30.3

Som jag skrev igår så va jag riktigtdålig i söndags..
Förklaringen. Magsjuka!!
Va ingen bra idé att jag åkte till dansen igår, fick springa på toa ett par gånger. Trodde knappt jag skulle överleva bilfärden hem. När jag väl kom hem så va det bara toaletten och sängen som gällde. Natten va ingen hit direkt, magvärk och huvudvärk och toan....
Har underdagen inte haft så ont i magen men fortfarande varit risig. Kände mig till o med hungrig så K fick handla kräm, mjölk och flingor. Men jag vet inte, nu såhär en stund efter så börjar jag ångra mitt beslut att äta. Gör nedrans int i magen och det verkar som det kanske blir toan igen....

Ohhh!! Jävla skit!!!!


29.3


Ohh... Dax att vakna! Eller vakna, jag har väl inte direkt somnat ens.. Hur ska jag orka hela dagen??

Mådde så dåligt igår att jag funderade på om det va nått annat än bara alkoholen. Va skakis och yrslig hela dagen. Va med till mormor på eftermiddagen men det va ett riktigt misstag, jag kunde inte ens sitta upp knappt, fick ligga på soffan medans mamma och mormor fikade våfflor! Och på tal om mat, det enda jag fick i mig igår va lite chips och dipp när K kom hem från fotbollsmatchen vid 22 tiden. Det är när man mår sådär som jag kommer ihåg varför jag i princip aldrig går ut.. Och nu vart det ju dessutom 2 dagar i rad. Never again!

Nu ska jag pallra mig till jobbet.. Får se om jag överlever?? ZzZzZzzzZZZZZzzz.....

//Sandra

27.3

.... Do you feel? Like I feel? Natalie Natalie Natalieeeee.... lalalalala...
Sjunger för fullt.... Får ju passa på nu när karln inte är hemma. Han blir så sur när jag sjunger och det förstår jag! Skulle inte heller vilja lyssna på mig :) Haha!

Gårdagskvällen va en riktig hit! Hade superkul hemma hos Johanna.. Ska slänga upp lite bilder imorgon! Haha.. Vågar ni kolla?? ;)

Nu när jag änligen känner mig som en människa igen så ska jag ta och göra mig iordning, blir taco middag hos syster med tjocka släkten, ska gulla till tusen med mosters/fasters älsklingar Saga och Hugo. Dom dära stora är ju så stora så dom vill ju inte gulla längre :)

Sen ska jag försöka ta mig ner på staden och möta upp emma och mikaela på Å.. Så får vi väl se vad det blir av det hela!

.... klockan två, spelat klart sista dansen, dax att dra med packad buss till örebro, vi får svårt slita oss från fansen, måste dra men fick vi något napp då måntro?? Jajamen! Titta vad jag hitta på scenen, Jajamen! en trosa i en spets modell, Jajamen! från tjejen med dom skit snygga benen, Jajamen! Rolandz har spelat ikväll....  ....Tvära kast bland min musik ;) Måste ju bara få hylla Rolandz! Så jäkla bra.. Love love love them! Och nya plattan är ju bara underbar ♥ Men så är man nörd också!

Nej, göra sig i ordning va det!
Puss o hej
//Sandra

25.3 - Våffeldagen

Så var det torsdag och helgen står runt hörnet!

Har tränat ca 1 timme nu på förmiddagen här hemma. Känns härligt i kroppen :)
Först ett fys program och sen 35 min wii fit. <3 Full fart mot sommaren!

Ska iväg och jobba nu, tar våffeljärnet under armen för idag är det ju våffeldagen! Mums mums mums.. Vi ska ät våfflor till mellis med barnen, mysigt värre! Kanske tvingar K att äta våfflor ikväll också. Är ju så gott!!

Njut av bilden om ni inte får några egna ;)
//Sandra


23.3

Hello hello mina vänner! Jag bloggar på en tisdag vad har hänt?? ;)

I söndags kollade vi på en riktig skit film, vet inte ens vad den hette... Dålig va den iaf!
Chokladbollarna va också sådär, inte alls så goda som jag hade önskat men det slank ner iaf..

