31 Maj

Sista maj och man undrar ju vad tusan hände med den här månaden?!
Juni imorgon, juni. Kan inte fatta det. Lite drygt tre veckor till midsommar och semester!! Jag börjar känna att det kryper lite i kroppen över att det inte finns några planer för midsommar. Vi har ju firat med lite form av par middag senaste åren men det funkar ju lixom inte nu. Jag och K har gått skillda vägar, Jessica och Jonas är höggravida och Emma och Robert, ja där är ju allt som vanligt men mycket till par middag blir det inte :) Så, vad gör man?

Har spenderat dagen i soffan, somnade visst till en sådär två timmar på eftermiddagen. Haha, va väl trött antar jag! Satte mig i solen på ballen och njöt en stund. Jag pallrade mig tillslut iaf iväg till träningen och nu sitter man här med en ömmande fot. Mmm... Inge kul. Funderar på om jag ska linda den bara för att se till att det inte blir riktigt ont av det.

Dator lös är jag också, har lämnat kvar den i säkert förvar för lite finjustering. Kan av någon anledning inte göra något på helskärm och det är väldig irriterande. Både tror och hoppas att den kommer bli fixad!

Nu äre dags för lite kvällmat. Hamburgare i pitabröd blir det. Mums!


Är extremt nöjd med min nya bikini!


Helt slut efter träningen

30 Maj

Måndag kväll för mig är som fredagkväll för de flesta. Tre lediga dagar väntar och skönt ska det bli!
Ska se till att klämma in träning för det va minsan en hel vecka sen sist.

Och som jag skrev igår så ska jag vara husvakt från onsdag så det är bara att höra av sig om man vill joina mig!


30 Maj

Tänkte bjuda på lite bilder från utflykten i lördags.



Birgitta och jag har fått pippi ;)






Mormor och Suzz ser glada ut!




Mmm.. Gott med lite fika








Mycket fina blommor


29 Maj

Ja, det har blivit lite si och så med skrivandet senaste veckan men det har såklart sin förklaring. Och förklaringen är enkel, jag har prioriterat annat och inte riktigt orkat hänga framför datorn så mycket :)

Idag har vi firat morsdag men jag har även hunnit jobbat en kortis. Ganska skönt att gå in och jobba tre timmar och få betalt för sex. Inte helt fel! Mycket paket inslagning så klart men det är bara roligt.

Paket har delats ut även här och mammsen fick en sallad/vinäger spray från obh nordica. Tror nog hon blev väldigt nöjd eftersom jag vet att hon velat ha en sån! Mormor fick såklart även hon ett litet paket och eftersom hon tycker så väldigt mycket om ugglor så var det här halsbandet bara klockrent. Finns att köpa på KICK'S Igor, inte hos oss på Hälla tyvärr :(  Hur har ni firat era mammor idag?

 
Mitt paket till mamma


Mormors paket


Den oerhört söta ugglan!

Veckan som kommer då. Jo, jobbdag imorgon såklart det är ju måndag. Sen väntar ledigt tisdag-onsdag-torsdag och efter det blir det jobb igen. Kom på idag att jag från nu på onsdag till nästa måndag ska vara husvakt åt min syster så om man vill får man gärna komma och göra mig sällskap dag som natt! Framförallt natt :) Det är ju ändå över en helg så grillning någon? Jag är öppen för förslag.. Bara att höra av sig.

 
(Vänster: Fredagens smink, Höger: Dagens)

Hoppas ni haft en riktigt bra helg mina söta läsare. För ett par stycken är ni som är mig trogna.
Puss och Kram på er!

27 Maj

Fredag kväll.
Ledig helg står för dörren, trodde jag ja. Tills Cathrine tack och lov påminde mig om att jag ska jobba på söndag! Hade hon inte sagt något idag så hade jag garanterat inte kommit dit på söndag! Så tur i oturen säger jag bara!

Imorgon så står utflykt på schemat, ska åka med "tanterna" och kika på blommor och ha en mysig dag! Och på söndag så skulle vi ju ha ätit lunch hemma hos mormor men eftersom jag nu ska jobba så vet jag inte alls hur det hela blir. Vill iaf ta en sväng till marknaden, har svårt och tro att det finns något man egentligen behöver men det va länge sedan jag va på marknad har missat fler gånger så jag vill dit helt enkelt!

Och vägningen igår då, rent och skär besvikelse. 63,3, samma som förra veckan!! What?? Mycket irriterande..... Så nu är det bara att ge lite till och hoppas på att det släpper till nästa vecka.

