Hjälp med blogg design!?!?!

Ännu en kväll i soffan, ikväll är jag dock ensam igår hade jag sambon som sällskap. Han spelar poker ikväll, kan ju hoppas han vinner lite cash..

Gluttar på serving sara som går på 4an, hamnade här efter körslagets final. Enligt min åsikt så var det helt rätt att Hanna vann, även om jag är helt förälskad i erik så tyckte jag att hanna och hennes bollnäs kör var mycket bättre!

Känner mig mycket krasslig för tillfället så det blir sängen direkt efter filmen.. Hostar och mår illa, inge bra,. Men det är ju som vanligt när jag sätter igång med träning och försöker leva nyttigt. Är det någon som har en teori om varför det bli så?!

Skulle även uppskatta om någon som är ûber bra på att designa blioggar kunde höra av sig till mig så jag inte alls kan och skulle bra gärna vilja ha en egen personliga blogg design!!!
// Sandra ♥

28 Januari

Blir en tidig blogg idag =)
Ska strax hoppa på bussen och fara ut till bäckby för att jobba lite, på en småbarnsavdelning med jätte gulliga barn och personal ;) Dans på det och sen friskis..

Har inte hänt så mycket under starten av den här veckan, var ner på Gina igår och köpte min biljett till deras modevisning i samband med VIK's hockey match mot huddinge. Nått event som ska göra att mer tjejer börjar intressera sig för hockey!

Och imorgon är dagen D... Dagen då jag, mor och nu mormor far till den stora staden S för att besöka Make Up Institute!!! Can't wait!!

Måste slänga in mig frullen nu och springa till bussen.. Puss o Kram!
// Sandra ♥


Kom precis på att idag är det exakt 7 månader tills jag fyller år.. Haha..

Minus

Känner egentligen inte för att blogga idag, men en sak gjorde mig så glad så jag bara måste tala om det..

Började som sagt med det här lättviktar grejen i tisdags och idag är det söndag, vägde mig och resulatet blev -1.3 kg och -1 cm i midjan på 5 dagar!! Hoppas det fortsätter i den här farten. Har tänkt mig att väga mig ungefär var 5e dag så att det blir lite spänning varje gång =)
Ha en bra söndag kväll! Det ska jag!!
// Sandra ♥

Om dagen..

Vilken dag det blev.. Fick en mycket upprivande start då jag tänkte att jag måste ha lite bensin i bilen så jag åkte statoil för att lösa in mina två triss lotter med 25 kr var på för att sen kunna tanka för dom där 50 kronorna. Väl i bilen så visar tanken extrem tomt. Jag ber om tur och rullar iväg, på statoil säger man vi säljer inte triss. Men va fan tänkte jag då, hur gör jag nu. Ber om mer tur och åker till coop forum, där får jag lösa in lotterna men ur maskinen kommer två tjugor och en tia. NEEEEJ!!! Tänker jag, jag kan ju inte tanka med mynt. Frågar om det inte går att få en femtiolapp, tanten prövar igen - med samma resultat. När jag förklarat att jag måste ha en femtiolapp för att tanka så går hon in i ett rum och kommer tillbaka med en FEMTIOLAPP... Woho! Kändes som om hon växlade i sin egen plånbok, men vad bryr jag mig om det. Ut i bilen igen, hoppas hoppas hoppas att jag ska klara mig till macken!!! Kör fort då jag inbildade mig själv att bensinen inte tar slut om jag kommer fram fort.. Hahaha! Roligast! Well.. Jag kommer iaf fram till macken och får i min bensin. Ilfart ut till bäckby då klockkan är 09.56 jag skulle ha varit där 09.40 folket kommer 10.00!

Hann givetvis inte i tid, men som tur var hade Johanna kommit tidigt och hon hade nyckel så dom som faktiskt hade kommit fick komma in i värmen.. Vi fixade och donade och det kändes somom hela den här öppethus grejen skulle bli ganska bra trotts sjukdommar.  Visade sig att folket hade stannat inne i det här vädret och på dom 3 timmarna vi hade öppet så hade vi ca 10-15 gäster. Men har vi tur så fångade vi tur så fångade vi upp en del av dom så att dom återkommer till någon kurs!

