27 Februari

Dax att sova nu. Hade egentlgien tänkt lägga mig tidigt idag med, precis som alla andra gånger jag tänkt det :) Men jag känner mig inte lika stressad över det inatt då jag tack och lov har sovmorgon imorgon! Välbehövligt kan jag lova.. Insåg tidigare ikväll att jag "bara" är ledig tisdag nu i veckan om vi bortser från lör/sön och inte tis-ons som jag trott.  Aja, ska väl överleva det också :)

Pizzan va förövrigt jätte jätte god. Pizzasauce, riven ost, färsk annans, färska champinjoner, körsbärstomater och sen skjuts in i ugnen. Ut ur ugnen och på med lufttorkad skinka, ruccola och fetaost. Rekomenderas starkt! Mamma hade även inlagd paprika, banan och curry på sin halva.

Nej kära vänner, helt slut efter en kanondag på jobbet. Fullt upp hela tiden, precis som det ska vara. Då hinner man inte titta på klockan så mycket och tycka att tiden går långsamt. Riktigt riktigt bra dag faktiskt!

God Natt och ta hand om er!

27 Februari

Så har det börjat!
Veckans absoluta höjdpunkt som man bara inte får missa. Solsidan....

Blir pizza ikväll igen. Tråkigt ;)

 






27 Februari

Jobba jobba jobba..... Men hur ska man annars få in pengar ;)
Hade dock vart underbart skönt att få lata sig i sängen ett par timmar till!
Känner inte att jag har allt för mycket att säga just nu, min hjärna går lite på spar låga så ni får helt enkelt nöja er med några dans videos. Alla tre från tävlingen i Sävsjö!










26 Februari

Ikväll tar jag paus.
God hemlagad pizza och melodifestivalen står på schemat så ni får klara er utan mig.
Data fri kväll från klockan 20.00 gäller idag!
Hörs..

26 Februari

Godermorgon!
Känns konstigt att det bara är lördag idag, hjärnan vill gärna att det ska vara söndag. Så går det när man får jobb när man skulle vara ledig, då blir man förvirrad :)
Som vanligt så kom jag inte i säng förrns sent, förstår inte att det ska vara så nedrans svårt. Men men...
Dags att åka till jobbet nu. Kom och köp vetja ;)
Kram och puss till er sötnosar!


25 Februari

Angående kommentarer:

Tänkte att jag skulle försöka skriva ihop någon rad om hur jag svarar på kommentarer. Men, jag insåg snabbt att det va lättare sagt än gjort. Än så länge så har jag ju inte allt för många kommentarer att "ta hand" om så jag kan väl kosta på mig att vara lite okonsekvent av mig.
Men jag kan väl säga såhär att om ni lämnat en kommentar i stil med: "sjukt snygga stövlar!" och har lämnat en blogg adress så kommer jag förmodligen att kika in till er och lämna en kommentar i första bästa inlägg :) Är ni anonyma så kommer jag nog skriva en kommentar under samma inlägg som ni skrivit i.
Frågor kommer nog att besvaras på olika sätt beroende på typen av fråga. Antingen i er egen blogg om ni har eller längst ner i inlägget som ni har lämnat frågan.
Men nu till det krångliga i det hela. Kan även hända att jag kan svara i ett helt nytt inlägg men då märker ni nog det ;) Vet helt ärligt om jag fick fram något vettigt av det här men det var ett försök iaf! Någon som förstod något?

25 Februari

Fredagkväll - Let´s Dance helt givet på tvn :)
Faktiskt lite imponerad ikväll tyckte att alla gjorde ett bra jobb! Nu har man kommit till det stadiet att man inte riktigt tycker att någon ska åka ut. Men jag röstar för att Alexandra ska åka. Hon är lite sämre tycker jag.

Jobbet flöt på bra, sprang runt som en yr höna och försökte hitta alla grejer. Haha! Svårt det där när man inte är van med butiken. Det var roligt med lite miljöombyte men imrgon ska jag tillbaka till mitt kära Hälla. Borta bra men hemma bäst! :D

Mysdressen åkte på snabbare än kvickt när jag kom hem och rumpan är fastklistrad i soffan...
Och mysfaktorn är hög här i min ensamhet, god mat och nu ännu godare "snacks" :) 

 



Köpte även en liten grej på lunchen. Grej och grej, bok :)
Vad tror ni? Kommer jag lära mig något? Haha...



25 Februari

 
Som jag nämnde igår och som jag länge tänk så har jag nu fixat ett youtube konto så att jag ska kunna länka in rörliga bilder här på bloggen. Så nu testar vi!




24 Februari

Nu är det kväller och här har ni den sargde själen. My god! Ska nu på direkten när jag fått ner några rader här lägga huvudet på kudden och jag lovar att det inte kommer ta många minuter innan jag är bästa vän med John Blund!

