30 Juni

Vart en ganska dator fri kväll ikväll.. Skönt ibland och bara ligga i soffan och glo på tvn.
Lite trötter efter en lång dag så ni får vänta tills imorgon bitti runt 10-11 rycket på bilder och redovisning av dagen!
Natti natti!

29 Juni

Har spenderat dagen med att leka trädgårdsmästare här hemma på balkongen samt med att lata mig i vår nya pool hemma hos mormor. Gjorde som min syster och köpte en pool på maxi, 199 kr för en ganska stor pool. Lagom åt två vuxna ungefär. Skönt att kunna sitta i vattnet när det blir för varmt.

Har som jag sa också fixat med blommor här hemma på balkongen. Börjar bli en mindre djungel, med det är fint :) Igår när jag och mamma va på roadtrip till Strängnäs så gjorde vi en tvärnit och svängde av mot en skylt med handelsträdgård. Visade sig vara ett mysigt litet ställe som drevs av kvinnan som bodde på gården. Hur häftigt som hellst. Lånar lite bilder av mamma för att visa längre ner. Iaf så köpte jag lite blommor för att förnya balkonglådan som började bli övervuxen. 9 kr/st för tagetes och häng lobelia, riktigt fynd tyckte jag. Så nu har det fixats och planterats inte bara i lådan utan med allt möjligt annat också.

Har ätit kvällsmat för ett tag sen, gott med icke grillat. Har blivit mycket av den varan. K lagade mat för andra dagen i rad. Ikväll behövde jag inte ens be om det. Köttfärssås med spagetti fick jag och det va smaskens. Har även smaskat på lite gubbar nyligen. Mmmm...

Hörs mina vänner!! Imorgon blir det en ny roadtrip.....



Såhär går det till att handla blommor på Säby Trädgård


Inte så stort utbud men det som fanns va av bra kvalité


Mycket mysigt :)


Vackra hamnen i Strängnäs


Lunch på Nancy´s. Mycket trevligt ställe.... Kommer att komma till Västerås i höst!


Vi fick en kompis!


Skönt i poolen!


Vissa vill inte bada...


En skit balkong efter omplantering...


Låda 1, denna föll ner på vår balkong när vi bodde på Karlfeldtsgatan, av någon anledning behöll jag den och sen dess har den bara stått. Nu flyttade jag några av dom inte allt för övervuxna blommarna hit. Vart ganska bra!


Låda 2, dom nya blommorna. Jag vet, dom ser vissna ut. Men dom har redan nu nån timme efter piggat på sig riktigt bra. Kommer nog bli jätte fint, när den blåa hänglobelian tar sig!


En lila häng petunia till vänster som K fick på skolavslutningen samt en till okänd klätter växt till höger (i den lilla krukan) som jag fick av mamma.


Jordgubbsampel som jag fick av kollegorna på Midgård när jag slutade!


Min bänk, från vänster till höger har vi, tomat som jag fått av mamma, pelargon som jag fått av en i Irsta, tobaksplanta som jag köpt samt sist en hink med rabarber som jag fått av farbrors fru Suz.


Pelargon som jag fick som tackblomma av dansen, och till höger en fin grupp som jag fick av kollegorna på vikingagården när jag slutade.


Mina lönnar som jag tog på skoj ur mormors gräsmatta. Någon som behöver? Dom växer bra!


Hallonbuske som jag trodde va död, men nu verkar det inte så längre :)


Mitt insynsskydd. Tanten på andra sidan är inte så trevlig! Det är här nedanför klätterväxten står!


Midsommar i bilder




Emma fixar tzatsikin dagen innan

ÄNTLIGEN MIDSOMMARAFTON!!

Kenneth gör iordning köttet för marinad...


Dax för fotboll, självklart dricker vi en öling..


Grabbarna är redo..


Vissa av oss fixar i köket medans andra...


...


Dax för sillen


Jessica


Psyco 1


Psyco 2


Jag


Emma


Robert


Lite smoking time..


Grill mästarn..


Börjar bli lite i gasen ;)


Pip pip..


Passa dig annars hamnar du på grillen..


Jess ser lagom road ut :P


Kärlek


Wtf??


Fin fint vin visar Robert..


<3


Tur att jag smög in lite på bild ;)


True love


Snygg, snyggare, snyggast ;)


Robert visar hur en sann fotbollsspelare för sig...


Man skulle kunna tro att det är här festen börjar men detta är slutet runt 04.30 när extra gästerna kommit, och grabbarna badad så dom fått byta kläder :)


Tack alla mina älskade för en underbar Midsommar. Nu räknar vi dagarna till nästa år!


28 Juni - 2

Projektet blev snabbt inställt och lika bra va nog det..

Mamma och jag åkte till Strängnäs och käka lunch.. Haha. Långt för lunch, ja, men har man inget bättre för sig så va det en riktigt trevlig tur. Får se vad det blir mer under veckan..

