30 September

Håller på att förbereda kvällsmaten. Kantarell stuvad fläskytterfile med klyftpotatis!! Mums! Längtar redan :) Mammas Kjell fylle minsann år idag så därav den lite mer lyxiga maten! Men den är helt fullt ut medräknad i min propoints budget för dagen! Och det är även dom ugnsbakade äpplena med vaniljglass som jag serverar till efterrätt! Och nu ni, jag har till och med fått i mig ordentlig lunch idag! Tipp topp! Happy Friday To you all! :D


29 September

Borde ha somnat för länge sen men det är svårt att ha disciplin på sig själv när man inte har något jobb att gå upp till :( Kikade lite i mina vv böcker, och v39 för ett år sen så vägde jag 74,1 och hade då tappat -4,7 kg. Det var v.10 som vv-are. Vid jul så hade jag gått ner prick -11 kg och nu så hopas jag på att hamna på -17 kg tills dess! Ni får nog lov att stå ut med en del vikttjat nu för det är mitt sätt att försöka motivera mig själv! Man skulle kunna sammanfatta första dagen som på nytt född vv-are med ordet hungrig! Men men, jag får ju bara skylla mig själv som ätit så stora portioner under sommaren och vant magen vid det, klart den kommer gnälla såhär i början :) Sen gör det ju inte saken bättre att jag inte än har några som helst rutiner när det kommer till ätandet just nu, men det ska det också bli ändring på! Nej vänner, God Natt på er! Puss och Kram


29 September

Äntligen!! Blogg.se har släppt en app!! :) Nu hoppas jag bara att den kommer funka så pass bra att man vill använda den. Man kan tydligen också ladda ner den även om man själv inte bloggar utan bara vill följa bloggar, t.ex min ;) Haha! Så här har vi mitt första väldigt korta inlägg via appen! Puss och Kram på er!


28 September

Då var det dags igen! Nystart!

Var tillbaka på viktväktarna idag. Kännde att nu är det dags att ta tjuren vid hornen och bara skärpa till sig!!
Sist jag vägde mig 8/6 (!!) vägde jag 62,9 och hade då gått ner 15,9 kg. Nu idag så vägde jag 69,0 vilket var en ökning på 6,1 kg vilket gör att jag nu totalt gått ner 9,8 kg. Så är det och nu börjar vi om! 

Jag har inga ursäkter till varför jag gått upp så mycket igen utan det har helt enkelt vart för att jag släppte allt och har i princip ätit allt. Och framförallt mycket fördigmat och snacks.. Så är det med det men nu har jag fått en bra påminnelse om hur det var att vara överviktig och ljuset gått upp för att det var jäkligt skönt att vara "smal".

Så mina vänner nu är det ca 12 kvar till jul och nyår så nu kör vi!!!! Jag siktar på att vara tillbaka på 62 kg tills dess. Det är ca 0,5 kg/vecka så nu har jag inga ursäkter :)

Pepp pepp!!


23 September

Oj oj oj.. Nu har det blivit lite mycket shoppande dom senaste dagarna så det är dags att dra åt på svångremmen :)



Nej men skämt o sido så var jag ju "tvungen" att ha nått att ha på mig ikväll! Ladies Night står på schemat så man måste ju piffa till sig lite. Vart en blus från GT.. Tror det kommer bli så bra så! Men nu är det dags att sätta en jädra fart för här har jag minsann inte alls tid att sitta längre!

Puss och Hej!!

21 September

Vad hände med den här dagen?
Hux flux så var klockan halv två och jag hade inte gjort något alls. Jag fick lite ångest och va tvungen att sätta igång dagen så jag åkte och solade :)

och eftersom det är onsdag så stod dans på schemat. Två mixeddance grupper på onsdagar, båda två är fortsättningsgrupper. Tycker det är jätte kul att vara tillbaka ute på Marionetterna efter ett års frånvaro, även om jag inte har några tävlingspar som jag bara hade dom senaste åren så får jag ändå undervisa och det är skit kul!

Efter dansen så åkte jag och mammsen ut på Erikslund, dom hade smygpremiär. Inte mycket till v.i.p kväll då det kändes som om halva stan va där! Men jag antar att dom följande dagarna och framförallt helgen kommer bli helt crazy så det känns skönt att redan fått tagit sig en sväng om när det va ganska lungt ändå.
 Blev inte så mycket shoppat men ett par skor och en halsduk fick följa med hem. Skorna är ju väldigt lika mina andra nya men vad gör väl det :) Nedsatta till 199:- så jag är riktigt nöjd! Halsduken är hur bra som hellst, har en i svart men kände att jag ville ha en till i någon färg. Skulle egentligen behöva ta en sväng till för att inhandla lite nya kläder att ha på mig i helgen. För helgen, den är minsann fullspäckad! Ladies Night på fredag och på lördag är det stcc!!