Mats är förövrigt, precis som han alltid vart en riktig gud! Mmm.. Kärlek säger jag bara. Så jäkla bra blir det. Hoppas nu bara vi hittar tid att träna och faktiskt kunna jobba lite så vi kan börja slåss mot dom riktigt bra sen. Sugen som attan på att vara med och kämpa i toppen. Sm 2012 är ju givet iaf... Eller hur Per och Linda??



Här har ni oss. Snygga va??
Ska ta och fixa så jag kan lägga upp rörlig bild också. Filmade faktiskt en runda ikväll och det är nog tur så vi kan kika på vad det är vi ska göra :)

Ja, men för att återgå till ingenting så vart lediga dagen nr tre den sista! What tänker ni nu. Hon skulle ju va ledig fyra dagar. Men nej, ska rycka in och jobba på Centra. Stackars Hasse hade kort om folk så vem fick ställa upp om inte lilla moi! Kan nog vara kul med lite miljöombyte. 

Nu återstår bara en sak att fråga och en sak att säga.
Fråga- Vad händer imorgon kväll??
Säga- God Natt!

24 Februari

Men hallå där...
Inte är det väl kväll nu. Nej nej, men jag hann hem i god tid så jag hann till och med sätta mig ner en stund. Badet gick jätte jätte bra! Lill tjejen är en riktigt vatten djur.  Enjoy!







 




24 Februari

God förmiddag torsdag!
Dag tre av fyra lediga. Idag är et full punch som gäller. Har precis packat klart inför badet. Nu återstår bara att hämta dagens huvudperson. Hon är just nu på förskolan men inte länge till..

Efter badet så är det dubbelbuggsträning som gäller. Längtat ihjäl mig nästan efter det här. Bästa bästa Mats Ivarsson kommer! Tror och hoppas på att han kan göra mirakel med oss nu ...
Vet att Linda längtat precis lika mycket som jag!

 

Bilder tagna på Stensture snurren i januari. Hoppas det va ok att jag lånade dom. Det står ju trotts allt varifrån dom kommer på bilderna :D (Om ni kikar in till Linda så finns rörliga bilder från samma tävling)

Så, ha en bra dag alla nya och gammla läsare. Gillar er alla lika mycket ;)
Återkommer som en sargad själ ikväll efter all aktivitet. Kommer väl stupa isäng sen. Haha!

23 Februari

Kvällen ikväll vart inte som planerad.
Skulle vart på styrelsemöte på lokalen men mitt huvud sa ifrån. Jag är inte den som brukar lida av huvudvärk men dom senaste veckorna har jag haft ordentlig huvudvärk flera gånger. Senast i måndags.. Någon som har nån teori om detta, vad kan det bero på?? Idag så släppte det värsta tack och lov med hjälp av lite medicin. Skönt! Men jag känner mig fortfarande sliten så det blir inte mycket action ikväll inte.

Förövrigt så vart jag superglad! när jag loggade in här tidigare ikväll. 6 kommentarer och bara massa positivt. Guliga ni! Och det roligaste av allt va att flera som har skrivit har jag ingen aning om vilka ni är så hej hej och superkul att ni gillar att läsa här! Hoppas ni stannar kvar och kanske fortsätter lämna en liten kommentar då och då.

Synd bara att jag har sån dålig kamera så att det är sån dålig kvalité på alla bilder. Men blink blink till släkt och vänner nu, ni vet att jag fyller 25 i augusti va ;) Jag har sagt det förr. Blir superglad om jag bara får en enda present i år! - förutsatt att den innehåller en top notch kamera, stativ och en fjärrutlösare. Då blir jag väldigt lycklig :)

Ha en fortsatt trevlig kväll söta ni jag ska stänga ner datorn för ikväll nu! Hörs imorgon..







23 Februari



Det här mina damer och herrar kan vara årets klipp! 159 kr Åhléns Eskilstuna klubbpris 129 kr och sen personalrabatt så 103 kr. Har lyssnat igenom hela skivan nu och jag har ÄLSKAT varje sekund. Eller om jag ska vara helt ärlig så är spåren 15,16,18,19 sådär men dom dom är ju inte riktigt henens låtar. Men struntsamma. Om man nu kan ha en idol när man är nästan 25 så är September min Idol! Fuck va bra hon är och så satans snygg! (ursäkta alla svordomar)

Blev till min stora glädje även en del annat shoppat också. På Åhléns blev det även en ring 59 kr, 41 kr med p-rbatt och ett par örhängen 39 kr, 27 kr med p-rabatt.

 

  

Käkade lite mat också. Fick stå i kö på kinastället som vi ville äta på. Men det va det värt för gott vart det!

                

Mer shopping. Gick bara av ren slump egentligen in på monki när vi egentlgien va på väg till bilen men något sa mig att jag borde gå in där. Vi hade redan gått förbi en gång men då struntade jag i att gå in men nu gjorde jag det och TUR säger jag bara! 220 kr slutade notan på för 3 plagg! Fynd igen. Tur, tur, tur har jag haft med rean i år! Bilder kommer här..