Igår jobb igen, lite blandade känslor krig det här med jobbet just nu. Trivs men ändå inte..
Idag har jag mest lidit i det tysta på eftermiddagen, hemsk magvärk/illamående samt huvudvärk. Så jag spenderade mestadels av tiden sittandes då märktes det knappt. Men jobbar man med barn är det ju inte allt för lät att sitta ner hela tiden. Fick bland annat brottas med en helt galet arg liten pojke som bara ville låsa in sig på toan vilket jag inte ville! Och jag fick som jag ville efter en stunds tvångshållande.

Vart med tanke på värken ingen dans för mig ikväll...
... kom istället hem till ett konfliktfyllt förhållande. Konflikten startade på telefonen medans jag va på jobbet. Det hela handlade om påsken! Jag har ju tagit för givet att eftersom vi va i gbg förra påsken så är vi hemma i år och gjort massa planer efter det. Men nu hade K fått för sig att han tyckte vi skulle åka till gbg. Eftersom vi har en hel del problem med vår kommunikation så urartade allt och vi blev som vanligt sjukt oense om detta på telefon ska tilläggas! Men när jag kom hem så tog vi tag i konflikten och det hela slutade i en oväntat bra kväll.. Vi fick mycket sagt och mycket kom ut som kanske inte skulle kommit ut annars. Sjukt bra!! Känner mig väldigt lättad att vi hittat nån slags nyckel till starten på vår förändring.. Vi måste börja ta hand om varandra. Som K sa att vi går runt här och skiter i varandra, gör inget för den andra utan att kräva något i retur. Va fan, så kan det ju inte va!! Man måste kunna offra saker för varandra bara för att man gör så.. Och jag tror att vi har kommit ett stag på vägen iaf. Vi kommer iaf att vara hemma på påsken, vilket jag glädjer mig åt av flera anledningar som jag inte tänker ta upp här!

K kommer troligen åka till Linköping i helgen för att spendera tid med Jonas som flyttat dit. Jag blir kvar hemma även om jag hade tyckt det skulle vart nice att umgås med Jessica. Men hennes vän Linda ska dit och jag har planer här hemma så det får bli en annan gång. På fredag är jag bjuden på en fest som jag av lite olika anledningar inte riktigt vet om jag kommer gå på än.. Tror inte jag kan ta det beslutet förrns på fredag. Och på lördag vart jag idag hembjuden till syster för den där taco festen som inte blev av nu i helgen. Så jag får åka till Linköping en annan helg..

Nu är jag på väg i säng, för sent som vanligt. Hade tänk komma i säng vid 10 men det händer väldigt väldigt sällan. Men innan 11 anser jag vara lyckat resultat för mig iaf ;)

Natti natti!
//Sandra

21.3

Tyckte jag dagen igår inte vart mycket av så är det ingenting mot vad som blev av idag.... gick upp 11!! Händer väldigt sällan, men jag va trött efter en sömnlös fredag natt. Tänkte att nu blire en promenad, drog bort gardinerna och tänkte va i h*vlete är det som är fel!!! Gaaah!! Snö.. Don't want it! Sol och värme kom nu...

Så, jag hamnade i soffan och vart kvar där nästan hela dagen, lite små plock och dammsugande blev gjort. Runt fem fick jag nog och började spela wii fit. Vid sex kom mamma över med en kasse full med godsaker. Ingredienser till pizza :) Mums! Vi spelade lite mer wii och vid sju gick hon hem, jag och K fixade iordning pizzan som fick stå och vänta ett tag på bänken innan vi stoppade in den i ugnen. Åt och kikade på wipeout, det va super smarrigt med pizza!

Nu ska det bli film och chokladbollar... :P

//Sandra

20.3

Vilken härlig dag det va idag..

Vaknade tidigt av ett solfyllt rum då rullgardinen brakade ner här om dan när jag skulle dra upp den. Jag har lite svårt att sova när det är ljust så det är ett litet problem jag har nu. Men jag tänker inte klaga på att ljuset och värmen är på väg för det fullkomligt älskar jag. Utan det är rullgardinen som är problemet! Haha..

