30 Juli

Regnet det bara öser ner.......

Andra dagen nu och det fullkomligt vräker ner. Så jag tänker då inte sätta min fot utanför huset idag!
Är i Gbg nu, eller nja, inte ritkigt, ca 3 mil norr om, i Nygård. Hemma hos K's föräldrar helt enkelt. Hade 3 fina dagar när vi kom hit och så igår kom regnet och det ska tydligen hålla i sig ett bra tag. Men jag får trösta mig med att det är inte bara vi som är drabbade av regnet.

Eftersom vi inte gör direkt mycket här nere utan mest bara är så har jag inte så mycket att skriva om måste jag säga... Eller jo just ja. Det är ju så att jag fyller ju år om ett tag. Dvs 28 augusti och jag har förstått att det förväntas av mig att jag ska ordna fest ;) Haha! Men det är väl klart man vill ha lite partaj! Jag va på väg att göra en invite igår på fb, men sen när det kom till det där med att bjuda in folk så fick jag ångest. Hmm.. Ska jag bara bjuda tjejerna, eller ska jag bjuda in mer folk. Största problemet är att det blir så sprodda åldrar i så fall, 18-25, och då kan man ju inte alla gå till samma ställe.. Så därför vart det ingen invite utan jag kände att jag va tvungen att suga lite mer på den karamellen. Men invite kommer, visar sig väl till hur många...

Adios amigos, ska ner och sällskapa med K's lillasyster nu.....

24 Juli

Tjoho...
"Två dagar i rad"
Om man nu räknar nattens inlägg som igår...
Idag vart som sagt en tur in till staden Linköpings centrum. Vart faktiskt lite shopping för mig med. Men bara fynd!! Allt på rea utom ett underlack som jag fick lov att köpa eftersom jag glömt det hemma. Köpte ett billigt depend för 25 kr. Men för övrigt så fyndade jag detta:

Linne, 49 kr GT


Kort Tshirt nr1, 49kr GT


Kort tshirt nr2, 40 kr Monki


Kort tshirt nr3, 40 kr Monki


Riktigt bra tycker jag, köpte även 2 par örhängen på GT ett par silver och ett par guld samt en karta med 5 par små stjärnor. Nice nice.. Käkade mumsig kina buffé till lunch, inte alls viktväktar vänlig men men....

Och förresten så slutade invägningen i onsdags på -0,4 kg. Inte att jämföra med första veckans resultat men målet under sommaren är ju att börja gå ner i vikt lite sakterliga och framförallt att undvika att gå upp. Och det ska jag lyckas med!

Sitter just nu och väntar på att duschen ska bli ledig, Jessica blockar den :) Grabbarna åkte iväg och köpte kol och tändvätska till grillen. Blir till att grilla i regn väder ikväll, men vad är mer typiskt svenska semesterfirare än att envisas med att stå runt grillen i ur och skur, knappt att snö och driv is i juli skulle hindra oss.

Och till Anna vill jag hälsa Grattis på 25 år dagen såhär på elektronisk väg eftersom jag inte är hemma i stan och deltar i festandet ikväll!! Ha så kul alla brudar jag tänker på er!!

Puss o Kram!


Mobil blogg - Dags för lite update igen! ...

Mobil blogg - Dags för lite update igen! Vi har ju åkt ner till Jonas och Jessica i Linköping, såhär sista chansen innan dom flyttar hem igen... Vi kom ner igår och ikväll var ytterligare en kväll i glada vänners lag.. OMen nu är det dags att sova, imorgon är det en tur till city som gäller, skönt för mig att få lufta lungorna lite då jag har en hel del problem med allergin här nere! Två innekatter som hårar, inte att leka med för en allergiker som jag!! Inte går det att stänga ute katterna heller då får både dom samt ägarna panik! Får se om jag klarar mig ända tills Måndag.. Men som sagt, dax att sova!! Ha de bäst! På åter skrivande!


22 Juli


I know...
Riktig sommartorka här..
Men kanske dax för lite update.

Häromdan va jag och mamma ute på en liten tur, hade så tråkigt så vi åkte till Kungsbyn och fikade, vi hade båda massor med poäng kvar så då kan man ju unna sig :) Efter det så tog vi en åktur och letade efter sommarstuga, haha. Hamnade hos Farmor och hjälpte henne att plocka bärbuskarna.