 



Köpte även ett väldigt underligt plagg som inte direkt gör sig på bild som ni säkert ser. Men jag bjuder på den ändå. Ett par leggings med "inbyggd" kjol. Hmm, ja låter underligt men jätte bra till jobbet där jag oftast struttar runt i just leggings med långt linne eller kjol och strumpbyxor. Perfa helt enkelt!

Bra shopingdag och btw, bilen klarade sig helt utan anmärkningar men jag tror iaf att det har lite att göra med att killen som utförde besiktningen kikade lite "extra" på mig ;) Haha! Man kan ju drömma iaf. Inte för att han va nått att ha men det är lite roligt... Mamma och Birgittas teori är mer att han inte vågade mucka med tre tjejer. Men jag tänker ändå hålla mig till min sida av storyn :D

Tack för trevligt sällskap idag!

 


23 Februari

Ondag och dags att åka. Eskilstuna bilprovning står på agendan. Hoppas bilen går igenom utan anmärkningar men sån tur har vi garanterat inte!

Som lovat så kommer bilder här på mina boots som jag fyndade igår. Hoppas på lite fler fynd idag ;)
Trevlig Ondsdag darlings..





 

Just ja.. Fyndade ju vantar också :D


22 Februari

Redan kväller.. Shit va fort det går!
Va ju och vägde mig idag +-0 vart det. Aja, nya tag nu.
Vart en lunch på Vivaldi efter vägningen bakadpotatis hamnade i magen. Riktigt gott faktiskt!

Tog en sväng runt i butikerna efter maten. Handlade två par vantar på accent, rea såklart :) Sen fyndade jag, och jag menar verkligen FYNDADE ett bar boots. 124 kr! Ni ska få se imorgon så förstår ni vilket fynd det var. Halva reapriset på skobutiken i igor som ligger närmast rob's café. Vet inte vad den heter :D
Åkte sen en sväng till brödet & fiskarna , mamma hade rensat i garderober och lådor. Lämnade iväg 4 stora stadium kassar med kläder/dukar m.m. Efter det så åkte vi och ställde bilen i mormors garage så den är torr och pigg imorgon när vi ska besikta den :)

Har avslutat dagen med träning och en räkmacka.



Så då tar vi helt enkelt och stryker dag ett av fyra lediga.
Ska kika på tvn ett tag till, många bra program på femman ikväll. Men efter det ska jag krypa ner i min renbäddade säng. Finns det något mysigare?! Ja iofs kunde man ju vart två ;)

21 Februari

Goder afton damer och herrar!

Då var denna jobb dag över och ledighet väntar... Ska inte jobba igen förrns till helgen.
Men är man ledig då? Nej, inte direkt!
Tisdag: Vägning (en dag för tidigt då vi inte riktigt hinner på onsdag), träning 17.30-18.30, ställa bilen i mormors garage över natten.
Onsdag: Hämta bilen hos mormor. Besikting i Eskilstuna 11.40 då vi inte fick tid i tid här i stan.  18.00-ca.20.00 Styrelsemöte på dansen
Torsdag: ev, bad med Saga (ej bestämt dag). 16.30 Dubbelbuggsträning med Mats Ivarsson
Fredag: Ledig :D , ev, bad med Saga (ej bestämt dag).

Sitter just nu med ansiktsmask som ska rena porerna, är i akut behov av en ordentlig sådan så jag hoppas den här funkar :) Annars så har jag lite mera vapen mot pormaskar. Ren hud, ja tack :D

Får se vad vågen säger imorgon då... Har inte vart den nyttigaste veckan direkt...... Fy på mig, nu är det verkligen dags att bli lite noggrannare igen. Sommaren närmar sig!

Hur ser er vecka ut. Någon som vill hitta på något på Fredag?? Jag är öppen för förslag :)

20 Februari - Mobilblogg - Söndags fikar h...

20 Februari - Mobilblogg - Söndags fikar hemma hos mormor! Mys!


20 Februari

Nu kan jag inte låta bli längre...
Hade verkligen tänkt att jag inte ska gnälla på kylan och snön eftersom alla andra redan gör det men nu pallar jag inte trycket längre! Fan va trött jag blir på det här! Ge mig sommar, sol, bad och VÄRME!! Jag ogillar starkt vintern och kyla så nu orkar jag snart inte längre..... Gaaaaaaahhh!!!!




19 Februari - Mobilblogg - Blev en riktig ...

img_3042 (MMS)

19 Februari - Mobilblogg - Blev en riktig schlager kväll hemma hos Emma.  Chips, cola och kebab. Riktig viktväktar meny! Trevlig lördag kära vänner!


19 Februari

Ligger i soffan och är helt slut!
Kikat på reprisen av Let's Dance och är grymt besviken precis som förra veckan..

Har pratat på telen med bästa som äntligen är hemma igen! Vi kanske till och med ska ses ikväll. Lycka!