Men nej nu så är det good night darlings!


20 September

Som ni såg i förra inlägget så måste mina saker flyttas. Frågan är nu bara vart!
Eftersom jag tänkte att det smidigaste sättet att nå ut till många samtidigt är att göra det via nätet istället för att försöka ringa till folk så ställer jag frågan här nu.

Finns det någon släkting eller vän som har plats i ett förråd / garage eller liknande där jag kan ställa av mina grejer? Det är svårt att just nu säga exakt hur mycket det rör sig om men det är en del då där är lite möbler också.
Hur länge är nästa fråga, ja det vet jag inte heller. Men från nån dag nästa vecka och framåt tills jag kommit på fötter igen!

Sen behöver jag också hjälp med att flytta sakerna från min syster till vart dom nu ska, ny förvaring/återbruket/loppis...

All hjälp mottages tacksamt!

20 September - Om jag inte hittat fram inn...

img_0493 (MMS)

20 September - Om jag inte hittat fram innan kvällen är slut så kan ni väl leta efter mig här inne ;) Håller på och strukturerar upp alla mina saker som är i systers garage! Allt måste nämligen flyttas snart då dom ska hyra ut halva garaget. Vart jag ska göra av sakerna då är ännu oklart men just nu ska jag försöka se till att få lite ordning så jag vet hur mycket det är som behöver flyttas! Puss och Kram på er


17 September

Underbart väder idag! Undrar om man skulle ta och göra något av den?



Snodde Andrés kamera för att föreviga det underbara vädret.
Trist att han köpt nytt objektiv igår ;) Fish eye is the shit !

16 September

Idag fick jag äntligen mina efterlängtade födelsedagsfest bilder till min dator. Så ni får vänta med rese redogörelsen tills imorgon för nu blir det bild bomb vill jag lova. Som jag längtat och jag tror ni med har det ;)

Jag hade festen den 3 september en vecka efter utsatt datum då jag blev så satans sjuk då när jag skulle till att fylla år. Platsen var hemma hos min kära pojkvän och hans rumskompisar på lillåudden. Vi började kvällen med att käka lite mat. Jag bjöd på hemmagjord pizza från grunden och en riktigt god efterrätt- Vi drack oss glada i hatten samtidigt som vi rullade gamla klassisker från 90 talet så som Aqua, Peter Andre, Vengaboys och många många fler på tvn från Andrés super arkiv. Sen tog vi oss vidare ner på stan och tog en rejäl svängom inne på bmb. Tack tjejer för kvällen den vart kanon men jätte tråkigt att Lina, Anna och Moa, Malin & Lina inte kunde komma :(



Mikaela spanar in utsikten



Göra pizza



Balkong häng Johanna och Cindy



Lite mer "skumpa" till efterrätten



Jätte glad :D



Cindy



Mikaela



Jag.



Cindy och Mikaela lever sig in i nittiotals musiken :P



Fina Johanna

 
Mikaela . Cindy

 

Jag . Jessica






Johanna & Emma



Glada tjejer :D



Bästa!!



Precis när vi skulle åka ner på stan så får toan för sig att svämma över!! Grrr....

 



 

Super fixaren ;)



Bilden talar för sig själv!

..och får vara den sista.. Tack igen tjejer!! 

16 September - Mobilblogg - Två båtresor, ...

img_3801 (MMS)

16 September - Mobilblogg - Två båtresor, två taxi resor och nu på tåget så är vi på väg hem!  Har haft en skön resa men det klassiska ordspråket borta bra men hemma bäst slår nog aldrig fel! Återkommer från datorn senare med lite mer bilder och så! Puss och Kram på er


13 September - Mobilblogg - God kväll på e...

img_8783 (MMS)

13 September - Mobilblogg - God kväll på er!  Just nu ligger vi i hytten och tar det lite lugnt efter en dag på stan.. Vi strosade runt mest och åt en god lunch på Michelangelo inne i gamla stan. Försökte därefter oss på att vara kunniga nere i tunnelbanan vilket är helt omöjligt! Tillslut kom vi iaf fram till terminalen bara för att få reda på att vi är på FEL terminal!! My god.. Med ömma fötter då jag gått i nya skorna hela dagen så får vi ge oss ut på språng marsch mot rätt terminal då någon taxi inte syntes till!! Tack och lov så hann vi fram och hann på båten! Det värsta med det hela va att vi tagit fel på tiden.. Båten gick 17.00 och inte 1730 som vi trodde! Så den här resan hade kunnat slutat innan den börjat. Men ibland ska man väl ha lite tur också :) Nästa gång vi hörs är vi förmodligen på hemväg! Ta hand om er! Puss och Kram


12 September

Ännu en dag har gått...