Nu väntar myskväll med film så ses och hörs snyggingar!

25 Maj - Mobilblogg - Va visst lite trött ...

img_6795 (MMS)

25 Maj - Mobilblogg - Va visst lite trött ikväll! Kikade på Anna Travis på fyran men jag somnade ifrån det så jag gick och la mig istället! Får kika på tv4play helt enkelt. Jobbade nere på Igor idag, alltid lika trevligt! 9-19 så det kan ju vara förklaringen till tröttheten :) Fick hur mycket som helst gjort, skämtade och sa att jag kanske behöver jobba hos dom 1 ggn/veckan så dom får lite ordning på sina hyllor ;) När det var dax att promenera hem så ville inte vädret alls bestämma sig så vi vart blöta och solade om vartannat. Fick iaf se en fin (lägg märke till båda) regnbåge!! Nu önskar jag en trevlig onsdag så hörs vi imorgon mer resultatet från första vägningen i midsommar slut spurten! Puss och Kram på er!


24 Maj

Måste tipsa er om min tandkräm som jag använt ett tag nu.
Super bra tandkräm om man vill få lite vitare tänder. Var söta Diana på jobbet som tipsade mig så nu känner jag mig skylldig att föra det vidare. Första gången jag hade använt den så frågade nyss nämnda kollega om jag hade vart och blekt tänderna!! Nej svarade jag och så sa jag inte mer om saken, har fortfarande glömt tala om för henne att jag köpt tandkrämen! Men nu vet du Diana :)
Håller på och klämmer ut det sista ur förra tuben och ska snart börja på den här nya. Eftersom det bara är jag som använder den så har den räckt sjukt länge, vet inte exakt men det är säkert två månader. Måste dock påpeka att jag inte använt den varje morgon och kväll men nästan.
Den kostar 32 pix på Ica Maxi Hälla och det är den verkigen värd!
Så nu vill jag att ni testar och så hoppas ni kommer gilla den lika mycket som jag gör!



Har precis duschat så jag har varken sminkat mig eller borstat håret och det tänker jag inte göra under resten av dagen heller. Så det så!

24 Maj

Ledig dag idag, hurra hurra!

Kom för en stund hem från gymmet. Fick lov att träna där idag då hela huset hålls stängt från 12.00. Tråkigt att det va just en tisdag så schlager gympan föll bort, men men, inte mycket att göra åt saken.

Tycker det är ganska intressant att se på folk som tror att dom tränar. Allra hellst damer i övre medelåldern och uppåt som är kraftigt överviktiga. Varför går man ens till gymmet om det man där gör är att cykla 10 min i långsamt tempo och sen använda tre styrke maskiner på helt fel sätt? Tror man att den träningen rättfärdigar all mat och fika som dom säkerligen moffar i sig? Nu vet jag att jag kanske trampar på några ömma tår men vad tusan.. Vart så irriterad för det här fenomenet upprepar sig varje gång jag tränar, alltid dessa tanter! Sen så ser jag precis lika många äldra/pensionärer som verkligen tränar och det tycker jag är jätte bra! Men om man nu ska träna, se till att få hjälp så att det i alla fall blir rätt.
Nu är inte jag något proffs så jag kan säkerligen också göra fel ibland, men jag är alltid dyngsvettig och grisröd i fejset när jag går därifrån.

Tyckte den här bilden var lite rolig för det ungefär såhär mina tankar går när jag traskar på crosstrainern :)


23 Maj - Mobilblogg - Förbaskade tråkiga m...

img_5294 (MMS)

23 Maj - Mobilblogg - Förbaskade tråkiga måndag! Har sagt det förr men säger det igen, kan någon hjälpa mig att radera måndagar från kalendern?! Bjuder mig själv på en nya sorts matlåda idag, och till och med bröd.. Lyx delux! Men jag höll mig från att köpa godis som tröst för att det va en sån tråkig dag och det mina vänner är inte lätt!! Så klapp på axeln till mig och nu säger jag bara smaklig spis!