18 Februari - Mobilblogg - Jag ger tummen ...

img_1554 (MMS)

18 Februari - Mobilblogg - Jag ger tummen upp till Wahlströms i Arboga parken ikväll! Så sjukt kul att komma iväg och göra något som man normalt sett aldrig gör. Riktigt glad att Andre styrde upp det här.. Trevlig kväll på er raringar!


18 Februari

Godmorgon Fredag får vi väl säga idag då!
Fast så värst mycket morgon är det inte längre..

Ska ta och bege mig ut till jobbet strax, börjar inte förrns 12.10 men jag har lite jag måste styra upp inför kvällen först. Ska bli väldigt intressant att se vilka som faktiskt dyker upp. Kan ju säga att det iaf blir jag och André :D Han ska nämligen plocka upp mig när jag slutat jobbat och åkt hem med bilen. Sen blir det att styra mot Arboga fort fort.. Och dans hela natten lång sen! Fasiken så sweet!

Vad ska ni söta göra ikväll och imorgon då? Det är ju trotts allt helg nu!



17 Februari

Eftersom jag inte fått en ändå namsdagspresent idag så är det väl tur att jag skaffade en åt mig själv! :D



Skvaller på högsta nivå! Ska läsa med högsta njutning sen :D Har just kikar jag på c.s.i miami och precis börjat med criminal minds. Gillar tv på torsdagar och eftersom jag antingen är ledig eller börjar 12.10 på fredagar så gör det inget att det blir sent!

Fredag imorgon och då ska det som ni vet dansas... Vet dock inte riktigt hur det blir med transport fram och tillbaka. Är inte jätte sugen på att köra fram och tillbaka helt ensam. Hmm.. Hoppas det löser sig!

På lördag då.. Jo, då kommer ju bästa hem igen. Tusan tusan vad två veckor går fort!

Hoppas ni haft en trevlig torsdag och Grattis på namnsdagen alla andra Sandror och alla Alexandror!



 

17 Februari

God morgon Torsdag!
Upp och hoppa pigg och glad! Jajamen visst är det så :D
Jobbdag slutar kl 19.00 ikväll, skönast!!

Sen så vill jag bara pika om att ni ska ta en titt i kalendern lite extra idag! ;)

Kram o Puss




16 Februari

God eftermiddag!
Vart lite shopping idag så jag är hel nöjd :D Baddräkt till mig och lillstumpan så nästa vecka ska det badas!

 

Har haft lillstumpan nu på eftermiddagen btw. Syster skulle med Alex till tandläkaren bla.
Vi har lagat våfflor, kikat på nicke nyfiken och vart och handlat. Sötnos..









 

Jag sitter just nu och väntar på att få åka till jobbet. Japp, that´s right, jobbet. Hade helt förträngt igår att vi skulle ha kvällmöte idag. Känns ju inte hur kul som hellst men vad ska man göra?

Och Johan: Det visade sig från rätt säkra källor att banden som spelar på lagårn på fredag suger och att den "publik" som brukar infinna sig där är mestadels pensionärer så vi kännde att det inte riktigt va för oss! Men häng med till Arboga, kommer bli hur kul som hellst!

Trevlig kväll godingar!

15 Februari

Är så shoppingsugen så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Det kliar i fingrarna ;) Lönen rullade ju in på kontot idag nämligen!  Men, jag vill samtidigt inte shoppa för mycket eftersom jag har en hel del kvar att gå ner så det känns onödigt att lägga ner allt för mycket pengar på allt för mycket kläder.. Men mn kan ju inte låta bli att bli sugen...

Tröja, Kappa, Skjorta, Väska, Ring, Chinos, JeansShorts, JeansJacka, Skor, Skor

Ja, detta är bara ett litet litet urval av allt snyggt som nu finns i butik eller på nätet.
Det ända som jag faktiskt verkligen behöver är en ny vår jacka. Kom gärna med tips om ni sett en snygg någonstanns :D

Hade ju ev planer på att åka till Marieberg utanför Örebro imorgon och shoppa men mamma var inte sugen, tyckte det va för långt m.m så det blev inget med det hela. Fick dock löfte om att vi skulle åka dit lite senare i vår :) Fler tips på bra shoppingställen tack!

God natt vänner!

15 Februari

Ja men Godkväll snyggingar!
Ber om ursäkt för den lilla frånvaron men hey - livet kommer ivägen ibland ;) Haha!

Ledig tisdag och imorgon ledig onsdag. Sen jobb torsdag och fredag och efter det ledig lördag söndag. Bara så ni vet ;)

På Fredag så blev planerna lite ändrade, vi ska fortfarande dansa men i Arboga... Är fortfarande sjukt taggad, får väl se hur många vi blir eller om det bara blir jag och André.. :D Någon av er som läser som ska med??

Nu blir det duschen efter ett svettigt schalger pass och så ska jag fixa lite käk äre tänkt också!

Imorgon - Vägning - Frisören - Mariebergsköpcentrum?? - Kvällsmöte på jobbet

Puss o Kram!

