Iphone

Min nya bebis kommer till mig torsdag-fredag.
Lyckan är total!

Jag ska ha en vit



Kommer bli aningens dyrare i månaden men det är det värt! Love it!

28.5


Ja, Hejja Anna ja. Vart mer. Hej hej Anna, kul att se dig på tvn!
Ha! Vilket skämt. Men jag är inte ett dugg förvånad. Dock tyckte jag att hon va grymt duktig och nummret va jätte jätte fint. Fick gås hud på hela kroppen. Mest ledsen är jag nog för att holland inte gick till final. Haha! Dansbandsnörd osm man är så föll det mig i smaken. Hur kul som hellst! Men nu får vi hoppas på glitterkalsongerna och så klart Norge!

Har precis bokat tid för provjobb på The Studio.. 11 juni är det dags! Ohh.. Redan nervös :/ Hur ska man kunna visa sig fårn sin bästa sida när man är nervös, aldrig använt deras produkter samt under sån extrem tidspress. Men det är väl bara att köra på. Hinner ju tagga tills dess!

Jobb idag, skulle dock behöva sluta tidigare. Har en del att göra på em. Tvättsuga kl 16, slutar 16.30 så det är ju bara att hoppas tiden är kvar när man kommer hem. Sen ikväll är det uppvisning på slottet så jag måste göra iordning musik samt åka till lokalen och hämta en nedrans sladd eftersom jag glömde ta med den i onsdags när vi hade styrelsemöte. Hur ska jag hinna??

Och hur ska jag hinna nu? Börjar om en timme.. Helt enkelt så att jag får snabba på nu!

Ha en bra dag!!

Btw.. 3 månader till min 24 års dag idag ;)

27.5 - 2


Jaha..
Vart ingen iphone idag. Tydligen så måste jag ringa kundtjänst för att få göra om mitt abbonemang, i butik kan dom tydligen bara fixa 4 månader innan bindningstiden går ut men kundtjänst kan göra det 6 månader innan. Nån som fattar varför? Inte jag iaf, men det är väl bara att slå dom en pling imorgon fm.

21.00 är det dags för kvaltävling nr2 till eurovision song contest. Och ikväll är Sverige med. Hejja ANNA!!!




27.5

Stackars stackars kille från telenor!
Haha.. Här ringer han för att han ville "ge" mig en iphone och så bara total dissar jag honom. Haha!
I will never leave 3!
Ska faktiskt ta o åka till dom o kolla om dom kan "ge" mig en iphone. Har inte rätt abonemang för mig nu så det är på tiden att byta och jag kollade in på mitt tre och såg att min bindningstid går ut i höst så det är fritt fram för mig att byta nu så det blir nog ipone <3

Ska nu först åka ner till emma på Gina och lämna hennes telefon och nycklar som hon glömde i bilen igår efter löprundan som förövrigt gick riktigt bra. Vi ska ta en sväng på lördag också! Yeah!

Adios amigos talk to you later!

By the way - löning idag :)

26.5


Tjoho...

Fick precis det här trevliga meddelandet på mailen :)



Sorry för den extremt lilla texten!


Trodde jag va helt bortglöm med tanke på hur länge sen det var jag va på intervju.
Så ska väl ringa henne imorgon och bestämma nån bra dag!

Nu ska jag iväg på styrelsemöte och sen ut och springa!

25.5


En hel dag av bara regn..  Helt värdelöst!
Ungarna på jobbet va helt galna och helt omöjliga att ha att göra med. Tack och lov hade Cathy med film så efter mellis kollade vi på: På rymmen med Pippi Långstrump. Vilken klassiker. Och hade vi inte gjort det vet jag inte hur jag hade klarat av dagen.

Åkte ner på stan och hämtade hem mamma och lite saker från Kick's arosian som numera inte finns. Utan på torsdag öppnas nya fräscha Kick's Igor!!  Så ta er dit och spana in..

Lagade blodpudding och bacon. Provade att laga baconet i ugnen eftersom jag är så trött på att steka bacon för det bara stänker fett och det osar i flera timmar. La det hela på en plåt med bakplåtspapper och stoppade in i ugnen på 150 grader med grillen påslaget. Vart ritkigt bra! Rekomenderas... Visade sig tyvärr att jag inte hade någon lingon sylt så det vart ju inte ritkigt sådär gott som jag hade förväntat mig. Tråkigt.