Sen igår så var jag och älsklingen till Kolmården. Lite oplanerat, K skulle nämligen ta med mig på äventyr utan att jag visste vart vi skulle men när vi passerat enköping mot Sthlm så fick jag gissa vart vi skulle och jag sa att jag hade trott att vi skulle till Kolmården men att det va ju uppenbarligen inte dit vi va påväg. Det helaslutade med att vi vände bilen och åkte mot Kolmården, Kenneth tyckte det va en bättre idé. Men han ångrade sig ganska snabbt när han insåg att det va betydligt längre än till hans ursprungliga plan som jag senare fick veta att det va att gå på Grönan vilket inte heller hade vart helt fel. Men vi hade en jätte bra dag på Kolmården, jag gillar att strosa runt och kika runt på djur :)


Dom alltid lika fascinerande tigrarna!


Törstig...




Så mysig Delfin show, vi satt längst längst fram och vart ganska blöta :)






Han/hon va sugen på glassen som fanns på andra sidan stängslet....




Dom va lite osams..


Sötaste lilla apan..


Klättrade på plankorna upp längs väggen..


Här kan vi snacka om Gamnacke!




Badande Elefant


Riktigt lustigt att se en gigantisk elefant ligga och rulla runt i vattnet som om det vore ett litet barn!








Man kan ju undra vad som är fel på puckeln!?!? :)


Isbjörn....


Delfin skelett...

Imorgon åker vi till Jonas och Jessica i Linköping stannar där tills måndag och efter det åker vi ner till Götet och stannar tills 7-8 augusti, lite beroende på.

Ha de bra i solen alla kära läsare om det nu är några kvar ;)

På återskrivande..


18 Juli

Söndag idag, vad ska man göra?
Ingen aning... Hade hoppats på sol och fint väder så man kunde hänga vid poolen!

Jätte trött, har inte sovit särskillt bra inatt. Vid fyra imorrse så startade värsta festen på vår parkering och den pågick ett bra tag, med prat i väldigt hög ton, brummande bilar och musik... Så jag känner mig lite sliten.

Jobbet igår gick super bra, hade nått så vansinningt ont i fötterna igår kväll men det är smällar man får ta. Inte van att stå upp i ca 8 timmar. Trevliga kollegor och kunderna är också mestadels väldigt trevliga och glada. Hoppas det blir mer jobb.

Och viktväktarna går bara bra, men det är nu såhär en söndag morgon man önskar man kunde få vräka i sig en färsk baugett med massa goda grönsaker, ost och ett stort glas jucie. Men det ryms inte riktigt inom poängen plus att jag har inget av det hemma :P

Vidare till att göra ingenting nu... Adios amigos!

16 Juli


Hallå alla mina vänner om det nu finns någon kvar som orkar sig hit... Haha, har juinte vart världens bästa på att uppdatera. Men så är det när solen är så underbar!

Va som sagt på bio i tisdags när jag kom hem från Götet. Eclipse blev det och den va GRYM!
Käkade god mat på spicy innan, jajamen. Det kan man även fast man viktväktar.

Onsdagen kom och jag och Älsk tog en tur till Vad för att sola och bada lite. Jag tycker det va skönt men K gillar inte att hänga på badplatser, han vill ha pool. Så igår fick det bli en sväng hem till syster. Trevligt värre, vart mycket bus i poolen med dom två äldsta kidsen. Den lilla hon ska bara hoppa matta och vägrar bada! Även syster tog sig ett dopp Mycket Nice!

Idag skulle jag ha jobbat på Studion, men dom ringde igår och sa att det va så få bokningar så jag va inte behövd. Lite trist med så är det. Får se om det blir något imorgon, är ju tänkt att jag ska jobba även då.

