30 Oktober

Ja då var den tävlingen också avklarad!
Skoj skoj skoj va det :)

Och som jag sa så fick vi stå på pallen... 3/3 inte helt otippat men lika glada är vi för det.



Kika in på den här länken så kan ni till och med få se hur duktiga vi var!

Lite blandade resultat. Stefan & Madde 1a i Lindyn, Anders & Madde 3a i boogien. Robin & Johanna 1a/3 bwvn Patric & Malin 2a i samma klass. I buggen så var det bara Fredrik och Madde som fick stå på pallen idag och det vart 2a plats för dom. Nu tar vi nya ta och längtar efter tävlingen i Tierp den 27e november.

Ikväll så beger jag mig hem till Emma. Mys kväll it is! Här hemma har K och Thom belägrat data rummet så jag är förvånad över att jag ens fick låna datorn en stund.

Ha en mysig kväll allesammans så hörs vi imorgon!!

30 Oktober

God morgon!

Ska inte lördag innebära sovmorgon?? Nej nej.. Inte för mig inte. Anting så är det jobb helg eller tävlings helg. Men vad gör väl det när man kan ligga och dra sig på en tisdag eller så när "alla" andra går upp tidigt!
Det vart sådär med sömnen inatt, och även igår natt. Det här nedrans fejset som spökar. Inte lätt att slappna av med fet salva i hela ansiktet som man inte vill ha på alla sängkläder. Så vid halv sju gav jag upp och tänkte det är lika bra att gå upp. Så nu sitter jag här.. Två timmar kvar tills jag ska vara i Hallsta så jag har gott om tid. Och eftersom jag fortfarande är brännd så blir det inte allt för mycket smink så det går ju fort... Vad ska man göra då? Nja, får väl bli fb ett tag och sen lite soff häng :)

Hörs och ses kära vänner!

29 Oktober

Jaha.. Då tar jag mitt onda fejs och kryper till sängs.
Känns ju sådär att behöva sminka över det hela imorgon igen. Men jaja. Det är bara att bita ihop ;)
Är huvudet dumt får kroppen lida.. Så sant så just nu!
Hoppas ni kära vänner haft en behagligare dag än mig, vilket iofs inte är så svårt.

Imorgon hoppas jag ni håller tummarna för mig. Tävling it is och jag, malin och patric ska stå på pallen! I promise!

Natti natti!

29 Oktober

Ja.. Då var det dags att jobba då. Har nog aldrig kännt mig så snygg som idag :)

Här ser man till och med hur svullen jag är!



Lite bättre blev det med puder...



Ja, det blir inte bättre än såhär :)



Have a nice day!

29 Oktober

Nu ni...
Det här bjuder jag på bara i syfte att ingen annan ska göra lika dumt som jag!!  Ok?? Lova!!





Och ja.. Det är min otroligt sköna pyjamas som visar sig :)


28 Oktober

Aj aj aj aj....
Det sviiiiiider!
Jag missade lilla skylten



Ich nu får jag sota för det. Trodde jag skulle grillas ihjäl när jag låg där. Tänkte då för mig själv, hmm.. kanske nya rör. Nää, jag såg ju ingen skylt. Idiot! Men men.. Så kan det gå. Tur att man har ett väl fyllt hudvårds lager hemma. Fuktmask på nu och sen blir det Eight hour creme över natten. Ska banne mig inte ha nå ont imorgon ;)

Har kikat på Hellenius hörna. Bäste programmet på tv just nu tillsammans med berg fllyttar in. Helt underbara!
Nu så vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Fast man ska nog aldrig säga så.. Igår slutade det med att jag och K åkte ut till danslokalen mitt i natten för att leta kläder till honom. Han har nämligen fest/övernattning på jobbet idag. Tema glitter och glamour :) Kan tillägga att man valde att INTE använd silver byxorna :) Hahaha!





Vill bara avsluta med en liten tipsruta.... Blink blink till min mor.
Den här står HÖGST upp på min önskelista för julen!

Puss kram god natt och allt det där!

27 Oktober

Ja jag vet! Nu har det varit lite dött men det har helt enkelt kommit annat före!
Men nu skriver jag ett par rader iaf! Va ut på lokalen en snabbis ikväll och kom nästan hem lika fort igen. Och eftersom tv kvällarna är helt värdelösa på onsdagar så funderar jag starkt på att gå och lägga mig redan. Är ganska trött så det skulle nog funka.

I helgen så är det tävling. Kommer bli great, jag ska göra ett trevligt inhopp i en dubbelbuggstrio vars ena tjej bara gick upp i rök. Men kul för mig och synd för henne :) Så idag var jag på stan och fixade kläder åt mig och Malin. Hon har inte sett än så vi får väl kanske hoppas hon läser det här för jag tänker bjussa på bilder nu :)

Ha det så gott mina kära så hörs vi när vi hörs. Ok?!





Efter en sedvanlig vända i skåpet så känne...

img_3474 (MMS)

Efter en sedvanlig vända i skåpet så känner man sig så härligt ren efter en hel dag med full makeup. Jag hoppas verkligen att ni där ute också har ordentlig hudvård som ni slaviskt använder! Som ni ser ovan så är detta vad som används just nu i mitt face. Jobb dag imorgon igen, shit 4 dagar på rad! Hur ska jag orka ;) Imorgon kommer 6 last pallar med jul varor så det blir till att märka/larma och försöka stapla på lagret hela dagen lång!! Puss och God Natt på er darlings!