Nu sitter jag och kollar på kvalet till Eurovision... Jessica ringde precis och gapade på mig att jag inte fick kolla på det hela eftersom jag då redan har sett allt på lördag. Men fuck her säger jag bara ;) Hahaha! Jag kollar om jag vill :) <3 Framförallt eftersom hon la ut denna bild på mig och emma på sin blogg igår :P





Hahaha.. Snygga vi. Men det är ju så vi ser ut.
Men det bjuder jag ju på  eftersom jag också lägger ut den.

Ska försöka komma i säng i tid. Vansinnigt trött......
Hörs imorgon.. Då är det löpning som gäller! Nice!

24.5


Som sagt..
Hade en väldigt trevlig lördags kväll som slutade med en halv naken karl på saffets som tvingade mig att känna på hans muskler. Hahaha! Jag dog av garv.. Tillägas bör att klockan vid det här laget va runt 03.30 :)

Och lida för den trevliga kvällen fick jag göra igår. Trodde hela huvudet skulle explodera.. Och inga värktabellet hemma. Men det är sånt man får ta. Så tänker man never again. Men det är bara på't igen på lördag för då kommer Jes hem <3 Och vi ska se Eurovision song contest! Tradiotion... Kommer bli as nice!


Jes med en ev. onöjd Robert i bakgrunden


Har vart i spåret idag, på Rocklunda så det vart tyvärr knappt någon löpning för det är alldeles för mycket backar där för att två otränade slöhögar (jag och emma) ska orka. Så det vart mest rask promenad. På onsdag är det dags igen och då tar vi bilen till bjurhovdaspåret som vi körde förra veckan. Hyffsat platt och fint. Precis lagom till oss!

Som lite godis så bjuder på lite pics från i lördags..
(..Det kommer komma Sm bilder snart!)











Notera den exakt likadana ögonskuggan :)
Hahaha!

Nice väder! Varmt och skönt på balkongen! ...

dsc00396 (MMS)

Nice väder! Varmt och skönt på balkongen! Gott vin, god mat från la pizza, bästa sällskapet. Utgång stundar! Trevlig lördags kväll det här :)


21.5

Oj oj oj..

Bloggen total dog visst med Sm förra helgen. Men det är inte så konstigt för det gjorde i princip jag också.
I söndags när jag kom hem var jag så långt ifrån pigg jag någonsin varit tror jag. En blandning av all spänning som släppte som man gått och byggt upp sen terminsstarten i höstas och kanske också till viss del alkohol intaget på banketten :) Haha.. Sen har hela den här veckan i princip gått åt till att återhämta sig. Börjar känna mig som en människa igen nu!

Jag och Emma har nu börjat vårt nya liv. Vårt nya liv där vi joggar :) Tjoho!
Två rundor har hunnits med denna vecka, nästa blir på måndag. Har till och med köpt mig riktiga löparbyxor :)

Nu ska jag göra mig iordning och ta cykeln till jobbet. Mamma har nämligen bilen eftersom hon är ledig så jag fick låna hennes cykel. Ska stanna på maxi och köpa lite lunch också.

Ska försöka få upp några bilder från Sm ikväll eller imrogon. Jag lovar!

Puss o Kram på er...

Yes! Efter många besvikelser kom glädje ...

Yes! Efter många besvikelser kom glädje beskedet, Stefan och Madde till final i USM i Lindy Hop! Underbart! Men vi har ju också Douglas, Anna och Isabel vidare till semifinal i junior dubbelbuggen. Nu väntar vi på invigningen och sen alla härliga finaler i USM!


Sm är nu i full gång.. En liten hall med...

Sm är nu i full gång.. En liten hall med närhet mellan golvet och publiken. Tror det kommer ge ett riktigt bra tryck i finalerna :) Våra buggare Douglas och Anna, Fredrik och Madde samt Lasse och Kerstin åkte ut redan efter första rundan allihop. Så nu sitter vi och väntar på att det ska bli dags för dom andra disciplinerna! Varmt och svettigt men riktigt härligt. Livet leker SM 2010 har kommit igång! (Kommer uppdatera regelbundet om vad som sker)


12.5

Är så jäkla nöjd!!!!
Har lyckats med att laga Mexico soppa, den man fick i skolan, och den smakar nästan exakt som i skolan!!! Ohh.. I alla dessa år som jag undrat och undrat vad som är i och hur man gör. Tack vare snälla mattanter så vet jag nu! Och jag tänker dela med mig :)

Idag gjorde jag såhär, men nästa gång kommer jag nog ändra lite på mängderna.. Fick nämligen bara vad som ska vara i soppan inga dl eller liknande så jag bara chansade nu när jag gjorde. Men här kommer det!