13 Februari

God kväll i stugorna..

Anna bad om lite present tips till måndag för några dagar sen och jag lovade att jag skulle fixa det. Men det va inte förrns idag som det gick upp för mig att hon naturligtvis ville ha alla hjärtansdag tips. Då jag personligen tycker att det hela är lite väl uppskruvat och egentligen inget att fira så vet jag faktiskt inte riktigt vad jag ska tipsa om =/

En fin doft är alltid att rekomendera och en riktig klassiker när det gäller alla hjärtans dag
För honom: klick, klick, klick och klick
För henne: klick, klick, klick och klick

Sen så kan jag tycka att ansiktsvård är lite lyx att ge bort
För honom: Ansiktstvätt för en ung/oren hy samt creme eller den storsäljande ögonrollen
För henne: Dagcreme, Startkit Clinique, eller en trevlig scrub

Sen har jag inte mycket mer tips för män från vår butik så jag länkar vidare till vår kära granne Dressman och deras nya riktigt läckra kollektion! Klick!

Men för damerna finns det hur mycket som hellst!
Sköna kroppsvårdsprodukter från Kings & Queens, Läckra nagellack från o.p.i eller underbara schampoon/balsam och andra hårvårdsprodukter från Aussie

Hoppas jag har hjäplt till lite iallafall. Kanske inte jätte många tips men det kan ju vara en bra början!

13 Februari

God morgon lovers!

En riktigt iskall morgon, inte skönt ute inte. Burr!
Lite trötter här, hoppas ni fått lite mer sovmorgon än moi!
Jobbet kallar strax, ska bara slänga i mig lite fukost..

Ha en mysig söndag!

11 Februari

Om man i sisådär en och en halv timme har dansat sig lite hlv svettig runt om i lägenheten med musik i lurarna från iphonen och samtidigt städat, diskat, vikt tvätt m.m borde man väl få räkna det som motion?? Jag blir så sjukt sugen på att dansa ibland ska ni veta. Oväntat va?! Haha, nej man att bara få bugga hejdlöst tills man i princip "dör" av utmattning men håller ihop av glädjen...
... Nästa fredag så har kära André bjudit in till dans, eller ja egentligen så är det väl inte han som ordnat det hela utan han har mest sett till att det blir massa folk i vår ålder som har eller håller på och dansar ska ta oss dit. Det är nonstop dans på lagårn i skultuna till Jontez och Hedins. Va först lite tveksam men jag ska åka dit! Fasiken så roligt det ska bli!! 

Ser även fram emot årets LagSm. Ja, jag vet det är i princip ett helt år kvar men det hindrar inte mig från att längta. Det har redan börjats smida planer ska ni veta och jag tror att detta kommer bli ett sjuk bra år för vår kära klubb! Hoppas bara allt går i lås ;) Mycket spännande!

Sen så bara måste ni lyssna på denna underbart underbara danslåt när vi ändå håller på! Det bara rycker i benen eller hur? Linda och jag hade den på hjärnan efter Sävsjö helgen och igår så fick jag veta av samma tös att den fanns på Svenska - kungligt ;)

Och när ämnet ändå är dans så passar jag på att slänga in en mycket arg kommentar om att min kära Andreas Weise åkte ur Let's Dance ikväll. Var det bara jag som såg hur sinnessjukt dålig Jessica var? Jag hoppas innerligt att ingen av er som läser här röstade på henne för i så fall kan ni sluta läsa nu och behöver inte bry er om att komma tillbaka! -morr- 

Skulle enligt min plan ha lagt mig för sisådär två timmar sen så hmm... Kanske dags nu. Men när man är inne i något så går tiden fort och det känndes som att det va lika bra att jag gjorde klart för nnars skulle det hela bli uppskjutet lika läne igen och då pratar vi alltså städning!

Och ni mina kära vänner. Finns det någon där ute som precis som jag känner att nästa lördag alltså den 19/2 vore en perfekt lördagskväll för lite fest?? Hör snälla av dig i så fall.. Jag är sjukt sugen!

Och en sak till.... Behöver fortfarande hjälp med mitt sko problem så klick klick och ge mig er visdom!

God natt vänner! Finns på KICK'S Hälla hela dagen imorgon så kom gärna förbi!

Och ja, jag har nog slagit nytt personligt rekord i flest länkar i samma inlägg :D

11 Februari

Man kan alltid lita på att syster har uppdrag åt en när man har tråkigt. Haha!
Bildbomb kommer här..



Syster ville inte vara med på bild :D

 



Jag skulle absolut ta kort på sakerna i vagnen och efter så krävde Sagis att få se :D



Hjärtat <3



Mys till Lilla sjöjunfrund två. Vi skulle promt se på prinsessan melody!



Bus i blicken ...

 

 

Äta godis med gaffel :D

Mosters älskling som blir 3 år i augusti! Vart tog tiden vägen?