21 Maj

För att få rätta känslan så klicka på play och lyssna på musiken medans ni läser :)



Precis kommit hem från bion. Har bara hunnit tvätta av mig maken och hoppat i morgonrocken.
Bion då. Jo, såhär tycker  jag. 3D effekten var helt värdelöst då man inte alls fick känslan av att något kom emot en eller att man var så att säga "inne i filmen". Om effekten inte blir som när man kollar på 3D bio på Liseberg så skippa skiten, det hela kändes mest ivägen! Själva filmen då? Emma uttryckte sig som så att den inte var värd 140 spänn och att man lika gärna hade kunnat se den hemma i soffan. Till viss del håller jag med, men till största del inte. Jag gillar hela pirates konceptet och därav hade jag känt att jag missat en del av det hela om jag inte sett filmen på bio först. Jag anser det dock vara ett stort minus att varken orlando bloom eller kiera knightley var med.. Saknade deras karraktärer. Men min kärlek till filmerna är ju mest knutna i vår kära kapten! Tycker han är så nedrans charmig och det var han även i den här filmen. Filmen hade gärna fått vara sisådär 20 min kortare för mig, vart lite långdraget mot slutet måste jag säga. Men over all så en mycket bra film! Tummen upp från mig :)


21 Maj

God morgon du nästan lika härliga lördag ;)

Haha... Börjar ju så satans tidigt på helgerna.. Hinner ju inte träna! Får så hurtig är jag inte så jag går upp halv sju/sju inte. Nej, tack och lov så räcker det att åg upp åtta på vardagar för att hinna träna. Så idag får bli vilodag helt enkelt. För ett fullspäckat schema har vi framför oss idag!
Jobb 10.10-17.10 sen direkt iväg och sminka en blivande brud på henens möhippa och efter det hem och svida och sen vidare till stan för att gå på bio med Emma och Robert. Captain Jack Sparrow we are comming to see you! Och efter det så är det hem och bums i säng för det är ju trotts allt jobbardag imorgon med!

Fredagskvällen spenderades här hemma med mamma och Kjell, va länge sedan dom fick stryk i mario party på wii så det va dags! Men det va jag som fick stryk tillslut! Så kan det gå :)

Ni då kära läsare. Vad ägnar ni helgen till??
Puss och Kram på er!



Bara så ni vet så håller jag koll på er ;)

20 Maj

God morgon du härliga fredag!
Helt slut i kroppen och klockan är innan elva. Härliga härliga morgonträning!!
Det bästa med att träna här på gymmet är att man i stort sett får vara helt ifred. Oftast när jag kommer så är det alltid några pensionärer som har hängt på låset men lagom när jag har traskat klart på crossen så är klockan en bit över nio och då har dom gått! Så dår får jag all plats i världen :) Summan av kardemumman idag blev 35 min cross, 10 min cykel, mage och armar.

Har startat slutspurten mot midsommar nu, exakt 5 veckor kvar och målet är att tappa 2,6 kg på dom här veckorna för att hamna på totalt -18. Som ni förstår så är det bara att ligga då!. Koll på maten och massor av träning. Blir inte heller någon alkohol om det inte får plats inom poäng budgeten! Så, någon mer som vill hänga på dom här veckorna? Midsommar maraton let's go ;)

Nu ska jag rappa på lite så jag hinner i tid till jobbet. Och som vanligt så får man gärna komma och hålla mig sällskap mellan 19-20. Brukar oftast finnas lite tid att döda den tiden ;)

Kram och puss på er!


19 Maj

Jag måste säga att jag förstår att den här typen av program som Herr & Fru är begravdes någon gång på nittiotalet. Det va ju så fruktansvärt pinsamt och dåligt så jag knappt klarade att kolla på det.  Det stod nämligen på på tvn när jag kom hem från jobbet så därav att jag ens såg det. Nej man får väl hoppas att det var första och sista säsongen!

Var en väldigt konstig dag idag. Det både känndes som om dagen aldrig skulle ta slut samtidigt som tiden gick snabbt. Väldigt konstigt! Men jag antar att så kan det vara ibland. Fick äntligen sommar schemat! Har väntat ett tag nu... Så nu ska jag se över sommaren och planera lite :)

Fick besök idag igen av sötaste Hugo med föräldrar. Tror nog att dom leder besöks ligan ganska stort, men gärna för mig! Alltid mysigt att få en liten kram av gos ungen.



Ska försöka komma i säng tidigt idag, upp och hoppa morgonträning så klart!
Hoppas ni haft en trevlig torsdag!

19 Maj

Torsdag idag då. Dags att checka in på jobbet. Torsdag-Måndag, shit 5 dagars arbetsvecka, hur ska jag orka ;) Haha! Är man inte van så är man inte. Men jag tror nog att jag överlever!

Har vart på gymmet redan så jag är i full gång, duktiga jag! Ska slänga i mig lite frukost nu sen är det dags att dra. Kom gärna och säg hej :)

 

18 Maj

Skrev här om dagen att jag skulle visa mina naglar.