1½ l vatten
3 köttbuljongtärningar
1 frp Ica krossade tomater
5 dl pasta (orginal är snäckmakaroner men jag hade spiraler)
ca 2 dl chilisås
Tacofärs efter behag (vet inte alls hur mycket jag hade, kanske 2-3 dl)
Salt + Peppar

Gör såhär: Koka upp vattnet, lägg i buljongtärningarna. När tärningarna lösts upp häll i tomaterna, chilisås samt salt+peppar. Koka upp. Häll i färsen. Koka upp. Häll i pasta. Koka "kraftigt" tills pastan är klar. Låt små puttra på väldigt svag värme ett tag. Smaka av. Klart :)

Såhär i efterhand så kokade jag soppan för länge så pastan är nog den mest överkokta pasta jag någonsinn ätit. Haha! Men som sagt så är det inget fel på smaken!
Jag lovar att det här är så gott. Gör den jag lovar ni blir inte besvikna!!!

Annars så hade jag en väldigt trevlig eftermiddag på jobbet idag. Hade syster med barn (2/3) på besök i ca 2 timmar. Nice! Dom ska nämligen få en lekstuga som vi ska gör oss av med och Linn ska komma och praoa hos oss 2 dagar nästa vecka så därav detta långa besök. Mycket mysigt!

Imorgon är det ledig dag. Nice! Dagen brukar vanligtvis gå åt till att åka långt iväg till staden där SM arrangeras, men i år är inte så fallet eftersom det är i Sthlm så vi åker tidigt fredag morgon istället. Oh! Jag är så nervös och förväntansfull men jag vågar inte hoppas på för mycket även om jag egentlgien vill det! Oh! Jobbigaste på länge! Så snälla alla håll tummarna för oss!

Nu ska jag slänga mig i soffan ett tag oc senare sängen...  Kramis!

11.5


Genrepet ikväll gick riktigt riktigt bra!

Underbara bilder togs det återigen av kung av kameran Lasse! Fast jag och Lina fick faktiskt hjälpa till när Lasse själv skulle fotas :)

Kika här för bilderna!


Måste nu i il fart göra färdigt mitt uppdrag.. Fast jag skulle vilja sova, men skyll digg själv får ni säga  när du suttit på fejsan istället för att göra det du skulle!

Så ingen tid till långt blogg inlägg idag inte.. Hör imorgon igen!

10.5

Nej men goddag!
Tänkte att det va dags med lite update igen :)

Lördagen, tävling i Hammarö. Gick helt OK! Va riktigt riktigt kul att få stå där i insläppet och springa in på golvet. Och inte bara se när alla andra gör det. Så nu laddar vi för en höst full med tävlingar!

Lite pics..







Mina trios ETTA och Trea :)



  

   

I söndags var det dags för våravslutning. Allt flöt på bra och det blev en riktig succé som vanligt!
För bilder därifrån hänvisar jag hit . Eftersom jag både va speaker och skötte musiken så hade jag inte ritkigt tid att anvönda kameran. Men Lasse vår alldeles egna "proffs" fotograf har tagit super bra bilder!

Slängde mig ifrån avslutningen till Hugos ettårskalas .. Lånar lite bilder av syster eftersom jag inte tog några!



Såhär "liten" var han när han va ny ...
Nu är jag såhär stor...







Två dagar kvar av arbete sen en ledig torsdag och sen smäller det! SM SM SM SM!!!

Ikväll kör vi genrep med taco middag efter. Mums :)

Nu ska jag sätta lite fart och få på mig kläder och i mig lite frukost!


7.5

Har tyvärr vart en väldigt dålig blogg vecka från min sida. Men det får vi helt enkelt leva med!

Nu ska jag slänga mig i sängen. Skulle egentligen gjort det för 40 min sen!!!!! Fy fy mig. Men det kom lite annat ivägen (som jag egentligen inte behövde göra)...

Klockan ska ställas på 05.00, 07.00 ska jag hämta upp nr.1 av 3. Tävlingsdax, och denna gången på riktigt för det är JAG som ska tävla inte bara mina par. Haha! Wish me luck!

6.5

Kanske dags för lite ny text här, eller va säger ni?