Åkte hem vid 14.30 kom hem tvn igång men ingen K. Haha, han låg o sov i sängen så jag stängde dörren och satte mig vid datorn och började knappa med mitt "bantnings projekt" är medlems i må bra-lättviktarna (http://www.mabra.com) sen i tisdags. Går ut på ungefär samma sak som viktväktarna, men räknar poäng och för in allt man äter. Riktigt kul faktiskt och jag känner verkligen att det känns bra. Man får ordentlig koll på vad man stoppar i sig och hur mycket man gör av med i form av motion. Så om jag får som jag vill så blir det en snyggare, slankare jag som möter sommaren i år!

Ska iväg och handla lite nu så det bli någon mat ikväll, fått låna 500 kr av snälla mamma så att vi klarar oss till tisdag och LÖN! Annars så blir det nog ett par filmer med K ikväll.... Lungt och skönt för två trötta själar =/
// Sandra ♥

Tidig start..

Hmm.. Ska jag verkligen berätta hur jag spenderade natten.. Haha! Aaa.. Efter ett par telefon samtal runt 02.15 som jag såklart inte svarade på så kom älskling hem ranglandes ca 03.30. Han stöka och böka i hallen, hade ner en ljuslykta vi har på väggen precis innanför dörren. Så kom han tillslut in i sovrummet och fortsatte att prata med mig.. Och jag envisades med att inte svara =) Han insåg väl tillslut att han inte skulle få något svar så han gav upp och la sig i sängen. Ca 2 minuter senare sover han som en stock och jag tog mina kuddar och täcke och öppnade fönstret eftersom det luktar så illa på morgonen efter någon druckit, stängde dörren och la mig på soffan! Haha.. Där låg jag riktigt bra och helt ifred och slapp fylle ångorna!

Klockan rinde 08.00 jag hoppas nästan ur soffan, upp in i badrummet tvätta, sminka, ja ni vet allt sånt. In i sovrummet där Ä fortfarande sover hämtade ut lite kläder drog upp persiennerna så han inte sover hela dagen.. Elakt jag vet ;) 

Sen började tråkigheterna, har fått flera sjuka som skulle vart med idag på öppet hus..
Hoppas nu bara inte någon mer ringer och säger att dom är sjuka (tá i trä´)...

Har precis fått i mig frukosten och ska nu klä på mig och begemig ut i snön!!!! Och by the way, om ni ser en silver leon vid sidan av E18 på väg mot bäckby så är det förmodligen jag som  fått bensin stopp.. Tanken i bilen är i princip lika tom som våra plånböcker... Men jag hoppas det räcker till Bäckby iaf =/  Uppdaterar senare om hur allt gick....
Puss o Kram!
// Sandra ♥

Fredag

Jaha... Det vart som jag plus kanske alla ni andra också försått =) En wii kväll.. Eller, let's dance & wii kväll.

Mycket tråkigt att blondin bella åkte ut.. Hade så innerilgt hoppats att Kitty skulle åka då hela min "dansar-själ" gråter bara jag ser henne.... Buhu!!! Hoppas verkligen hon åker nästa vecka.. Mitt hjärta klappar dock väldigt starkt för Laila & Morgan, kanske även en del för Magnus. Dom är mina topp tre! Kan ni inte skriva vilka era är?!?!

Är fortfarande hos emma, hon står på balance boarden nu, gör lite yoga övningar. Jag gjorde ett body test för en stund sen och den sa åt mig att jag hade gått ner 2.3 kg sen sist jag spelade vilket var ca 2 veckor sen =) Mycket positivt tyckte jag!!

Är på G hem strax, får inte bli sådär sjukt sent som det blvit dom senaste helgerna. Är dessutom väldigt trött och huvudvärk =/ Dessutom det är öppet hus imorgon på dansen och måste sova så jag orkar med att styra upp allt... Måste åka dit extra tidigt innan alla kommer eftersom jag inte hunnit baka min del hemma

Hörs imorgon istället...
// Sandra ♥

Tic toc

Tic toc tic toc.. Snart är klockan dags att åka!
Ska hämta min bättre hälft emma sen får vi se vad kvällen har att bjuda.. Någon som kan gissa ;)

22 jan.