11 Februari - Mobilblogg - Syster ringde o...

img_2544 (MMS)

11 Februari - Mobilblogg - Syster ringde och ville ha lite hjälp. Och eftersom jag hade tråkigt så why not ;) Syster åker strax och hämtar dom stora barnen och jag och Saga stannar hemma medans  dom andra åker  och köper godis! Fortsatt trevlig Fredag!


11 Februari

Ledig fredag! Underbart.. Dagen kunde ju dock ha bjudit på bättre väder tycker jag!

Vet inte alls vad jag ska ta mig till idag. Något måste jag dock hitta på annars kommer jag bli tokig. Fixar inte att gå själv här hemma hela dagen och kvällen, någon måtta får det vara. Så, what to do??

Bjuder på en av mina absoluta favoritbilder på mina darlings... Dom är ju dock något större nu :)


Älsklingarna ute med båten 2005


10 Februari

Parmesan panerad torsk



4 portioner

600g torsk
1 ägg
1½ dl ströbröd
1 dl riven parmesanost

Blanda ströbröd och parmesan. Vispa upp ägget och vänd fisken i det och sedan i ströbrödet. Stek fisken i margarin på medel värme tills fisken är genostekt och paneringen har fått en fin gyllene färg.

Sås
2 dl matlagningsyoghurt max 8%
1 dl hackade räkor
1 vitlöksklyfta
2 msk hackad dill

Blanda i räkor, vitlök och dill i yoghurten, smaka av med salt och peppar. Ska ärligt säga att jag inte hade räkor i såsen idag så det kan man ju göra som man vill med!

I originalreceptet ska det vara ugnsrostad potatis/rotfrukter men jag va sugen på potatismos. Tycker nästan det passar bättre till fisk. Jag kokar min potatis i mindre bitar sen så har jag jölk och flytande milda när jag vispar ihop moset med elvispen. Vad man har i sitt mos anpassar man efter hur mycket fett man vill äta. Godast blir det med ett  ägg, grädde och riktigt smör. Men som ni vet så håller ju jag på och ska gå ner i vikt så då passar det sig inte ritkigt! :)


Så, jag är verkligen ingen fisk ätare men jag lovade min vv konsulent att jag skulle äta fisk den här veckan så ingen blev lyckligare än jag när jag hittade ett recept med panerad fisk. Tycker nämligen att det är helt ok, och nu när jag har ätit det hela så kan jag varmt rekomendera er att prova! Riktigt gott!

Smaklig måltid!

10 Februari

Torsdag  "eftermiddag" och jag är redan hemma. Nice! Gjorde ett kort gästspel på jobbet idag, mitt mission var att se till att få upp alla skyltar på nya kampanjen. Och på tal om nytt så bara måste ni ladda ner KICK´S appen. Kan nämna att det finns la en rabatt på 20% på valfri doft :) Riktigt nice.... Så fram med telefonen och ladda ner nu! Om ni har möjlighet såklart! Och btw så är appen naturigtvis gratis!



Har nyligen hängt lite tvätt så jag har till och med gjort något vettigt sen jag kom hem.. Ska snart ta tag i kvällsmaten. Parmesanpanerad torsk står på menyn. Ska bli intressant och se om jag kan fixa det :D

Gick en snabb runda in på dinsko när jag skulle åka hem. Har lite beslutsångest över skor... Vad ska ni köra på för skor i vår? Vet inte riktigt vad jag tycker alls... Hjälp mig här, är dessa snygga eller inte? Dom här däremot bara "måste" jag ha. Efter att ha lämnat tillbaka skorna jag köpte vid förra lön så var jag så nära att köpa dom men har hållit emot. Vet inte om jag klarar länge till :P Men återigen... Vad ska ni ha för skor?


9 Februari - Mobilblogg - Sänder mina tank...

img_4142 (MMS)

9 Februari - Mobilblogg - Sänder mina tankar till mitt lilla hjärta och dom två lite större! Stackars sjuklingar.. Krya på er! I övrigt så har dagen gått i ett.. Inte ens hunnit blogga! Katastrof! Och knappt har jag tid nu ens så därför fick det bli en snabbis på mobilen. -0,1 på vägningen idag. Ska försöka gräva fram lite motivation igen! Men det är tusan inte lätt jämt. Hoppas ni haft en bra dag raringar! Puss på er!


8 Februari

Som valigt så blir det alltid för sent i säng när jag är ledig! Borde lagt mig för flera timmar sen men icke sa nicke här sitter man! Till mitt försvar ska jag faktiskt säga att mamma blockade datorn bra länge :)

Vägning imorgon, lär inte gå ett dugg bättre än sist. Har haft två riktigt dåliga veckor... Lusten har vart helt borta och det har vart segt som tusan. Så vi får väl se vad det blir för resultat!