25 Oktober

Segt som tusan AB här...
En lång seg helg på jobbet har det vart och nu känns det sådär när man ska iväg igen. Hoppas det finns nått vettigt att göra idag, men jag tvivlar. Allt är städat och påfyllt efter denna katastrof helg! Men vi får väl se.. Kanske kommer mycket kunder? Är ju trotts allt en stor del av folket som får lön idag.

Blir inte mer än såhär just nu. Måste sätta fart här hemma. Ska åka om en timme.
Puss o Kram på er!

23 Oktober

Det va en deg dag idag på jobbet. Jätte lite att göra = jätte tråkigt!  Varför är alla inne på DinSko och handlar och inte hos oss. Jo för att alla behöver precis som jag ett par nya vinterskor så även jag va in en sväng på DinSko. Hitta dessa raringar:





Ohh... 899 kr känns lite saftigt. Men man kanske ska passa på när lönen kommer sen. Ohh.. Jag vet inte. Ångest!

Mamma var iaf här ikväll och myste lite. Eller, jag fick iaf mysa. Mamma gick nämligen en massage kurs för hemma bruk för några helger sen och ikväll fick jag vara offer. Så trist! ;) Nej inte alls. Jätte jätte skönt.. Fast det hade n og vart ännu bättre om jag hade legat på en riktig massage bänk.

Nu ska jag snabbt springa tillbaka till soffan och filmen Juno på fyran. Jobb dag imorgon så det blir sängen efter det!

Puss och godnatt!

23 Oktober

No way josé tänkte jag och slängde på mig vinterjackan till bara pyjamas byxorna och hoppade i mina vinterkängor. Tog kupé värmaren under armen och stack ner till bilen. Skrapade fram ett litet titt hål på framsidan så jag skulle se vart jag körde och bytte sedan plats på bilen till vår parkering med el stolpe. Så nu blir bilen varm och go tills jag ska åka till jobbet! Bra där av mig :) Bästa är att det finns el stolpar på jobbet så den kommer va lika mysig när jag ska åka hem sen. Perfekt!


Ha en bra lördag kära ni, nu ska jag ta och göra mig redo för work. Eller jag ska bara in en snabbis på fejjan först :)
Kram på er!

22 Oktober

Fredag va det visst ja :)
Jobbar hela helgen så det kvittar för mig egentligen. Men visst infinner sig allt lite fredagsmys stämning trotts jobbhelgen som väntar. Ska mysa med mig själv ikväll, inte allt för ovanlig här hemma på helgkvällar ;) K gillar inte riktigt att va hemma på helgen om man inte ska göra något speciellt och det ska jag sannerligen inte göra ikväll. Ska ligga på soffan och bara vara! Äta smaskig mat och sen gå och lägga mig hyffsat tidigt!

Som jag skrev tidigare idag så har jag börjat planera årets utklädnad till halloween. Förra året var jag död. Tänkte ge mig på något levande i år. Vi kom igång lite med planeringen det svåraste har vi nog nästan helt löst. Tänker inte avslöja här vad det kommer bli för något, det får ni se när den aktuella festen har varit :) Och jag hoppas att alla i familjen Flink-Oskarsson-Johansson-Jansen och vad tusan alla nu heter ser det här som en utmaning. Bäst utklädnad vinner! Ok?!?

Tänkte ni kanske ville se hur snygga vi var förra året :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bara ett urval. Bilder är lånade från lite allamöjliga som syns på bilderna här ovan! Så. Jag förväntar mig något ännu bättre i år. Och jag hoppas verkligen att ALLA är utklädda. Kom igen nu familjen!

 

 


22 Oktober

Började precis dagen med att få lite sol i sinnet.. Eller ja, konstgjord sol  iaf :)
Vart inge sola förra veckan eftersom jag fick plus på vågen och sola får man bara som belöning om det blir minus! Så idag slog jag till eftersom det vart minus i onsdags!

Jag hade ju fått för mig att jag skulle jobba idag men det va ju helt fel! Så det blir en dag med mor istället. Ska börja planera lite haloween kostymer och byta däck på bilen! Innan det blir vinter....

Så nu ska jag bara ta en snabb dusch och sen är det full fart som gäller!

Kram på er!

21 Oktober

Ber om ursäkt för tomheten på bloggen igår, hade aningens för bråttom på morgonen och när jag kom hem efter att ha vart på jobbet i ca 11 timmar så var jag helt enkelt för slut!
Att jag hade för bråttom på morgonen igår visade sig  när jag efter att ha tankat på Statoil klockartorpet ska gå in och betala upptäcker att jag inte har några kort med mig och därmed inga pengar. Ja ni kan väl bara tänka er paniken som upptår i min hjärna då. Men tack och lov så fick jag lämna plånboken i pant och åka snabbt som satans hem efter korten, tror jag va tillbaka på 2 min för han i kassan va rejält impad av min snabbhet :) Men tacka sjutton för det för det va nog det mest pinsamma jag vart med om någonsin!

Sen vart det ju bråttom till vägningen och jag fick lov att nöja mig med ynka -0,3 och därmed ha misslyckats med mitt mål. ATTANS! Nya tag.... -10% Ska vara avklarat nästa onsdag och då med god marginal.