Idag var en ny dag och imorgon är en till ny dag =)

Jobbade på gryta. Trevlig förskola, trevlig personal. Ska tillbaka imorgon så det blir nog bra!

 Fredag kväll = Dejt med Emma förmodligen... 80%säkert

Va allt för tillfället, känner mig inte så pigg så jag ska gå till sängs nu! Natti!
// Sandra ♥

Trött..

 För trött.. Aldelles för trött =(     Sorry!

Idrottsgalan 2009

Sitter förtjust framför tv'n och kikar på idrottsgalan. Är så sjukt imponerad och avundsjuk över alla dessa män och kvinnor som pressar sina kroppar och psyken till det yttersta för att vara BÄST just sin idrott! Visst älskar jag min dans, men tydligen inte tillräckligt då min kropp och min kroppsförmåga är så sjukt långt ifrån dessa människor. Men det får mig nu att förstå att det är fasiken på tiden att ta tag i det nu och kämpa lite. Kanske inte för att bli svensk mästare på 100 meter utan för att jag ska må bra! För att jag ska känna mig stolt över mig själv! Och för att uppnå ett mål som jag så innerligt hoppas att jag kommer kunna nå! Jag har viljan nu, hoppas bara hälsan får vara med mig!!!

Annars så går jag bara nu och längtar till nästa torsdag 29/1 då jag och mor ska åka till sthlm för att kika på make up institutes lokalen och verksamhet. Men framförallt tills i höst då om mina drömmar uppfyllas få börja på make-up artist utbildningen. Jag längtar!!

Hade första dansen idag för den här terminen, allt gick över förväntan då jag tyvärr måste säga att jag inte haft den minsta vilja att dra igång terminen igen. Men dessa tre härliga ungdomar som infann sig idag fick mig att tro att  det hela ska ordna sig. Kände att glädjen gott och väl kommerk unna bubbla upp inom mig snart igen!


Va även på friskis igen, körde ett bas pass och knäna kändes bra. Blir nog flera bas pass under veckan sen kanske jag ska våga mig på ett medelpass nästa vecka =)

Jobb imorgon på tegnér gårdens förskola (samma som idag) mysiga små barn så det ska nog bli en trevlig dag med en tur till stadsbibblan! 
Hörs imorrn!
// Sandra ♥

Så var helgen över

Så var helgen över... Hade ingen tid alls till att blogga igår. Sorry.

Fredagskvällen vart precis som planerad hur god tacos som hellst tillsammans med let's dance och sen wii hela kvällen! Kom hem runt ett rycket somna som en stock.

Hade en mycke trevlig lördag med en trevlig hejdå fest för Linda & Lina som ska åka till australien i 2 månader. Jag gick dock ifrån festen lite tidigt och åkte hem istället för att följa med till månen.

Idag var det en väldigt trött och upptagen förmiddag, eftersom det idag är Älsklings födelsedag skulle det ordnas lite kalas. Ut med alla julgrejer i en hast och en snabb sväng till affären för att inhandla lite tårtmaterial...

Kalaset gick bra och nu sotter jag här... Jätte jätte trött. Blir inte allt för sent ikväll!

Imorgon börjar allvaret, dansen dra igång.. Så vi får se hur det utvecklar sig....

Annars då.. Har ni haft en bra helg??
// Sandra ♥

And friday it is =)

Fredagkväll har det hunnit blivit och jag mumsar på lite yougurt eftersom det kommer dröja minst 2,5 timmar innan kvällsmaten serveras. På tok för sent jag vet men det blir så när emma slutar 19.30 och tacos ska lagas =)

Slutade jobbet 15.00 hem byta kläder till friskis =) Gick på ett bas pas eftersom jag va orolig för hur mina ben skulle reagera, som trott så gjorde det onte i knäna men inget jaginte kunde hantera... Funderar på om jag ska våga prova ett medelpass, dom är ju betydligt mer ansträngande för knäna då det är mer hopp och puls..

