31.1


Vilken dag det blev, såhär sista dagen på januari 2010. Kunde man inte ana när man gick upp.

Inatt va jag iaf iväg och hämtade Kenneth, han va ute med Thom m.fl. Hade bestämt att jag skulle hämta 02.15 vid domkyrkan men jag fick åka iväg ca 1 timme tidigare. Skönt! Inte för att det hela vart så smidigt då K som vanligt bara snackar i det oändliga om saker som ingen förstår, han blir dessutom skit sur när man säger att man vill vara ifred och få sova! Tillslut somna han iaf, men då efter en stund när jag nästan hade somnat vad händer då?? Jo då ringer hans j*vla telefon 2 ggr!! Ohh va sur jag vart då!! Sen fick man ju inte sova direkt länge heller så jag kännermig ganska sliten ikväll faktiskt.

Va ner en snabb sväng på stan med mamma. Vi va till Kjell&co för att köpa en ny nätadapter till min bärbara hårddisk, den har nämligen slutat fungera och på den finns ALL min musik, bilder m.m. Mammas Kjell hade testat den hos sig och han fick den att funka när han prövade med en annan nätadapter så det va ju bara att vi också fixade en ny tänkte jag. Men NEJ, naturligtvis inte. Samma skit fortfarande om at den inte hittar drivrutiner bla bla bla...... Blir riktigt irriterad då jag verkligen behöver komma åt musiken!

Skulle sen hämta mammas bil som jag använder, den har stått nere påpappas jobb och  tinat upp under helgen. Den har i princip vart som en enda isklump, knappt man fått upp dörrar. Nu var den jätte torr och fin och låset som vi trodde vi haft sönder visade sig funka fint. Shit va bra tänkte jag och damsugde ur bilen, sen skulle jag bara köra hem va meningen. Men då.. :) Bilen startar inte!! Helt död, inte en tillstymmelse till liv.... Så då följde ett par försök att få igång bilen, sen en tur för att låna startkablar, som slutade med att pappa fick köpa ett par. Tillbaka till garaget och försöka få igång bilen. Som tur va så hoppade den igång utan att krångla när vi kopplade kablarna. Hade jätte dåligt med bensin så pappa fick följa till macken med sin bil för att vi skulle va säkra på att jag inte skulle bli ståendes där.Tankade fullt, bensin behövs ju tyvärr i mängder, och tog bilen på en åktur eftersom jag behövde ladda batteriet. Vart till hummelsta och tillbaka, utan godis :)
Tack snälla pappa för all hjälp!!!

Sitter däremot och mumsar på en muffin som jag och mamma bakade efter min lilla åktur. Vart blåbär och choklad, efter att smakat båda så va blåbär lätt godast! Receptet här.. Är ett grund recept så man får hitta på "smaken" själv. OCh vi hade apelsin skal istället för citron. Mumsigt!

Ny jobbvecka står framför dörren nu. Men att glädjas åt är att det snart är helg igen!
På Lördag är det tävling i Torshälla på förmiddagen, sen på eftermiddagen ska jag göra mitt första riktigta jobb som Makeup artist!!! Woho!! En möhippa, bruden ska sminkas till snygg hårdrockare så jag tänker mig en helt vanlig sotning så hoppas jag att dom ser till att hår och kläder säger lite mer hårdrockare då det är svårt att fixa det med bara smink.

Ska kika klart på filmen nu sen blir det sängen, somnar förhoppningsvis innan jag hunnit lägga huvudet på kudden ;)

Ha en trevlig vecka!!
// Sandra

30.1

Lördag kväll och vad gör man. Sitter ensam och kollade på Robinson finalen, känns ganska värdelöst då jag i princip inte sett något alls av det hela. Men visst. Grattis Hans! :)
Mannen är hos sin pojkvän som jag kallar honom, Thom. Ska ut mitt i natten och hämta honom sen.. Ser inte fram emot det kan jag säga, kommer va sjukt kallt då.