Ledig dag idag.... Denna lediga dag tillägnas åt tvätt/städ/disk. Ni vet sånt där kul :)
Men allt är nästan klart nu. Ska bara ta och förbereda för kvällsmat också innan jag åker iväg och svänger mina lurviga till boogie musik. Kommer komma hem rätt "sent" så då känner jag att det vore skönt om maten i princip är klar. Det var ju bara frågan med vilken sorts mat? Hmm.. Måste gå och gräva i frysen helt enkelt!

Men på tal om mat så har jag lagat Kalops idag. Jajamen, ni läste rätt. KALOPS! Och satan va gott det va :) Kalops och potatis. Hade suttit bra med lite rödbetor till men det hade jag inte så det vart vanliga grönsaker och det funkade fint det med.

Läste precis danspartnerns blogg där hon skrev att det roligaste under november kommer bli tävlingen i dubbelbugg. Och jag kan inget annat än att hålla med. Dessutom så ska jag köra boogie på samma tävling så dubbelt upp i rolighet för mig :) Tierp 27 november, kom och kolla :)

Nä, ta tag i det sista nu, byta om, åka! Det är planen nu.

Adios amigos!

19 Oktober

Svårt det här att få till det med datorn.
Från det att K kommer hem så är det i princip non stop blocking från hans sida som gäller. Jobbigt nu när hans fotboll är slut. Det  här innebär att jag MÅSTE se till att få den bärbara fixad. Kan inte ha det såhär..... I lands problem jag vet :)

Tränade lite dubbelbugg ikväll med mina sköna partners Linda och Per. Och hux flux så bestämde vi oss även för att tävla redan nu i höst.. Ojoj! Ähh, det kommer gå bra. Tierp here we come!

Blev visst jobb imorgon. Inhopp när andra är hemma för vab. Jaja, mer pengar till mig :)
Så, med det så är det bara att slå ihop sina två och försöka att  låta bli att drömma massa mardrömmar om invägningen imorgon!

Natti på er!

19 Oktober

God morgon God morgon!
Eller ja, va ju två timmar sen jag gick upp men ändå! Härliga lediga tisdag! Trist på vädret dock.
Hade tänkt ta mig en promenad men jag är lite skygg mot regn så nix pix det blir inget. Förhoppningsvis kanske lite senare istället eller kanske rent utav sent ikväll. Vi får se helt enkelt.

Idag då. Jo, jag ska in till Studion och prata lite med chef Anna. Har ju lite problem att få ihop det hela så vi får se hur jag löser det. Kanske måste sluta där. Det är lite blandade känslor när det kommer till det, tycker inte att det är jätte kul att jobba där men samtidigt är det en bra källa till extra inkomst och att faktiskt få hålla igång sminkandet lite. Nej, nu när jag skrev det här så bestämde jag mig för att försöka få det att gå ihop.!

Efter mötet blir det lite vardagsbestyr så som handling. Ett måste, annars blir det inte mycket mat inte :)
Undrar bara VAD jag ska handla. Har inte gjort någon matlista än så det måste styras först. Ska försöka göra en lite snällare lista vad det gäller poängen än vad dom två senaste veckorna vart.

Nu sitter jag väntar på att frukosten ska koka klart, ägg macka ska det bli. Mums!
Oj, nu var det visst klart!
Hörs senare.. Puss på er

18 Oktober

Som jag skrev tidigare idag så är måndagar verkligen låånga dagar!
Jobbar och åker direkt till dansen kommer hem strax innan elva.
Då är man ju bara helt slut. Så jag ska helt enkelt ge upp nu och gå och sova!

Vi får höras imorgon istället!
Puss o Kram

18 Oktober

Helt slut idag också. Kommer bli en lång dag idag.
Får hoppas på att det finns mycket att göra på jobbet så att tiden bara flyger iväg!

Kommer dra vidare direkt till lokalen för att träna lite dubbelbugg med min tillfälliga trio Malin och Patric. Har ju faktiskt skaffat mig en "riktig" trio. Eller ja, om det nu inte skulle hända något så har jag det. Vi ska iaf träna imorgon innan buggen. Och vi är Per och Linda. Kommer bli great känner jag! ;)

Och buggen ja. Nu va man utan partner igen. Christoffer som jag dansat med sen i våras och jag har nu lagt ner vår karriär. Vi kände båda att det inte klickade så när jag hörde av mig till honom så vart han mest lättad eftersom han känt precis likadant men inte vetat hur han skulle säga det. Så det var ju faktiskt skönt att det inte bara var jag som upplevde det hela som mest ansträngt hela tiden! Så då är man helt enkelt "på jakt" igen.

Tävlingen i Enköping i helgen gav en del varierade resultat. Men ett stort Grattis till Madde och Stefan som tog hem Lindyn! Good work!

Nej, nu ska jag ta min slitna kropp och göra mig iordning för jobbet!
Ha en bra måndag vänner!

17 Oktober


Börjar med att välja skor..


Hoppas dom passar!


Vad väntar du på Kjell??


Mormor ser nöjd ut och Kenneth är i full fart


Efter maten fick vi lite underhållning...
Alla tittar på små kulor i vattnet och undrar vad tusan är det som ska hända!!


Dom ligger där på botten..


Mmm.. Det börjar sina i flaskan!