Har några riktigt gulliga töser som kommenterar nästan varje dag nu.. Hehe! Tänk vad lite "pisk" kan göra ;)
Angående era kommentarer i förra inlägget; Anna - till en kille eller tjej? ålder? lite mer info tack innan jag kan lämna tips! Bella -  Super bra idé! Lovar att det kommer ett sånt inlägg inom kort!

Blir faktiskt inte mer spännande än såhär idag då jag känner att inspirationen tryter och sängen lockar alldeles för mycket! Kika in imorgon darlings! Puss på er


Vad säger ni om min extremt schysta min?! Haha! Från kalaset i fredags då älsklingarna fyllde 13 år!

7 Februari

Herregud vad tiden går fort!
Satte mig med datorn strax innan nio och nu är klockan långt över tio! Och vad har jag gjort då.. Jo,  spelat mitt nya hang up spel. Cityville på fb! Jag är en riktig sucker för dessa larviga spel, blir tusan beroende när man startar nått nytt. Och när man hittar något nytt så hamnar lätt det gamla på hyllan så att säga. Så just nu är det staden som gäller till 110%. Töntigt och fruktansvärt onödigt - ja, roligt och tidsfördrivande - ja!





Så, vad tycker ni? Har jag fint i min stad :D

Tisdag imorgon och jobbdag! What?! Jaja, så kan det gå men vad gör det. Kommer ha häcken full så jag kanske inte ens märker att jag jobbar! Haha.. Kom och hälsa på vetja :)

Natti raringar! Hörs imorgon kväll..


6 Februari

Lata söndag...
Underbart väder och här sitter jag inne och gör ingenting..
Eller jo, lite. Har rensat lite inne på rummet så det känns bra!

Vi har nyss ätit resterna från gårdagens lunch så nu ska vi snart åka en sväng till ikea och maxi. Behövs fyllas på i matförrådet och man kan ju kanske hitta något på ikea som man bara måste ha. Haha!

Hoppas iaf ni har njutit av det fina vädret idag :)




5 Februari

Lördagen har flytit på ganska segt, inte mycket action här inte. Va iväg på loppis som ni kunde läsa tidigare med mamma och Kjell. art inget mer fyndat än böckerna och skärpet. Mamma och jag lyxade till lunchen och åt bodafärs. Sen gick jag och sov ett tag :D Va lite trött.. Haha! Efter det har jag spelat lite wii och kikat på Shrek som håller på just nu. Kjell kom precis och hade med sig lite godsaker så jag ska ansluta till matlagningen i köket nu! Trevlig lördagkväll lovers!

 

Ska ta mig en liten öling :)



Någon  som kan översätta?!?



Mmm.. Mat! Lamm ikväll igen :D

  

5 Februari







Var som jag tror att ni förstått och firade min älsklingar igår!
Bilder kommer här..



Saga öpnnade åt mig :D













Återkommer med fler bilder när jag orkat kidnappa från syster,pappa,bror mfl ;)

SMS-inlägg

img_2401 (MMS)


5 Februari - Mobilblogg - Loppis runda påg...

5 Februari - Mobilblogg - Loppis runda pågår! Första fynden gjorda, 3 böcker och ett glittrigt resårskärp för 11 kr!! Dessutom en tidning på köpet :) Trevlig lördag kära läsare!


4 Februari - Linn & Alex 13 år

Idag är ingen vanlig dag.. Idag är Linn och Alexanders 13år dag!!
Shit, vart tog tiden vägen?? Jag är ju inte en dag äldre eller hur?? Haha!
Älskar er två så enormt. Klarar mig inte utan er...
Tonåringar och allt nu!

Därför bjuder jag på lite bilder som inte är allt för färska ;)
Kan hända att det dykar upp något mer kul imorgon :D

GRATTIS LINN & ALEX PÅ ER 13 ÅRSDAG önskar Moster <3












4 Februari

Fredag Fredag och ledig helg står för dörren! Bara dagen idag att avklara först :D

Om man skulle ta tag i sig själv då och släpa sig in i duschen! Uppe "tidigt" trotts att jag börjar sent. Måste göra mig klar och packa ihop eftersom jag åker direkt till kalaset efter jobbet. Har lite ångest över vad jag ska ha på mig ikväll så det lär ju ta en stund att fundera ut :D

Och btw, vad är det för fel på vädret??? Snö!!! Lägg av nu för f*n ge mig vår-sommar värme!! Gaaahhh blir tokig!
Det snöar ju för tusan vågrätt utanför fönstret =/

Fick frågan om vad smashbox är. Vet inte om du faktiskt undrade Bella eller om du bara ville ha något att skriva ;) Men det är iaf ett ganska välkänt märke som är lite mer ett "makeup artist" märke. Liknar makeupstore lite i utformningen. Vill du Bella eller kanske någon annan kika lite mer på produkterna så gör ett litet klick bara :D

Sen vill jag bara säga Bye bye till mitt hjärta! Glöm inte att smörja in dig och hör för tusan av dig så jag vet att du lever! Hälsa familjen att ni ska ha en underbar resa!

