31 Mars

God kväll kära vänner!
Lite sliten idag måste jag erkänna. Har börjat gå fram och tillbaka till jobbet och igår vart det väldigt mycket promenerande vilket gjort att jag idag har lite ont i leder och benhinnor. Men imorgon ska jag inte gå så då får jag vila lite.

Igår så var jag som jag nämnde på tupperware party. Och som vanligt så har man (läs jag) väldigt svårt att kontrolera shoppingbegäret så naturligtvis så beställde jag lite grejer. Om ni klickar här så kan ni kika i deras senaste katalog och så kan ni på sidan 25 se hållaren till hushållspapper som jag beställde, va sugen på den redan för två år sen när jag själv hade ett party men då var jag så fattig så jag lät bli. Den här gången blev det den och även måttsattsen på sidan 34 och sist men inte minst riskokaren på sida 47. Inte direkt så att ja har problem med att koka ris men inbland kan det nog va jäkligt smidigt då det blir färdigt på 10 min! Hoppas bara den funkar. Ska nog vara värdinna för ett party senare i år. Då kanske jag kan få några av er kära läsare att komma :)

Idag då. Jobbat hela dagen och av någon anledning känns det som att alla "snattare" kommer när jag jobbar. Men idag kom vi på dom så dom fick inget med sig :)

När jag kom hem så visade det sig att deklarationen äntligen kommit. Med andan i halsen öppnade jag och tada!! Ännu en återbäring som ät femsiffrig. Börjar bli lite av en vana! I år kommer pengarna att gå direkt till flytta hemifrån igen kontot. Perfekt!

Sen till det absolut bästa idag. Emmas och min Göteborgs semester är nu bokad. 8-10/8 två nätter på Gothia Towers. Kan säga att det är en rejäl uppgradering från förra årets boende. Är ju inte direkt billigt på Gothia men ibland är det bra att man är en kort mupp och har kort överallt för med coop-kortet så får vi två nätter i dubbelrum med frukost för 1498 + en okningsavgift. Behöver jag ens säga att vi är sjukt nöjda! Vi har ju som tradition att bege oss till Götet varje sommar med Liseberg som huvud nöje. Årets resa kommer bli bättre än förra året på alla sätt. Ingen av oss hade ekonomi då så vi bodde hemma hos emmas morbrors tjejs dotter och gick på stan utan att shoppa, åt donken i princip varje dag och hade det allmänt misserabelt ;) Nej så dåligt hade vi det inte men det var ju ingen bra semster så iår ser vi fram emot det hela med lite mer glädje! Vi tänkte även boka tåg men det visade sig att det var lite för tidigt så vi får vänta tills i maj med det. Behöver jag säga att jag redan toklängtar till augusti!

Göteborg 2008



Göteborg 2010
 

I år är det en mycket snyggare lättare och gladare jag som åker dom ca 40 milen och lever livets glada dagar ;)

Måste säga att jag känner mig riktigt trött nu så det blir nog sängen!
God Natt vänner! Helgen står för dörren nu, kom ihåg det :)

30 Mars

Ledig onsdag och underbart väder!
Invigde faktiskt mina chinos idag. Lyckliga jag :)

Var och vägde mig. Självklart då det som sagt är onsdag. -0,5 och vi fortsätter neråt i stadig takt!



Passade på att gå en sväng på stan sen. Hade en del kuponger som brände i plånboken. Inte en ända vart använd! Suck.. Dock så handlade jag lite på H&M dom hade 10% för alla medlemmar.



Snyggaste bilderna  men hey, så kan det va. Hårsnoddar och hårnålar fick följa med hem. Försår inte att det kan vara sån fruktansvärd åtgång på sånt. Och det på bilderna då?! En tub bh, fick faktiskt band med. Nya trosor och en kort kjol att ha på jobbet. Ett "problem" med att tappa i vikt är att alla kläder bara rasar av och så även underkläder. Så det va dags för lite nytt helt enkelt! Gick även in till emma en sväng och då lyckades hon "lura" på mig ännu en bh. Hon lovade att det va bland det skönaste på länge så jag hoppas verkligen det nu, för jag tyckte den såg lite ut som en kärring bh men hon lovade även att den va jätte fin på. Så vi får väl se! Återkommer med min åsikt om det hela.

 

Nu ska jag ta och göra mig redo, ska snart kila iväg hem till Birgitta på tupperware party.
Hörs snyggingar!