Ja, man är ju ingen proffs fotograf som ni kan se. Men iaf så ett rosa lack från isadora som utgått för sisådär hundra år sen. Och som dekoration våra nya små stickers från depend. Dom kostar ynka 20 kr arket, väldigt prisvärt tycker jag! På lillfingret fick jag dock sätta på ett nytt blått hjärta då det första lossnade, därav den dubbla svarta kanten till vänster. Men men, så kan det gå!

Så för er som vill piffa till naglarna på ett enkelt sätt så är detta ett hett tips :)
Finns i många fler varianter än dom här två jag köpte..


17 Maj

Har gått och lagt mig nu. Eller nu, det va väl typ en timme sen skulle jag gissa. Tiden går fort ibland :)
Ny duschad, skönt när man vart så svettig. Va faktiskt helt blöt i håret av svett när jag tog ur toffsen sisådär 2,5 timme efter träningen så jag antar att man kan se det som att man kämpat ganska bra ;)

Ligger här bland mina nya kuddar och täcken och det känns jäkligt bra! Kommer nog bli kanon det här...

Provade att göra mittbena när jag skulle torka håret. Kan inte minnas när jag senast hade det, om jag nu ens någonsin har haft det? Jag vet inte, jag tycker bara att det ser konstigt ut. Men jag ska köra såhär nu, har ju trotts allt fönat och plattat det så. Vad säger ni?



Jag säger iaf God Natt nu!

17 Maj

Svettigast i stan måste jag vart idag efter träningen. Va väldigt tveksam till att ens ta mig dit hade sån vansinnig mensvärk men så beslutade jag mig att va fan det går väl kanske över när jag kommit igång lite. Och mycket riktigt, Elisabet mördade våra magar och ben under styrkan och tryckte på på konditionsdelen så om jag ens tar mig ur sängen imorgon är jag glad :)

Har tidigare idag spenderat ett par timmar på IKEA. För det tar tusan ett par timmar att ta sig igenom det hela.. Har vart där två gånger innan men då har jag inte handlat något. Idag blev det ändring på det. Nya kuddar, täcke och sängkläder vart det. I'll show you..





Ett sett med täcke och kudde. Så klart valde jag rosa! (Sandglim 199kr)



En till kudde. Har fyra i sängen just nu, men det var bara två som behövde bytas ut. (Gosa Vädd 59kr)
Jag köpte medelhög som är bra om man sover på rygg vilket jag har insett att jag oftast gör. Finns även om man sover på mage eller sida. (Gosa Vädd 49kr/69kr)



Köpte även ett skyddande fodral till dom nya kuddarna. (Skydda Lätt 19kr)



Två vanliga vita örngott. (Dvala 35kr)



och tillsist nya påslakan och örngott. Behöver ju egentligen bara en uppsättning just nu men jag kännde att jag gärna ville ha en till så jag har sen när jag flyttar och får en vanlig dubbelsäng igen. (Bladvass 29kr)

Så, thats it. Men det dög gott och väl för idag. Kikade även på lite andra grejer som jag kan komma att behöva när jag förhoppningsvis om inte allt för länge flyttar till eget. Nu ska jag käka lite kvällmat och kika på tv en stund.
Tjingeling på er!

17 Maj


Måste ge han lite cred för videon. Gillar den. Sen ör det ju alltid spännande när det dyker upp bekanta ansikten :)


16 Maj

En rent ut sagt fruktansvärd natt resulterade i en mycket trött jag som släpade mig ur sängen vid åtta för att släpa mig vidare till gymmet. Blev sen en lång dag på jobbet men jag måste säga att jag känner mig nöjd med allt jag fick gjort. Hoppas det uppskattas imorgon :)

Kvällen har spenderats med att kika på piraterna.. Gillar dom skarp. Vart mycket nöjd när emma ringde för att höra om jag ville följa med henne och Robert och kika på nya filmen på bio. Ja tack sa jag efter att ha kollat kalender. Längtar redan!

Har även hunnit med att måla naglarna nu på kvällskvisten. Har inhandlat lite nya "medel" då jag tröttnat på att naglarna bara delar/skivar sig hela jädra tiden. Så nu ska vi se om det hjälper. Köpte även lite stickers att sätta på naglarna, ett lätt sätt för oss amatörer att piffa till det hela lite. Ska visa er imorgon då jag har lite mer tid och ork att ta bilder.

Fick mitt efterlängtade mail idag....



så en väldigt trött men nöjd jag går och lägger mig så fort filmen är slut.!
Hoppas ni haft en bra måndag!

