30 Juni

Äntligen "hemma" igen..
Imponerar på mig själv till och med genom att ta fram datorn :)

Riktig turist har jag vart idag, allt som saknades var hatten och kameran runt halsen ;)
Sthlm hela dagen och vi har hunnit med en del. Det första som vart var att vi hamnade på en visning av riksdagshuset, har aldrig vart där förut så det va faktiskt intressant. Men det var ju inte helt lätt att ta sig in utan det va säkerhets kontroll och så fick man även läma ifrån sig allt utom kameran. Dörrar stängdes och öppnades exakt på minuten och en vakt som gick med och gick sist hela tiden för att se att ingen avvek från gruppen. Känns ju lite lustigt att det ska behöva va så men det är väl bra att dom har koll. Efter det så varrt det lunch i gamla stan och sedan vidare ut mot vattnet. Där jagade vi rätt på båtturen under stockholms broar som vi åkte med på. Hela 1 timme och 50 min tog det. Aningen för långt ansåg både jag och mammsen. Ja och efter det då, jo då hamnade vi uppe på slottet där vi såg högvakten få avlösning och även ett gäng libyer som hade någon form av demostration. In i gamla stan igen för att mumsa på glass. In mot city där vi försökte shoppa men det va ingen av oss som egentligen orkade utan det  vart mest det vi visste att vi (läs jag) ville ha. Fika på espresso house, köpa macka på stationen in på tåget och sen HEMMA. Trött trött jag...
Bilder kommer här sen blir det god natt till Lucky Number Slevin!

 





 

 

30 Juni - Mobilblogg - Sitter på tåget, bö...

img_8480 (MMS)

30 Juni - Mobilblogg - Sitter på tåget, börjar närma oss Sthlm åkte precis förbi Jakobsberg. Heldag i Sthlm med mamma och mormor står p schemat. Och det är verkligen heldag, tåget hem går 20.02! Vi får se vad vi hittar på, det har pratats om någon båttur vet jag. Trevlig torsdag på er!


27 Juni - Mobilblogg - Blir en Mobilblogg ...

img_4099 (MMS)

27 Juni - Mobilblogg - Blir en Mobilblogg ikväll.. Har just ätit jätte god pasta gratäng och jag tror att båda pojkarna precis som jag hamnade i lite matkoma.. Men det är inget mot vad vi kommer känna snart när vi tryckt rabarber paj också! :D Vi sitter och kikar på transformers 2 på duken nu. Uppvärmning inför imorgon då vi ska åka till Sthlm och kika på premiären av 3an på Heron City. Ska tydligen vara enorm salong och duk där så det ser jag riktigt mycket fram emot! Kommer nog va riktigt tufft!! Ha en trevlig kväll snyggingar!


26 Juni

Well hello mina darlings!
Här är jag igen.. Överlevde Midsommar helgen ;)
Hade en jätte trevlig fm/em nere på biskopsängen i mannens mors stuga. Hetsade sedan vidare hem till systers hus för att springa runt som en galning i lite drygt en och en halv timme för att hinna fixa allt som skulle göras. Detta samtidigt som alla gästerna anlände. Men men, man kan inte lyckas med allt. Hade en trevlig kväll som tråkigt nog tog slut i en tvärvändning då alla helt plötsligt skulle åka hem. Så jag känner mig lite besviken över det men men..

Midsommar dagen spenderades mestadels i soffan. Inte för att jag var direkt sliten utan mer för att det inte fanns så mycket annat att göra. Vi spelade lite tv spel, grillade korv under markisen i ös regn. Ja, det va ganska mysigt. Men jag vart så dålig av systers katter så jag tog beslutet att vi skulle åka hem till mannen och sova istället, vilket jag nu känner var riktigt bra! Vågar knappt tänka på hur jag hade mått imorse annars. Så idag var det bara att åka tillbaka till huset och röja upp och packa ihop.

Jag har nu 7 dagar kvar av min semester och vi får väl se vad vi fyller dom med för spännande!

Trevlig söndagkväll på er!


23 Juni

Äntligen semester!
Min första riktigt semester!
Jag kan vara ledig utan att behöva känna att jag förlorar pengar. Fy tusan så skönt! Jag kan inte ens beskriva hur mycket jag längtat efter det här. Visserligen är det bara 10 dagar men det kommer bli 10 underbara dagar! Vi börjar med ett rejält midsommar firande och avslutar med cityfestivalen nästa helg! Jag känner på mig att det kommer bli 10 kanon dagar!