Ja, ibland blir man bara helt enkelt skit snygg på bild :)


Mormor börjar bli lite trött av allt spelande! (Eller va det vinet kanske?)


Sista dropparna..


Hmm.. Vad ser du kära mor?


Tack alla för en jätte trevlig kväll igår!


16 Oktober

Hemma efter en härlig kväll...
Bowling, mat, med andra ord.. Det kan bara vara bra!
Tack för ikväll och God Natt. Ska skynda i säng, tävling imorgon!

Kram på er kära vänner!

16 Oktober - GRATTIS MAMMA


För det är ingen vanlig dag, för det är mammas födelsedag! Hurra, Hurra, Hurra!!















16 Oktober

Sådär ja.. Datorn är ledig :) Konstigt den här tiden på dygnet.. Haha!

Fick en fråga om vart man kan köpa lacken som jag bloggade om igår kväll. Och naturligtvis så kan man köpa dom på KICK'S! Nu vågar jag inte lova att det bruna nr708 finns att få tag på för vi sålde slut på våra på Hälla på två dagar! Men man kan ju alltid försöka.

Som sagt, lite jobb idag sen sminkning och efter det kalasande för att fira mammsen!
Måste faktiskt ta och göra iordning mig nu, ligger lite efter tidsschemat. Fick lov att lacka om naglarna nu på morgonen nämligen för det jag försökte mig på igår kväll vart inte så lyckat. Men nu är dom så fina så i den blåa färgen.!

Bye loves!

Datorn är blockerad så det får bli ett in...

img_6435 (MMS)

Datorn är blockerad så det får bli ett inlägg från mobilen! Köpte nya lack idag.. Som om jag inte redan hade några.. Bara 45 st färgade + ca 5-6 bas/topp lack! Ojojoj.. Men jag kan inte hjälpa  att det blir så när det finns så otroligt många fina :) Dom nya för idag är från Isadora, från vänster: 708 cool camel, 702 blue jeans, 652 gold sparkles. Underbara alla tre! Imorgon blir det en kortis på jobbet 12-16.. Efter det ska jag sminka min kära syster dotter Linn som ska på fest! Och efter det så blir det bowling och mat med mamma, Kjell, mormor, Lasse, Suzz och så K så klart! Vi ska fira kära mor som fyller år! Just nu kikar jag på Simpsons boxen som K fick igår, dom är inte snygga i säsong ett inte! Hoppas ni haft en bra fredag med lite fredags mys!! Hörs imorgon kära ni!


15 Oktober

Så var det Fredag... Känner mig sjukt dag vild eftersom jag numera jobbar som jag gör så känns det som att det egentligen kvittar vilken veckodag det är.

Väntar på att lunchen ska bli klar så jag kan bege mig sen.
Börjar inte förrns 12.10 men jag har lite ärenden att göra först!

Hmm.. Årets kortaste och tråkigaste inlägg kanske, men men. Så blir det ibland ;)

Trevlig Fredag på er!


14 Oktober

Ännu en dag till ända.!
Hade fullt upp på jobbet idag med att fylla på mina områden och att se till att alla nya kampanj skyltar kom på plats och lite annat smått och gott. Se till att kika in nu för ni kommer väl ihåg vad jag tipsade om igår?!




Ett perfekt tillfälle att börja fylla på julklappsförrådet.. Inte så länge kvar trotts allt!

Idag gav jag bort en liten present till min K. Tyckte han förtjäna det som är så snäll och har ställt upp medans jag inte haft någon ordentlig inkomst... Så detta fick han med posten idag!



Starten på sin Simpsons samling. Han har tjatat ett tag nu om att han ville boxarna så jag tänkte att det va ett perfekt tillfälle att bjuda på den första nu.

Dax för mig att börja tänka på refrängen, trotts allt jobbar dag imorgon med!

Puss på er!

14 Oktober

God morgon. Ser ut att bli en fin dag idag... Men mig kvittar det, ska ändå vara inomhus :)
Blir en hel dag at work, slutar 19.30 då är det bara att gasa hem och parkera sig i soffan och kika på Robinson. Ska bli spännande att se om det kan bli nått vettigt av den här omgången. Vilken tur i ordningen är det nu??

Ha en bra dag!
Ska först bjuda på lite pics så ni har nått att skratta åt.. Tänkte jag skulle bjuda på en lite halvdan sån dära modebloggs posé. Enjoy ;)






13 Oktober


Vill bara tipsa er..




Nu får du 20% rabatt på ALLA våra parfymer!
Nu är det doftdagar på KICKS, fram till den 2 november får du 20% rabatt på alla våra parfymer! Handla direkt eller inspireras på kicks.se - där du hittar alla heta doftnyheter; Gucci Guilty, Beyonce Heat, Chloé Love, Escada Absolutely Me, Marc Jacobs Bang och många, många fler.






(Info samt bilder från Kicks.se)

13 Oktober

Så var kvällen och hela den lediga dagen över..
Nu satsar vi på jobb i tre dagar, men det ska bara bli roligt! Trivs som sagt så bra så!

Eftermiddagen hade faktiskt lite skön dans att bjuda på.. Kommer nog bli bra det här tror jag. En del övning så kommer nog alla steg i värde tabellen klaras av. Haha! Just nu klarar "oss" nog bara 100 nivån :)
Lite väl tidigt för att skrika ut här vad det är som är på G då det behövs pratas lite med en del innan.