Nu måste jag slänga mig i bilen åka till bolaget med K och sen släppa honom hos Thom och hämta emma efter jobbet.. Haha, taxi delux =)
Hörs inatt ..
// Sandra ♥

Träning

Vart en helt OK torsdag trotts den tidiga starten.. Jobbet gick smidigt, slutade kl 13. Brummade direkt ut till lokalen på bäckby för att plocka upp kursprogram från dansen, brummade genom hela stan ut till Irsta va tvungen att se till att alla lärare fick papprena idag så dom kunde skicka med dom hem imorgon med den vanliga fredagsposten! Många kära återseenden saknar kidzen och en hel del av personalen. Men jag kommer nog att återse dom ;)

Sen, sen ni. Japp jag åkte till friskis och gymmet!! Sjukt stolt över mig själv.. Va inte där jätte länge, men jag var där kände att en mjukstart var nödvändig då mina alla andra hård satsningar bara resulterat i lunginflammation och dyl. Har  ju gym på autogiro men eftersom det var lön idag så kände jag för att lyxa till det hela och lösa 3 månaders gympa också =) Så imorgon ska jag gå på ett pass, kommer bli helt slut känner jag på mig. Men det ska trotts allt bli kul!

Nu väntar kudden eftersom det är samma vidriga uppstigningstid imorgon!!
Kvällen imorgon tillbringas med min äkta hälf... Emma ;) Samma på lördag, då blir det avskedsfest för linda och lina som ska ut och resa! Ser fram emot att få blogga med spännande bilder och storys om helgens bravader =)

Och alla ni där ute.. Ta hand om er! Vissa mer än andra -  you know! ♥
// Sandra ♥

Trött

Så trött.. Inte van att gå upp den här tiden längre =/

Natti natti

Ville bara säga att jag faktiskt fick lite gjort tillslut. Snyggade upp i köket och i hallen lite.. Nu är de bara dom nedrans tomtarna som ska packas ner. Får göra det imorgon, men inte förrns jag vart på gymmet efter jobbet. Om jag inte åker dit får ni lova att skälla på mig! OK ?
Största problemet med städningen är att vi inte har någon dammsugare.. Hur jobbigt som hellst. Köpte en ny för ett tag sen men jag hade bara använt den 3 ggr sen gick slangen av... Hur lätt är det att damsuga då lixom, hehe!

Nu är jag trött och det är mycket bra, ska nämligen öppna imorgon vilket innebär att jag ska vara på jobbet 06.15 vilket i sin tur betyder att jag måste gå upp cirkus 05.00 vilket betyder att jag måste gå och sova NU!
Natti natti..
// Sandra ♥

Städ..

Det är sjukt svårt att komma igång med träning efter ett långt uppehåll.. Idag var jag nästan på väg till gymmet, men sen sa jag till mig själv att jag tränar imorgon och på fredag istället när jag slutar tidigt.. Och att om jag städar ordentligt hemma så är det nästan som att träna.. Men ha! Shit va man kan lura sig själv, nu sitter jag här och orkar inte städa och verkligen inte klä på mig och gå ut i kylan igen.. Hmm.  Måste måste måste städa en stund!
// Sandra ♥

Jobbet..

Blaha.. Sitter på apalbyskolan nu. Har rast, ska försöka sno åt mig några minuter extra om ingen märker något.. Bara 5 timmar och 40 min kvar tills jag får vandra ut från lokalerna.. Ut till friheten. Shit vad jag inte gillar det här med att jobba bland barn längre, och framförallt inte som vikarie... Bajs säger jag!!

Hörs ikväll!
// Sandra ♥

Apalby, tisdag

Hemma igen.. Kom på plats vid 10 ungefär vart väl mottagen av ett gäng trevliga "tanter" Det är ju dock alltid lika jobbigt att komma till nya ställen då man varken känner personalen, barnen stället eller rutinerna. Blev inkastad i skolan för här var det tydligen så att fritidspersonalen var i skolan hela förmiddagen.. Det gick bra och efter lunch var det "julgrans" plundring då det är tjugondagknut idag och då ska granen dansas ut ut ut =) sen vart det vanlig fritidstid. Det hela gick bra men eftersom ungefär halva gruppen var av utländskbakgrund hade jag väldigt svårt att tackla det hela. Vet inte riktigt hur jag ska närma mig dom här barnen med en helt annan bakgrund,kultur och namn som jag inte kan uttala rätt. Men vi får se det från det ljusa sidan att jag får lära mig något nytt och skapa en möjlighet att utvecklas av det här... Bla bla bla eller att det bara är 3 dagar till ;)

När jag klev innanför dörren klev jag över två kuvert till mig, ett med innehål som gjorde mig riktigt glad och ett som gjorde mig riktigt ledsen =(

Ledsen, från csn. Jag har uppenbarligen 6000 att betala tillbaka under 2009.
Glad, kuvert med info och öppethus inbjudan till make up institute.