29 Mars

Satans nedrans otur..
När jag var liten och bodde på bjurhovda så fick jag höra en historia om att det var någon i området som av misstag hade släppt ut sina ormar och dessa hade rymt ner i toaletten. Det här ledde till att jag snabbt utvecklade en rädsla. Speciellt har det visat sig på nätterna, då jag alltid är upp på toa minst en gång. Jag har ofta behövt titta både en eller två gånger extra för att se att det inte är någon orm där men inte ens det har hjälpt utan jag har alltid trott att den lixom kommer komma krypa upp medans jag sitter där och bita mig i rumpan! Det här är sjukt jobbigt och det går i vågor hur mycket jag tänker på det men det finns alltid med då jag även i andra situationer har väldigt svårt för just ormar. Kan vakna mitt i nätterna och ha drömt att det är fullt med ormar under sängen och liknande. Usch, fy, blä för ormar!
Så till poängen med det hela är att jag innan jag somnade fick för mig att jag skulle kika på aftonbladets supernytt app på telefonen och där fanns en artikel om just en orm i en toa. Visserligen i tyskland med hjälper inte mig!

Usch usch usch.....

28 Mars

Godafton godafton.
Inte mycket att skriva ikväll kände jag förutom att det blir juobb imorgon precis som jag misstänkte. Ska öppna för första gången så jag ska strax gå och lägga mig.

Har setat och lekt lite med kameran i datorn och jag kunde inte låta bli att skratta lite. Mamma verkade tycka att jag inte va riktigt riktig i skallen ;) Och om man kikar på bilderna så kan man ju säga att hon har rätt. Haha!!











27 Mars

Vad är det för dag idag ?
Förvirrad delux... Va ju inget solsidan så hur tusan ska man veta att det är söndag då? Det där skräpet dom hade istället kan dom ju lägga ner direkt. Kan inte påstå att jag tyckte det va direkt bra! Eller? Någon som vill säga emot mig kanske??

Jobb imorgon också, verkar även bli jobb på tisdag. Börjar bli mer regel än undantag nu. Men ju mer jag jobbar ju fortare kan jag spara ihop min flytta hemifrån igen budget :) Så det är väl bara att knega på.

Ska faktiskt sova nu. Tidigt för att vara mig tycker jag (ger mig själv en klapp på axeln). Natti natti vänner!

27 Mars

Sorry snyggingar att jag inte hörde av mig igår!
Men så kan det bli.
Jobbade och efter det va jag i princip bara hem och vände. Spenderade kvällen hemma hos emma. Trevligt värre!
Tröttast idag men det lär jag ju inte vara ensam om då vi blivit av med en hel timme. För ni kommer väl ihåg att ställa fram en timme? Sommartid är inte kul såhär men det är ju ett steg i rätt riktning mot den faktiska sommaren!!
Nu är det bara att göra sig redo för en dag på jobbet. Ha en bra söndag!



25 Mars

Här sitter jag mitt i Let's dance och bloggar.. Hmm, men det är ju fördelen med laptop att man kan sitta i soffan så man kan multitaska (kan man skriva så?) datorn och tvn.
 
Var hemma hos mormor och åt våfflor till lunch. Riktigt goda var dom med hemma gjord jordgubbssylt och grädde. Men det är ju sådär med våfflor och även pannkakor att man blir så fruktansvärt mätt och även lite illamående. Men så ska det va och är det våffeldagen så är det ;)

Sen va jag och solade, måste nog säga att jag känner mig lite grillad just nu. Såg mig i spegeln när jag kom hem och insåg att jag va lite röd :)

Sen så  var det dags för årsmöte på dansen och det va jag väl sådär sugen på med tanke på det pågående finalen. Men tur hade man och det vart "som vanligt" lite små dålig uppslutning så mötet vart snabbt avklarat och dansen som skulle vart efter vart inställd så jag snabbade mig hem och missade bara Franks första dans.

Måste säga att ibland lider jag verkligen av sånna oerhörda i-lands problem som vilket nagellack man ska ha. Om jag visar er bilden här under så kanske ni kan förstå att jag får ångest ;)



Har plockat hem ställ som vi får med o.p.i's lack när dom har olika looker, alltså tillfälliga kollektioner. Jag kom fram till att dom kan ju jag ha nytta av istället för att slänga dom. Och jag tycker det är riktigt smart!
Ikväll föll tillslut valet på ett ljusblått lack från Isadora. Nr 624 baby blue heter det. Måste ärligt säga att jag faktiskt inte vet om det finns i ordinare sortiment eller om det var ett tillfälligt lack. Lite skön vårkänsla över det tycker jag iaf.



Nu väntar jag med spänning på resultatet efter alla danserna. Jessicas showdans var så jädrans bra, precis som jag hade hoppats på och jag har röstat 5 ggr. Hoppas ni alla där ute inser hennes storhet. Och jag ska bara påminna om att jag för ett par veckor sedan totalsågade henne. Men tusan så bra hon vart ikväll!! Go Jessica!