Eftersom jag va uppe innan tuppen, dock väldigt trött efter väldigt dåligt med sömn inatt då jag kom i säng sen och sen hade en karl som kom hem och förde liv hela natten, eller ja.. Efter ett tag visade det sig att det bara va tvn som förde liv. K han sov så "sött" i soffan, helt utslagen med taklampan tänd och kebaben på bordet.. Jag va faktiskt snäll och la på han en filt, släckte och stängde av tvn. Iaf, åter till saken. Jag tänkte att en rask promenad ska man ju ha idag, kampen mot kilona har ju börjat på allvar, så jag tänkte att jag tar sällskap med mamma när hon går till jobbet. Bra beslut av mig :) Underbart soligt när vi lite innan nio traskade ner mot staden, prick kl tio va jag hemma igen. Så skönt!

Sen vart det inte mycket mer av den här dagen.. Vet egentlgien inte vad man ska göra av sånna här fina lördagar när man inte har barn, hund eller hus eller rent utav jobbar?? Finns inget att göra.. Vad gör ni??

Hämtade mamma när hon slutade, följde med henne hem ett tag. Sen va jag och K på affärn en snabbis för att lista ut vad vi skulle göra för magisk mat med våra sista futtiga kronor. Har lite svårt att förstå att jag om bara en vecka får lön för en hel månads arbete... Ska bli helt underbart!

Fixade käket sen och kikade på bröllopsfotografen. Jag tyckte den va helt underbar! K sover återigen i soffan så han gillade den nog inte fullt lika mycket :)

Vi skulle ju vart hem till syster ikväll egentligen men svågern fick någon form av "magsjuka" så det blev inställt. Helt förståeligt. Skulle ev. bli eftermiddagsfika imrogon istället om han blev pigg. Hoppas!

Sen undrar jag, firar inte "folk" påsk?? Är det jag som är konstig och brukar vara på släktmiddag på kvällen och inte ser påskafton som en kväll att springa på krogen?? Hjälp mig med det här, vad är rätt och fel?? Borde jag ändra mig??

Ciao
//Sandra


19.3

- jag hör hur dom ligger med varandra i våningen ovanför, hon låter så lycklig, hon låter så fin.....
- här kommer dansmannen bertil han svänger på sin stjärtil varje rytm som dansbandet ger.......

Jag dömde ut Rolandz nya platta jajamen alldeles för fort har jag insett! Riktigt skönt sväng faktiskt. Lysnnar just nu :) Fast Eda-Lee är ändå bäst!



Årsmöte avklarat ikväll, just nu mest besviken över det hela. Tyckte vi hade styrt upp det hela så bra och så slutar det såhär. Bara vi närmast sörjande och knappt det. Ett par som inte tillhör tävlingsfamiljen kom. Jätte kul!! Men nu har jag och Johanna diskuterat på fb chatten och kommit fram till att hon och jag ska se till att styra upp den sociala verksamheten för vanliga kursare.. Så att det är propp fullt på nästa årsmöte! Hejja oss!

Imorgon ska vi hem till syster yster på kvällen för att få höra vad pappa har att förtälja om vad som sas på årsmötet om boda (vår släktgård i hälsingland). Ska bli en trevlig taco kväll, undrar om det ska drickas alkohol till?? Det måste jag ta reda på ;)

Ska nog hoppa i säng nu.. Lite trött i kroppen men inte direkt i knoppen.
Men jag vet ju att det är väldigt skönt i sängen så det blir så snart.. Natti!

//Sandra

18.3

Som vanligt ungefär en vecka sen sist :) Men varför bryta en tradition! Haha

Sitter och lyssnar in Rolandz nya platta, men jag måste säga att jag är besviken. Hade sky höga förväntingar, men det är inte alls så bra som jag trodde :( Eda-Lee står sig fortfarande!
Och på tal om Eda-Lee, det kommer bli GRYMT eller hur ;) -top secret- Bara dom få invalda i eda-lee sekten vet. Hahahahaha....

Imorgon är det dags för årsmöte på dansen, efter mötet kommer vi ha social dans. Har precis gjort klart spellistan, 2h 10 min lång blev den. Och givetvis av riktigt bra kvalité!