Ska ta och hoppa i sängen nu... Eller nej det ska jag inte. Jag ska lägga mig i den och försöka somna.

Natti vänner! Sov så gott..
Puss o Kram

13 Oktober

Vilket platt fall man gjorde idag då... Här förväntar man sig minus och vad händer PLUS!!!
Wtf?? Nä, nu blir det sten koll på poängen och massa motion veckan som kommer för jag ska tusan ta mina 10% på utsatt tid. Dvs nästa vecka! Nu kör vi!

13 Oktober

Rise and shine everyone!
Idag är det Onsdag och jag tror det kommer bli en toppen dag :)

Först ut är vägningen nu kl 09.30
Sen kommer lite vardagsbestyr så som tvätt och mathandling, matlagning. Men det ska nog även hinnas med ett besök på solarieholmarna hade jag tänkt.

Efter det så börjar nog klockan närma sig halv fyra och det är dags att börja bege sig mot lokalen! Tjoho! Vet inte om jag är lite överambitiös (stavas det så?) men so be it i så fall! Hoppas bara att allt faller väl ut, men det visar sig förmodligen ganska snabbt!

Håll tummarna nu... 10% hoppas vi på men det är nog lite att ta i. Men man kan ju alltid hoppas ;)

Hörs lite senare godingar!


12 Oktober

Nu händer det grejer vill jag lova!

Från ingenting till massor... Startar hemliga projektet nr2 imorgon!
Kommer nog bli skit bra, längtar redan. Tur att det gick snabbt från förfrågan till verklighet.


Bugg träningen ikväll gick ju sådär. Endast tre par på plats. Jag och Christoffer bestämde att vi skulle köra fokuserat och effektivt i en timme ca och sen gå hem istället för att halta runt i två timmar. Sen visade det sig att ingen annan heller va direkt träningssugen så kvart över åtta klappade vi ihop det hela. Vart dock kvar en stund och snackade lite med Per och Fredrik och insåg även att jag som nu va "sist" kvar inte hade någon nyckel med mig!! Hur tusan gör vi då? Jo, som tur va så hade vi lite gäst dansare i nedre lokalen så allt löste sig.

Nu ska jag ta en sväng om in till duschen för att landa i soffan och sen i sängen. Ställer faktiskt klockan imorgon trotts ledig dag. Åker med mamma på tidiga vägningen 9.30.

Trevlig kväll på er!

12 Oktober

Det här med att vara ledig mitt i veckan är verkligen både på gott och ont. Jag har väldigt svårt att bara slappna av och vara ledig så som dom flesta rent allmänt gör på tex en söndag. För vardagar har oavsett om man är ledig eller inte mer måste kring sig. Det känns helt enkelt som om man måste göra något, ex städa, tvätta, ärenden eller liknande för annars känner jag mig helt värdelös som inte gjort någonting alls på en tisdag!! Men hade det vart söndag så hade jag inte brytt mig. Försöker nu idag att inte känna så men det är inte så lätt. Har faktiskt städat lite eftersom man "måste". Haha! Knäppa jag, eller någon annan som upplever samma känsla?

I förra veckan på en sån där ledig dag så var jag med mamma på eftermiddagen ut på Hälla. Vi skulle bara handla mat egentligen men gick in en sväng på Hälla shopping. Gick in på Stadium och kikade på vinterjackor efter att jag sagt att det var dax för en ny i år då jag inte ens vet när jag skaffade en sist och att hela förra vintern gick jag i min utan dragkedja eller K's über stora. Kanske inte låter som något jag var sugen på att göra i år igen. Men eftersom plånboken inte är allt för stor, (just nu 0 i väntan på lönen på fredag.) så tänkte jag att vi får väl se helt enkelt hur det blir med jacka. Varpå mamma slänger ur sig att hon kan "köpa" jackan som jag nu fått på mig och njöt av åt mig och att jag kan betala tillbaka på delbetalning i november samt december. Vilken hit! Så nu har jag denna underbara jacka här hemma. Hängde upp den idag så jag passade på att ta ett gäng bilder så jag kan visa er alla hur mysig den är! Så tack snälla mamma för avbetalningsplanen :)

 

 

 



Ska förflytta mig in till soffan ett tag nu och se om det finns något att glo på..
Hörs o  ses mina kära!

11 Oktober

Det vart en lång dag idag!
Kom ganska nyligen hem efter att ha vart en hel dag på jobbet och sen åkt direkt ut till dansen.

Hade fullt upp på jobbet idag. Har tagit över ansvaret för vissa delar i butiken och idag fick jag chans att pilla lite med det. Först och främst fyllde jag på ordentligt sen så städade/organiserade jag i lådorna så man lättare kommer att hitta om man letar efter en specifik produkt. Fixade även lite nya hyllkants etiketter så att ni kunder kan se vad sakerna kostar. Detta fick jag dock hjälp med eftersom jag aldrig gjort det tidigare men nu så ska jag nog klara det på egen hand. Sen så mallade jag även om på herr hyllan, men han dock inte klart helt. Att malla om kan man väl enkelt förklara med att man byter plats på saker i hyllor för att se till att saker som har utgått försvinner och att nyhete får plats och detta görs efter ett planogram som man får från HK. Det är alltså inte jag som bestämmer hur sakerna ska stå :) Men om ingen har hunnit göra sista sektionen under tisdag-onsdag får jag helt enkelt göra klart på torsdag. Nog om det här tråkiga nu...