Slängde mig på telefonen och ringde mamma för att hör om hon kunde följa med till sthlm på öppethus, hon hade inte ledigt den aktuella dagen men skulle fixa det. Så det blir en mysig dag i sthlm med mor.

Just nu väntar jag på att vattnet ska koka upp så ska jag slänga i lite spagetti och äta det sen med mina mumsiga hemgjorda köttbullar =)

Ha en trevlig tisdagkväll så hörs vi imorgon!
// Sandra ♥

O så vart det jobb..

Blev nyss väckt av telefonen, bemmaningstjänst som vanligt!
Blir jobb på apalbyskolan hela veckan.. Får se hur det blir!
Kommer med update ikväll!!
// Sandra ♥

Måndag

Började dagen tidigt med att åka med till arver för att lämna in bilden, när nycklarna var innan för disken skjutsade K hem mig och jag la migi sängen för att sussa sött ett bra tag till. Emma väckte mig runt 11, jag hoppade ur sängen tog en rask promenad hem till mamma för att låna bilen. Åkte hem duschade, käka lite och gjorde mig söt. Hämtade upp emma och så åkte vi ut till media markt båda i tron om att den andre hade ett ärende men så var det tydligen inte =) Men vi gled runt där en stun och sen åkte vi till hälla och gled runt där..

Hem till mig för att baka hallongrottot. Haha, vilket skämt det blev dom blev gigantiska och sylten typ försvann. Fast dom smakade väldigt bra så jag tar nog fram dom till kalaset iaf, jag orkar inte göra nya.

Åkte sen hem till emma.. spelade wii såklart åkte o hämta mamma tillbaka till emma mera wii. K hämtade mig ca 22.30 och nu sitter jag här. Med en hemsk huvudvärk  som tydligen inte ens två värktabletter kunde ta bort. Ska gå och sova nu i hopp om att huvudvärken försvinner och det blir ett jobb imorgon!!

Take care...
// Sandra ♥

Det va den dagen

Nu går min söndag mot sitt slut och det var en lagom söndag fylld av ingenting egentligen. Men vi har hämtat bilen his syrran så vi kan lämna in våran och K kan ta sig till jobbet i tortuna.

För min del så är det ju så att dom flesta av er kanske vet att jag inte har något jobb. Iaf inget riktigt jobb, efter studenten har jag trallat runt i västerås vikariepool och vart på diverse skolor/förskolor mestadels ute i Irsta, eller i princip nästan bara i Irsta. Men som läget är nu så står jag utan arbete, vilket naturligtvis är jobbigt men jag ser ett slut på det här nu...

Ända sen jag gick på högstadiet har jag vart säker på att jag vill arbeta inom barnomsorgen, jag till och med började på lärar linjen för ett tag sen men slutade lika fort då jag kände på en gång att det var inte alls vad jag ville. Efter det har jag funderat på mycket, florist tänkte jag på ganska länge men det var inget för mig. Något som alltid funderat på med tanke på min mor's jobb och mitt till och från jobb på KICK´S är make up artist.
Har aldrig riktigt trott på det men nu känns det faktiskt riktigt vettigt. Ska prata med banken och se vad dom säger, då utbildningen är mån,ons,tors i 10 veckor så finns det tid för att jobba också vilket förhoppningsvis gör att jag kan få ett lån för att genomföra det här. Ska bli spännande och se vad som händer nu, måste bara tro på mig själv så kommer det att gå bra!