Trött ikväll så det ska bli sängen snart. Ska nog bara se klart på satc som går på trean, man kan aldrig se samma avsnitt för många gånger!

Hörs vänner

28 Juni

Helt amazing.....

Som ni alla säkert minns så beställde jag en Iphone för "ett tag sen". Jag pratade med en kille på 3's kundtjänst och han lovade mig att min VITA Iphone skulle komma inom 4 dagar på posten. När jag inte hade fått den veckan efter så ringde jag upp och en tjej sa till mig att det hade blivit en miss och att det va kö på den vita telefonen så jag skulle få vänta nån vecka. Nu fyra veckor senare tyckte jag det va nog och ringde nyss upp kundtjänst igen. Pratar med en kille som låter som om han fortfarande ligger i sängen men han ska se efter vad som står på. När jag fått "hänga kvar" i ca 5 min för andra gången är han tillbaka och talar om att det skett en miss. Jaha?! Den vita Iphonen har slutat att levereras. OMG! Jag har alltså väntat i 4 veckor på en telefon som inte ens går att få. Så nu fick han göra om min order med på en svart och jag har återigen blivit lovad att jag har den inom 4 dagar. Wtf! Är det så det ska behöva gå till. Vad hade hänt om inte jag hade ringt och undrat vad f*n telefonen höll hus då? Ja det kan man ju undra..

Nu ska jag iaf ta tag i ett litet projekt jag skapat mig. Återkommer senare om det.
Men en sak kan jag säga att det har blivit och kommer nog fortsätta bli lite glest mellan inläggen nu när sommaren riktigt har tagit fart. Men jag ska försöka inte dröja allt för länge..

Återkommer!

Midsommarafton

Glad Midsommar allesammans!

Jag har en underbar kvälll med mina närmaste... Hoppas ni har det lika bra som jag!


24 Juni

God morgon världen! Vilken underbar dag, säg vart går färden? var åker vi idag?
God morgon värden! Här kommer jag och det har aldrig nånsin kännst så bra..
På väg mot en ny dimension, utan att veta min slut station...

Vem vet vad detta é??

Men jag vet iaf min slut station idag. Först åka och passa Hugo en stund medans bror packar bilen. Även dom ska åka till boda. Sen ska jag och mor ner på stan, måste till studion och lämna ett papper som jag hade missat. Sen kanske en lunch och lite shopping och till sist slutar vi på systers altan. Nice!

För er som inte vet så är boda vår släkt "gård" som ligger i Hälsingland mellan Järvsö och Ljusdal. Underbart vacker plats!

 

 

 

 



23 Juni - 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ha det så bra i boda älskade familj! Vi ska ta hand om huset åt er :)

23 Juni

Mycket trött idag också. Tusan.

Bara 2 dagar kvar till Midsommar, då vill man ju vara pigg och fräsch. Fast det är det där med fräsch som jag jobbar på nu i solen. Men det går långsamt eftersom jag bestämt mig för att jag numera ALLTID ska smörja in mig. Mycket bättre för kroppen och huden, men brännan dröjer ju. Men jag hoppas också då på att det blir en bränna som håller längre som det sägs att den ska göra om man solar säkert. Vi får se helt enkelt :)

Allså, till syster idag igen. Vet att dom väntar på mig nu, så det är bäst att göra sig iordning och åka!

Hörs och ses...


Syster köpte en pool till dom små :)

 


22 Juni - 2

Trött trött trött..

Jobbigt med sol och bad dagarna långa.
Men vi ger oss inte. Kör imorgon igen!

Skulle ju ha målat idag, men det blev inte så. Vi ska göra det imorgon istället. Plus lite annat fix.
Tvillingarna har i princip flyttat ner helt i källaren nu, blir kanon! Och lill stumpan har fått ett nytt större rum. Med mer plats för bus. Blir mycket mycket bra!

Blir sängen nu för mer än såhär orkar jag inte. Natti!

22 Juni

Oh herregud va trött jag känner mig.
Förstår inte! Kroppen känns så tung och helt slut.
Ovan med sol kanske?!
Nu ska jag bara fundera ut hur jag ska lägga upp dagen och sen starta den.
Njuta av solen mina vänner!

21 Juni

Vart en lång dag i solen.

Åkte till syster vid halv elva, tänkte jag kan ju lika gärna vara där och förhoppningsvis få lite tid i solen. Och det fick jag. När jag kom skulle bror Jimmy och Hugo gå hem och sova middag, likaså Saga. Trötta små barn. Så jag tog med mig Linn ut i solen. Mysigt. Vi fick ca en timme ensama innan Sagis vaknade och ville vara med. Vi solade, busade och badade. Eller, Saga badade. Sen kom Jimmy och Hugo tillbaka, Hugo vart kvar hos mig, Linn och Saga, Jimmy och Syster åkte till Bauhaus för att shoppa lite till ombyggnaden av huset. Vi stoppade ner Hugo i badet med Saga och dom hade jätte roligt. Allt som allt så va jag och Linn ute mellan kl 11-15. Mycket sol åt folket!
