...projektet går framåt. 35 sekunder framåt. Bra jobbat där!

Kan säga att äta lunch vid halv två och sen inte äta något mer och undervisa mellan 19.30-21, dansa från 21-22.30 inte är någon höjdare. Höll på att sluta med en liten black out för min del och det hade ju inte vart så lyckat! Får tacka snälla Patric för bananen :)

Sen är det även ganska spännande hur man inte ses på en hel dag trotts att man bor ihop. K hade åkt när jag gick upp och nu när jag kom hem så sov han. Imorgon när jag gå upp så har han åkt. Lustigt så det kan bli ibland!

Nu ska jag iaf tyst och försiktigt försöka duscha av mig och sen krypa till sängs utan att väcka mannen. Men först vill jag passa på att Gratta två kära vänner som fyller år idag!

Först min kära Mikaela!! Puss på dig..



och sen Robin! Lustigt att man knappt har setts sen gymnasiet och idag på hans födelsedag så traskar han förbi utanför jobbet. Vi han prata en liten stund, väldigt trevligt! Puss på dig också kära vän!


11 Oktober

Ojojoj... Vart inte mycket tid över nu inte.
Måste rusa i princip på en gång!
Får ta frukosten med mig. Hinner inte käka här hemma!
Direkt efter jobbet idag så far jag ut till lokalen. Träna med bebisarna samt "mitt" andra lite hemliga projekt :)

Puss o Kram på er!

10 Oktober

En väldigt trött dag på jobbet idag.. Va inte alls på G men på något konstigt sätt så gick timmarna ganska snabbt och vi fick en hel del gjort ändå. Bara imorgon kvar sen får jag vara ledig i två dagar. Skönt!

Har spenderat kvällen med att kika på ensamma mammor som dejtar hej vilt och sen på The last airbender. Väldigt bra film! Hett tips till er alla faktiskt..

Ville bara kika förbi en snabbis här och säga God Natt till er för nu går jag strax och lägger mig!

10 Oktober

Äntligen en hel natt ostörd sömn! Så när som på ett toabesök.
Jag vet att jag inte borde klaga, tänker på alla med småbarn som tänker jajaja värst vad hon klagar. Men nu är det såhär att så länge jag inte har egna barn så tänker jag klaga så mycket jag vill på sånna här saker!
Men men, kan ju inte påstå att jag känner mig jätte pigg trotts sömnen men jag har kommit fram till att det beror nog på att jag är ovan vid att jobba på det här sättet som jag kommer att göra nu med att vara ledig mitt i veckan. Jag måste nog trotts ledighet faktiskt gå och lägga mig i hyffsad tid så att det inte blir såhär när det väl är dax att jobba igen. Men nog om det nu!

Ska jobba min första söndag idag. Ska bli intressant och se vad den har att bjuda på. Det blir nog lajbans ;)

Funderar även på hur det gick för alla Marionetter på tävlingen igår. Skulle vara väldigt tacksam om någon vänlig själ som var i Katrineholm igår skulle kunna höra av sig till mig med lite resultat. Gärna på sms eller som kommentar här i bloggen!

Trevlig Söndag på er!

9 Oktober

Som Emma påpekade och jag själv även upptäckte så märks det att mitt förra inlägg skrevs i lite förbi farten mest. Vart en hel del upprepningar och inte riktigt världens bästa text! Men hey, man kan ju inte lyckas jämt!

Nu är jag hemma och har tvättat mig, sitter i morgonrocken. Ska bara borsta tänderna sen är det bums i säng. Känns skönt för nu är jag faktiskt lite trött. Så jag vågar nog hoppas på att det blir en hel natts sömn. OM inte min karl kommer hem mitt i natten och ser till att jag vaknar. Men vi håller tummarna. Behöver verkligen en hel natt med John Blund!

Jobb jobb imorgon igen. 10.10-17.10. Lovely!

Mina älsklings tjejer nedan..
Puss på er!




9 Oktober

Hemma hos Emma just nu på Game Night.
Fast Game Night har inte riktigt börjat än.
Vi har precis ätit klart vår hemma gjorda pizza! Mycket mycket mumsigt. Kollar på Dansfeber under tiden vi käkar och jag är sjukt imponerad av TV Hallåornas nummer. Riktigt riktigt duktiga! Grabbarna kunde faktiskt vart riktiga dansare!Måste gå tillbaka in till tjejerna nu, dom kommer börja gnälla på att jag är försvunnen när som hellst!!

Have a good night!

9 Oktober

Sådär då..
Sitter och petar i mig lite ägg röra... Det va allt kylskåpet hade att bjuda på till frukost idag. Allt annat va visst slut. Tur man hade ägg iaf! Kanske inte världens godaste frukost men det är ju något iaf!


Strax dax att åka.. Tagga tagga tagga! Hoppas på bra försäljning idag!

Tagga ordentligt hoppas jag också alla Marionetter gör i Katrineholm idag! Kom igen nu gänget!!!