Annars så är det jobb som står för dörren. Lördag, söndag och måndag. Och just ja, som jag sov inatt. Oj oj oj! Min teori om att jag borde vart tillräckligt trött för att däcka var helt rätt. Somnade strax efter att jag lagt mig och sov i princip ostört föutom nått toabesök. Vaknade helt chockad och förstod inte alls vad som hände när telefonen ringde tjugo över nio.

Och så vill jag bara passa på att säga att jag blir så oerhört glad och varm inom mig när det trillar in sånna underbara kommentarer som Marina och Linnéa lämnat angående förra inlägget. Tack så himla mycket! Jag uppskattar det och det ger mig även en puff att fortsätta orka!

Så för att sammanfatta en ledig fredag så var det en väldigt trevlig dag. Hoppas ni haft det bra?!

Puss och Kram på er alla underbara underbara läsare!

25 Mars

Håll i hatten nu..
Jag har tänkt och tänkt, funderat och funderat ochnu har jag kommit fram till att jag är redo.
Har ju tidigare glatt delat med mig av hur mycket jag har gått ner i vikt men jag har aldrig talat om vad jag faktiskt väger. Har vart ganska laddat för mig men det har vänt. Dels så vart jag så glad när jag la in min vikt på min sida på viktväktarna och fick en ny liten hoppande stjärna :) Dom är så himla söta... Så jag bjuder på lite bilder, inte väldigt lätt att ta kort på en dataskärm!






Gillar den här kurvan skarp. Avståndet till det lila strecket krymper och krymper :) Men ni får ta målvikten där med en nypa salt. Har egentligen ingen aning om vart jag ska stanna. För min längd så har jag normalvikt mellan 49-61 kg. Jag har någon slags bild av att jag vill till 55 men det kan lika gärna vara så att jag stannar vid 58. Men en sak är säker och det är att jag ska under 60 kg.

Så för er som är intresserade så är det ju bara att göra lite huvudräkning så vet ni vad jag vägde när jag började. Och det  mina vänner kan jag säga att det är ett avslutat kapitel. Jag säger det nu och det är möjligt att jag kommer få äta upp det senare i livet men jag ska ALDRIG ALDRIG ALDRIG väga mer än max 65 kg. Så det så!

Så vart jag vill komma med det här är egentligen ingenstanns men fuck så bra jag mår nu!

24 Mars


Död eller levande?!
Lutar mer åt det första just nu. 3 nätter med riktigt riktigt dålig sömn så man kan ju hoppas att jag är tillräckligt trött för att kunna sova ordentligt igenom natt 4. Inatt alltså! Så we keep our fingers crossed.

Var iaf på kalas (som sagt) tidigare ikväll men åkte hem rätt tidigt då energin inte riktigt räckte till. Men jag fick några bilder av lite sämre kvalite då dom är tagna med telefonen men snäll som jag är så bjuder jag på dom ändå såklart! Så enjoy så hörs vi imorgon! Puss och Kram på er!




Morbror



Mammas kusin Nice och morbrors fru Annette



Mormor =)



Mammas moster Lena.. Svårt med glass ;)



Födelsedagsbarnet själv. Kusin Kristoffer..



Svårt med glassen va det va. Och även strösslet ser knepigt ut ;)



Mmm.... Gott gotti gott gott =)



Ja vad säger man. Snygga miner :)


24 Mars

Hallå Torsdag!
Haha, nej så illa är det inte. Även om jag visserligen precis rest mig från soffan. Ska ta tag i mig själv för jag ska faktiskt åka på kalas. Kusinen fyller 17 år och det ska tydligen bjudas på tacos. Mums!

Va ute på en liten promenad tidigare idag och det var riktigt skönt trotts att det blåste. Hittade massor med änder nere bland båtarna och jag kunde inte låta bli att filma dom. Fick sån riktigt vårstämning när jag såg dom plaska runt i vattnet! Lite töntigt men hey det bjuder jag på!






23 Mars

Goderkväller!

Har nyss avnjutit en underbar middag. Lammkotletter kan vara bland det godaste. Idag vart det med tzatsiki och ugnsstekt potatis. Jag är ju en kött ätare big time så det va helt lovley <3

Innan det va jag och simmade en sväng, hundra år sen jag simmade. Eller ja, har inte simmat ordentligt sen 2005 när jag gick badinriktingen sista året på gymnasiet. Så det är ett tag sen! Men det va jätte skönt, ska dock simma mitt på dagen i fortsättningen så man slipper vara där när vss har miljarders ungdomar plaskandes i bassängen.