Tänker återvända imorgon för att få mer sol och även lite bad då syster införskaffat en till pool av den mindre storleken som man kan fylla med skönt varmt vatten och som passar dom mindre människorna i familjen, sånna som inte har passerat 2 år än. Men det blir arbete också, målning i källarn i Linns nya rum står på schemat.
Ska även en sväng till The Studio för att lämna in kontrakten påskrivna och klara. Sen är det äntligen klart. Jag har fått jobb på The Studio! Visserligen bara extra men det kan förhoppningsvis bli mer :)

4 Dagar kvar till Midsommar......


Mobil bloggar - Underbar dag! Små kusinern...

dsc00411 (MMS)

Mobil bloggar - Underbar dag! Små kusinerna badar, jag och Linn njuter i solen! Kan inte bli mycket bättre!


20 Juni - 3

Sitter och väntar på att K ska komma hem. Han har vart i Sala på match. Han borde komma närsom. Vi ska käka tacos som jag har styrt. Verkligen jätte länge sen jag åt. Vet inte varför? Det är ju typ bästa maten som finns!

Fick ställa klockan igår när jag gick och la mig. Skulle hänga en kortis med Emma och styra det första till Midsommar festen! Va på ÖB och Coop. Fyndade sill på coop så det stod härliga till. 3 st för 20 kr både vanlig och matje sill. Perfekt! Sen blir det ingen frukost eftersom alla ska "gå hem" och sova så då spar vi ju lite kosing på det!

Nu kom K hem så bye bye!

 


20 Juni - 2

Jag tittade och tittade, ända till eftertexten tog slut och halåan visade sig.
Jag har sett allt! Känner mig nästan stolt över det. Exakt tolv timmar har jag tittat.
Men vilken belöning när Prins Daniel och Kronprinsessan visade att dom hade övat duktigt på brudvalsen. Och när Kungen och Drottningen samt Prins Daniels föräldrar tog sina danssteg och när Kungen humoristiskt skuttar över mot Prinsens mamma. Det va det verkligen värt!

Störst av allt är kärleken. Victoria- Jag älskar dig så!

Kan det bli vackrare?

20 Juni

Jag ger mig inte.
K gick och la sig för länge sen men jag sitter fortfarande här.
Snart tolv timmar sedan jag slog på tvn för att följa bröllopet.
Jag har gråtit och gråtit, hur kan man känna sån lycka för någon man inte känner?
När Prins Daniel höll sitt tal fullkomligt sprutade tårarna.
Once upon a time.............

19 Juni - 4

Nu börjar tillochmed jag att bli trött.
Har tittat i 10 timmar nu med undantag för korta toa besök!
Men jag vill ju verkligen se när tårtan skärs upp.
Hur ska jag orka? Blir bums i säng när tv sändningarna slocknar.
Jag ångrar inte en sekund att jag beslöt mig för stanna inne och se på det hela!





Bilder aftonbladet.se


19 Juni - 3

Jag kan inte förstå varför det ska vara så fult att man kollar på bröllopet. Och att man är töntig osv osv.. Varför?
Det här är nått som händer i princip once in a lifetime. Varför ska man inte kunna få uppskatta det hela?

När det är en halv miljon människor ute på sthlm gator och torg kan jag fortfarande inte förstå varför ni tycker att jag är konstig som faktiskt njuter av att få se det här. Jag är långt ifrån ensam och jag är så less på att man ska "behöva skämmas" för att man gillar kunga familjen. Jag har kollat nu i snart sex timmar och jag tänker fortsätta titta tills dom slutar sända!

That´s the way it is!

19 Juni - 2

Gästerna strömmar in och snart är det dags.
Herr Daniel Westling ska bli prins, riddare och hertig.
Victoria och Daniel äkta makar.

Jag tittar och tittar. Känns dock lite tråkigt att det är under lite besvikelse att jag sitter här ensam och under icke festliga omständigheter. Hade gärnat haft sälskap och vart fixad och lite bubbel kanske. Men jag njuter ändå.
Dessa vackra prinsar och prinsessor som glider förbi tv kamerorna.

Blir aningens besviken då jag ser kvinnor i klänningar med bara axlar och djupa ringningar vilket bara är fel fel fel! Det ska vara gärna en äldre ärm samt en blygsam urringning när man går i kyrkan! Fy på er alla!

Ska se noga på dessa finaste och viktigaste gästerna som anländer nu.
Återkommer!


19 Juni

Jag vet inte vad jag ska säga. Jag är helt tagen av gårdadens tv sändningar och helt i extas för idag.
Tycker det är så otroligt spännande att sitta och titta på alla kugligheter, presidenter och politiker. Se vad dom har på sig, hur har dom håret och hur är makeupen?!?