This is me today!!
Hörs när vi hörs ;)


9 Oktober

Det där med att sova om nätterna...
Vem tusan behöver det??
Tydligen inte jag iaf! Andra natten i rad som jag mest hållt mig vaken känns det som.
När jag väl lyckades somna igår så dröjde det inte länge innan min karl kom hem. Fullare än någonsin tror jag! Han hade den värsta fylle hickan som jag har hört och i princip ramlade rakt ner i sängen med kläderna fortfarande på sig eller ja, byxorna hade han dragit ner så dom satt runt fötterna. Han däcka i princip samtidigt som huvudet träffade kudden och jag tog mina saker och förflyttade mig till soffan.
Hur jag än låg så var det obekvämt och jag kunde verkligen inte somna om! Vågar inte ens tänka på vad klockan var när mina ögon började kännas lite tunga. Hur som hellst så tillslut somnade jag in och när klockan ringer tjugo över sju så ville jag hellst bara dö.

Hur jag ska orka med game night ikväll det är den stora frågan. Det blir inte sent det är ett som är säkert! Eller egentligen så hoppas jag på det. Att jag kommer vara riktigt trött så jag kan få sova inatt.

Karln är faktiskt också uppe nu, han ska spela innebandy match kl 09. Haha! Det lär ju inte gå så vidare... Stackars Martin som ville ha honom med. Han lär ju inte göra mycket nytta idag ;)

Nej.. Nu måste jag försöka göra mig iordning och piggna till lite! Wish me luck!
Puss o Kram Vänner!

8 Oktober

Packade upp MaxFactors nya Xperience serie idag på jobbet. Och jag kan säga att jag är kär!
Detta underbara Sheer gloss balm! Fantastisk.
Jag smorde med nyans 01 hela dagen men jag kan säkert tänka mig att dom andra 7(!!) är precis lika bra.
Ett fint glans men lite lagom färg och mjukgörande som ett lypsyl. Dessutom spf10 i. Bra på sommaren.
100 pix kostar det men det är det helt klart värt!!


8 Oktober

Fredags kväll var det visst. Skulle lika gärna kunnat va onsdag för min del :)
Sitter och dunkar dansband i lurarna från spotify. Måste ju börja tagga inför måndag! Mmm.. Lite hemlisar på G. Men jag lovar er att om ni kommer till Mälartwisten den 30 oktober så kommer ni inte att bli besvikna ;) Hahaha!

Gjorde tacopaj efter mycket besvär ikväll.. Men när jag väl räknade ut vad biten jag hade ätit var värd i poäng så kändes det ju sådär. 24 poäng. Min dagsranson är 29! Tur att man har veckobonusen. Men men, det ska nog gå bra den här veckan också.

Är som sagt jobbar helg för mig denna helg så jag ska om inte allt för lång tid krypa ner i sängen. Skönt, känner mig nästan lite trött ikväll. Får se om jag får sova nå mer inatt än vad jag fick igår... Dagarna på jobbet går iaf sjukt fort.  Är så himla roligt och jag trivs så bra med tjejerna! Söta rara och goa är dom allihopa! Längtar efter den dära vin kvällen Diana lovade att vi skulle styra upp :) Kick´s Hälla. Me like!!

Imorgon efter jobbet är det game night. Ska bli trevligt! Jag, emma, jessica och wii = Äkta kärlek! Haha ;)

God natt mina söta läsare!
Puss på er..

8 Oktober

Nej... Nu är det dax att sätta fart på den här dagen.
Har faktiskt lite bråttom nu! Bör åka om en timme och jag sitter fortfarande i  morgonrock helt ofixad. Skärpning! Men det va svårt att komma ur sängen idag efter 3 dagars ledigt. Sov inte så bra inatt heller, den dära oron i kroppen som säger nu måste du sova nu måste du sova för du ska upp "tidigt"! Blir aldrig bra då. Så lite trött är jag men ser trotts allt fram emot att jobba ett par dar nu innan jag tar ledigt igen.

Ikväll efter jobbet så ska jag ha fredagsmys med mig själv. Ska fixa tacopaj och bara sitta och njuta. Förhoppningsvis kommer jag i säng lite tidigare än igår också!

Ha en bra dag vänner. Ni vet vart jag är om ni vill mig något :)

Puss o Kram!

7 Oktober

Sista lediga dagen den här veckan börjar dra sig mot sina sista timmar.
Har haft fullt upp idag också. Tvättat sängkläderna som jag bytte ut i tisdags. Sorterat bland massvis och då är det verkligen massvis med papper. Känns skönt att det är gjort för det har verkligen hängt över mig att det måste göras.
Fick även en liten panik attack imorrse när jag insåg att det inte fanns någon ny p.piller karta att starta på. Så jag ringde direkt barnmorskan som snällt klämde in mig 14.45. Hon kan inte förnya över telefon eftersom mitt blodtryck måste kollas. Har vart lite högt dom senaste gångerna och så även idag. Jag hoppas detta ska ordna sig nu när jag börjar bli lite lättare..

Efter det så tog jag en kort charterresa på 20 minuter och my god va varmt det va idag! Trodde aldrig tiden skulle ta slut!  Men som tur va gjorde den det :) Så nu har man fyllt på brännan lite... Verkligen att rekomendera att ta sig e kort tur till solarieholmarna såhär på vinter halvåret. Man, eller iaf jag, känner mig så mycket fräschare! Inga långa stunder och inte ofta. Är inte ute efter värsta brännan. Bara lite kort så man slipper den där värsta vinter blekheten.

