30 Oktober

 Var på tävling i Hallsta idag... Hade en ledig dag så det passade utmärkt. Har inte vart på tävling sen jag, Linda och Per var i Sävsjö i januari !!

Passade på att filma våra par i Lindy :)

Till vänster Robin & Malin, till höger Patric & Sandra Uttagning LVR



LVR Extrachans



LVR Final! Närmast Malin & Robin


29 Oktober

Idag har älskade Anton döpts....
Jätte fint och mysigt och han var så duktig!
Lite speciellt, han är ju lixom första barnet i närmsta kompiskretsen.. Så han är allas våran kille :D
Dingtuna kyrka och sen till församlingsgården i dingtuna centrum. Mysigt värre!


Anton med prästen

Fina familjen

The girls..

Dax för fika

Jätte fin tårta som Antons farmor gjort

Dags att öppna paketet

Såhär glad blev dom av min & emma med respektives paket!

och det här vad som var i....
 
 

Jag själv tycker den är as ball och jag kunde inte vara mer nöjd med presenten!!
Dröjer dock innan Anton kan använda den men så får det vara :)

För mer detaljer och bilder kika över till Jessica!

29 Oktober


 Så många som va in och läste igår kväll men bara 1 enda som lämnade ett förslag..... Skärpning läsare!
-morr-

28 Oktober


I år känner jag mig helt vilsen inför årets halloween fest med familjen...

Sago tema på festen i år och det är nog det som gjort att det låsts sig totalt för mig. Bara en vecka kvar så det är ju ganska mycket panik med kläder m.m....... HJÄLP!!!!!!!!!!

Förra året va jag en gammal sur kärring :P





Året innan det som även var första var jag död :)






Lite åt samma hållet jag vet. 

Snälla Snälla kom med tips och ideér till årets fest!!!

27 Oktober

I dagarna två.. dvs idag och imorgon har jag ett litet ströjobb. Jag sköter en chokladfontän under Beijer byggmarknads nyöppning :) Dom har 20 % på alla sina varor som finns i butik och på lager.... Idag har det även funnits en del leverantörer på plats och jag gissar att dom finns på plats imorgon och på lördag också! Men viktigast av allt är ju jag och min fontän! 10-18 imorgon är det som gäller..... Kom gärna förbi en sväng :)


14 Oktober

Fredag kväll redan, veckorna fullkomligt flyger förbi! Just nu kikar vi på piraterna på duken så jag anser det vara en hyffsad fredagskväll! Men hade ni frågar för 2 timmar sen hade jag huggit huvudet av er :) Så sjukt grinig och o pepp på helgen.. Är fortfarande inte helt på men för Mikaelas skull ska jag skärpa till mig imorgon... Men helt ärligt, fan vad jag är less på festande!! Urk!! Nej, krama om pojkvännen nu och fortsätta kika på filmen! Trevlig Fredag på er! Puss o Kram


11 Oktober

Tisdag och tiden bara flyger iväg...
I söndags så ordnade jag och fler ur familjen loppis som vi hade annonserat i vlt. Det dök upp en hel del folk och vi vart av med massa grejer. Timlönen var visserligen ganska kass men det var riktigt roligt och vi satsar på en ny loppis till våren!


















5 Oktober

Jag kan bara be om ursäkt!! 4 dagar och inte ett ljud från mig... I söndags va jag bara för sliten, så att ens tänkta tanken på att försöka tänka ihop ord till meningar var helt uteslutet ;) Men efter det har jag ingen bra förklaring men men! Here I am! Och idag (läs igår) så var jag och vägde mig, var sjukt orolig för hur första veckan skulle ha gått men med starka -0,7 behövde jag inte va orolig länge! Skönt att få lite minus resultat igen.. Så nu kör vi bara på helt enkelt :) Förövrigt så närmar sig söndagens loppis med storm steg. Jag och några av min närmsta familj har beslutat oss för att ordna garage loppis nämligen. Ser riktigt mycket fram emot det faktiskt! Så om ni inte har något att göra på söndag mellan 10-17 så är grytaborgsv.12 The place To be! Dags att sova nu, imorgon väntar kalas och förflyttning hem till pojkvännen :D Älskar torsdagar :D Puss och Kram på er!


1 Oktober

Ikväll "vart det visst" utgång med tjejerna! Sjukt kul.. Man får ju passa på när pojkvännen är ute i skogen och är militär ;) Nästan alla tjejerna är med, bara Jessica och Moa som saknas. Vi siktar på bmb senare och hoppas verkligen verkligen att det är bättre musik än förra helgen! Hoppas ni alla har en lika trevlig lördags kväll oavsett hur ni spenderar den!! Puss och Kram på er älskade läsare!!!


RSS 2.0
Test