Borde väl gå och sova snart. Så man orkar med imorgon menar jag. Först ut är firande med mannens familj på biskopsängen, ser jätte mycket fram emot lite traditions enligt firande faktiskt. Senare så är det "traditions" enligt firande a'la sandra. Dvs, partaj at systers hus! I år kommer nog bli ett bra år, lite annorlunda mot tidigare år men jag tror att förändringarna är mot det bättre!

Hur ska ni alla fira nu då?
God Natt på er snyggingar!



Emma hjälpte mig att fira in semester tidigare ikväll :)

23 Juni

Och vad tusan hände med vädret??
Regnet står som spön i backen så jag och emma sitter här och funderar på om vi kommer ha något att göra på jobbet idag. Vi konstaterar att vem f*n vill gå på stan i det här vädret?! Hade jag vart ledig hade jag inte rört mig  många meter utanför huset det är ett som är säkert..

Tack snälla för era fina kommentarer om tunikan. Jag hittade den på Vero Moda för 149 kr. Ett riktigt fynd anser ju jag! :) Tror dessutom att den fanns i fler färger, men jag är inte helt säker.

Som jag sa igår så va ju Emma snäll att hålla mig sällskap här i natt då min karl var iväg på foo fighters. Så nu när vädret är som det är så ska jag vara snäll att skjutsa ner Emma till jobbet då jag tror att hon hellst vill slippa bli piss blöt! Så nu är det bara att sätta fart och se till att göra sig klar!

Ha en mysig regning torsdag!
Puss o Kram på er.


22 Juni

Full rulle onsdag vart det idag. Man är ju nästan mer ledig när man jobbar ;)

Här hemma så springer grabbarna runt helt och pumpar foo fighters på högsta volym.. Mycket lyriska pojkar som ska åka iväg mot huvudstaden om någon timme.
Jag har packat ihop alla mina saker här för att flytta dom hem till systers hus senare i em. Ikväll så får jag besök av emma som är snäll nog att stanna hela natten också! Vi ska väl planera lite mer detaljer kring midsommar sen ska det även spelas wii, lego indiana jones som jag av en slump sprang över på el giganten i förra veckan!

Annars så har jag nyss provat midsommar kläderna och jag är väldigt väldigt nöjd! Så jag tänkte faktiskt visa er!

 



 

Men sen till frågan, utsläppt eller uppsatt hår?! Hmm.. Lite hjälp tack :)

Hörs och ses kära ni...

21 Juni

Så vart man ledig imorgon också.. Tråkigt ;)
Nej inte alls! Mycket nöjd är jag. Då har jag hela dagen på mig imorgon och fixa inför midsommar. Perfekt!

Just nu sitter jag med lite färg i håret, ska väl ta och skölja ur det snart så jag hinner innan So you think you can dance börjar om 30 min. Veckans viktigaste tv program, får absolut inte missas!

Hörs och ses imorgon snyggingar!




21 Juni

Ledig ledig ledig... Skönt!

Har var och vägt mig och fick -0,1 idag. Och nu under sommarn har jag bestämt mig för att låta det hela ta tid. Iaf som jag känner just nu. Kan ju hända att jag får nått ryck och tycker det är jätte kul igen men det har jag svårt att tro just nu. Men ja så länge det står minus så är jag mer än nöjd!

Har drivit runt på stan också, fick även till en lunch med emma. Helt spontant och väldigt trevligt! Och nu mina vänner så har jag hittat midsommar kläderna :) Haha, det va ju på tiden! Men idag va ju lixom sista chansen då jag jobbar onsdag torsdag och inte har tid att springa i affärer. Ska ta och visa er tror jag. Men först måste jag hem till mamma och hämta lite saker så det blir komplett!

Imorgon är det husvaktar dags igen. Onsdag-Måndag är det som gäller den här gången... Hoppas på sol och fint väder så man kan nytja poolen :)

Just nu sitter jag i sängen med min sjuka karl brevid mig. Stackarn har iaf blivit av med febern nu verkar det som. Så vi håller tummarna att han är kry tills på fredag! Skulle behöva ta tag i lite mer runt midsommar känner jag men det är så svårt att slita sig härifrån ;)

Nej, nu ska jag bara ge er två länkar att klicka vidare till sen önskar jag er en fortsatt trevlig tisdag!

Jessica & Jonas som äntligen efter många långa dagar på lasarettet fått åka hem med sin lilla lilla Anton!