15 Maj

Idag har vi grattat Hugo som fyllde 2 år i måndags!


På väg, lite trångt med alla paket och ballonger :)


Inne i tältet med presenten som gjorde störst succé












Äntligen har snuttan piggnat till och orkade kalasa hela eftermiddagen lång! <3


Läser Hugos present. Känner ni igen boken?

 
Finaste! <3

Gräsligaste presenten fick Hugo såklart av min syster. Men det måste tilläggas att det va nog den han gillade allra bäst ;)


14 Maj - Mobilblogg - Njuter av en underba...

img_3600 (MMS)

14 Maj - Mobilblogg - Njuter av en underbar kväll i bästa vännernas lag! Schlager is life ;)


14 Maj

Välkommen du lediga helg!
Jag har saknat dig trotts att det bara var två veckor sedan vi senast sågs!

Börjar bli dags att ta tag i dagen och bege mig ner på stadens gator och ordna lite ärenden som jag har.
Ikväll blir det eurovision hemma hos Jessica... Nice!


13 Maj

Sådär ja!!
Tack alla för hjälpen. Räckte inte ända fram men jag är supernöjd ändå!
Insåg nämligen att jag började tävla samma dag som tävlingen egentligen skulle stängts men den hölls öppen några dagar till och tack vare ert tappra kämpande så lyckades jag ändå slå mig in på topplistan!
Puss på er alla goa läsare!


12 Maj

Det var väl förväl att han lyckades!
Måste erkänna att jag var lite nervig när Sverige "aldrig" vart uppropat. Men tillsist! Turen :)
Nu känns det ju som om man bara måste se på lördag helt enkelt!

Haft ytterligare ett möte idag. Denna gång med bergslagens danssportförbunds distriktsstyrelse. Det hela skedde via skype och det gick väl sådär :) Tekninken är bra när den funkar, men inte så bra när den inte vill! Men lite kom vi tre som var med fram till iaf och jag tror att bara jag får sätta mig in lite mer i det här så kommer det nog bli alla tiders!

Och den dära promenaden som jag sa att jag skulle ta idag vart ju inte heller något av! Då jag som många andra lyssnade till regnet och åskan inatt så kom jag fram till att va tusan jag kan ju inte gå ut till jobbet i värsta ovädret så jag ställde "glatt" om klockan ca 40 minuter framåt och sov gott till klockan 09 istället. Väl vaken inser jag att det va ju slut på ovädret men då fanns inte tiden till att ta promenaden och förväl var väl det för jag hade aldrig hunnit hem i tid till mötet om jag hade gått hem. Så tur i oturen kan man väl säga.
 
Men mest av allt blir jag sur för att det inte blev någon träning idag heller. Satan rent ut sagt!
Imorgon blir det med andra ord till att kötta på gymmet på morgonen så jag tar igen all missad tid.... Så med andra ord. Dags att sova snart! Gymmet kallar imorgon bitti.

Fick förresten besök av Hugo och Marina idag. Visserligen bara några få minuter men det piggar upp nått så otroligt! Fasters goding! <3

Puss och Kram på er!



och btw... kan man inte bestämma sig för vilket av alla nya nagellack som är snyggast och mest värt att köpa kan man ju alltid prova några och känna efter lite. Måste nog göra andra handen lika snygg imorgon ;)

11 Maj


Ännu ett inlägg "mitt i natten".. Är inte så bra på det där med att sova tidigt. Men idag så var det faktiskt svårt då jag inte kom hem förrns 22.40 ca. Har haft två möten ikväll. Först med styrelsen på dansen och sen på jobbet. Båda mötena gick bra och mötet på jobbet var över förväntan glatt och trevligt. Så nu känns det väldigt väldigt bra!
Känner dock att träningen blev lidande då det vart absolut 0 idag. Inge bra!
Men jag har haft en väldigt trevlig dag tillsammans med Emma och Jessica. Spenderade även idag ett par timmar ute på björnön, dock på "vanliga" idag. Inte fullt lika gassande sol som igår men väldigt skönt. Både Emma och framförallt Jessica brände sig.. Rätt åt dom när dom vägrade smörja in sig trotts mitt tjat :)


Ser inte jätte varmt ut direkt...


Våra kompisar! Damen i sällskapet var väldigt envisa och det tog typ 5-10 minuter innan hon/dom gav upp och insåg att dom inte fick något käk av oss. Väldigt närgånga....


Jag är ledsen Jessica men jag var tvungen. Så underbart fin bild på dig!