Sitter och går igenom aftonbladet nu och läser att Victoria såg lycklig ut när hon imorrse anlände från till slottet. Och det gör hon ju :)

 

Sen läser jag vidare att poliserna nu står och motar iväg folk från kyrkan. Följande är ett citat från aftonbladet.se:

– Vi förstår ju att det är viktigt med säkerheten och så, men det känns samtidigt trist att inga vanliga människor kan stå nära kyrkan. Victoria hade ju sagt att det skulle vara folkets bröllop också, men när man knappt inte får se dem så blir man ju lite besviken, säger Annika Magnusson. (slut citat)

Och det förstår man ju. Man vill ju få chasen att se även om jag nu befinner mig på hemmafronten.
Jag läser vidare att Agnes Carlsson och Björn Skifs ska sjunga under vigseln och det kan ju bara bli hur bra som hellst!

 

Bläddrar nu på Ebbas bröllopsblogg på SVT.. Ljuva bilder:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu ska jag försöka planera inför dagen. Med mat osv, vill ju inte behöva komma på att mitt i allt måste jag åka iväg. Det går ju inte. Allt ska va klart innan det är dags!

 

 


18 Juni - 2

3 timmar vart snabbt 5.
Tårarna bara rann mot slutet av konserten.
Det är så underbart...
Jag bara ska bänka mig imorgon. Så är det!


18 Juni

Dagen före...
Här sitter man, har kollat på bröllopssändningar sen det började 18.15. Helt fast, 3 timmar har bara försvunnit.
Men jag njuter. Kalla mig tönt om ni vill men jag gillart!
Har kommit fram till att man måste ju se imorgon. Måste måste måste!

Tänk om man kunde få vara kunglig för bara en liten stund och klä sig i dessa enormt vackra kläder och bara va så fin och få uppleva någon av alla dessa tillställningar. Tex detta bröllop! Erkände nyss för K att jag mycket väl hade kunnat tänkt mig att åkt upp till sthlm för att stå vid någon gata och se på när dom glider förbi. Men, man ser ju bättre på tvn får man inbillda sig :)

Nu är det konsert och jag hoppas det blir något bra.. Just nu Malena Ernman, inte! min favorit.

Imorgon är det allså dags. Då bänkar vi oss vid tvn. Någon som vill se med mig? Någon som vet när man ska vara tyst och när man kan prata. Någon?

17 Juni - 2


Ohh.. För första gången på länge känner jag ingen lust till att skriva! Konstigt...
Bjuder på lite dans bilder istället. Gamla som nya.


17 Juni

God morgon!

En fin fin dag utanför föntrena. Synd. Hade velat städa här hemma nunär jag inte är totalt invalid längre. Men det känns ju sådär när solen skiner. Fast det får nog lov att bli ändå för jag har ingen lust att ut och lägga mig i solen själv iaf.. Så städning it is!

Ieftermiddag/Ikväll ska jag förmodligen ha lill stumpan ett tag medans hennes mor står i en kiosk. Det är pågående Aros cuppen så alla lag hjälper tydligen till med sånt. Har dock ett problem då jag ska hämta K vid flyget kl 20.00. Men det ordnar sig nog!

Här startas dagen med en shake och lite data tid. Hur startade din?


Vad hände med tiden? Ja det kan man verkl...

Vad hände med tiden? Ja det kan man verkligen undra.. Har precis lagt mig i sängen efter att ha kollat klart på Pirates of The Caribbean - Dead man's chest. Det värsta är att jag inte känner mig direkt trött heller :( Får försöka gå upp tidigt imorgon så jag blir jätte trött och kan sova i hyffsad tid imorgon kväll! Såret i handen kliar som attans nu så jag ska försöka koppla bort det och somna! God Natt på er!


16 Juni - 2

Klockan tickar och tickar..
Inte alls trött =/
Kom hem från emma för ca en timme sen. Då ställde jag mig och diskade mängder av disk. Och då hände nått som jag inte trodde kunde hända i hyreshus. Varmvattnet tog slut?!? Whot?!?

Nu sitter jag här och roar mig med att göra iordning musik till Midsommar. Många fina klassiker hittar jag :) Kommer bli kanon! En soft lista som man kan spela när man käkar och en att dra på senare när man är lite mer i gasen. Fin fint! Kan starkt rekomendera Yolande Be Cool & Dcup - We no speak americano radio edit. Mycket fin, Tackar Lina som introducerade den i lördags!

