flyttat hem till vässan igen. Tråkigt dock så har dom två katter från helvetet som gör att jag blir sjuk efter ca 15 min så det va inte allt för trevligt. Men men! Man ställer väl upp ändå. När jag satte mig i bilen och åkte hemåt, förövrigt utan min karl som fortfarande är kvar och groggar, så vart jag riktigt risig. Väl hemma så fick jag panik i trappen och luften tog i princip helt slut. In i lägenheten och panik letade efter min bricanyl. Kom på vart den var och tog ett "djupt" andetag... Ohhh, vilken lättnad! Nu sådär en timme senare börjar det kännas ok i näsa lungor och ögon. Men bara ok. Ska gå o lägga mig nu och hoppas på att allt känns kanoners imorgon! För imorgon..

..imorgon är det MIN FÖDELSEDAG!! Tjoho!! Först åka och handla fika m.m. med pappa (som också fyller år) och efter det kalasa med släkten. Sen kl 18.00 PARTAJ, jag, min karl, emma, jessica, jonas och jonas kompis per . Vilken röjar fest det kommer bli!! klackarna i taket är allt jag kan säga ;)

Vill även säga tack till min älskling Emma som bjöd på en liten bonus present såhär dagen innan till och med.. Från hennes jobb GT en underbar halsduk som jag själv fick välja färg på tidigare idag! Tack så jätte mycket sötnos!

Natti natti! Hörs imorgon!

26 Augusti

Jag är så trött nu så jag vet knappt vart jag ska ta vägen...
... eller ja, till sängen ska jag men ni förstår vad jag menar!

Och en till tusan ömmande trapezius muskel.. Mmm.. Någon som vet vart den sitter?? 
Blir så sliten när jag jobbat en hel dag. Måste komma igång nu, få mer jobb så man kommer in i rutinen och framför allt komma igång med träningen så kroppen orkar med bättre!

God natt på er vänner det blir inte roligare än såhär ikväll tyvärr!!

26 Augusti

Aahh... Sitter och hetsäter frukost!
Varför blir det alltid såhär?? Går upp så jag har hur mycket tid som hellst ca 3 timmar tills jag börjar. Nu sitter jag här en timme innan och har panik över att det är så lite tid kvar! När ska jag lära mig???

Trotts detta så tänkte jag vara urgullig och visa hur fantastisk bra det blev med min nya hurts!
Sen tänker jag springa till jobbet så hörs ikväll!!


Hurtsen..


Första lådan med ett klent utbud av penslar just nu..
Resten är ihop packade för jobb!


Min favorit låda! Skimmer skuggor av märket .färg dom två vänstra raderna.
Efter det 4 burkar glitter samt 2 Bare Minerals foundation
Sen alla fetbaser m.m från .färg
Längst fram 3 löspuder också från .färg


Blandat skräp kallar jag innehållet här :)
Har två lådor till men dom tänker jag inte visa just nu, för dom är i princip tomma!


Spegel, papper, vatten, puffar, hårband. Allt väldigt nödvändigt!


Ojdå, där va visst jag också ;) Sjukt snygg! Hahaha!

25 Augusti

Ja då var det dags att säga God Natt till ännu en dag!

Idag var det onsdag vilket för mig innebär vägningsdag på viktväktarna.
Travade (åkte bil) dit med tanken om att det förmodligen skulle stå plus på vågen, kanske till och med nästan tillbaka till utgångsläget som jag hade 7 Juli när jag skrev in mig.
Men det skulle visa sig inte vara så farligt utan faktiskt bara +0,3. Vilket jag var väldigt nöjd med.

Nu så börjar vardagen infinna sig så gott det går när man är arbetslös så det blir lite mer rutiner och planering. Ska göras en ordentlig vecko matsedel så det går snabbt smidigt och enkelt att hålla mig till mina 29 poäng om dagen!

Idag så provade vi dessutom två helt nya recept som fanns i en kokbok som vi fick på mötet idag. Till lunch vart det spagetti fritata med basilika fraiche 10 poäng och till middag bakad potatis 8 poäng (4 halvor) med vitlöksbröd 5 poäng. Båda var väldigt smarriga! Fick iaf inte ihop mina 29 poäng som man SKA äta upp så det vart 3 ballerina kex 6 poäng till efterrätt för att fylla ut det hela..