Och innan det så var jag, mamma och mormor på en liten tur. Hämtade mormor efter vägningen som ni kanske redan har läst gick strålande! -0,6 denna vecka som gjorde en total på -15,2 och med det så fick jag min femte stjärna. Woho! Nu är vi på banan igen :D



Turen vi va på tog oss först till Åsby där vi lyxade med räkmackan som ni kan se i inlägget innan det här. Väldigt väldigt god var den, kan jag starkt rekomendera! Endast 59 pix också. Vi styrde kosan hemåt sen i vinden och landade på Erikslund. Vi gick in en sväng på skopunkten och lyckliga jag för ut kom jag med ett par as snygga stövlar och ett par tygisar. Ska visa imorgon :) Efter shoppingen på Erikslund så skjutsade vi hem mormor som bjöd på en liten fika och voila, nu är vi strax innan jag åkte till badet i tid ;)

Kanske inte den mest spännande dagen men en väldigt bra ändå!

Hörs imorgon darlings!

23 Mars - Mobilblogg - Firar stjärna nr.5 ...

img_4536 (MMS)

23 Mars - Mobilblogg - Firar stjärna nr.5 och totalt -15,2 kg med en räkmacka på Åsby med mamma och mormor.. Mysigt värre :)


22 Mars

Som vanligt så blir klockan mitt i natten innan man känner att man kan släppa den här nedrans datorn. Det är ju tusan som en drog!! Kanske skulle ha en detox vecka?! NOT :)

Imorgon är det ledigt igen. Vägning och sen ska vi åka en sväng till Åsby, kika på lite blomster och käka lunch. Hoppas på fint väder så borde det bli en mysig utflykt. Hade även tänkt att jag skulle ta och simma lite. Har hört att det ska vara bra motion.. Haha! Får se om jag får mamma med mig eller om jag ska åka själv.. Eller, kanske någon annan som läser som vill följa med? Bara att höra av sig i så fall!

Natti natt sweets..

21 Mars

Nej, dags att sova.
Tiden går så nedrans fort...
Och det gjorde den idag med. Hux flux va klockan 18. och lika fort va klockan 19 och sen 20 och dags att gå hem :) Imorgon är det sista jobb tisdagen på länge. På ånsdag är äntligen Jannica tillbaka och jag kan börja gå på mitt pass på tisdagar. Har saknat!
Har faktiskt inte mycket till fantasi idag så jag bjuder på en bild från imorrse och tipsar även om att kika in till min kära vän Jessica som äntligen uppdaterat sin blogg och börjat skriva om sin graviditet!
Kram och Puss till er alla!



20 Mars

Jaha mina vänner.. Om man skulle ta och gå och lägga sig kanske. Känns ju sådär med tanke på att jag spenderat i princip hela dagen liggandes. Fick någon konstig typ av bakfylla. Så fort jag reste mig så vart jag helt matt, yr och det började svartna framför ögonen. Riktigt riktigt jobbigt så det var bara att snällt ligga kvar i sängen. Orkade inte ens läsa, greja med datorn utan det va bara att stirra rakt i taket som gällde. Men nu är jag mycket bättre tack och lov, blir dock lite yr när jag reser mig men det går över direkt. Så jag skulle ju kunna tänka mig att börja dagen nu, men det går ju inte :)

Kvällen igår var förövrigt sådär. Jätte trevlig förfest med snyggingarna Lina, Micki och såklart Emma. Drog ner till månen tidigt då vi skulle komma i god tid till modevisningen som skulle börja 00.00. Men det hela blev ganska segt och jag lessnade vid 01.20 och drog mig hemåt. Men men, så kan det vara. Kan inte alltid bli en tip top kväll varje gång.









Nu är det jobb måndag och tisdag sen går jag med i ledighetskommitén tills det är dags för helg jobb :)

Puss på er snyggingar ;)

19 Mars

Halv tre.. Tiden går fort när man har roligt!
Men jag har hunnit med massor faktiskt. Skjutsade först ner mor till jobbet sen åkte jag ut mot Hälla och hängde på låset på systemet. Jag, alkisarna, och pensionärerna typ :) Efter att en box åkt förbi på rullbandet så åkte jag ner till hälla shopping och sprang några ärenden bla skulle jag be och få ny klack på skorna. Men nej, det gick inte för sig. Han var för upptagen med att bygga... What?? Går inte kunderna före kan man tycka! Så jag får lite lätt panik tills jag kommer på att hmmm... såg jag inte ett par heals hemma hos K sist jag var där så jag "bad en tyst bön" och hoppades på att så va fallet.
Åkte vidare till solstudion och grillade mig lite och direkt efter det hem till K för att börja packa lite inför isärflytten. Och tur som jag har så visst fanns där ett par skor! Så nu är jag lugn igen.
Nu har jag duschat och fixat håret, ska slänga på mig lite kläder och bege mig hem till min kära syster där det vankas lite släktlunch. Bror,Marina,Hugo,Pappa,Syster,Martin,Linn,Alex&Saga. Mys!
Men det absolut mest besvärliga just nu är att jag glömde köpa strumpbyxor när jag va på h&m. Skräll att man saknar strumpbyxor lixom.. Alltid! Så det är bara att åka dit igen....
På återskrivande lovers!