Ja, dagen vart ju lite spännande iaf. Åkte och hämtade upp emma, vi drog till erikslund skulle göra tre saker, ett-köpa mario galaxy 2 på el giganten, två-handla på bolaget till midsommar, tre-handla till dagens lunch på maxi. Vi hann inte göra färdigt nummer ett förrns man ringer från Gina Tricot och säger åt emma att hon måste komma in på sin lediga dag för att det blivit nått strul. Aja, så vi handlar spelet och drar till bolaget sen beger vi oss ner på stan. Tänker inte ta upp här vad det gällde osv. Men helt j*vla onödigt! Sabba vår dag bara sådär. Men det hela tog inte så lång tid så vi åkte sen till ica ettan och efetr det hem till emma. Ut på gräsmattan en stund och fick oss lite sol. Sen in, lunch. Efter det kom Robert hem och vi kikade klart på fotbollen. Han drog och vi började kika på vår shoppinglista till Midsommar. Kan säga att det tog lika lång tid som spanien matchen och det va ju bara KATASTOF. Vad hände där lixom? My god! Började spela på Super Mario galaxy 2 :).Sen till ica ettan igen, fixa kvällsmacka och så hem och spela vidare. Spelade och spelade till Robert kom tillbaka efter sena matchen. Mycket trevlig och lagom spännande dag!

Imorgon, who knows? - Karln kommer iaf hem framåt kvällningen.
Nu borde man ju gå och sova men ne, ska sitta här en stund till.

Lite pics får ni också eftersom jag är så snäll!
På återskrivande mina vänner!

 

 

 


16 Juni


God morgon!

Mitt film kollande gick ju sådär. Började med att kolla slutet på första filmen som jag såg i måndags, sen kollade jag på tvåan. Men efter 51 minuter gav jag upp och gick och la mig istället. Va väldigt trött! Så ikväll har jag massor att se. Nästan hela tvåan samt trean. Får se hur det går! Haha.

Idag är en bra dag, solen skiner och jag och emma ska uträtta lite ärenden nu och sen ska vi lägga oss i solen tills det blir lite sämre framåt eftermiddagen. Skönt!

Ännu mer skönt är att mitt knä känns väldigt bra idag. Absolut inte helt ok, men mycket bättre! Nice!

Så ut i det soliga vädret nu mina kära läsare!

På återskrivande :)

15 Juni - 2

God kväll kära läsare!

Nu är jag hemma igen! Mycket trött i benen och framförallt i knät. Så vi får väl se hur det mår imorgon efter en hel dags knatande. Va först till Kista galleria precis som planerat, sen lite oplanerat tog vi även Barkaby handelsplats och outletten. Inköpen blev för dagen
Emma - Deo 60 kr samt bikin 99 kr
Mamma - Väska 195 kr samt Bh 149 kr
Mormor - Ingenting :(
Sandra - Träningsskor 555 kr - Mamma betalade! Tack snälla mamma!

Skorna är anpassade för innomhus träning samt dans. Passar kanon nu när jag ska dra igång och slipa på en liten nyhet till hösten. Ska bli så kul!

Nu ska jag bänka mig i soffan och kika på Pirates of the Caribbean - Dead man´s chest!

Här kommer pics som lovat -

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


15 Juni

Så ja, duschen avklarad.
Med en påse hårt tejpad runt handen gick det nästan kalasbra. Lite bökigt in och ur badkaret men inte så farligt..

Nu sitter jag och väntar. Jag, Emma, Mamma och Mormor ska fara till Kista galllerian och svänga våra lurviga bland butiker och fik. Nice! Mycket nice med lite road trip!

Ha så skoj idag alla mina vänner. Jag bjuder på pics ikväll :)

14 Juni - 2

Nu ska det bli bio här hemma.

Har redan sett två filmer tidigare idag. Old dogs, sjukt bra! Riktig tönt film. Me like. Sen kingping. Inte lika bra. Nu Pirates of The Carribbean - The curse of the black pearl



Imorgon blir det utfllykt til Kista gallerian. Mycket trevligt!
God natt på er vänner för jag lär somna i soffan till filmen. Den är ju trotts allt 2.17 lång.
Men jag har bäddat med lakan tom så jag kan sussa sött framför tvn.

Hörs imrogon!

Bildinlägg 14 Juni

Här kommer som lovat bilder från i lördags... Jag vill dock varna er som är lite känsliga för att bläddra allra längst ner. Bjuder där på bilder av mina fina sår. Inte jätte läckra att se på!

(Det är två gruppbilder sen en bild på moa och efter det en bild på cindy. Sen kommer såren så vill du inte se så sluta bläddra då.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Knät igår.. Ser likadant ut idag.

 

Handen igår, innan tvätt.

 

Handen idag, efter tvätt med alsolsprit 2 ggr.

 



14 Juni

Dag ett av 4 som ensam hemma!

Vad ska man göra idag då. Jo inte mycket inte!
Ett bultande knä och en uppskrapad hand hindrar mig från det mesta just nu.
Jag tyckte det va smart att cykla hem efter krogen i lördags, men det borde jag inte gjort.
Fråga mig inte vad som hände för det vet jag egentligen inte. Vet bara att jag har ramlat och att en snäll tjej tog med mig in till sin lägenhet och hjälpte mig tvätta av det värsta från handen. Sen fick jag snällt försöka ta mig hem med en avklippt tubsocka som bandage. Pinsamt. Ähh! Det händer den bästa. Men såhär i efterhand så känns det ju ganska onödigt. Snälla mamma köpte alsolsprit och kompresser när vi va på affären igår kväll. Jag haltandes till tusen. Så jag fick det tvättat igår kväll och ska nu se över såret igen och bada det med lite ny sprit. Knät känns aningens bättre idag, iaf än så länge. Men det blir till att stanna inne för att köra bil va ingen bra idé. Har tvätt tid ikväll, det kan man ju fundera på hur det ska gå med alla trappor!