Tåget går 09.53 imorgon mot Sthlm! Vi ska spendera dagen i staden och 17.30 går båten mot Riga. Ska bli helt underbart att komma iväg på lite semester. Tre nätter blir vi borta, två på båt och en i Riga. Om ni har några snabba tips på vad vi ska göra i Riga så hinner jag läsa imorgon innan vi åker.

Nu ska jag sova strax blir upp och hoppa ganska tidig imorgon då jag inte riktigt orkat packat idag eftersom jag måste ha så mycket av det som ska packas med imorgon bitti. Och det hela har väl lite rot i att packa är tusan det tråkigaste jag vet nästan. Så jag gör det imorgon när jag inte har något annat val :)

Bild på skorna som jag lovade igår får bli när vi kommer hem. Har inte alls haft tid idag! Ska köpa sulor till mina då som naturligtvis va lite stora... Men annars så blir dom kanon!

Ha bra dagar nu.. Det tänker jag ha! :D

11 Septemeber

Då var den här helgen över.. Tiden går ruskigt fort när man har kul :)

I fredags  var jag som ni såg nere på stan en sväng med Emma och hennes mamma, lite ärenden uträttades men mest slö tittande i affärerna egentligen. Köpte två nya bas linnen Gina, välbehövligt!

 Lördagen kom och 8.45 får jag sms av min bror som lyder: Lögis 10 gullungarna ska dit jag svarar två sekunder senare: kommer :) En mysig förmiddag i vattnet med två bad galna ungar, Hugo var inte alls nöjd när det var dags att åka hem och jag kan inte påstå att Saga heller direkt frivilligt gick upp! Jag tyckte att klockan inte var så mycket så jag stannade en stund och simmade i 30 min.

Eftermiddagen gick sen åt till att vänta på att min kära pojkvän skulle sluta jobba, och när han väl kom hem så tog vi oss ner på stan. Vi käkade på jensen, ingen super hit men inte heller katastrof, utan ok kan man väl säga. Trodde verkligen inte att det skulle vara så mycket folk som det var dock så det va en liten chock. Grejen med utekvällen var inte middagen utan bion, jägarna 2 skulle ses och jag är mycket nöjd! Riktigt bra film och Stormare är ju bara för grym. Tycker verkligen ni ska ta och se den, lätt värt pengarna att se den på bio!

Idag så vart den en rejäl sovmorgon och när vi väl tog oss upp så vart Hälla målet. Present till Lars mamma som fyller år imorgon är inhandlad och jag och Lars fick oss varsitt par nya skor :D



Sjukt nöjd med mina än så länge. Ska gå i dom här hemma imorgon och hoppas på att dom är lika sköna som jag tror. Jag är verkligen i behov av ett par höst skor.. Bara att fråga emma, hon gillade inte mina sandaler i fredags ;) Haha.. Nej, dom borde kanske packas undan för säsongen nu... Jag tror på dom här! Och Lars skor, så sjuuukt snygga! Dom gör sig inte riktigt på bilden, jag ska få honom att ta på sig skorna imorgon så ska jag ta en bild och visa er.

Nu väntar han på mig i sängen, ska kikas på Family Guy och sen Harry Potter, me like :)

Natti natti vänner! Hoppas ni haft en fab. weekend!

9 September - Mobilblogg - Tar en lyx lunc...

img_4108 (MMS)

9 September - Mobilblogg - Tar en lyx lunch med Emma och hennes mor på gränden idag! Det är ju trotts allt Fredag ;)


9 September

Nu gör vi ett nytt litet reklam inslag.. Fick ett nytt mail angående att kanske få möjligheten att pröva på lite nyheter. Den här gången är det lite nyttig fisk det handlar om. Ser riktigt gott ut måste jag säga..

Klicka vidare här om du också skulle vara sugen på att kanske få prova!


8 September

Hej hallå där på er...

Gör ett snabbt inlägg såhär på kvälls kvisten.! Har efter 3 nätter hemma hos mamma så är jag tillbaka på lillåudden hos kärleken. Vi har lagat god mat och kikat på Robinson, gillar årets upplaga minst lika mycket som förra! Nu kikas det på filip och fredrik som numera är ett naturligt inslag i vardagen :)
Vi ska snart kolla på jägarna då vi fick för oss att vi ska sticka på bio i helgen och se tvåan.
Ska snart ta och bjuda på bilder från mitt 25 års firande! Ska bara ta och få tag i bilderna ur Andrés kamera först..

Just nu bjuder jag på två bilder på  mina två små älsklingar!




RSS 2.0
Test