Efter mötet väntar en välbehövlig helg, helt slut..
Och det bästa är ju att imorgon är det bara 1 vecka kvar till LÖN!! Omg va rik jag kommer bli.. HUr ska det gå? Kommer bli helt crazy.. Hehe, skämt o sido ska det bli riktigt nice att kunna åka till affärn och handla ordentligt med mat utan att behöva snäla till tusen med dom få 100 lappar man haft till förfogande. Bara en veckas missär kvar.....

Det får avsluta kvällen..
Natti natti!!
//Sandra

12.3

Fy fan va jag är dålig!!
Hur svårt ska det va att ta sig i kragen och blogga lite under veckorna!?

Men eftersom jag inte gjort det får jag väl göra det nu..
Lördagens tävling i Hedemora va en stor succé! Anna och Dogge segrade i buggen, med Madde och Fredrik i hasorna på tredje plats. Anna, Isabel och Dogge gjorde även en riktigt bra dubbelbugg och fick silver, förlorade guldet mot samma trio som sist. Lite orättvist tycker jag men men :)

På kvällen vart det en totalt oplanerad utgång.. Hndra år sen sist och på söndagen insåg jag varför jag aldrig går ut numera!! Sliten delux! Men upp  och hoppa, skulle undervisa dubbelbugg mellan kl 11-13 med pappsen på Dreamteam och efter det så va det hem till syster för att beställa lite newbody grejer, fika och prata om släktgården.
Sen dog jag på soffan när jag kom hem!

I måndags så gjorde min gamla rock tränare Henrik Ståhlberg comeback och Anders och Madde fick riktigt smaka på hur det är med akro träning. Kommer bli as nice, tror det kommer hjälpa dom mycket även med tekninken i dansen att behöva lyssna på någon annan än mig som tjatar..

Tisdag. Bugg träning med David. Alltid bra!

Igår så hade vi en föreläsare från sisu som föreläste för oss om kost och idrott. Riktigt bra va det. Jag hoppas alla tar in av det han sa och faktiskt börjar tänka lite på framförallt hur man äter och givetvis vad!

Ikväll... Jadu, det tänkre jag inte säga. Men klirr klirr i kassen............

Imorgon. Melodifestivelen såklart! Det finns inget annat!

Söndag. Undervisa dubbelbugg på dreamteam igen. Ska va lite piggare den här gången :)

Hörs!
//Sandra

5.3

Det är dags för Fredags myyyyys!
-Dock utan chipsen ;)

Här blir det tacos til Let´s dance och sen älskade Solsidan! Just Love It!

Imorgon bär det som sagt av till Hedemora, kamera batteriet ligger på laddning och minnet är tömt så jag är redo!
Ni får kika in på Dk Marionetternas sida på Fb för bilder och filmer..

Ha en gör mysig kväll!!

//Sandra

4.3

Torsdag kväll, dax att hoppa i säng..
Ska nämligen börja jobba kl 7.15 imorgon, har bytit min tid 12-16.30 som jag normalt jobbar mot 7.15-11.15 :) Ganska skönt att komma hem tidigt för en gångs skull. Men dock aningens jobbigt att ta sig upp så tidigt.

Va boogie träning ikväll, hade hoppats på att få dansa men så vart det inte. Så jag tänkte att då får jag lov att åka till gymmet efter istället. Och dit åkte jag men kom inte längre än receptionen... Mitt kort va nämligen spärrat eftersom det tydligen inte fanns någon täckning på kortet när dom skulle dra, har det på autogiro. Mycket skumt tyckte jag. Visserligen har jag inte en krona nu på kontot men jag va helt säker på att gymmet hade blivit draget den 27e. Ska kolla på det där imorgon.

I helgen är det tävling i Hedemora, ska åka med pappa dit. Så det blir inte jätte tidigt, blir hämtad 9.30.
Ska med nöja kika på när Dogge, Anna och Isabel spöar skiten ur alla andra i DJC :) Hoppas jag iaf. Hoppas även att Dogge och Anna spöar alla i buggen och får sitt sista poäng i BJC.. Till sist så hoppas jag så innerligt på att Anders & Madde kan få lite cred för allt slit dom lägger ner med rocken! Hoppas hoppas hoppas!!

Hörs en annan gång ;)

RSS 2.0
Test