Har också bestämt mig för att pulvra lite nu när K är borta. Så idag blir det helt utan mat, imorgon och onsdag blir nog inte riktigt så för då ska jag umgås med emma som har 2 lediga dagar. Tjoho! Passade perfekt när jag är arbetslös och K är bortrest. Nu ska jag gå och blanda mig min första av 5 shakes idag....

På återseende!


Btw..
Senare idag kommer jag bjuda på ett rejält bild inlägg från lördagens festligheter. Så håll utkik!

13 Juni

Dagen efter.
Knappt man lever allså..
Handikappad till "tusen".
Ajajajaj...
Ni får veta mer imorgon!
God Natt!


12 Juni

God morgon! Eller rättare sagt god förmiddag. Jag har som vanligt på helgerna vart uppe sen 08.20. Kan inte komma ihåg en lördag som jag sov längre än till  09.... Tröttsamt! Har sovit jätte dåligt inatt, vänt och vridigt på mig och är nu hur stel som hellst i nacken. Aj aj aj!
Sen när man väl bestämmer sig för att gå upp så är det världens piss väder ute :(

Shopping turen igår gick sådär. Telfon köpte vi men det vart på Elgiganten megastore istället.


Snygg tycker jag! Men vi (jag) hittade inte det jag sökte på nisses så det blir ikea idag istället. Tänkte att mannen skulle vakna så vi kunde åka dit innan jag ska klippa mig. För det ska jag göra idag! Som jag har längtat. Ska gå till bästa frisör Elin på Sanrizz. Har gått hos henne länge nu och jag blir alltid lika nöjd! Hon är kanon! Men jag tror inte han behagar vakna i tid så det får väl bli efter istället.

Ikväll va det meningen att alla tjejerna skulle grilla på djäkne och sen styra vidare men jag vet inte om jag känner så mycket för att grilla ikväll. Eller?  Så vi får se vad plan B blir helt enkelt..

Imorgon kväll åker mannen till Barcelona. Jag blir ensam ända till på torsdag. Vad ska jag göra då? Hmm... Hoppas på sol :)

Adios så länge mina vänner!

11 Juni - 2

Jaha....
.... hur gick det nu då??
.... Kanon!!
Som jag hade hoppats på. Jag är ju grym så det kunde ju inte gå på nått annat sätt ;) Dock är jag väääldigt (läs lite) långsam. Måste snabba på. Men det kommer bara jag vänja mig vid prudukter och penslar lite så kommer det bli great! Först en söt ganska ung tjej. Blev jätte nöjd. Sen en kvinna, jätte jobbig. Men det vart bra iaf! Trotts att hon krångla till tusen.
Ska tillbaka nästa fredag kl 15.00 och skriva på kontrakt för extra jobb. Inga bestämda tider utan bara så att dom ringer mig om någon är sjuk eller dyl. Men det är toppen tycker jag. En fot in sen står man snart där stadigt med båda fötterna ;) Kanoners! Så jag är väldigt nöjd!

Det ska firas med en sväng till Erikslund. Mediamarkt och köpa en nya fast telefon. Billiga Nisse kolla på lite kontors grejer och ev IKEA om jag inte hittar det jag söker på Nisses, fast det kan också hända att IKEA blir imorgn istället. Sen tänkte jag avsluta med att överraska sambon med att vi ska köpa hem spicy hot. Hans favorit. jag är inte lika förtjust men nu va det grymt länge sen och jag blev faktiskt sugen. Så så blir det!

Bjuder här också på lite piccs från igår eftersom jag är på sånt gott humör :)




























11 Juni

Jaha.. Om man ska ta och sätta lite fart då?!
Måste ju faktiskt göra sig iordning nu när man ska jobba på The Studio. Kan ju inte se ut som nått katten släpat in. haha! Lättare att jobba på fritids, då blire oftast bara lite mascara. Skönt! Men nu blir lite mer...

Har fixat lite i köket redan. Bla, lunchen är halvvägs redo. Hade köttfärs i kylen som va tvungen att tas om hand om idag annars hade jag fått slänga den. Så nu är allt uppstekt men ungefär hälften har blivit köttfärssås som nu står på spisen och gottar till sig. Ska koka lite spagetti om ett tag och käka det till lunch innan jag drar!

Hoppas vädret håller uppe så jag kan cykla ner.. Vill inte åka buss för den går ju iaf inte in i stan. Eftersom det är STUDENTEN idag. Hoppas alla får en bra dag trotts regnet!