Nu sitter jag och lyssnar på boogie musik för fullt. Fick för mig att vi skulle ta och börja på julavslutningskoreografin ikväll. Kommer ju va borta en del så vi lär ju börja i tid iår...

Vad har ni alla gjort en sån fruktansvärt trist dag som idag??

Puss o Kram på er!

6 Oktober

Se så glad jag är..


Och här är anledningen...


-1,5 kg denna vecka vilket ledde till min andra guldstjärna -6,2 totalt!! Tjoho!!
Jag skrev den 8 september att jag satsade på att nå mitt 10% mål den 20 oktober. Kan ju säga att dit är det bara 0,6 kg nu så jag hoppas att jag tar det redan nästa vecka. Men då lär jag va noga i så fall.. Men annars så verkar det ju vara ganska rimligt med 20 oktober alltså om två veckor. Ähh. Vi får se helt enkelt!

6 Oktober

Go´ morgon...
Eller Go´middag kanske man borde säga!

Vaknade bra sent idag, halv elva. Sen när gör jag det? Men är man ledig så är man så jag är inge ledsen för det. Skulle ha jobbat idag på studion, men så blev det inte. Avbokad som vanligt. Trevligt ställe det där. Så nu blir det ner på vägning och sen en sväng runt på stan tänkte jag. Mamma slutade visst vid tre så vi ska nog ta en promenad på björnön efter det.

Ha en bra dag i gråvädret :(

5 Oktober

Nej, nu orkar jag tammetusan inte längre...
Har sprungit upp och ner till tvättstugan i fem och en halv timme och jag måste ändå tillbaka en gång till. Suck!
Men nu är i princip allt tvättat. Allt förutom sängkläderna som jag ska ta och byta nu så fort jag plockat in all ren tvätt som ligger över hela sängen.

Har även städat som jag sa, vardagsrummet vart kanon. Har dock inte damsugit i soffan som jag tänkte. Det får bli på torsdag. Sovrummet även där dammsuget och våttorkat, till och med under sängen! Hallen. Dammsugen och våttorkad två gånger. Badrummet är också klart. Kvar är nu köket som fick sig en snabb dammsugning men det finns massor kvar och sen även kontoret. Detta får bli på torsdag för nu orkar jag inte. Ska även dra igång kvällsmaten när sovrummet är avklarat. Ojojoj, fullt upp hela dagen! Kommer va helt slut ikväll efter dansen fast jag vart "ledig"!

Och inte var det någon som kom och hjälpte till heller.... ;)

Hörs vänner!

5 Oktober

Idag består dagen av tvätt tvätt och åter tvätt....
Eftersom det inte blivit tvättat på sådär 2-3 veckor så finns det ganska mycket. Hade ju kanske funnits roligare saker att ägna sin lediga dag åt, typ hänga med Emma. Men nejdå! Här blir det hemmafru sysslor. När jag ändå är inlåst här för tvättens skull så passar jag naturligtvis på att städa också. Även det har blivit åtsidosatt ett tag nu.

Så nu ska jag slå på lite musik och bege mig till vardagsrumet som är mitt första target att få lite ordning på.
Om det är någon som har tråkigt får man ju gärna komma hit och hjälpa till ;)

4 Oktober

Ojojoj...
Vart visst tvärdött här under helgen, men det har inte ritkigt funnits tid eller möjlighet.
Fredagskvällen vart super trevlig. Trevligt sällskap, god mat och framförallt, underbart god efterrätt!
Sov hemma hos emma eftersom hon bor 5 minuters promenadväg från Jessica och hem till oss är det betydligt längre.









Lördagen på dagen gick mest åt till att vara trött.. Jag och emma fick inte mycket gjort inte. Framåt kl fyra när vi verkligen fick lov att skärpa till oss så piggnade vi väl till lite och sen när tjejerna kom vid halv sju så tog det inte så lång tid innan man va pigg igen! Tack tjejer för en super kväll!!






















Söndagen rivstartade jag när kl ringde kl 12.00. :) Då var det bara in i duschen, lite fukost, på med kläderna och ut till lokalen. Cafévecka den här veckan så det är bara att ställa upp! Direkt därifrån ut till Hökåsen och fira kusin Elin som på onsdag om jag inte missminner mig fyller 13 år!

Idag är det måndag igen och arbetsveckan börjar. Jobb idag, onsdag och fredag-måndag.
Ha de  bra kära ni!

1 Oktober

1 oktober idag och det bjuds på riktigt fint väder!
Men det spelar inte mig någon roll.. Jag ska knega iaf. 11-19 är det som gäller! Man kan väl säga att nu är det höst på riktigt, fick skrapa rutorna som så många andra igår morse när jag skulle åka till jobbet. Så nu är det snart långkalsonger på vill jag lova....


Efter jobbet bär det av i en rasande fart hem till Jonas och Jessica för lite umgänge! Ska bli mycket trevligt! Och mat bjuds det på dessutom. Även lite sällskapsspel ska det bli och det är ALDRIG fel!

Har inte tid att sitta här, måste göra mig iordning... Ska åka lite tidigare nämligen. Ska göra ett stopp på  den dära affären med åldersgräns ;)

Ha en bra dag!!


RSS 2.0
Test