På återskrivande snyggingar ;)



3 Februari

Jaha.... Och reaktionen på gårdagens negativa kritik vart ju sådär. Shit va tråkiga ni är! Men jaja, inte mycket att göra åt saken antar jag?! Dår får väl jag fortsätta vara rolig ändå då!

Jobbat idag, håller på och bygger om i butiken, mycket nytt nu och det är riktigt roligt. Känns så fräscht även fast man mest byter plats på grejerna :D Ser fram emot när vi kommer få flytta på våra kosmetikmärken och få in smashbox. Alltid kul med något som är nytt på riktigt! Fick även trevligt besök på jobbet idag och det uppskattas väldigt ska ni veta! Ser gärna att fler tar och svänger förbi mig på Hälla lite då och då!

Efter jobbet så rushade jag ner på staden till Elite stadshotellet och spenderade ett par timmar på Clinique kurs. Fick väldigt god lasagne till middag och en trevlig gåva att ta med hem. Det tackar vi för!

Jobbdag imorgon med 12.10-20.10 sen direkt hem till syster på 13 års kalas för Linn & Alex!

God natt på er. Hörs imorgon :D

2 Februari

Måste säga att jag blir lite less på er läsare ibland...

Här anstränger man sig för att ha en trevlig och läsvärd blogg och så är ni så fruktansvärt snåla. Är så sällan någon av er lämnar en liten kommentar efter sig! Inte ens när jag ställer frågor antränger ni er för att svara. Lite tråkigt och jag blir lite ledsen i hjärtat faktiskt.. Vad sägs om lite bättring från er sida kanske??

Nu tänker jag iaf gå och sova och ladda upp med energi för två jobbdagar. Natti natti!


2 Februari - Mobilblogg - Onsdag kväll/lil...

img_1721 (MMS)

2 Februari - Mobilblogg - Onsdag kväll/lilllördag.. Jag och Emma lyxar till det med en taco kväll :) Emma diskar och jag ska fixa käket! Sen väntar lite tv spel. Mys, kvalitets tid helt enkelt! Puss o Kram


2 Februari

Så trillade man dit igen...





Leopard t.shirt från Gina. 99 kr perfekt till vardags!





Tunn långärmad med en liten söt ficka. Gina 149 pix också bra vardags bas!

Har kommit fram till att det tusan får va nog med svarta kläder nu.. Eller ja, inte helt men jag måste liva upp min garderob lite den är för dyster i färgskalan!

Köpte även en löpare på Åhlend slutrea. 15 kr och så personalrabbat :D Inte många pengar för den inte, men visst är den väl ganska söt?!



Har ni fyndat nått på senaste??

2 Februari - Mobilblogg - Sitter på VV och...

img_4610 (MMS)

2 Februari - Mobilblogg - Sitter på VV och väntar på att mötet ska börja.. Vägningen gick sådär idag endast -0,1 men hey! Det är ju minus iaf :) När mötet är slut om sisådär 40 minuter så ska jag gå en sväng på stan. Ska möta upp mamma på Åhléns då jag naturligtvis glömde mitt personalkort hemma!! Bara för att jag valde att ta vår/höst jackan idag... Typiskt! Hoppas ni har en bra dag i solen idag snyggingar ;) Puss o Kram


1 Februari

Good evening my lovers!

Träningen gick as bra idag. Mosade från början till slut så efteråt va jag lika rosa i ansiktet som en gris :D Snyggt!? Inte ett dugg men det skiter jag i för jag tränar för att bli snygg inte för att vara snygg ;)

Slöat på soffan resten av kvällen, kikar just nu på The Middle, sinnessjukt roligt och innan det var det Cougar Town och det är precis lika bra! Tänk så många bra serier det finns. Men solsidan är ändå kung!

Har lite beslutsångest över vad jag ska göra imorgon, skulle nog behöva gå en sväng på stan så frågan är om jag ska göra det själv eller om jag ska ta med mig sällskap. Vi får se!

Sen så funderar jag över helgen.... Ledig lördag+söndag så något förslag?? ;)



Natti natti älsklingar!

1 Februari

Nu känns det som att dagen är igång.. Kul att klockan är strax efter 16 :D
Dansade mig nyss svettig i köket med musik i lurarna och diskborsten i handen. Vart rent och fint och jag fick "lunch" och mamma en matlåda till jobbet imorgon. Duktiga jag! En annan är ju ledig imorgon med... Tråkigt ;)

Om lite mer än en timme är det dags att knata iväg till träningen, schlagergympa står på schemat och jag riktigt längtar. Efter den enorma besvikelsen första veckan så är det nu hur kul som hellst! Lite svettigt också måste jag erkänna. Man (läs jag) är ju inte allt för vältränad konditionen behöver verkligen jobbas på. Så nu är det dags att köra på! Mosa :D

Ja just ja... Det är ju för tusan första februari idag! Vad ska bli av denna månad då? Vi får se......

Ha de bra vänner!

RSS 2.0
Test