Men jag grinar inte för det utan det blir en dag vid poolen istället. Och jag har grävt fram min gamla bikini som är aningens (läs en hel del) för liten. Men jag blev så pep igår att nu vill jag ha sol på mer hud. Så folk får säga vad dom vill, jag ska ändå bara vara hos syster och dom har dessutom åkt iväg. Skulle inte ta på mig den till en badplats det är ett som är klart iaf! :)

Förövrigt så va det ju det där med viktväktarna som ni kanske minns. Vi började förra onsdagen, den 7.7.10 och denna veckas invägning löd som följer -1,9 kg. Tjing tjing! Mycket nöjd Sandra som trode vågen skulle stå på + efter Götet resan. Men tjoho för mig. Nu fortsätter vi i samma takt. 6 veckor kvar till födelsedag för mig och tänk om jag kan gå ner ca 5 kg till tills dess, då blir jag sjukt nöjd! Totalt mål är ju -20(/25) kg.


Ha de bäst i solen nu och va noga med solskyddsfaktorn!!

13 Juli

Äntligen hemma igen..
Har visserligen vart det sen kl 14.00 men jag har legat helt död i soffan pga av värme och sömn brist.

Nu blire bio och mat med Älskl. så Hörs senare!

10 Juli - 2

Göteborg.. Göteborg..

Klockan 07.00 åker den gröna faran ut på vägarna med destination GBG.!
Jag och älskade Emma tar en mini semester och återkommer hem på tidig tisdag eftermiddag.

-Imorgon ska vi gå på avenyn och glassa.
-På måndag är det heldag på Liseberg - det ska åkas som aldrig förr.
Vi är verkligen som små barn i godisbutik när vi är där.
-Och tisdag går åt till hemfärd.

Kan inte svara för hur det blir med bloggandet men ni kan följa våra äventyr på fb med status och bilduppdatering löpande under hela resan.

Puss och Kram och God Natt på er!

10 Juli

Man mår som man förtjänar eller hur va det?
Haha..
Nejdå, det är ganska lungt på den fronten. Lite segt imorrse men nu känns det bara bra!

Ska dra mig iväg och hämta min kära vän Emma. Vi ska umgås och planera vår lilla Gbg trip som startar imorgon bitti kl 07.00. Vet fortfarande inte ritkigt hur jag ska få ihop det ekonomiskt men men.

Adjö så länge mina kära vänner!

9 Juli

God morgon god morgon!!

Eller ja, har inte sovit så bra inatt. Vet inte riktigt varför, eller lite varför vet jag. Men så kan det va ibland. Jag är lycklig iaf för nu har jag min Iphone. Guds gåva till människan! Ska bara se till att jag lyckas förstå mig på hur allt funkar. Aningens knepigt.

Ikväll är det kalasande för min kära vän Jessica som fyller år om ett par dar men som då har åkt tillbaka till Linköping. Det blir grill och sen en tur ner på power meet. Har inte vart där på flera år för vi har alltid varit nere hos svärföräldrarna när det vart. Jag brukar gilla power meet men just nu börjar jag bli tveksam när man klockan halv sex på morgonen inte kan sova för att det stå nån jävla bil på parkeringen och kör på tomgång hur länge som hellst samtidigt om det står nån jävel o gapar i trappen. Han ringer på, bankar och skriker till ä****t som bor i ettan på vårt våningsplan. Morr! Men man vågar ju inte gå ut och säga till direkt.. (Ber om ursäkt för alla svordommar)

Igår så vart det iaf ingen pool hos Jonas o Jess utan det vart VAD istället. Emma och Robert kom fram tilll att dom skulle åka dit och att jag kunde få följa med! Snällt :) Jätte jätte mysigt ställe. Ska åka dit idag igen om jag så ska göra det själv. Vet ju att älskling kommer när han slutar jobba kl 12.00.
Så jag ska packa iordning mig nu och sen dra iväg.

Förövrigt så går det här med viktväktarna kanon, känner mig riktigt motiverad så jag står ut med hungern som jag hoppas försvinner om ett tag när magen vant sig vid lite mindre mat. Spännande spännande ska det bli, klarar jag -20 kg. Vad tror ni??

Ha det så bra alla mina kära läsare!

Mobil bloggar - Äntligen! Här är brevet so...

dsc00422 (MMS)

Mobil bloggar - Äntligen! Här är brevet som jag väntat på sen 31 maj! Nu låg det i brevlådan! Iphone är nu min :) Bara att hämta ut.. Lycka!