Haha.. Kommer kunna bjuda på massa skoj bilder då min nya kamera i datorn är helt underbar! <3

18 Mars

Ledig!
Ledig lördag..
Ledig söndag..
Underbart!

Ska väl snart ta och lägga mig men jag har så attans svårt att slita mig från datorn. Nu när man har fri tillgång och inte behöver dela :) Den funkar hur bra som hellst, behöver bara lära känna varandra lite mer men snart är vi som ett gift gammalt par och kan varandra utan och innan ;)

Skaffade mig förövrigt nyss Spotify premium.. Dumt eller jävligt smart?! Det är frågan...
Just nu känns det jäkligt nice att inte behöva youtuba musik för det är så jäkla besvärligt. Tror att jag har tagit ett jäkligt bra beslut.

Imorgon då. Ska se till att komma upp i tid och göra lite förmiddags ärenden sen ska jag åka hem till K och packa lite. Vi ska dela upp lite grejer då det börjar närma sig utflytt för honom så dert är väl bra om jag har tagit bort alla mina grejer därifrån tills dess :)

Kära Emma hade läst min vädjan häromdagen och kände lite likadant. Men bara lite, så vi gör en slags kompromiss och kör en utekväll men vi ska hålla det på en lagom nivå och inte gå all in så att säga, det tenderar att spåra ur lite om vi har den inställningen från början. Haha! Emma jobbar nämligen på söndag så det vore ju bra om hon känner att hon kan stå på benen.
Oh SHIT! insåg precis att jag måste klacka om mina skor.... Gaaahh!! Oj oj, nu vart det jobbigt. Hmmm... Nej men det löser sig nog får vi hoppas.! Håll tummarna för mig!

Så, kära vänner / bekanta / främlingar vad gör ni imorgon?? Ses vi??





Två veckor sen... Nu "kör" vi igen ;)


17 Mars

Vill bara varna för att följande text innhåller en del otrevliga meningar / ord / åsikter!

Låt mig säga såhär. Att jag är inte den som normalt är fördomsfull och dömmer människor efter vilket folkslag dom tillhör men jag börjar ju undra om det inte är dags att bli det! Jävla zigenar pack säger jag bara!

Hade ett ganska ungt par inne i butiken och man märker ju snabbt när man har zigenare inne då dom tar upp ganska mycket plats, tänkte även lite extra på det då tjejen hade en ganska ovanlig kjol. Men jag tänkte att nej nu ska jag inte vara fördomsfull och hänga på dom utan jag noterade att dom va där och slängde ett öga lite då och då. Eftersom vi hade fler kunder i butiken så kom jag i kontakt med dom ett par gånger när jag skulle gå förbi med andra kunder. Men efter en stund så tyckte jag dom hade vart inne lite väl länge och började kika lite mer på vad dom gjorde men ändå på lite avstånd. Och då! Det börjar prassla och jag tänker FAN.... Så jag gör en snygg skenmanöver och börjar plocka lite i hyllorna brevid dom och dom får genast lite ångest tror jag för dom frågar mig lite saker och typ direkt efter det så avlägsnar dom sig och SÅKLART så tjuter det om dom. Cathrine går fram och  ber att få kolla på vad dom har på sig och får då en full stor herr doft i handen, visserligen en tester men ändå. Men eftersom dom har lyckats fått bort larmet på den så hade dom alltså mer på sig. Jag har vid det här laget slängt mig på telefonen efter väktaren och kilar efter dom ut mot parkeringen och Cathrine kommer också efter. Rara kunder hjälper till och noterar reg nummret på bilen som dom drog i som dom förövrigt hade parkerat precis utanför ingången. Men för att göra en redan allt för lång story kortare nu så allt som allt så vad vi hittade så fick dom med sig grejer för ca 2500, vilket jag bara känner är ren tur att det inte var mer!
Det hela slutar ju med då med att vakten som förövrigt är världen sämsta struttar runt och vi får gå och vänta på polisen som inte kom innan jag tillslut gick hem. Rörigt delux bara för att dom här två mupparna tycker att dom har rätt att ta vad dom vill!!