Och just ja, 2 dagar kvar till semestern :)

19 Juni - Mobilblogg - Tänkte passa på att...

img_8585 (MMS)

19 Juni - Mobilblogg - Tänkte passa på att skicka in ett litet inlägg nu när han som ligger brevid mig redan har somnat!! Kan iofs bero på att stackarn har feber... Annars hör det inte till vanligheterna att vi lägger oss innan tolv strecket inte! Nu tänker ni kanske vem är han då, jo han är han och han får förblir bara han tillsvidare :) Men han får mitt hjärta att slå extra hårt det är ett som är säkert iaf! Idag har jag investerat i en tv till mig! Mycket bra deal har jag gjort, men som ni vet så har jag ju inget eget hem än så länge så just nu sitter den uppsatt på väggen i sovrummet här hos honom. Jag hoppas givetvis att jag om inte allt för länge har en egen lägenhet att sätta tvn i men det verkar ju vara stört omöjligt! Någon som har en liten billig tvåa till övers?!? Well well, vi har iaf spenderat all tid sen jag kom hit efter jobbet i sängen. Vi har till och med ätit kvällsmaten här :) Mys Delux!! Imorgon är det jobb som gäller igen och efter jobbet ska jag faktiskt hem till bästa Malin och snacka massa skit! Längtar redan! Hon kommer iaf att få veta vem han är ;) Nu återstår bara att säga god natt och så hoppas jag ni haft en bra helg!! Puss o Kram darlings!


17 Juni

Känns som om det blir lite varannan dag bloggande nu för tiden.
Men när man spenderar så mycket tid med att göra roliga saker, umgås med en viss någon och bara må så attans bra och vara lycklig så blir det så :)

Fick faktiskt (tack och lov) minus på vågen i onsdags -0,3 tack tack sa jag och blev nöjd! Lunchade med mamma och emma på vivaldi efter vägningen och efter det så släppte vi av mammsen och styrde vår kosa mot ikea, gled runt ett varv handlade lite små prylar innan vi gick upp i reataurangen och tog en fika. När vi båda två nu är "hemlösa" så har vi inte någon plats att hänga på vilket gör att vi måste sysselsätta oss om vi vill umgås. I onsdags så fick fikan på ikea ta extra lång tid och vi satt i deras soffor i säkert en timme och kanske lite till. Haha! Vi pratade om Midsommar som nu närmar sig med stormsteg, dvs att om exakt en vecka så hoppas jag det är strålande sol, jag har en cider i handen och grillningen är i full gång. Det vill jag! Ser iaf ut som att det har ordnat upp sig och jag är nöjd över planerna. Hoppas ni andra som är inblandade också känner att det känns bra? 

Gårdagen spenderades i Örebro men mer än så får ni inte. Var med honom iaf :) Shopping vart det och hela dagen var hur bra som hellst!  Lyckliga lyckliga jag! 

Idag så var jag tillbaka på jobbet och jag måste säga att det har gått i ett. Har gjort klart en massa med rean men den känns ju som en never ending story. Trotts mitt uttalade hat mot denna rea så vill jag iaf tipsa er om att det faktiskt går att göra bra fynd. Så skynda skynda till KICK'S sommar rea.
Slutade 17.00 så jag tog en sväng in i klädbutikerna också, naturligtvis hittade jag flera saker som jag var tvungen att ha :) Bla en super super fin adidas jacka på stadium.




Hittade kanske midsommar kläderna också. Den dära klänningen jag köpte förra lördagen har jag lämnat tillbaka då den inte satt nå bra när jag fick prova lite mer. Så nu ser det ut som det bli shorts och linne. Men än har jag tid att ändra mig ;)

Nu ska här göras pizza och sen får vi väl se vad det blir. Kommer lite folk hit på förfest så film lär det väl inte bli förrns senare. Vad gör ni i helgen då? Jag jobbar jag så det blir myskvällar för hela slanten!

Och hörrni, 6 dagar kvar till semester :D

Puss o Kram snyggingar!

15 Juni

Ledig dag. Välbehövligt efter två crazy days på jobbet. Den här satans rean som startar på torsdag. Har sagt det ett par gånger nu dom senaste dagarna och ja säger det igen. Jag HATAR rea! Vilket satans skit. Det får gärna vara rea i andra butiker men inte hos oss :)

Idag är det vägning och jag väntar mig inget annat än + den här veckan också. Det går riktigt tungt nu, motivationen finns inte. Trodde jag hade den där för ett par veckor sedan. Men det går f*n inte... Gaaah, jag vill ju så gärna men när det väl kommer till kritan och man står där vid valet äta/inte äta - ta mig till gymmet - så är det så attans svårt.. Hade ju tänkt ta den sjätte stjärnan nästa vecka men den är så långt bort så det vore ett mirakel om det gick. Nej, jag vet inte riktigt hur jag ska göra för att det ska gå dom här 7-8 kilona som är kvar. Kanske får dra ut jätte stora bilder på Samanta Fox och sätta upp överallt :)  Någon här som har några goda visdomsord att bjuda på??