Nu ska jag gå och sova sådär1½ för sent, ska faktiskt jobba imorgon.. Men det är ju lyx att man inte börjar förrns 11.45 :D

Men natti natti på er! Om någon nu skulle råka vara vaken fortfarande ;)

25 Augusti

God morgon!
Vilket tråkigt väder det är än så länge. Hade hoppats på fint jag för då hade vi tänkt ligga lite vid Suzz och Lasses pool.. Men det lär det ju inte bli något av! Är uppe med tuppen idag eftersom det är viktväktarna som gäller. Sen ja, jag vet inte. Får se helt enkelt. Mammsen är ju ledig så det blir säkert något iaf.
Ha en bra dag mina nära och kära!






24 Augusti

Kikar på fångarna på fortet och tror att dom har fel lösenord. Själv tror jag på banan. Banan-fluga, Banan-båt. Men vi får väl se! Har även sett rena rama rolf och snart är det time out. Men efter det blir det direkt i säng för jag har fått världens huvudvärk. Stackars stackars mig.

Imorgon är det vägning på viktväktarna som gäller, kommer nog inte vara allt för positivt. Men det är nu det börjar på riktigt riktigt. Nu gäller stenhårt poängräknande och motion.

Nu har det visat sig att jag hade rätt och dom hade fel! Banan it was..

24 Augusti

Det här är vad som händer i vårt vardagsrum just nu..

Totalt kaos med smink...

ska lösas med denna underbara skapelse i plåt!

 

Måste också bjuda på denna

Trött efter en dag på jobbet :)


24 Augusti

Goddag mina vänner!

Har precis duschat efter en timmes promenad och ska nu ta bilen ut till Kungsåra bildemontering för att lämna tillbaka en grill till mammas polo som vi (mamma) köpte igår. Det visade sig att vi redan hade en. Haha! För att snabbt förklara så vart grillen snodd för ca två månader sen och sen dess har vi kört runt helt utan. Men redan innan dess så va inte bilen helt komplett framtill utan vi (mamma) hade för länge sen köpt till den delen som saknades och igår när vi hade köpt grillen och åkte till mormor för att hämta den andra delen så ja, då visade det sig att det satt en grill på den delen. Så nu har vi alltså två. Pengarna som jag får tillbaka får jag av mamma i tidig födelsedagspresent och ska åka till IKEA och köpa mig en hurts.... Ska visa ikväll sen med bild och allt :)

So long.. Hörs ikväll!

23 Augusti - 2


Vill bara bjuda på ett litet tips såhär framåt kvällningen..
En riktig favorit hos mig som har vart super bra i sommar när vi har varit bortresta.
Istället för att både släpa duschkräm och raklödder så är den här allt man behöver!
Men jag använder den flitigt hemma också. Har helt slutat köpa raklödder faktiskt.
Jag tror dock att om man är känslig i hyn på benen och lätt får utslag eller liknande när man rakar så är den nog inte det bästa valet. Men till oss med normalhy så är den perfekt!


Jag ger den 9/10

"Njut av en härlig stund i duschen! Den cremiga duschcremen med vårdande avokadoolja är speciellt utvecklad för att även kunna ge en nära rakning. Den nära rakningen gör huden len och mjuk. Duschcremen ger ett cremigt och stabilt lödder samt lämnar huden med en svag doft av passionsblomma för att stimulera dina sinnen."

Bild och Citat från nivea.se

23 Augusti

God kväll på er!
Har nu hittat ut ur skogen! Va med mamma och mormor och försökte hitta kantareller men precis som förra gången när jag mamma och Kjell va ute så kammade vi noll. Eller ja, 1 liter hittade vi men det är i princip noll.

Efter skogen så roade jag och mamma oss med att byta till reservhjul på Kjells bil som vi lånade upp till boda eftersom han ändå är i Thailand igen. Men vad händer, jo på hemvägen lyckas vi med bedriften att skaffa oss punka. Vi fick lite hjälp av snälla trasan. Med andra ord min systers man som råkade komma förbi när vi höll på. Tack tack snälla!!

Sen så var vi förbi hemma hos Suzz och Lasse och doppade fötterna i deras nybyggda pool. Så underbar! En sväng till maxi och nu sitter jag här. Ska göra iordning rostbiffsallad snart. Ska mumsa i mig det till det underbara programmet Rena rama Rolf. Någon som kommer ihåg det? Jag vet att vi jämt brukade kolla på det hemma när jag va liten. Hur kul som hellst. Och som inte det va nog med det kära återseendet så är det ju Fångarna på Fortet efter. Vilken TVkväll det blir!!