Jag har så svårt att förstå hur det är möjligt att så många av samma folkslag beter sig på det här sättet och så klagar dom på att vi klagar på dom. Gah!! Pack!! Nästa gång tänker jag fan inte ge dom någon chans utan då är det höken som gäller direkt!

Nu får ni väl bli sura, gringa eller vad ni vill på mig men det här är min åsikt och så är det med det! Idioter!

16 Mars

Nu är den här!! Kärlek vid första ögonkastet kan jag säga.. Älskade älskade dator!
Vi kommer aldrig att skiljas åt ;) Haha!

Spenderade dagen idag med Emma. Började iofs med vägning och resultatet blev -0,1 men jag är nöjd då jag tok tryckt chips i helgen. Men nästa vecka så SKA jag ha min femte stjärna och så är det med det! Lova att ni skäller på mig om jag misslyckas! ok?

Åter till mitt och emmas stan häng. Vi hade som mission att leta jacka till mig och emma skulle ha tvåårs present till filip. Presenten kirrades på H&M där vi hittade dom coolaste t-shirtsen! Hoppas fille kommer digga dom lika mycket som vi gjorde. Vi konstaterade stax efter det att vi hade gjort stan och funderade på vad tusan vi skulle ta oss till nu. Beslutet blev, lunch på Max och sen IKEA. Drog dock en sväng på Hälla shopping först där vi fick dra kortet ett par ggr ;) Ikea försåg oss med plattor att ställa sin laptop på när man sitter/ligger med den i knät. Funkar mycket mycket bra vill jag lova så det va 39 väl investerade kronor. Ska visa en annan dag vad jag mer shoppat för det vart lite annat spännande också.

Nu är det jobb i dagarna två sen ledig helg. Lite sugen på partaj igen........
...................Så om någon känner sig manad är det bara att höra av sig ;)

Natti natti älskade vänner!


15 Mars

Tisdag kväll och det är länge länge sen jag va så trött som jag är nu. Skulle ha lagt mig för länge sen men eftersom vi bara har en dator än så länge så fick jag snällt vänta på min tur... Men snart är det problemet ur världen och jag längtar tills jag får hämta ut och sen packa upp min darling! Hoppas leveransen går fort! Men jag borde (med lite reservation) ha den innan veckan är slut.

Imorgon ska jag och Emma hänga på stan en sväng, eller ja, en lång sväng blir det nog. Det ska shoppas födelsedagspresent för emmas del och själv ska jag glutta efter vår/sommar jacka. Kanske även skor i samma anda. Vi får se helt enkelt!

Puss på er!

14 Mars


Nu äre beställt!!

Kärlek...

My precius ;)

11 Mars


Tidigare idag så tog jag mig en promenad i solen. Tänkte att jag kan tusan inte sitta inne och göra igenting när det va så fint väder. Så jag tog på mig jogging skorna och travade iväg. Va ju aningens halt lite här och där men det gick bra ändå. När jag kommer fram så ser jag snuttan ute på altanen i solen. Första gången hon vart ute på över en vecka, mosters älskling har vart jätte sjuk! Så jag och syster slog oss ner i varsin stol och njöt av solen.




En Alex som letade sig upp från Källar mörkret :)



Snälla Alex måla med mig!!!



Nehe.. Då ritar jag väl själv då!



Is it a bird? Is it a plane? No it's an ogre.... Hahahaha!!!



Syster ritade Svampbob :D Inte den snyggaste jag sett, haha!



Mys! <3


Vid tre insåg jag att det nog va läge att gå hem innan det blev för kallt eftersom jag inte hade jacka på mig! Det är många minnen som kommer när man promenerar runt på Bjurhovda. Tänk vad vi har härjat runt på fester, skolgårdar och allt möjligt. Det va härliga tider! Eller vad säger ni tjejer?

Jobbarhelg står för dörren och jag ska faktiskt försöka komma i säng skapligt i tid men det känns ju sådär just nu är inte alls trött. Men om jag lägger i från mig datorn och intar en mer liggande position i soffan så ordnar det sig nog ;)

Ha en bra resterande Fredagskväll darlings!

--

Ogre = Träsktroll om ni inte visste ;)

11 Mars

Men Hallå Där!
Fredags kväll för mig är oftast synonymt med ensamtid. Och så är det ikväll. Sitter och skrattar gott åt buggen på Let´s Dance. Finns inte mycket som liknar bugg i dom här danserna.

Det HÄR är bugg!