Vi va förbi hos min syster en sväng i eftermiddags, va tvungen att kika på det utrivna köket och hälsa på lill tjejen lite. Som förövrigt börjar bli riktigt stor, 17 månader. Hon yttrade till och med nått som kan liknas vid Sandra idag. Moster blir stolt :) Älsklingsunge. Dom dära andra 2 som nu snart blir 12 ser man inte mycket av tyvärr. Dom är ju verkligen stora nu. Ojojoj! Men dom är precis lika mycket mosters älsklingar för det :)

Tänkte mig nog spela lite Mario på wii nu. Inget på TV som jag e sugen på o se..
Imorgon då, ja inte vet jag!

Trevlig kväll
// Sandra

29.1

Så var det Fredag :D
Veckorna går i ruskig fart, jobb 12-16.30 idag. Får hoppas tiden bara springer iväg!
Ska bli riktigt skönt med helg. Känns som jaginte hade någon helg görra helgen. Va lixom fullt upp!

Ska gå o leka lite med wii fit+ nu. Gjorde det igår också och måste säga att jag känner lite träningsvärk, framförallt i vaderna efter steppen!

Hörs senare...

//Sandra

Bildinlägg - Avslutning MAKEUP STUDION 22/1-2010

   
  
 



   

   




26.1


Okej, inte mycket mer tid idag heller.. Haha! Slutade ju ite förrns 17.00 så det va bara hem och vända.. Hade ett extra styrelsemöte angående årsmötet som är i antågande. Kommer bli en riktigt upp "pimpad" version. Blir lotter till alla som kommer på mötet med fin fina vinster och sen blir det dans och mys efteråt :) 19 maj kl 19.00-22.00

Kände såhär i efterhand att jag kanske va lite hård när jag skrev att det inte va direkt roligt att jobba, ska kanske uttrycka mig såhär. Känner att det inte är det här jag vill göra för jämnan, så kan vi säga. Har saknat mina midgårdskollegor jätte mycket, är ju tortts allt dom som jag jobbat mest med, va riktigt riktigt kul att träffa dom igen! Hade hellst velat jobba bara på Midgård, men nu måste jag ju vara på Vikingagården också.. Men det ordnar sig nog. Kanske bye the way ska säga att jag är tillbaka som vikarie på Irstaskolan och deras fritids därute. Detta gör jag endast i väntan på att jag ska hitta mig ett jobb med makeup. Det är ju trotts allt det jag vill syssla med! :D

Sängen kallar, arbete 8.30-16.30 imorgon.  Inte van vid så långa dagar så jag blir riktigt trött...

Over and out
// Sandra

25.1


Har inte funnits mycket av varken tid eller ork i helgen...
Hoppas jag hinner sätta mig en stund imorgon och skriva lite. Nu ska jag gå o sova. Jobbigt att jobba. Och inte direkt roligt! Tur att jag har dansen på kvällarna som livar upp :)

// Sandra

23.1

Vilken kanondag det vart på lokalen idag. Dvs Marionetternas öppet hus!

Nu är jag bara för trött, men imorrn efter kalaset ska jag försöka uppdatera lite :D

Natti!

//Sandra

22.1

Woho!!!!!!!!

Nu är jag KLAR!!!!! Diplomerad makeup artist . Ja visst!!!

Vinet är upphällt och sminket ska nu kladdas på. Nu kör vi! In i dimman =)

21.1 - 2

Så var det kväll....

Dagen har gått och vi har fått begrava vår Majlis Fröjdfull. En jätte fin begravning med många tårar från min sida. Tycker det är jätte jobbigt med begravningar och alla dessa känslor som kommer till ytan. Men nu får hon iaf vila i frid!

Men, efter begravningen så var jag tvungen att åka på stan en sväng. Mamma följde med, jag skulle framkalla ett kort som vi ska ge till våra lärare imorgon. Var även på biblioteket och kämnade igen en ljudbok jag haft; Damernas detektivbyrå - i muntra damers sällskap. Vet att jag skrivit om serien förut och jag rekomenderar fortfarande starkt att läsa/lyssna på den. Är inne på nästa nu - den gode maken på zebra drive.