Trevlig Onsdag sötnötar!

Och btw, jag har blivit "moster" :D
Älskade Jess och Jonas har fått en liten pojke i söndags, ca 7 veckor för tidigt. Mer än så vet jag faktiskt inte så nu väntar vi bara på lite info från dom nyblivna föräldrarna och så längtar jag ihjäl mig tills jag får träffa den lilla krabaten!!

12 Juni - Mobilblogg - Såg just klart förs...

img_9487 (MMS)

12 Juni - Mobilblogg - Såg just klart första transformera filmen. Riktigt riktigt grym! Har sett den tidigare men det va länge sen. Är dock säker på att jag fann den precis lika bra då :) Iaf så kände jag att det kanske är dags att faktiskt göra en ordentlig ansträngning igen för att tappa dom här sista 7-8 kilona. Man blir ju hyffsat  inspirerad och jag skulle knappast tacka nej till att se ut som Megan Fox.... Insåg precis att vi är födda samma år vilket inte gjorde min "avundsjuka" bättre! Dags att sova nu och drömma om en snyggare kropp!! ;)


12 Juni

Söndag kväll och nu har solen bestämt sig för att lysa... Hmm... Sisådär 10 timmar för sent om man frågar mig! Men jag ska väl inte klaga, fick trotts allt en del sol igår.

Nu blir det jobb i två dagar, ska jobba tisdag den här veckan. Var länge sedan nu, har ju "fått" mina lediga tisdagar i flera veckor. Men nu ska chefen på konferans så då får man täcka upp. Men mer pengar tackar man ju inte nej till :)

Nu stundar grill och film mys. Trevlig fortsatt söndag kväll kära ni!




11 Juni

Har haft en skön dag i solen tillsammans med delar av familjen. Började med att shoppa lite nya klänningar tillsammans med syster och Linn ute på Hälla. Alla 3 fick vi med oss något hem, jag tror jag har hittat midsommar klänningen :) Känns riktigt bra! Sen hem till syster och fixade till brudarna som skulle på bröllop.





 





När dom åkt så blev det lite lugn och ro i huset ;) Jag och Saga badade och busade i solen. Medans Martin arbetade. Efter en liten stund så fick vi sällskap av Marina och Hugo. Även min kära far och bror dök tillslut upp. Männen arbetade och kvinnor och barn roade sig. Precis som sig bör.. Haha!













Underbara familj ♥

10 Juni

Mer långdragen fredag får man leta efter. Tiden stod helt stilla på eftermiddagen men tack och lov så gör den ju inte det på riktigt utan tillslut blev klockan 20.00 och jag fick stänga butiken och gå hem! Har kikat på talang och nyss wallander. Ska hoppa i säng nu så man orkar med sin lediga dag imorgon :)

Först ut på agendan står Hälla shopping (ironiskt nog) med syster och Linn.. Sen med hem till syster och sminka Linn inför brölloppet dom ska på. Sen hoppas jag på sol så jag kan ligga kvar i deras pool och bara gotta mig hela dagen. Annars vette tusan vad jag ska ta mig till..



Finaste Linn ♥ 
Liten har blivit så otroligt stor!

10 Juni

För man var sugen på att gå till jobbet idag har jag hört!!
Satans sol att ALLTID skina när jag jobbar. Typiskt! Man kan ju bara hålla tummarna att solen får för sig att stanna lördag-söndag också! Men så är det ju garanterat inte.

Idag så tar min underbara trio studenten, hoppas och tror ni får en underbar dag!




Skänker även en tanke till min kära Jessica.

Nehe, dags att göra sig iordning för work då. Måste in och handla lite innan jag börjar. Trevlig fredag på er!

9 Juni

Jätte trötter ikväll. Ska faktiskt ta och lägga mig nu.

Tycker inte om att tjata men åter igen. Midsommar! Kom igen nu, det tar inte många minuter att skriva en liten kommentar....