10 Mars

Kanske dags att göra natt och krypa ner i sängen...
Jag har iallafall öppnat fönstret i mitt rum så det är svalt och skönt när jag väl ska lägga mig.

Har som vanligt fastnat på femman, har sett tre csi avsnitt och nu är det The Big Bang Theory så det är nog rätt stor chans att jag blir uppe ett tag till. Men vad gör det? Inte ett dugg för jag är ledig imorgon också! Sweet lediga fredag. Men efter ledig fredag väntar jobb helg.

Såg äntligen till att få mitt solkort utbytt idag, köpte det i november och det har inte funkat sen julafton.. Så det har gjort att jag inte tagit mig till solariet men nu gjorde jag slag i saken att fixa det så nu ska det nog bli lite mera av det hela.

Någon som vill hitta på något imorgon så feel free att höra av dig!!
Hörs hörs vänner!


10 Mars

Goddag vänner! Hoppas ni alla mår bra där ute?

Nu ska jag ta och sluta på er om datorer... För jag har hittat mig hjälp! Så det kommer nog bli hur bra som hellst och jag skulle tro att inom kort sitter jag och skriver på min nya bebis som förvisso inte är könsbestämd än ;)

Ska snart dra iväg ut på lite to do things. Bla ska det solas, känner mig helt livlös så fort jag har tagit av sminket så nu ska det bli lite ändring!

Tänkte bjuda på en liten sång. Har hört den lite till och från men när den spelades på partyt i lördags var jag bara tvungen att ta reda på vad det var för en skön låt. Och den här va det visst, hoppas ni gillar den lika mycket som jag gör!


9 Mars

Sköna Onsdag.. "Varmt" och skönt ute. Helt underbart att man nu ser asfalt!

Vägningen är överstökad och -0,7 vart det. Tjoho!! 0,5 kvar till stjärna nr 5.!! Snart 5 stjärnor. Kan knappt fatta det själv. Uppe på totalt -14,5 kg nu :D

Vi har precis planerat maten för två veckorframöver så vi ska åka och handla nu. Kan behövas då det ekar tomt här i skåpen.

Har även kikat lite mer på det här med dator... Vad tror ni om den här?
Skulle verkligen verkligen uppskatta om någon lite kunnig kunde ge mig lite råd!!






8 Mars

Jaha, inte ett enda råd har ni bjudit på! Snåljåpar..
Behöver verkligen köpa en laptop men jag vet inte alls vad jag ska kolla efter.. Men jag antar att det löser sig!

Såg den mest konstiga reklamen på tv idag. Så skrattretande och jag vet faktiskt inte om man ska ta den på allvar eller inte. Vad tror ni? Är det på riktigt.... Klicka in här och kika på hemsidan som det görs reklam för. Känns nästan som ett skämt bara för att se hur många som faktiskt går in på sidan...

Imorgon är det vägning som gäller. Bara att hålla tummarna, siffrorna på vågen börjar bli riktigt trevliga men det är en bit kvar tills jag är nöjd. Men som jag sagt till en del, nu kan jag faktiskt snart säga högt vad jag väger utan att skämmas ihjäl :)

Förövrigt så är timmen mellan 22 och 23 på femman på tisdagar bland det absolut roligaste! The middle hamnar högt på min roligast på tv just nu lista! Vilka är era favoriter på tvn just nu??

Hörs imorgon vänner!

---

Svar till anonym: Jo visst vore det lättast så men jag har så svårt att lita på försäljare att dom faktiskt hjälper mig till det bästa för mig och inte det som dom tjänar bäst på osv!


7 Mars

Goderkväller. Hoppas dagen har vart bra?
En annan har haft häcken full på jobbet. Men jag och bästa Diana är ett jäkla bra team, fick mycket gjort! Äntligen packat ihop all nivea makeup så nu är vi snart av med "skiten" :D

Jaha.. Får väl bara anta att ni kära läsare är precis lika tekniskt okunniga som jag och därför inte gett några tips och råd angående dataköp. Eller?? Ni får gärna motbevisa mig i min teori kring det här..

Jobb tisdag imorgon, händer inte allt för ofta så nu är det snart sängen som gäller. Ska läsa ett par kapitel till i min nuvarande bok. Bingo Rimérs själbiografi. Lite lagom avancerad läsning när man ska sova.

Natti Natti vänner!

7 Mars

Godmorgon Måndag!

Sliten idag med.. Haha.. Kan inte påstå att jag sov så jätte bra inatt men det kan väl bero på att jag sov till typ 12 igår och sen igen mellan 15.30 och 17 :) Aja, så kan det gå. Iväg och jobba om lite drygt en och en halv timme och precis som vanligt går jag till 20.10!