Jag i skuggan :)


Jessica visar hur världen ser ut i hennes perspektiv :)

Steeek på stranden. Observera Jessicas snygga skugga. Va ända sättet hon tillät mig att få en från sidan bilden på bebismagen som jag fick lägga upp! :)

Och eftersom båda dessa brudar är så ovilliga till att ställa upp på bild så får jag väl visa bilder på lill tjejen Charlie istället som myser för fullt ute på balkongen hemma hos Jonas och Jessica!


Och naturligtvis finns det bevis på att jag faktiskt badat idag igen! Lite mer vågat tycker jag själv eftersom jag var tvungen att gå i :)

Nu ska jag snart sova, jobb torsdag-fredag och imorgon blir det promenad fram och tillbaka till jobbet!
Natti natti på er!

11 Maj

Insåg nu såhär i efterhand att flätorna inte vart så tokiga ändå. Det var ju trotts allt första försöket någonsin.
Vad säger ni, ser det ok ut?
Har ni några bra tips på hur man får till perfekt fiskbensfläta? Både när man gör två eller vill ha en som kommer fram på sidan bara!
Bring it!




10 Maj - Mobilblogg - Alltid för sent i sä...

img_8285 (MMS)

10 Maj - Mobilblogg - Alltid för sent i säng.. Ikväll blev jag sittandes på youtube kikandes på en massa How To om olika frisyrer. Har framförallt bestämt mig för att jag ska lära mig göra fiskbensfläta ordentligt! Är så trött på att jag aldrig fixar iordning håret som oftast kommer sig av att jag inte kan. Men nu ska det bli ändring.. Frisyr mästarn, det kan ni kalla mig om ett par veckor ;) Så nu ligger jag här med mina första taffligt utförda fiskbensflätor.. Men vad är det man säger? Övning ger färdighet :)


10 Maj

God kväll på er..
Igår vart det jobb för hela slanten. Men jag tog mig en välfötjänt picnic i solen på lunchrasten och det gav mersmak vill jag lova. Även om jag kanske inte hade världens bästa utsikt men det kvittade just då!



Så idag på lediga dagen har tiden fördrivits ute på södra björnön. Mycket mycket skönt! Sjukt att man kan åka och lägga sig på stranden och till och med BADA trotts att inte ens halva maj har gått! Men så är det. Ni som har krävt bildbevis för detta på fb får här så ni kan tiga. Film bevis!! Det ni, så knip nu ;)





Efter det så hann jag precis hem och byta om och kasta mig iväg till träningen. Schlager gympan får ju ej missas! Fast i ärlighetens namn så hade jag kunnat det idag då ordinarie ledare var lite krasslig.. Så det hela gick lixom på halvfart. Men jaja, lite träning vart det ju iaf. Nu får jag önska er en trevlig kväll så hörs vi imorgon!

Och just ja.. Jag vill bara passa på att skicka en kram till mosters lilla underbara Saga som är så krasslig just nu. Stackarn har spenderat flera dagar med att åka in och ut från sjukhuset! Hoppas du blir bra snart hjärtat!


8 Maj

Hej och hå, shit va det går.

Slut på ännu en vecka, eller ja, sorry, 3 timmar kvar. Men hey, slut för mig ;)
Gick lös i gymmet efter jobbet precis som jag sa att jag skulle. Va riktigt riktigt skönt så nu känner jag att jag kan med gott samvete göra ingenting resten av kvällen! Har till och med tryckt i mig lite påsk skum. Gott var det!

Tack och hej leverpastej!

--
FYI så skulle jag lägga upp bilder men eftersom blogg.se vägrar så blir ni utan :(
--

uppdaterat 9 maj med bilderna.. :)







8 Maj

God morgon...
Känner mig helt överkörd. Kunde lika gärna vart på en rejäl utekväll med tanke på hur jag mår just nu. Men så var det ju inte alls. Var hemma hos Jessica och Jonas tilsammans med Emma och massor av Jonas grabbar. En väldigt trevlig lagom kväll med lite grill och kortspel. Tror att hur jag mår beror på en slags kombo av deras katter och pollen. Brukar blir riktigt dålig av katterna och det har även haft en förmåga att sitta i dan efter...


(Bilden har jag snott av Jessica)

Jobba idag med. Kommer ta bilen faktiskt för som sagt, känner mig inte på topp just nu. Men jag planerar faktiskt att ta en sväng till gymmet direkt när jag kommer hem sen.