Hörs ikväll.. Gissar att ni kanske vill veta hur det hela gick ;)

10 Juni

Och så va det sommarlov!
Har jobbat min sista dag i Irsta idag. Känns skönt. Men jag kommer sakna kollegorna som alltid! Fast vi ska ses i sommar så längtan blir inte så lång.

Imorgon är det dags för att jobba på The Studio. Är så trött så jag orkar inte ens va nervös. Men det kommer säkert imorgon. Men som jag skrev igår så tror jag att det kommer gå toppen. Känner mig bra!

Nu börjar verkligen det här med Midsommar ta form. Fått lov av syster idag att vi får använda huset! Thnx!!
Det kommer bli great! Jag lovar!

9 Juni

My god..
Skolavslutning imorgon! vart tog tiden vägen??
Är bjudna hem till syster på eftermiddagen för att fira lite.. Ska bli mycket trevligt!

På fredag är det dax. Prov jobba på The Studio! Shit nu gäller det att visa allt man kan. Men jag är inte så orolig, känner mig jävligt grym faktiskt! Så det ska nog gå bra..

Nu ska jag hänga lite i soffan innan det blir sängläge med korsordstidningen om senast en timme.
Är så fruktansvärt dålig på korsord, men det är kul ändå. Skönt också att knåpa lite med innan man ska sova, det hjälper lixom till att söva ner en lite..

Adios amigos...

Btw! Midsommar ser ut att bli fab.!
Det blir favorit i repris... Sandra + Emma + Boxen + Cosmo + Cider + Mintuu Precis som det ska vara!
Och Jessica också, men hon den tråken tänker ju va nykter så hon är inte lika högt i topp!


8 Juni

Nu går det väldigt långsamt....
Nu vill jag bara att det ska va slut på denna vecka....
Nu är jag bara trött trött trött....

7 Juni

Den dära telefonen som jag går och väntar på (läs borde fått i fredags) va tydligen slut i lager. Kul att man fick veta det då! Dåligt att lova att man ska ha produkten hos kunden senast Fredag och sen inte ens meddela (utan jag va tvungen att ringa kundservice och fråga vart tusan den har tagit vägen) att den va visst slut i lager så du får vänta ca 1-1½ vecka längre! *morr*

Har förövrigt tvättat idag. Va inte så mycket, vart bara två maskiner. Skönt! Då slipper man kånka så mycket. Allt hänger på tork nu så det är bara att hämta lite senare.

Va en sväng på Maxi med mamma. Behvs alltid handlas matvaror av någon konstig anledning.
Tack snälla mamma för bidragen till kyl/frys. :)

Nu har jag gjort iordning en hemmagjord burgare, ska strax ut och grilla den. Hemmagjorda pommes är i ugnen. Mums! Jätte hungrig är jag. Sen blir att totaldäcka i soffan. Är så trött så trött så trött och huvudvärk. Fick lov att ställa in löpturen idag. Blir imorgon istället!

4 Dagar kvar tills jag ska prov jobba på The Studio!

Tjingeling så länge....

6 Juni


Tjoho! Idag flaggar vi för Sverige på vår nationaldag!
Inte för att jag ska fira men precis när jag skulle börja skriva så kom jag på att det va det idag :)

Förövrigt så va vi hos Kjell igår och vi fick grillad oxfilét med klyftpotatis, morötter i ugn, sparris och Kjells hemma gjorda Bea! Så gott! Vart även smulpaj med äpple och rabarber med vaniljsås. Också riktigt gott!

Och som vanligt så spelade vi wii. Mycket Mario Cart vart det. Men det är alltid lika skoj. Fast mamma skulle nog hellre spela nått annat ;)

Vart även lite Just Dance när jag egentligen tyckte attd et va dags att gå hem. Sjukt kul spel. Typ som singstar fast man ska dansa! Man ska helt enkelt följa rörelserna som gubben i mitten gör. Högst poäng vinner. Vansinnigt roligt! Slutade med att vi stod där allihopa och dansade!!

 

 

 

Idag vet jag inte vad man ska göra. Väldigt fint väder ute så man skulle ju vilja ut. Men hmm.. Jag vet inte. Karln sover ju fortf och jag vet inte om han har några planer så jag får väl helt enkelt sitta här och vänta ett tag.

Jobb imorgon måndag. Sista veckan nu. Skönt!!
Men sen får vi väl se vad som händer efter det... Ingen aning!

Nu ska jag ta lite "frukost"!


5 Juni - 2

Nu är jag trött!! Jätte trött!!

Busat och lekt hela dagen lång.
Nu försöker jag piggna till lite. Kvällen ska spenderas hos Kjell med grillning och antagligen lite wii spelande :)

Några pics..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fler bilder på fb!


5 Juni

Ojojoj...
Vakna tidigt idag. Hmm.. Det är ju lördag!
Vaknade nog tidigt eftersom jag vet att jag ska hämta Sagis. Sa runt tio eftersom jag ville få sova tills jag vaknade, men min kropp är ju lite lustig så nu ville den inte sova längre.