8 Juli

Jag drar hem till Jessica och Jonas och badar i poolen.

Jag ville egentligen åka till Vad och bada men det va tydligen farligt så då får det väl bli hemma hos dom.
Men men, bara jag får komma ut i solen!!

Kram på er!

7 Juli

Jaha, vad ska man säga. Klarar man det inte själv så får man ta hjälp!
Har idag skrivit in mig på viktväktarna!
Kommer bli en långsam start då det faktiskt är sommar. Och som någon beskev det så känns sommaren som en ända stor grillfest. Men mitt mål är iaf att börja gå ner i vikt och framförallt inte gå upp mer!
Jag har världens sämsta självdisciplin så nu när det blir printat på papper vad man äter och inte så tenderar jag att sluta äta massa saker som man bara "råkar" äta. Dessutom med vägning 1 ggn/veckan så måste man helt enkelt skärpa sig! Jag hoppas verkligen på det här och tror att det kommer att funka. När jag blir lite modigare så kanske ni kan få följa min väg mot - 20 kg lite mer detaljerat med faktiskta siffor. Men det får vi se lite längre fram. Mamma var också med och skrev in sig så vi kan peppa varandra.

Igår va det lite fest igen, denna gång utan att polisen kom på besök. Vi höll dock på längre, Jonas och Jessica åkte taxi runt fyra rycket inte riktigt säkert på tiden och emma lånade min cykel och cyklade hemåt. Vart som vanligt tv spel och med andra ord. Högljudda diskutioner om allt och ingenting precis som vanligt när vi alla ses. Mycket trevligt!

Det bestämdes också om en roadtrip. Jag och Emma drar till götet. En vana vi haft i många år som tyvärr inte gick förra sommaren men nu kör vi. Söndag-Tisdag, bara vi, staden och det viktigaste av allt: Liseberg!! Längtar redan, tur det bara är 4 dagar kvar.!

Har förövrigt fått jobb, 2 dagar. Fredag 16e och lördag 17e två heldagar så det blir ju iaf lite lite klirr i kassan som förövrigt är väldigt tom. Som vanligt sommartid, men vi får hoppas att det är sista sommaren.

Nu sängen, vart inte allt för mycket sömn inatt eller natten dessförinnan.
Hörs senare!


6 Juli - Natten då polisen ringde på!

Alltså. Det här är helt helt galet...

...Igår så va Jonas och Jessica över för lite trevligt samkväme såhär sista veckan innan dom drar tillbaka till Linköping. Vi käkade först, riktigt mumsig pasta gratäng som jag slängt ihop. Sen bytte vi matbordet mot soffbordet och spelade wii i flera timmar. Tre omgångar mario party vart det och jag och Jessica slog grabbarna med två-ett. Nice! Sen när klockan redan passerat midnatt och när det intagits en del alkohol, inte så mycket, det va ju trotts allt bara måndag så ville vi spela med andra ord. Världens roligaste sällskapsspel! Vi satte oss i köket och körde. Men, kl 01.45 så ringer det på dörren!?!? Ojdå, nu är det nån granne som vill klaga på att vi låter tänkte jag och skickade Kenneth mot dörren. Det ringde på en gång till och K tittar ut i hålet och så hör vi -Det är polisen! Men öppna då gastar vi andra och han öppnar. Sen följer
P- Hej hej, vi har fått larm om misshandel här. What?!? tänker jag.
K- Okej vi spelar bara spel här.
P- Aha, men är det ok om vi kikar in lite?
K- Javisst, kom in.
In stiger en stor kraftig polis och går in mot vardagsrummet och efter kommer tre poliser till!!
Ojojoj. Helt sjukt! Jag skäms så jag vet knappt vart jag ska ta vägen men poliserna mest småskrattar lite och säger att det gör inget det va andra gången ikväll dom åkte på ett sånt här falsklarm.

Hahaha! Det här va då något jag aldrig trodde jag skulle få uppleva. Men poliserna tackade för sig och vi garvade i säkert 10 min efter. Spelade klart spelet och sen gick Jonas och Jessica hem. Helt vansinnigt! :) Kan knappt fatta att det hänt!