Nu på kvällningen när jag sitter här i  min ensamhet, med fortfarande en känsla av sorg och nedstämdhet så ringer mamma och frågar mystiskt om jag är hemma. Ja visst är jag det. Ett tag senare ringer det på dörren, där står min bror. Han hade med sig ett kuvert med ett gulligt kort och lite pengar. Jag nämnde nämligen vid fikat efter begravningen att jag inte visste hur jag skulle finansiera vår ute kväll imorgon efter avslutningen. Tack så jätte mycket är jätte jätte glad! Nu ska jag ha kul :)

  

// Sandra


21.1

Vart inget bloggande igår kväll, va så himlans trött.. Tjugo över nio orkade jag knappt hålla mig vaken. Gick i säng vid tio i tio och jag kan inte vart vaken länge. Vaknade med en chock när klockan ringde 05.35 som vanligt, hade ju glömt stänga av alarmet som annars är varje dag. För idag ka jag ju inte till Sthlm, visserligen är dom andra brudarna där och gör sina prov. Men inte jag! Nej, jag ska tyvärr på begravning idag så jag gjorde proven som tjejerna gör idag i tisdags...

Igår va en riktigt hemsk dag, Johanna kom till mig och hon fick först en jätte fin brud sminkning och sen va det sotning... Oj oj oj.. Inget gick som det skulle och det vart bara pannkaka av alltihop! Jag höll nästan på att börja gråta när vi hade smling efter att vi va klara. Men jag lyckades undvika :D

 

Imorrn är en ny dag och sista dagen med brudarna! Hur sorgligt som hellst... Vi ska först ha kortkurs för våra modeller och samtidigt så ska vi ha enskillda betygssamtal med Anya. Efter kortkurserna så är det betygsutdelning och avslutning!! Sen blire party party... Några av oss drar direkt hem till Veronica efter att vi vart på super mysiga fiket Vurma och käkat lunch. Senare på kvällen beger vi oss mot stora staden för att käka middag på Fridays. Sen ska tjejerna ut och skaka rumpa men jag måste tyvärr åka hem :(  Ska upp tidigt på lördag...

Så, nu ska jag ta tag i mig själv snart. Pappa hämtar om 4 timmar!

// Sandra

19.1

Aha! 2 Dagar i rad nu =)

Vill börja med att säga världens GRATTIS till Anna-Maria & Micke som igår fick sin efterlängtade lilla kille, som det visade sig vara, Elwin William Wadstein. Nu har eran William fått en lillebror!

Sen vill jag säga grattis till mig själv också. MVG på teoriprovet!!! Woho!!! Nu är det bara imorgon, och fredag kvar. Tyvär kan jag inte åka till skolan på torsdag, jag ska på begravning då.

Idag var älskade lina med till skolan, prov 1 - 50 tals glamour, Marilyn Monroe. Prov 2 Vågad färg makeup.

Det gick helt OK! Lite små missar.. Men det är inte hela världen!










 
Det går åt många penslar ibland =P

// Sandra


18.1 2010


Japp.. Som vanligt då så var det en månad sen sist! :D

Nu är jag inne på sista veckan av utbildningen. Shit va fort det har gått. Stora teori provet avklarat i fredags, känndes helt OK lite besviken på mig själv över ett par grejer som jag borde kunnat. Men så kan det va.

Praktiska prov hela denna vecka. Idag var det äldre modell och min snälla mormor var med. Fick lite kritik på första ögonskuggan, lite för skarp i kanterna borde ha tonat den bättre.
Två sminkningar gjordes. 1-Kvällmakeup och 2-naturlig dagsmakeup








Idag är det även min käre sambos födelsedag. Inte för att han kom ihåg det själv ens imorrse =)
Grattis älskling 28. Du börjar bli gubbe ;)






RSS 2.0
Test