Tänkte höra med er, vart ska man börja om man funderar på att köpa en dator?! Tips och råd tack :D

Puss på er


6 Mars

Hej Hallå...
Dagen efter. Onekligen! Är fortarande väligt väldigt sliten. Men det var det så värt! Riktigt bra kväll igår.
Orkar inte tänka text i hjärnan så det blir bilder. Och även en film.. Tjejer, ni får förlåta mig men den är för bra för att låta bli att visa omvärlden. Puss på er ;)




                                  

5 Mars - Mobilblogg - Kvällen är helt helt...

img_8734 (MMS)

5 Mars - Mobilblogg - Kvällen är helt helt underbar. Tjejerna är det absolut bästa jag har! Ni är mina riktiga kärlekar! Nu och för alltid! Snart dags att åka ner på stan för att fira Timo och Micke.... Har sett fram emot den här kvällen i fler veckor! Puss på er snyggingar!


5 Mars

Sådär ja....
Alternativ 2 it is!



Har precis sminkat klart Jessica och Emma så nu ska jag slänga mig in i duschen. Snabba puckar är det som gäller nu. Ska åka om 45 minuter, ser inte riktigt hur jag ska hinna. Och det blir ju inte bättre av att jag sitter här så ADIOS amigos. Hörs från telen senare! Puss på er alla snyggingar som har röstat!

4 Mars - Mobilblogg - Fas två i omröstning...

4 Mars - Mobilblogg - Fas två i omröstningen blev inställd då saker inte riktigt vart som planerat! Så nu gäller det att ni fortsätter att rösta.. Vill ha många många fler röster tack :D


4 Mars

Härliga Fredag!
Ska snart åka och jobba. Stänger som vanligt ikväll.. Kom gärna och gör mig sällskap mellan 19-20 ;)
Haha..

Och du! Rösta på vilken klänning jag ska ha imorgon.......
Ikväll startar fas två av omröstningen så missa inte att rösta i fas ett som pågår nu!

3 Mars

Hmm.. Här gör man en dramatisk sorti och inte får man någon respons.. Haha!
So I'm back now. Tänkte såhär, behöver klädvalshjälp! Stort partaj på lördag och jag är redan taggad till tänderna. MEN! Som vanligt, ad f*n ska man ha på sig?!?! Nu är det upp till er....

Alternativ 1.




Alternativ 2.



Alternativ 3.





Ni får ursäkta den oerhört glada minen ;)
Så lämna din röst nu.....

Natti natti!

1 Mars

Tack för ert stöd.. Det värmer verkligen!

1 Mars

Ledig Tisdag. Känner mig lite ensam faktiskt, inte ofta jag gör det. Hmm, tråkigt :(

Ska ta en sväng ner på stan om ett tag. Mer bestämt när Linn och Alex har käkat färdigt lunchen hos sin mormor en trappa ner. Det hade blivit lite miss i planeringen så jag rycker in och skjutsar dom hem. Va nog tur att dom kom upp annars så hade jag väl fortfarande legat i morgonrocken! Haha, går inte fort här idag inte. Men nu är jag påklädd och färdig fixad, till och med fått i mig lite frukost. Lyssnar på min nya CD för sisådär 125e gången och den blir bara bättre och bättre :D

Jaja, senare blir det workingout är ju tisdag! Ska bli skönt att få röra lite på fläsket. Haha, fläsket som förövrigt sist jag kollade hade blivit 13,4 kg mindre. Go me! Men jag måste erkänna att i januari och februari har det inte hänt mycket. Så min tanke är att nu med Mars månads intåg ska bli lite ordning på torpet igen. Har nästan exakt 6 månader kvar till slutdatum och fram till dess ska jag tappa någonstanns mellan 7,4 och 12,4 kg till. Jag vet att det är ett stort spann däremellan men det beror helt enkelt på att jag inte alls vet vart jag vill sluta någonstanns. Ett som är säkert är iaf att jag ska under 60 strecket. Om jag ska ha möjlighet att hinna ner som max 12,4 kg till så är det minst 0,5 i veckan som gäller nu. Så det är bara att lägga i nästa växel och öka. Mer motion ska det bli iaf, det är helt klart. Go go go....

Nu säger jag adios och på återseende vänner!

28 Februari

Ja mina vänner...
Ibland vet man inte riktigt vad man ska säga, tycka, tänka om vissa saker som sker.
Man kan ju hoppas att man kommer fram till det så småningom.
Men jag måste medge att en det känns konstigt ibland. Konstigt, ja konstigt. Men fan så bra!
Ja mina vänner... God Natt!

RSS 2.0
Test