22 Augusti - 2

Ännu en vecka som passerat. Vart tar tiden vägen?
Inte vet jag iaf.. Någon annan som vill komma med ett förslag?!

Jobbade på bra idag. Hade dock inte riktigt den rätta glöden så det gick väl sådär. Men kunderna verkade nöjda och min sista kund va en super trevlig mamma som hade sin lilla femåring med sig. Tur att man har bra handlag med barn så jag lyckades snacka bort lilltjejen så hon glömde att hon hade tråkigt! Men om man frågar mig hur sminket på mamman blev så vet jag knappt. Va upptagen med lilltjejen! Som även hon fick smink, haha.. Rosa skimmerskugga och rött läppglans, helt hennes eget val. Hon har nog aldrig kännt sig mer som en prinsessa än vad hon gjorde då :) Bra där av mig! Fick gå hem tidigare då det tog slut på kunder, så jag tog mina trötta ömma fötter och traskade hemåt.

Sen dess så har det inte blivit mycket av, soffan och en tur med bilen efter mat. Kikade på film och nu funderar jag starkt på att lägga mig i sängen och lyssna på ljudboken min - Lycka och ett par blå skor. Vet att jag nämt damernas detektivbyrå förut, riktigt bra iaf!

Natti på er. Imorgon blir det en tur till skogs!

22 Augusti


God morgon! Dax att vakna..
Urk! Alltid lika jobbigt att gå upp tidigt på en söndag, det strider lixom mot naturen..
Vi får väl se hur lång arbetsdagen idag blir, tanken är 18.15 men av dom få gånger jag jobbat hititls så har det aldrig blivit full dag då vi makeup artister har vart klara med vårt ca en timme tidigare. Men vi får väl se, kanske det blir övertid till och med.  Man vet aldrig!

Bjuder på några pics idag tillomed. Från Boda vistelsen. Ha en underbar söndag i det soliga fina vädret!




21 Augusti - 2

Sådär.. Hemma igen. Tummen värker efter allt hårt tryckande på wii kontrollen. Jag och Emma har spelat super mario bros princip oavbrutet i 4 timmar. Sjukt kul! Och för oss riktig kvalitets tid! Mys.. Vi har knappt haft någon sådan i sommar så det behövs!

Ska slänga mig i sängen, sätta på min ljudbok och hoppas att jag somnar riktigt riktigt fort för 07.00 uppställning, pigga och glada. Jobb hela dagen 9.45-18.15. Kul med jobb på söndagar utan ob, lööööve it (not)! Men cash is king som min gode vän sa tidigare ikväll :)

Nästa helg så fyller jag som sagt år. Blir lite partajande på lördagskvällen, än så länge så har Jessica, Jonas och Emma anmält intresse för att dyka upp, Emma skulle snacka med Robert också, hon hade inte koll på att grabbarna skulle vara med. Någon annan som är intresserad kanske? Bara att anmäla intresse!

Natti Natti på er!!

21 Augusti

Goddag på er..
Håller på och tvättar här hemma. Passar väldigt bra med tanke på vädret som är ute. Inte direkt lockande att göra något. Men jag ska väl så småningom höra av mig till Emma, vi har ju sagt att vi skulle höras idag så vi får se vad det blir av det!

Vart en sen start idag, hade en karl som kom hem stupfull mitt i natten och höll på. Tre gånger väckte han mig med ca 45 min mellanrum innan han tillslut däckade i sängen. Då fick jag nog och la mig på soffan. Kan ju tillägga att han fortfarande sover!

Igårkväll så var jag på HongKong och käkade lite mat med en hel hög av människor från dansen. Det var styrelsen som bjöd ledare och annat engagerat folk på lite middag för att visa sin uppskattning. Va väldigt trevligt som alltid i dessa personers närvaro. Mycket skratt och en hel del snack om hösten m.m. Vi fick nog alla lite panik när vi insåg att kurserna börjar

Har tänkt att jag från och med nu ska börja kategorisera mina inlägg här i bloggen. För jag tänkte liksom om organisera mig själv lite. Försöka få det hela till att bli något bättre. Hoppas jag lyckas med det bara.