Över till något helt annat =)
Som läget är just nu så bor vi på skallberget i en 2:a på 60kvm hyra ca 5000. Vilket jag anser vara rena rånet. Därför har vi bestämt att vi vill flytta, vi vill ha en 3:a på ett billigare område i stan. Tur som jag har så har jag en släkting i hyres branschen kan man säga och idag fick vi höra att lägenheter skulle gås igenom för att se vad som finns ledigt sen skulle vi få ett litet telefonbesked... Förhoppningsvis innebär det här att vi flyttar väldigt snart, eller tidigast om 3 månader då vår ekonomi absolut inte klarar dubbla hyror. Men förstå, en 3:a för mindre pengar än vår nuvarande 2:a så skönt med ett extra rum att stoppa in den förfärliga datorn och K förståss så kan han gapa hur mycket han vill när han spelar sina crap spel =)

Lite spännande saker vart det såhär sista timmen på söndagen... Jag lovar att keep you updated kring allt jag nämnt nu!
Ska joina K i sängen nu, ögonen känns lite tunga.....
Natti natti!!
// Sandra ♥

By the way..

Vill bara bjuda på min stat. Gillar kurvan, hoppas den håller i sig! Men det är ju upp till er ;)


Inget händer..

Fortsätter väl på min slöa söndag. Händer nog inte så mycket mer idag, kanske blir emma senare men bara kanske.
Vi ska dock iväg och hämta syrrans ena bil som vi ska få låna under veckan eftersom vi ska lämna in våran, det är något fel på klimatanläggningen blåser hela tiden jätte kallt inte allt för kul nu på vintern! Så här ser vår pärla ut...
  

Seat Leon -07

På tal om min mobil som låg i bilen så kom den hem helskinnad (inga missade samtal eller nya sms) tillsammansmed K som bara hade spelat 15 min i matchen då hans knä började strula.. Tur för honom då kan han slippa skämmas över att hans lag tillslut fick stryk med 20-2 =) Hahaha.... Förlåt, men det är ju lite kul faktiskt!

Det var väl allt för tillfället, skriver mer framåt natten ;)
// Sandra ♥

Starta söndagen..

Eftersom klockan vart 04.45 innan jag kom i säng så va jag ganska borta när Kenneth skulle upp. Men han kom iväg, tror att han tog bilen =/ Inte så bra med tanke på dom få timmar han hade sovit... 

När jag skulle lägga  mig insåg jag att jag hade glömt mobilen i bilen.. Känner mig helt ensam och funderar hela tiden om någon har ringt eller smsat.. Hoppas älskling kommer hem snart och kommer ihåg att ta med mobben in!!

Men annars då, söndag idag och ingen aning om vad jag ska göra. Ingen större lust att göra något heller måste jag säga.. Borde städa och plocka undan alla tomtar men jag orkar verkligen inte =( Ähh.. Det blir tvn ett tag till!

Ciao...
// Sandra ♥

Wii kväll..

Vart en riktigt lång natt idag.. Kom precis hem!!
Började med att jag, micki & jessica kom till emma vid fem rycket. Började leka lite wii fit eftersom vi ville se vad mikaela hade för bmi.. Underviktigt blev hon.... Dock inte så farligt bara 0,5 kg =) Sen fastnade vi där ett tag. Fixade käk, så onyttigt så jag mår dåligt nu, vi va nämligen ner till pizza gubben unnder emmas balkong -skäms-. Medans det här pågick fick vi veta att alla dom andra som också sagt att dom skulle komma eftersom ingen hade orken att gå ut iaf skulle gå ut, så vi vart lite sura och tyckte att dom dissa oss. Men så kan det va ibland!

Vidare on, vart så att vi kikade på körslaget. Älskade varje minut då erik sjöng med sin kör då det är något med honom och framförallt låten jennie let me love you som gör att jag blir helt svag i kroppen, som en liten tonårsflicka känner jag mig. Men kan ni klandra mig, han är ju bara för läcker =P Vi vart väldigt besvikna när nanne åkte ut efter hennes super fartiga och coola framträdande. Jag hoppades att magnus skulle åka dom andra trodde hanna. Men tyvärr åkte nanne =(

När det va slut drog micki hem och toffla med eric, vilket är förståligt då hon ska åka tillbaka till värnamo imorgon. Vi andra tre vart kvar och kliade oss länge och väl i skägget innan emma som vid det här laget va lite bitter gick med på att spela tp- dock utan dvd frågorna, trist tyckte jag. Emma vann tillslut och jessica drog hem till Jonas. Då va klockan ungefär tolv. Du kan väl inte åka hem sa emma.. "Nej då, inte jag inte" svarade jag. Så vi körde lite wii. Mario party vart det, vi krossade allt motstånd... Woho! Spelade mario cart oxå, sjukt kul...
 Mr. X som jag väljer att kalla honom messade emma och sa att han skulle komma förbi, så jag tänkte aja jag väntar väl tills han kommer... Klockan gick och ingen mr.x dök upp. Men tillslut efter ett mess så stod han där i hallen... Och klockan va ca 02.20!

