29 Novemeber

Vill ha... :D
Lite tips till tomten!
Det som är så bra med min familj, man får göra önskelista fast man är 25 år :D

Nr 1 på listan är mitt puder som jag bara älskar! Köpte det förra hösten och det är i princip slut nu, bara smulor kvar nu nästan. Lyckades naturligtvis tappa det för några månader sen..
Chanel Matt Lumiere nr40 finns på Kick's Igor ca 450-500 kr.



Nr 2 är en ny Clinique "kräm". Dramatically different moisturizing GEL. Min börjar sjunga på sista versen nämligen. Finns naturligtvis också hos Kick's i olika storlekar 50 ml 290kr och 125 ml 495kr




Nr 3 är några olika ögonskuggspaletter. Två st från kosmetikan.se, 120 paletten warm&dark och 88 paletten ultra shimmer



Nr 4. Make up store microshadow färgen pollution 140 kr.


 

Nr 5. Presentkort på Make up Store & Kick's



Nr 6 är ett gäng nya trosor från Gina Tricot kostar 3 för 149kr och heter Annie String. Vet att jag har ljusrosa och grå samt två färger till men är osäker på vilka.  Men trosor gör inget om man har fler i samma färg, går ju åt ganska många :)



Nr 7 är matchande bh såklart :) Molly triangle bra, 99 kr/st. Har svart, grå och ljusrosa så någon av de andra färgerna vore trevligt, som då matchar till trosorna.



Nr 8 på listan är en pocket (ej bunden). Sista delen som jag bara längtar ihjäl mig efter.

Nr 9 blir utan bild.. Presentkort på (i ordning) Gina Tricot, H&M & KappAhl

Ja... Listan kan säkert göras ännu längre men det här är vad jag kommer på just nu!
Skulle kunna önska mig ett jobb och en lägenhet också men jag gissar att det inte är den typen av paket som tomten kommer med ;)

Vet att ni kommer sucka  och tycka det är tråkigt men dom här sakerna, men jag jobbar inte längre med det och har inte råd själv så jag önskar mig verkligen dessa saker!! Fyller på listan eftersom om jag kommer på fler saker...

Vad önskar ni er i jul??



26 November

När jag gick in på mailen nu på fm så hade jag fått ett nyhetsbrev från smartson. Oftast så öppnar jag aldrig dessa men detta öppnade jag faktiskt och till och med öpnnade en länk. Så  kan med gå med ett intressant ämne :) Strumpbyxor... Kika gärna ni också !! <--- där är länken :)


22 November

Ja vad ska man säga, den här helgen var något utöver det vanliga! Var helt slut i söndagskväll!!
Efter Sthlms vistelsen i lördags så var det full fart i söndags också med avslutning med dansen. Och jag sa det ett antal gånger i söndags och jag säger det igen. Jag ska ALDRIG mer vara bortrest dagen innan avslutning!!! Rörigt och förvirrat men jag lyckades ro det hela i hamn. Söta Linda och Per vart årets klubbmästare i bugg!! :D Bilder från avslutningen för den som är intresserad finns här.

På kvällen roade vi oss med att vad vi nu tycker är helt naturligt att ställa upp en andra tv i vardagsrummet.. Måste säga att det faktiskt är väldigt praktiskt :)






17 November

Har hunnit med mycket idag må ni tro! Först ett par timmar på Erikslund med mor, köttbullar på Ikea (obligatorisk lunch), kikade efter något att ha "över axlarna" till klänningen jag ska ha på lördag. Köpte en tröja på vero moda som var super snygg! Men nu när jag åkte hem till pojkvännen så kände jag efter lite mer och tror att jag måste kika efter något som inte är svart istället. Jag har ju inte så mycket erfarenhet av så här stora och formella tillställningar som vi ska på så jag vet inte om det är OK att köra bara svart rakt igenom?! Någon som kan hjälpa mig här??

Efter Erikslund så var det godis jakt, skulle köpa godis till avslutningen på söndag 170 st påsar skulle göras!!! Omg!!! Vi hamnade slutligen på godisaffären på kristiansborg, lite dyrt men shit vilken trevlig kille som jobbade där! Och vilken service!! Vi fick hjälp med att välja sorter, väga upp, vi fick till och med komma in på lagret för att kika på vilka sorter som fanns i stora påsar :) och det bästa, vi fick provsmaka =P Så jag säger bara åk dit och absolut inte till ängsgärdet om ni ska på en godis affär!!