Ha en skön söndag alla sköningar ;)

7 Maj

Lördag?
Kunde lika gärna vart måndag. Mycket konstig känsla, hjärnan vet att det är lördag och helg för de flesta men det känns då tametusan inte så. Ska göra mig klar snabbt nu, tänkte nämligen passa på att slå två flugor i en smäll, promenera till jobbet och därför få dagens motion. Sweet! Är ju så skönt väder ute nu...
Trevlig dag!



6 Maj

och så försvann ännu en dag. Den sista lediga av fyra.. Men jag ska inte klaga, känner mig hyffsat pigg och fräsch nu jämfört med hur jag var i måndags. Då kan man snacka om sliten. Jobbar dax nu, lördag-söndag-måndag. Känns bra, var ganska så rastlös idag inte mycket att göra när man är ledig ochinte har någon att vara ledig med. Skulle umgås med emma trodde jag. Men hon tog tåget till Sthlm med sin mor istället. Vilken bitch ;) Haha.. Nej då, fick faktiskt erbjudande om att följa med men med en vecka kvar till lön så känndes det sådär. Så jag stannade hemma istället.

Fick en del gjort, även om jag låg på soffan och sov tills halv ett. Eller var det halv två? Vet faktiskt inte :) Tvättat, städat, diskat och plockat i mitt rum. Mitt rum ja, börjar bli lite halv trist. Har bott här 6 månader nu och det börjar bli lite påfrestande. Har faktiskt börjat kikat lite på lägenheter. Känner att det vore skönt med sitt eget! Men eftersom jag fortfarande inte vet nått om Erikslund så har jag inte jätte bråttom, men inflytt 1 aug eller 1 sept vore kanon. Tills dess borde det hela va klart kan man ju tycka..

Hann iväg till gymmet en sväng också, kanske inte jätte mycket träning då det var lite kort om tid men ändå lite och det är tusan så mycket bättre än ingen alls ska jag säga er!

Natt natti lovers... Trevlig lördag önskar jag er!


5 Maj

Som jag skrev så var jag hos frisören idag och här är beviset :)



Hos bästa frisör Elin på Sanrizz. Hon är riktigt duktig.... Rekommenderar henne varmt!
Och jag vet att jag är jätte röd i ansiktet.. Tro mig, jag vet :) Smörjer och smörjer med fukt så det borde lägga sig snart. Solarie 9 på solstudion Hälla är livsfarligt....



Ny klippt. Absolut inget nytt och det är så jag vill ha det just nu. Bara uppfräschat och luggen fixad. Skönt!



Resultatet av färgningen i förrgår. Använder JaneHellen Mood. Just nu kör jag med 103 solblond. Färgen köper jag på rusta och dom senaste två gångerna har den kostat 35 kr/st. Jag lägger den bara i botten och en liten bit ut på längderna varje gång men trotts det så går det åt två förpackningar. Så om ni färgar hemma som jag, snälla lova mig att ni inte snålar på färgen. Håret måste vara ordentligt blött annars blir det bara flammigt och jätte fult.

Natti Natti vänner... Och jag påminner igen. Tävlingen!

5 Maj

Tjena snyggingar..
Blev visst inget skrivande igår. Men hey, that's life ;) Hade fullt upp helt enkelt.
Så fullt upp att jag inte ens hann säga Grattis till mina syskon på deras födelsedag. Skäms på mig!

Grattis Jimmy & Jenny på eran dag i efterskott! 27 var det va?? ;)









Idag blir det äntlgien ett besök hos frisören så jag återkommer lite senare men resultatet!
Ha en bra torsdag!

3 Maj

God kväll..
Spenderade dagen fram till en bra bit efter lunch i liggande läge mestadels i sängen. Så skönt :)
Sen vart det lite taxi verksamhet, skjutsade hem Linn och Alex från skolan. Och efter det en liten sväng på maxi och rusta. Mat och hårfärg inhandlades.

Var naturligtvis och tränade sen, tisdag = schalgergympa. Men tusan vad jobbigt det var idag, trodde nästan jag skulle tuppa av. Va helt slut! Kan ha något att göra med att jag är rätt slutkörd i kroppen efter maraton veckan på jobbet kanske?!? Fick dock lite uppmuntrade ord av en kvinna när jag skulle ta på mig skorna och gå. Hon tyckte jag var så himla duktig och hon brukade ställa sig bakom mig med flit för att hon blev så peppad av mig :) Jätte gulligt av henne verkligen..