Veckorna bara rinner förbi och nu sitter jag här på en torsdagkväll och inser att näste vecka vid den här tiden sover jag sen länge, eftersom vi på fredagen går upp före tuppen och drar till Sthlm för SM!! Som jag har längtat. Ett helt år! Bara ryser redan nu efter att få njuta av dessa dagar. Årets höjdpunkt! :D

Men först en helg med vanlig tävling, blir till att bila till Hammarö också före tuppen på lördag. Sen hem för tjejkväll med grillning och på söndag är det Våravslutning i Wenströmskas aula för hela DK Marionetterna. Kommer bli as bra den här gången också. Sen i ilfart ut till hoodsen på 1 års kalas. Älsklings Hugo fyller nämligen år!

Men först en fredag, lite jobb ett par timmar. Sen se på när syster med familj kommer för att hämta en lekstuga som Irstaskolan skänker till dom. Efter det ner på stan för möte med min lagledarkollega på Sm för att bestämma lite hemligheter. Kvällen blir hemma, lugn och tidigt i säng!

Hur ser er helg ut??

4.5

Shit va trött jag är.. MÅSTE se till att komma i säng tidigare än såhär...

Iaf, GRATTIS till mina syskon JIMMY och JENNY som idag fyller 35 år! Kram på er :)

Första två bilderna är kanske inte så smickrande men det vet jag att ni bjuder på ;)










3.5

Måndagen avklarad bara 4 kvar.. 2 långa och 2 korta.
Vart en lite annorlunda dag idag med lite sjuk personal m.m. men man säger väl att omväxling förnöjer!

Åt iaf godaste lunchen! "Tortelini soppa".
  • 1 paket färsk tortelini med karl-johans svamp fyllning
  • 1 frp Keldas toscansk tomatsoppa
  • Frivilligt - Lite grädde eller mjölk
Gör såhär:
Koka tortelinin nästan helt färidig enligt anvisningen på förpackningen, slå av den i durkslag och låt stå.
Slå i soppan i kastrullen och låt den koka upp. Häll sen i tortelinin samt lite grädde eller mjölk för en lite tunnare soppa. Koka ihop det hela ett par minuter. Servera!! Mums!!

Det här underbara receptet får faktiskt räcka för idag för jag känner att orken tryter och det börjar verkligen bli säng dags! God natt kära vänner!

2.5

Sådär ja, då va den här helgen över..

Det va ju det där med valborg. Min tanke va att jag skulle hunnit blogga i fredags efter jobbet men det vart full fart på en gång. Smet lite tidigare (tomt på barn) trotts att jag på morgonen ringde för att kolla om jag kunde börja senare och det gick bra. Så kl. 13.30 istället för 12.00 anlände jag. Då hade jag hunnit med en trevlig förmiddag med mamma och mormor ute på Hälla. Va en lång stund på bolaget för att förska hitta ett bra vitt vin med lite högre alkoholhalt än 8%, men kruxet va ju att det skulle smaka bra också! Tillslut så blev det detta vinet. En riktig hit. Kommer defenitivt köpas igen! Strosade runt på Hälla shopping på jak efter lite saker men hittade 0. Sen maxi och sen det bästa. Lunch på MAX!!

Hämtade sen Emma direkt när jag slutade och vi drog till affärn och handla lite käk. Hem till mig sen och började kvällen med lite kökshäng och yatzy. Nice! Sen lite wii och efter några sms fram och tillbaka så kom underbara Malin också hit! Vi drack, skrattade och hade det hur bra som hellst! K va påstridig som f*n över telefonen och tillslut gav vi med oss och drog till förfesten som han va på, ingen hit om ni frågar mig hade det tusen gånger trevligare hemma. Sen vart det BMB och det kan jag väl  inte påstå att jag minns så mycket av föutom att vi stod i kö i vad som verkade vara en evighet.

Lördagen ägnades åt att göra ingenting. Kollade på two and a half men i princip hela dagen.

Söndagen idag vart först en sväng hem till syster och martin för att kolla hur arbetet med deras altan/hus/tomt gått under helgen. Hämtade upp vår bil efter det och sen ut till erikslund. Ny lampa till bilen, två par skor vart handlade. Dock bara ett par till mig, det andra till K . Iväg och tvättade bilen, köpa lunch på paganini hem. Lite mer two and a half men. Sen en promenad med mamma och nu har jag suttit vid datorn ett tag. Håller även på och styr lite käk. Sent jag vet men vi åt lunch kl 16 ;)

Så.. Vad har ni gjort kära vänner??

RSS 2.0
Test