Hade en jätte konstig dröm inatt. Drömde att jag sprang runt i någon konstig värld med en väldigt futuristisk pisol och sköt fåglar som attakerade, samtidigt som jag va jagad. Mycket konstigt. Tror det har mycket att göra med vampyrfilmen vi så igår kväll: Daybreakers.

Förövrigt så va vi och kikade på VIK-Skiljebo igår. Sämst match! Vik missade chanser om och om igen och man förstod ju att det va bara fråga om tid tills Skiljebo skulle göra mål och så vart det ju! 0-1 slutade matchen så det sög!

Nej, nu ska jag parkera mig själv i soffan och käka lite frulle tror jag innan jag hämtar Sagis!


3 Juni


Ingen Iphone idag.. Då måste den helt enkelt komma imorgon! :)

Löpturen ikväll gick riktigt bra. Bra jobbat av oss!

Imorgon ska jag åka ut till gryta på fm och besöka luktärten och mina gamla kollegor och barn. Ska bli väldigt mysigt. har planerat att göra det under hela våren men det har lixom inte blivit av. Men nu blir det. Mys!

Sötnosar allihopa :)

På kvällen imorgon ska vi kika på Roberts match. Vik-Skiljebo 19.00 Apalby, be there or be square ;)

2 Juni - 2

Har precis lagt upp massor med bilder på fejjan.
Sm bilderna från iår hittar ni där. Dom kommer inte komma här!

Sen började jag kolla under bilder på mig vilket är 518 st. My god!
Nu blir det stenhård jakt av överflödiga kilon. Nu är det nog. Har sagt det många gånger förr men nu är det verkligen nog! Vill se ut som jag gjorde när man bläddrar bakifrån bland bilderna..

Typ..





Inte myckte till mage på dom hära bildern inte. Dit vill vi igen. Sen kan man ju kanske skippa frillan på den hära sista bilden. Hahaha!

Let´s go Sandra!

2 Juni

Det va en lättare dag idag. Tiden va inte alls lika långsam :)
Dessutom va alla 6åringar i Sala så vi har haft så skönt! Tänk om det jämt kunde vara så. Lovely!
Och för att inte göra saken sämre så har vi ju den dära underbara solen som så glatt lyser mot oss. Också lovely!

Imorgon, torsdag = sovmorgon! Nice.. Löpning på kvällen med Emma. Vi blir bara bättre och bättre!
Övermorgon, fredag = Helg! Underbart.. Ska kolla på Robert match på kvällen.
Hoppas solen lyser på oss under helgen också!

Det börjar dra sig mot Midsommar också... Ser fram emot! Bjuder på lite gammla Midsommarbilder i väntan på nya :)

MIDSOMMAR 2008 - Andrés stuga. Första (och förhoppningsvis sista) året jag spenderat Midsommar utan Emma sen sundsvall brann ;)


Börjar bra med trevlig stund runt grillen


Maten intas och mängder av alkohol


Det kan bara sluta på ett sätt! På backen...


Extra krydda på köttet någon?


Som sagt 10% mat och 90% alkohol = Idioter :)


Snäll Lars "tvättar" håret på trött Nisse


Fler som va trötta..

MIDSOMMAR 2009 - Systers hus. Back together again!


Emma checkar dukningen..


Dax för förätt, sill och potatis med ägghalvor till..


Efter förrätten va det trubadur dags..


Sen skulle det va Midsommarstång. Den finaste som någonsin funnits :)


Dax för käk. Grillat! Nu har även Mintuun kommit fram :P


Robert hade fest med tuta :)


Sen vart det mys i soffan igen..


Aningen senare så vart det singstar!


Jonas och Jessica dök sen upp mitt i natten :)


Då vart Kenneth trött!

Undrara hur kollaget efter årets fest kommer att se ut! Vad har du för planer? Tell me!

På återseende så länge!


1 Juni

Usch vilken hemsk dag idag!
Klockan gick långsamare än den någonsin gjort förut. Känner mig lite trött på jobbet just nu, känns som jag bara väntar ut tiden tills jag ska sluta bara. Har verkligen tappat lusten helt för att gå till jobbet. Men det är ju bara 7 arbetsdagar kvar. Skönt! Men också jobbigt eftersom man inte får några pengar om man inte jobbar. Så det är det ju värre med.

Fast den 11 juni, dagen efter jag slutar jobbar ska jag ju provjobba på The Studio och jag verkligen verkligen hoppas att jag får jobb där! Skulle vara så himmlans kul!

Sen går väl dagarna så långsamt efetrsom jag väntar på min iphone :)

Jag ska faktiskt gå och lägga mig nu, känner att jag behöver det. Komma i säng i hyffsad tid!

Kram på er!

Och btw.. Grattis Söderling! Good work!


RSS 2.0
Test