Efter det så var vi ut på Maxi Hälla och handlade clementiner för kung och foster land. Men jag lyckades såklart räkna fel så imorgon måste jag köpa 22 till. Och när jag ändå var på Maxi så passade jag på att vinna 2 kg Marabou mjölkchoklad :D Maxi firar 10 år och hade alla möjliga jippon, varav ett chokladhjul. Ska bli spännande att se när det dyker upp på posten!

Nu ska jag lägga mig i sängen och kramas med min pojkvän som jag inte sett på ett par dagar :) Puss och Kram på er!


16 November

Var och ställde mig på vågen idag för första gången på 3 veckor... -0,1.
För som jag sa förut så det går ju sådär just nu. Men men. Det vart iaf minus.

Ska begrava mitt huvud i lite mer förberedelser idag, men jag ska snart ge mig ut för att köpa in priser till tävlingarna och lite annat..

Lite senare ikväll så är det dags för dom sista lektionerna för den här terminen. Känns lite trist!

Visar er insidan av årets programblad, jag är riktigt nöjd med resultatet faktiskt :D


15 November

Helt galet mycket att göra den här veckan. Allt på en gång som vanligt!
Har häcken full inför helgen.. Då kommer jag också ha häcken full :)

Eftersom jag ska till Stockholm hela lördagen inklusive natten till söndag med pojkvännen så måste allt vara klappat och klart inför dansavslutningen på söndag. Sjukt mycket stress att få allt klart så att jag bara kan slappna av när lördagen kommer och njuta av festligheterna vi ska på!

Nej, inte tid med det här. Dags att sätta fart!!

Puss och Kram på er


Saga utanför Löga i torsdags när vi var och bada!


11 November



Stört skön reklam :D

10 November

Idag är det badhuset som gäller för hela slanten!
Ska hämta sötnosen kl 12 från förskolan och sen ska det tusan badas tills vi blir skrynkliga :D



Bilden är från sist vi var och bada barar hon och jag.. Och det var typ i januari =/

9 Oktober

Det här med maten och vikten har vart sjukt jobbigt under hösten, har inte alls kommit igång och det känns bara besvärligt! Men nu har jag bestämt mig och nästan gjort klart en matsedel med i princip alla mål inplanerade fram till jul! Ska göra handlingslistor också. Tror och hoppas att det kommer gå vägen nu när jag inte behöver "tänka längre" utan det bara är att följa schemat så att säga. Tror också att det kommer bli bra för flera i min närmsta omgivning också :)

Dans ikväll, bara en vecka kvar till avslutning. Känns lite trist, har vart jätte kul och undervisa igen. Men som det ser ut nu på jobb fronten så lär jag ju kunna fortsätta i vår igen och det lär bli i mer ännu mer om jag gissar rätt. Inte mig emot..

Trevlig onsdag på er!


3 November






Måste jag säga att jag vill vill vill ha!!! Hett julklappstips att ge till mig :D

Den översta heter 120 paletten warm & dark
Den understa som vägrade bli en stor bil heteer 88 paletten ultra shimmer

Inhandlas på kosmetikan.se hittade dit efter att ha läst en av mina inspirations bloggar


2 November

Inte lika effektiv dag idag.. Har dock fixat naglarna :)
Och naturligtvis så har jag haft dans...




Lite haloween inspirerat :)
Gjorde en fransk manikyr med ett grönt lack från depend nr.191. Dekorationerna köpte jag på ica maxi för nån vecka sen, dom är från Claudia cosmetics.

1 November

Godkväll.
2,5 timme efter middagen och jag är fortfarande i matkoma.. Gick lös på våfflor. Om det finns en viktväktargud så har han/hon vänt sig många gånger i graven ikväll :)

Idag vart det även nya däck på bilen. Skönt att det är gjort, nu kan det bli hur halt det vill ;)

Var precis iväg och hämtade hem mamma, hon va ut och käade med några från jobbet. När jag skulle åka iväg så stod det en cykel i cykelstället utanför med baklyset på. Jag gick självklart fram och stängde av det! Men det fick mig att fundera, det är kanske inte så självklart. Hur hade ni gjort?

Puss o Kram

 


RSS 2.0
Test