31 Juli - Mobilblogg - Jag vet inte vad ni...

img_3922 (MMS)

31 Juli - Mobilblogg - Jag vet inte vad ni ätit till middag ikväll men här har vi ätit riktigt god oxfilé! Grillen har gått riktigt varm ikväll och nu måste jag erkänna att jag hamnat i vad man brukar kalla mat koma! My god va mätt jag är!! Helgen har bjudit på välbehövlig sömn och massa annat trevligt.. Bl.a. Lite dragracing igår kväll..  Och idag har det putsats på bilar men jag måste erkänna att jag mest stod vid sidan av när jag inte var hemma hos min syster. Nu blire till att slänga sig i soffan och kika på lite brittisk film! Hoppas ni haft en bra helg kära ni! Nu äre bara 4 (3 arbets) dagar kvar innan Semester :) Puss o Kram på er!


31 Juli - Mobilblogg - Jag vet inte vad ni...

img_3922 (MMS)

31 Juli - Mobilblogg - Jag vet inte vad ni ätit till middag ikväll men här har vi ätit riktigt god oxfilé! Grillen har gått riktigt varm ikväll och nu måste jag erkänna att jag hamnat i vad man brukar kalla mat koma! My god va mätt jag är!! Helgen har bjudit på välbehövlig sömn och massa annat trevligt.. Bl.a. Lite dragracing igår kväll..


29 Juli - Mobilblogg - Vilken härlig dag i...

img_5618 (MMS)

29 Juli - Mobilblogg - Vilken härlig dag idag! Not.. Det syns inte bilden    men jag gissar att regnet öser ner hemma hos er också?! Iaf ni som bor i samma stad som jag :) Ska ta mig ur sängen nu.. Känns tungt men lite lättare då jag vet att efter idag har jag 2 hela dagar ledigt!! Och det mina vänner är mer än välbehövligt. Har blivit massor med jobb nu då stackars Diana fick lunginflammation! Men snart om exakt en vecka så kan jag utropa SEMESTER igen :D Ha en bra fredag trotts det trista vädret! Puss o Kram på er!


25 Juli - Mobilblogg - Tänkte att det va d...

img_7463 (MMS)

25 Juli - Mobilblogg - Tänkte att det va dags för några ord igen! Har äntligen satt ner rumpan i soffan efter vad som blev en lång dag! Storhandling direkt efter jobbet va sådär.. Kom inte ifrån ica förrns sisådär strax innan tio! My God! Maten har nu landat på bordet.. Stefan har fixat någon form av stroganoff och jag har fixat ris eftersom jag är den enda här som kan fixa det :) Imorgon bär det av till Fyrishov för lite äventyrs badande! På återskrivande nu snyggingar, lovar att inte dröja! Puss och God Natt!


7 Juli

Äntligen torsdag kväll och jag är leeeeedig!
Håll tummarna hårt nu för att det blir sol så jag kan steka mig! Behöver sol sol sol och lite mer sol!

Inte en ända injudan till något trevligt umgänge har dykt upp trotts min vädjan igår!
Skulle kunna tänka mig en filt och en picnic korg och sitta och kika på bilar ett par timmar... Någon?

Well, nu väntar jag på att karln ska sluta jobba så jag k an få åka dit. Är ju som sagt ledig så vad spelar det för roll att det är lite sent :)



Älskade ungar! ♥ ♥

6 Juli - Mobilblogg - Ett glas vin och en ...

img_5040 (MMS)

6 Juli - Mobilblogg - Ett glas vin och en man som grillar! Livet leker såhär på onsdag kvällen :) En jobb dag kvar imorgon innan jag får ta ledig helg. Och vad ska man hitta på då? Det är ju frågan?! Det är ju trotts allt power meet så det känns ju som om man skulle vilja aktivera sig på något vis! Förslag och inbjudningar tas tacksamt emot!! Fortsatt trevlig kväll på er! Puss och Kram


5 Juli

Nu ska jag slänga mig i sängen... Kvar hemma hos mamma fortfarande!
Har just tittat på so you think you can dance. Nästa vecka får man ju bara inte missa för allt i världen! Top 20, vilka blir det? Spännande :)
Missade förra veckan då vi var och såg Transformers 3 i Heron City. Sinnesjukt bra bio btw, så nice att sitta i sluttande salong. Då jag är väldigt kort så har ju jag i princip alltid problemet med att det sticker upp massa huvuden, men inte nu inte. Hur bra som helst!
Ni får nöja er med det lilla idag för nu äre God Natt!


4 Juli

Måndag igen och nu är det jobb som gäller. 5 veckor för att vara exakt och sen får jag ta semester igen! Men jag ska inte klaga för jag är ledig redan till helgen igen..

Är faktiskt hemma hos mamma ikväll. Tro't eller ej :) Va bra länge sen nu, sisådär två veckor kanske.. Haha! Så kan det gå. Det hade ju inte gjort något om man hade ett eget hem att åka till. Börjar känna att det verkligen är dags att ta tag i det här med lägenhet på riktigt nu. En liten tvåa med inflytt 1 augusti/september skulle inte sitta helt fel! På mimers hemsida går det ju inte direkt fort fram. Man lär ju få köa i "hundra" år om det ska bli nått och det känns ju sådär.. 

Nu ska jag iaf gå och sova för det är dags att stämpla in 09.30 imorgon bitti!
Puss och Kram på er!


RSS 2.0
Test