Shit, jag ringde min karl som strula runt på stan o sa nu ska jag hem ska jag hämta dig.. Jag visst sa han (nästan iaf) och efter en del samtal och sms så kom tillslut ett vackert gäng på 4 grabbar traskandes över torget för att få åka med hem i racer bilen.. Jag lekte taxi och vid var jag trodde var det näst sista stoppet visade det sig att det sista stoppet mr.tyko oxå hoppade ur och körde onyktert hem sin bil. Orolig som man vart hastade jag efter för att se att han klarade sig och det gjorde han men jag tycker iaf att han va dum i huvudet!!!!!!!!

Nu så har karl äntligen kommit i säng då han ska upp om ca 3,5 timme för att spela innebandy! Skyll dig själv kommer jag bara säga då =)

Natti natti..

// Sandra ♥

Slö dag

Inte mycke gjort idag.. Gick upp, frukost, bloggade lite.. Sen gick vi o la oss igen, sov säkert 2 timmar till =)
Duschat och lagat lite mat.. Mmm, smarrig köttfärsås med pasta.  O nu sitter jag här, älskling sitter o spelar cod - nörd i know!!

Väntar på att emma ska ringa igen, blir väl om en timme lite drygt. Hon ringde på sin lunch men jag sov då.. Hehe. Vi skulle leka ikväll va planen, vet inte vilka mer som skulle hänga på men det visar sig väl.. Kanske bli lite wii fit hos emma om jag får bestämma. SJUKT kul! Plus att man faktiskt får träningsvärk om man anstränger lite..

Absolut inget kul att se på tvn heller, gluttar lite på beauty and the geek. Inte riktigt min typ av program med det är verkligen inget annat som faller mig i smaken heller =(

Borde verkligen ta tagi att städa ut julen på riktigt men orka. Har iaf fått bort granen så resten känns inte så farligt men det stör iaf.

Ähh, ska kika vidare på tvn
// Sandra ♥

Fredagkvällen

Jaha..  Jag har fortfarande ingen aning om hur det här ska gå till.. Fattar absolut ingenting. Lyckades iaf ändra så jag fick en fin blå bakgrund och en bild iaf. Det kommer väl ordna sig tillslut, kan ju inte ens ändra storleken på texten.. Haha, shit vilken värdelös bloggare jag är =)

Sen då.. Va hemma hos syrran och käkade tacos igårkväll.. Skulle vart hon och hela hennes kaos familj, brorsan och hans tjej plus jag och min Kenneth. Men eftersom alla i princip bangade ur så vart det bara jag och syrran+familj kvar. Kom dit vid fem lyssnade på det vanlig familjegrälet först i en timme ungefär sen gick jag o syrran plus lillpluttani vagn till konsum och inhandlade det sista till tacosen. Hem o fixa mat käka sen det självklara valet på tv...

...Let's dance! Personligen tycker jag att årets startfält är lite tråkigare än tidigare. Innan jag hade sett programmet så var mina favoriter Laila Bagge och Magdalena Graaf. Men till listan måste jag bara lägga Morgan Alling, han var ju hur grym som hellst =)

Sen åkte jag hem, satte på en film la mig i soffan funderade på att blogga men jag va way to tired. Vilket resulterade i att jag som vanligt somnade ifrån filmen... Skräll =) Gick o la mig vid tolv. Vaknade vid halv fyra och insåg att älskling hade kommit hem och lagt sig utan att jag märkt det... Så jag somnade nöjt om i vetskapen av att han va hemma..

Talk to you later...
         // Sandra ♥

Starting up..

Well.. Jaha.. Hur ska det här gå till nu då. Ja så långt har jag inte tänkt än.
Allting ordnar sig nog till slut. Ska försöka lösa bloggens mysterie nu..

 ♥ Tjingeling så länge!

RSS 2.0
Test