Nu ska jag städa upp lite efter slaget igår så vi är redo för en ny omgång ikväll!! :)
På återskrivande!

5 Juli

Som sagt, det kommer bli lite bloggtorka nu under sommaren.

Idag har jag vart på mitt första personalmöte på jobbet (studion). Va riktigt nervös innan men det gick så bra så!

Nu ska jag och mamma åka och slänga oss i poolen hos mormor!

Ha de gött!


3 Juli

Vart inget bloggande igår, vilken miss.

Spenderade dagen vid poolen hemma hos mormor. Mycket skönt.
Fick senare erbjudandet om att följa med mamma och Kjell ner på stan och käka lite och det gjorde jag.
Vi cyklade ner på stan strosade runt lite, sen började vi leta efter någonstanns att äta. Men det va tvärfullt överallt så vi kom fram till att vi cyklar till restaurangen som ligger vid framnäs. Väl framme efter en skakig cykeltur så har dom slut på mat!! What?? Slut på mat!! Vi trodde inte det va sant och vid det här laget hade klockan hunnit bli runt 21 rycket och vi var väldigt hungriga. Jaha, nu då?
Vi cyklade helt enkelt hem igen och åt på La pizza. Mycket gott! Gick hem hit sen och spelade lite tv spel. Trött gick jag och la mig vid halvtvå tiden, somnade som en stock.

Nu sitter jag här och vet inte riktigt vad jag ska göra med dagen. Får se helt enkelt, ska iaf med Jessica på lägenhetsvisning kl 18 i eftermiddag. That i know :)

1 Juli - 2

Vart en mycket trevlig kväll, utan emma :)
Jag och mamma åkte ner och strosade runt lite först. Köpte Langos. Både min och mammas första ever, utlåtandet lyder mycket gott. Åt en med vitlök, ost, rödlök och gräddfil. Fick inte i mig hela, otoligt mastigt.

Sen letade vi oss fram till ingången till Plutotältet gick in och så stod vi där och kikade på RixFm. Höjdpunkten va Starpilots och Ola. Det andra hade jag kunnat vart utan. Ola avslutade och det är ju givet eftersom han va överlägset bäst ikväll!

Drog oss ut, gick en liten sväng till och hoppade sen på cykeln och trampade mot hamnen och satte oss på real och tog en cider. Mysigt.

Nu är jag väldigt trött i fötterna så det blir snart sängen. Natti på er!








1 Juli

Har vart lite blogg torka nu känner jag. Dåligt!

Igår var jag, mor och mormor på roadtrip. Vi hade Mariefred (Gripsholmsslott), Hedlandet-Lågpris varuhus samt Taxinge slott som mål. Började med att åka till Mariefred, åt picnic i slottsparken sen gick vi en sväng runt slottet och efter det över till museijärnvägen och där fastnade vi ett tag för regnet bara vräkte ner över oss. Vart inget stosande i staden lite synd utan vi fick helt enkelt åka vidare.

Styrde mot Hedlandet. Och jag säger att det va inget att se. Helt värdelöst i princip. Så vi åkte vidare till Taxinge slott och deras enorma fika buffé. Lite svårt att välja för jag gillar inte riktigt tårtor och det va mest det förutom småkakor men småkakor är inte värda dom pengarna. Så det blev wienerbröd och chokladboll, smakade lite på en hallonmouse tårta men nja. Inget vidare. Orkade inte äta upp varken chokladbollen eller brödet, riktigt maffiga. Efter en stund där så begav oss vi hemåt med av stickare till Strängnäs för toabesök.

Idag vart jag bjuden på lunch nere på staden av min bror och lilla Hugo. Åt en mumsig biff med bakadpotatis och vitlökssmör på vivaldi. Ska ev va barnvakt imorgon så vi behövde träffas lite. Gick en svängbland stånden och bror blev helt till sig när han såg dom gigantiska hoppborgarna och spökhuset :)

Nu ska jag ta och göra mig klar. Rixfm festival väntar. Dock utan emma iår som är i Kroaien. Känns konstigt, vi går alltid tillsammans! Varje år, alla tre dagarna går vi på festivalen och iår blir det ingen! Tråkigt värre......

På återskrivande!








































RSS 2.0
Test