16.11

Så..

Tänkte att jag skulle ta lite tid och kraft och återkomma i bloggvärlden!
För er som inte vet så vart jag sjuk förra veckan. På tisdagen åkte jag till skolan men åkte snabbt hem igen, sov och konstaterade sen ca 40 graders feber.. Jobbigt! Va däckad hela veckan, va ut först igår på en sväng med mamma för att kolla så jag överlevde utanför husets väggar =) Det gjorde jag..

Idag va jag tillbaks i skolan och hade mamma som modell. Vart ritkigt bra, vi jobbade med mineralbas istället för fetsmink som vi gjort hittils. Fick till en hyffsad ögonskugga också, dock lite fläckig. Men det tar sig!

Dans ikväll.. Rok först sen dubbelbugg. Skoj skoj!

Puss o Kram på er så länge!

5.11

Känner mig som en ny människa...
Hade utblidning med Lumene idag. Vi har en del av deras produkter i våra väskor nämligen. Men idag vart det en grundkurs då hon gick igenom på endast 2 timmar ALLA deras produkter. Både hud/kroppsvård och makeupen.. Ojojoj, han knappt fatta att vi börjat innan det va över.. Ett rasande tempo va det på det hela.
Vi fick iaf gåvor som sog bör på sånna utbildningar och vi fick med oss en mascara och deras kroppspeeling från SPA serien. I mitt kitt sen tidigare så had ejag en ansiktspeeling och nu när jag duschade använde jag mig av båda plus att jag gjorde en rejäl inpackning i håret. Så skönt! Från och med nu blir det obligatorisk peeling 1-2 ggr i veckan. Har vart väldigt dålig på det men nu har jag ju fått sånna bra grejor :) Rekomenderar dom starkt..


För ansiktet..

och för kroppen..
(bilder från lumene)

Imorrn är det hårstyling på schemat. Ska bli skojsigt och skönt att slippa släpa väskan igen :)

Nu är jag trött trött trött.... Natti!


4.11

Kallt som tusan va det idag... Jag som ändå hade tagit en fleece tröja under jackan idag för att jag tyckte det var lite kyligt igår. Men det hjälpte inte för fem öre! Sjukt kallt!

Vart jobb med kontrastfärger idag. Allså hur man väljer färg för att ex framhäva ögonfärgen. Väldigt spännande att se vad rätt färg på ögonskuggan kan göra för ögonen... Själv fick jag orange på mina ögon :) Jobbade med lockskugga samt intensitetsskugga.. Så det va orange på innrehalvan av locket och på yttre halvan lägger man en mörk färg. Vart riktigt snygg tills Veronica fick för sig att det inte va bra och så började hon sudda med svampen och tillslut hade jag ingen färg alls kvar.. Lite synd! Men så kan det va ibland :)

Vi gjorde även rouge.. Också riktigt svårt. Inte alls som man brukar lixom :)
Jag tycker att min sminkning på Veronica vart riktigt bra. Trotts lite miss med skugga och rouge, men nästa gång sitter det!

Sen så har jag en efterlysning!! Jag behöver tjejer/kvinnor/damer som från måndag 9/11 och varje vardag fram till 18/12 kan komma upp till Sthlm och sitta modell för mig. Kl 10.00-13.00. Jag har tyvärr inte möjlighet att betala tåget åt er men jag ber er SNÄLLA hjälp mig nu!!!! Alltså, modeller sökes i mängder! Hör av er... (Man får EJ ha med sig barn eller djur när man ska vara modell)

Har spenderat hela kvällen hemma hos mamma aldelles ensam. Har tvättat! Nu är det inte mycket tvätt kvar hemma så nu ska jag försöka hitta en tid i tvättstugan som passar!

Nu ska jag kila hem och hoppa i sängen för den här dagen!

Kram på er!! 

3.11

Ojdå.. Redan tisdag kväll!

Lördagen vart riktigt lyckad :)
Tävlingen gav många fina resultat och placeringar och kvällens fest va riktigt skoj! Visar lite bilder...



Så visst va vi snygga allihopa :) Vissa hade ju ansträngt sig mer än andra kan man ju bara konstatera! Men då är det.. Kul va det iaf. Kvällen sklutade i ett garage på klockartorpet bland mopeder och hembakat snus!! Haha..

Söndagen.. Då var jag hem till syster och gjorde helgen läxa. En makeup med alla moment från veckan.. Bilder igen :)



 



Mosters inte alls längre lilla älskling vart hur fin som helst! Älskar dig hjärtat!

Sen film på kvällen som vanligt.

Igår var det skola igen. Vi gjorde bas sen så gjorde vi två typer av skuggor. Vanlig globskugga samt en lockskugga. Lockskugga är väl den absolut vanligaste som i princip alla använder sig av, dvs då man lägger färg på hela locket. Men inte tusan har man jobbat så med en lockskugga någonsin, men sen så blir ju resultatet tusen ggr bättre också :)

Idag vart det Bryn och Läppar. Tecknade bryn, vilket betyder att man målar dit nya strån för att fylla i/ut brynen. Blir skit snyggt när man kan men jag var katastrof dålig och kommer behöva jobba MASSOR med detta moment. Det svåraste tycker jag är att se vad man ska korrigera... Ojojoj, bryn va inte alls min grej. Eller, noppningen gick ju bra iaf :)
Sen gjorde vi - En perfekt mun - Detta gick mycket bättre då jag är mer van och har bättre kontroll på läppenna och stift :) Problemet här kommer att bli att lära sig se symetrin i munnar och lära sig korrigera snyggt. Men det ska nog ordna sig!

Har även beställt visitkort idag :) Den ni!!! Inte alla som har egna.. Tror dom blir skit snygga. Har valt den här modellen.... Vad tror ni??



Nu ska jag packa ihop lite av ALL tvätt som ligger överallt i lägenheten och bege mig hem till mamma och tvätta ett par maskiner. Behövligt då i princip alla mina och K's kläder är slut =(

Hörs imorrn igen!

RSS 2.0
Test