20 Augusti - Saga 2 år


Jaha..
Man kanske skulle ta och återuppliva den här bloggen på allvar nu. Det börjar ju trotts allt bli höst..
Tråkigt nog så har ju värmen flytt nu. Jag gillar det inte. Men det finns iaf lite positiva saker med hösten. Dansen drar igång igen. En lång härlig höstermin har vi framför oss med Lag Sm som slut mål! Underbart!

Men först är det dags att fylla år. Om exakt 8 dagar! Ska bli trevligt med lite kalasande. Men det blir mer kalasande innan dess. Nämligen redan ieftermiddag då mosters lilla busfrö som nu blivit stor och ska börja på förskolan SAGA fyller 2 år idag!

Även min käre morbror fyller år. Men vi får plussa på lite där.. Haha! Grattis till dig också!

Avslutar med bild bomb på födelsedagsbarnet!!, enjoy:








































9 Augusti

Trött tröttare tröttast....
Fick ca noll med sömn inatt. Förmodligen för att jag gick upp typ 13.30 i söndags då det vart en blöt sen kväll i lördags. Samt vetskapen om att jag måste sova eftersom jag skulle jobba idag. Så när det va dax att gå upp så va jag knappt människa. Hoppade in i duschen, och vad hände då. Slangen lossade från kranen och jag kunde inte få tillbaka den så jag fick duscha sittandes i badkaren under handfatskranen.. Haha... Inte allt för effektivt men det funka. På med sminket som blev katastrof.... Och det bara fortsatte, väl på studion så skulle jag bättra på det hela och lyckas då svepa svart skugga över hela kinden, ännu en katastrof. Försökte täcka och rädda så gått det gick. Aningen senare så lyckas jag få pensel rengöring på andra kinden vilket resulterade i två stora vita fläckar nu snackar vi riktig katastrof. Men, bara att försöka täcka och fixa till så gott det går. Och det gjorde jag. Men framåt kvällen såg jag iaf ut som en dränkt katt. Så nedrans varmt!! Men oavsett hur jag såg ut så damn i'm good. Men fortfarande alldeles för långsam. Måste måste måste bli snabbare!!!!

Nu ser det tomt ut på jobb fronten igen... Poor me :(
Men jag ska på ett spännande möte på onsdag. Vet egentligen inte vad det handlar om men jag hoppas det är nått som leder till jobb. Återkommer när jag vet :)

Dax att krypa till sängs tror jag.. Som sagt. Mycket trött.

7 Augusti

Home sweet home!!

Packade ihop oss igår, skulle egentlgien åkt idag på morgonen men itorsdags kväll kände vi att vi inte orkade längre.. 15 nätter på luftmadrass gjorde att sängen här hemma va som himmel.  Borta bra men hemma bäst slår aldrig fel!

Väl hemma gjorde vi som vi brukar göra, slängde oss i soffan och kikade på film. Underbart skönt! Och det va inte vilken film som hellst. Utan SATC2.... Säger bara kort att jag anser den stå upp till alla förväntningar och lite mer. Va bara en sak som jag inte gillade och det är väl kanske lite av en yrkesskada, men deras smink såg rent utav förjävligt ut i vissa delar. SKÄMS på er Makeupartister som gjort filmen. Inte bra inte bra!

Ska fortsätta mitt soffhäng nu ett tag så får vi se vad som sker senare...


1 Augusti

1 augusti, ännu en ny måndag. Shit va fort det går!

Söndag idag och det märktes i Trollhättan vill jag lova..
Jag och K åkte dit en sväng för att ha något att göra, jag hade kikat att dom hade sluss och fall område och att dom öppnade dammarna kl.15.00 och sånt tycker jag alltid är spännande så jag lurade K att vi skulle åka dit :) Men jag blev ganska besviken, va inte alls sånt tryck på vattnet som jag hade väntat mig så vi åkte ganska fort. In i city och käka lunch, ha, vilket skämt. Vi fick äta på Max det, ica och åhlens va det ända som va öppet. Är det inte semester tider???

Nu sitter vi här hemma igen och efter en sväng ut på taket, hjälpte grabbarna med fönsterbyte så vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jo, hänga tvätt. Det måste jag göra på en gång, hade helt glömt bort!!

Trevlig söndag kväll önskar jag er allesammans!

RSS 2.0
Test