8 Juni

Ja då var man hemma igen då.  Känns som om det var evigheter sen sist och visst kan det stämma. Tror inte jag sovit hemma på sådär 1½-2 veckor. Insane! Men så är det och lycklig för det är jag 

Det här med midsommar va visst ingen som hade någon åsikt. Så jag bara antar att ni alla ska sitta inne och häcka på era rumpor ;) Kom igen nu... Vad brukar ni göra på midsommar?? Sen ska jag väl vara ärlig och säga att helt planlös är jag inte längre, men det är fortfarande kvällsdelen som saknas. Och det är där jag vill ha tips! '

Så sinnesjukt skönt med sol igår och även en liten stund idag. Igår grillade jag mig hemma hos syster, till en början i lugn och ro men sen vart det lite mer livat kan man säga. Kan för tillfället inte hitta min sladd till iphonen så det blir inga bilder men så fort jag gör så ska jag uppdatera :)

Ska ta atg i lite tvättning och planering av mat som har blivit lite lidande senaste tiden.. Känns som om det är dags. Hade -0,8 på vågen förra veckan och klarade mitt delmål som var 63. Hamnade på 62.5. Efter den här veckan hos syster där jag bara slarvat så vart det idag +0,4 och nu står jag på 62.9. Känns som om det där målet till midsommar är ganska långt bort men inte helt omöjligt, bara nästan. Haha.. Tror ni jag klarar 2 kg på två veckor?

Kram och puss på er....


4 Juni

Lördag kväll och halvvägs genom jobbardagarna.
Umgås just nu med Emma i systers hus såklart! Vi har snackat en massa och iaf hunnit stryka två punkter från vår att göra lista. Kvar att göra är bla att få till någon form av midsommar firande.

Jag skulle vilja att ni nu kära läsare kommer med lite respons på midsommar ämnet. Vad ska ni göra? Vad skulle ni vilja göra? Bring it! Alla åsikter är mer än välkomna!!!

Puss och Kram på er!



3 Juni

Fick jätte jätte dåligt samvete nu när jag kikade in bland mina kommentarer. Av någon anledning har jag missat flera stycken nya och jag kände direkt att jag måste svara er!
Så här kommer lite respons från mig till er söta som jag missat!

Sonenta, ang. 21 maj: Tack snälla du! Blir så himlans glad när någon säger sånna söta ord! Jag är riktigt stolt över mig själv och allt känns jätte bra. Men som jag skrivit lite så har det vart lite si och så med motivationen på sista tiden. Men nu är jag på g igen! Man kan gå och skriva in sig när som hellst, det ända man behöver är lite tid. Tiderna som står på hemsidan är när dom öppnar för vägning själva lektionen börjar 30 min senare. Tex, jag går allt som oftast på 9.30 vägningen på onsdagar men jag brukar komma med andan i halsen 9.55 och precis hinna bli vägd innan lektionen startar 10.00. Lektionen håller sen på i 30 minuter och jag tycker att man absolut ska sitta med på lektionerna för att suga i sig så mycket som möjligt. Jag föredrar onsdagar för då har Hanna lektionerna, hon är min favvo konsulent. När man skriver in sig så får man först några papper man ska fylla i, sedan sitter man med på lektionen och när den är slut så går konsulenten mer noggrant igenom pro points programmet och du blir sedan vägd och får din personliga poäng bonus. Så när du ska gå första gången tycker jag du ska gå dit till ex 9.45 och räkna med att vara klar till 11. Det hela låter lite konstigt kanske men är i reality mycket lätt! Tycker absolut du ska skriva in dig, det är enligt mig det ända rätta sättet. Jag har sedan 7 juli (tror jag) tappat nu 16.3 kg och det har vart en lagom takt för mig. Vore kul om du hörde av dig igen så jag får veta om du gått dit eller inte! Och ja, jag vet vem du är :) Kram på dig och lycka till!!

Linnea, ang. 31 maj: Vad glad jag blir! Är själv riktigt riktigt nöjd. Köpte den på Lindex för fynd priset 79 kr/delen. Funderar på att köpa en till i samma modell fast i en riktigt rosa färg :)

Turken, ang. 3 juni: Vore trevligt att ha ett riktigt namn på dig :) Om jag inte missminner mig så har du kommenterat förut?! Svaret är iaf att nej jag ska inte jobba hela sommaren. Men nästan. Kommer ha semester ganska snart faktiskt 23 juni-3juli. Längtar längtar, sen blir det en till vecka i augusti. Själv då?

Sådär.. Nu känns det bättre.. Ber om ursäkt igen och lovar på bättring!


3 Juni


Juni månad kunde inte börja bättre. Husvaktar åt min syster så jag har fullt upp!

Om sommaren fortsätter på det här viset så kommer jag vara lyckligast i stan!
Älskade underbara livet just nu. Got damn i'm happy! <3

Ska fortsätta med det underbara nu.
På återskrivande älsklingar!

RSS 2.0
Test