Helt hux flux sen dök Kjell upp som vart i hongkong och thailand i ca två veckor. Fick en jätte fin klocka den här gången också. Men som alltid var den förstor så mamma och Kjell fixade till den. Här kan ni kika på en bild på originalet. Kan säga att min ser exakt likadan ut :) 



 

Så just nu sitter jag här med "färgen" i håret ska gå och skölja ur det nu, har nog haft den i ca 45 min :)

Trevlig Tisdag till er alla. Och hjärtligt tack till alla er som hjälpt mig i tävlingen!


3 Maj

Leeeeeeeedig!!
Ni kan inte förstå hur lättad jag är! Så nu ska här vilas så jag är i tipp topp shape inför jobbhelg!

Men några som inte ska vila det är ni mina kära läsare! Som ni sett så tjatar jag på er sedan två dagar tillbaka om tävlingen jag är med i på Brolles hemsida. Och nu ni, det är bara att lägga i en högre växel och gå in från så många olika datorer ni bara kan för jag ligger med på hemsidan nu så ni har uppenbarligen gjort ett ganska bra jobb hittils men please hjälp mig liiiite lite mer.



Det hjälper tyvärr inte om ni klickar vidare från samma dator hela tiden utan det är unika träffar som räknas. Så alla ni som har iphones eller smartphones eller möjlighet att komma åt flera olika datorer. Snälla gör det! Och som sagt, registrerar ni er får jag 10 poäng istället för 0,1.  Puss på er!!!

Här är länken igen! Klick

2 Maj

Helt totalt slut.. Där har ni mig just nu. Va på väg till sängen men så kom jag på att attans nedrans bananer jag har ju inte skrivit nått idag! Så här är jag :)

Är meningen att jag ska ha rejäl ledighet nu i fyra dagar, MEN, då visar det sig att jag "måste" stå stand by utifall jag behövs på jobbet imorgon då chefen lider av migrän. Så jag ska gå och knoppa nu och hoppas på att jag slipper upp imorgon. Senast 9.30 skulle hon höra av sig... Suck, pust, stön. Jag hoppas verkligen jag slipper. Är så trasig i själen efter dessa 8 dagar på raken med ledigt igår och jobb idag igen. Ge mig ledigt! PLEASE!

I övrigt så just nu orkar jag bara säga... Klicka klicka och registrera er...

Det ska vara på den här länken och ingen annan. Tror det vart fel på den jag la ut på fb idag så jag ska göra om och hoppas det blir rätt.

God Natt snyggingar! Kärlek till er..

1 Maj

Nu vänner behöver jag er hjälp!!

Mitt senaste dreggel objekt Brolle har en sida med en tävling som jag deltar i och den går ut på att sprida sidan till så många som möjligt. Alla som klickar på min länk kommer öka just mina chanser eftersom jag får tillgodoräkna mig poäng när mina vänner klickar på min länk. Man får 0,1 poäng varje gång en unik vän klickar på länken och väljer personen i fråga också att registrera sig i tävlingen så får du hela 10 poäng!

 http://www.brolle.se/burned_by_the_fire/?l=bT505S9VFkx 


Så nu räknar jag med er fulla stöd i det här!

1 Maj

Underbara underbara lediga dag!
Än så länge spenderas den i sängen och det bara för att jag kan ;)
Lyssnar på Linda Pritchard på mitt kära spotify premium. Riktigt trevligt album faktiskt, rekomenderar er att lyssna in det.

Måste säga att Valborg blev en riktig kanon kväll!
Hoppade upp på cykeln 19.40 och exakt 20 minuter senare stod jag utanför Roberts port. Bra jobbat av mig tycker jag.. Robert och Anders fixade käket som smakade hur bra som hellst. Första grillade för mig iår! God mat i goda vänners lag. Vi roade oss med yatzy och jag måste bjuda på hur fruktansvärt kass jag var.. Fick inte alls till det, haha.. Hux flux va klockan supermycket och vi styrde ner mot stadens gator och fann helt plötsligt oss själva ståendes i kön vid bmb. Ovanligt, nej. Väldigt bra utekväll som avrundades senare än senast men jag känner mig trotts det väldigt pigg idag. Skönt! Så tack för trevligt sällskap igår!



Butter??



Emma styr musik..



Pojkarna dricker fin 17årig whiskey..



Beviset på hur katastrof dålig jag var..



Ska det va lite mer vin?



Kvällens outfit. Ser dock ut som om jag har fågelskit i håret men det måste vart nått på spegeln :)



Ego girl :)



Ser bra ut ;)



Anders funderar över dom viktiga sakerna i livet som hur tjejer kan stå och flera timmar framför spegeln!



Never ending love story!

RSS 2.0
Test