29 November

Ojdå.. Har visst glömt att skriva :)
Haft en jätte bra helg med massa dans! Underbart..
Återkommer med lite mer info. Nu måste jag sätta fart här, jobb som vanligt!

Kram o puss på er!

27 November

Tusan så tidigt det är...
Lördag och allt!  Men snart är jag färdigpackad och efter det är det väl bara att bege sig ut i snövärlden!
Sov så gott! ;)

26 November

Nu äre bara att tagga till tusen som gäller!
Premiär för dubbelbuggen imorgon, hur tusan ska det går?! Det är den stora frågan?!
Men fan va kul det ska bli. Ska också bli sjukt kul med boogie måste jag säga!
Så det är strax sängen som gäller då det är tidigt tidigt upp!
Håll tummarna för oss imorgon mellan kl 11.45-12.45!

Sen på kvällen... Då ska vi slå klackarna i taket kan ni tro ;)

Ha en mysig lördag!! Kram på er...

25 November

Alldeles för sent i säng... Hela, och då menar jag HELA kvällen har gått till färgning av hår och smsande :)
Eftersom håret är lite slitet nu så tänker jag sova med inpackning i håret. Kan ju erkänna att jag har en mycket snygg slinghätta över så att håret får fukt hela natten! :) Haha! Vet inte om det hjälper egentligen men det känns bra och med tankens kraft kan man bota mycket!

Imorgon är det klippning som gäller på morgonen och sen jobb. Efter det hem och tidigt i säng då det är tidigt upp på lördag som gäller. Tävling på G. Ska bli sjukt spnnande men jag är bra pirrig nu. Hade önskat att vi haft minst 10 träningstillfällen till men så är det inte så man får helt enkelt bara gilla läget!

Natti natt på er kära vänner!


24 November

Nej, den dära redogörelsen får vänta. Har insett det. Vet inte riktigt vad jag ska skriva än så det får bli så. Men i korta drag så är det så att jag och K har separerat och jag bor numera hemma hos mamma.. Känns lite lustigt men det funkar så bra så! Blir kvar här på obestämd tid. Förmodligen ganska länge. Ska spara ihop pengar så jag kan köpa allt som behövs sen när det är dags att skaffa eget.

Imorse va det upp tidigt tidigt... Lämnat bilen på service då båda låsen pajjat.
Kan ju vara ganska skönt att kunna låsa bilen :)

Efter det så var det vägning. Känns som ni inte fått hört om det på hur länge som hellst. Fick idag stjärna nr 3!! Grattis till mig. Så nu står vågen på -9,4 kg. Underbart sa jag bara be att få tala om. Första siffran på vågen har dessutom gått från 7 till 6 redan förra veckan. Det är lång väg kvar (16,4 kg) men det känns som om jag kommit en bra bit på väg.

Nu är det dags att göra sig iordning för en dag på jobbet.
Ha de så bra i blåsten kära vänner!

21 November

Att det ska vara så svårt att komma till ibland..
Men det blir lätt så när man jobbar mycket. Är lixom för trött när man kommer hem. Speciellt när man jobbar helg. Ledig på tisdag så ni får vänta tills dess med att få den ordentliga redogörelsen.
 Den som väntar på något gott ;)

20 November

Okej.. Vart visst ingen comeback idag.
Fick fullt upp trotts ledig dag. Men som jag sagt förr, ledig dag i min värld är inte desamma som  att ligga på soffan och pilla sig i naveln.
Fick lite kvalitetstid med lill snuttan ikväll. Myyys. Ska va barnvakt mer ofta. Även åt dom stora barnen :)

Tänker slänga in handuken nu. Inatt blir det exakt en vecka sen första natten i nya hemmet. Eller ja, nya och nya!
Puss o God natt!

18 November

Såja, smygstartar min comeback med en "kort" mening.
Fredag imorgon, ledig! Yes :)
Dock är det fullt upp som gäller..
Ska försöka klämma in ett inlägg och faktiskt ta och förklara vad som hänt sen sist. Det finns ju faktiskt en anledning till att det blivit ett så pass långt uppehåll! Så kika in imorgon igen raringar..

Puss på er!

17 November

Snart...
Snart återkommer jag!
Ok?! :)

5 November

Herregud...
Testar partykläderna för imorgon. Hoppas dom har polar is inne för jag kommer flyta bort annars! My god va varmt det är!! Men tur va väl att jag provade allt för jag upptäckte att jag saknade en sak. Hoppas bara det går att lösa imorgon :)

Kan redan nu att det med 99% säkerhet inte kommer bli något bloggande imorgon. Kommer va fullt upp hela dagen så vi hörs och ses på söndag. Då har jag förhoppningsvis lite bilder från tillställningen imorgon!

Natti natti mina vänner... Sängen kallar!

5 November

Fasiken va svårt det ska va att få till det
Måste få igång bärbara. Det här håller inte!
Hela kvällarna är datorn upptagen och när den väl blir ledig då orkar man inte skriva..
Men, jobb på Studion idag. Känner mig sådär taggad. Vet hur stressigt det kommer vara, men jag lever på hoppet att jag kanske inte behöver vara kvar ända till 19.15. Hoppas! Sen äre bara hem och göra ingenting. Jobb helg som gäller.

Men, det blir ju inte bara jobb. Halloween fest imorgon. Den är jag sjukt taggad för ska ni bara veta. Så se det här som en sista uppmaning nu. Jag hoppas verkligen att alla har klätt ut sig!! Bra. Då var det en deal ;)

Nej, shit va bråttom jag fick nu. Ojojoj.... Smink på och frukost! Fort fort fort ska det gå......

3 November

Onsdag. Vägningsdag.
Det går segt nu... Visserligen går det neråt men fruktansvärt långsamt. Inte alls kul. Och just nu känns mest allt besvärligt. Men vi försöker börja om igen den här veckan. Får se om jag får nån mer inspiration.
Tråkigt.

2 November

Bild från Google

2 November

Trött Ab som checkar in.
Känner mig så seg. Men nu är det bara att tagga till för om en och tjugo så är det working time. Vet dock inte när jag slutar idag och det är väl kanske det som gör att jag känner att det är lite svårt att tagga till. Men förhoppningsvis har det kommit massor med julvaror så man har något att sysselsätta sig med. Tiden har en tendens att gå lite snabbare när man är lite busy! Sen vet jag förövrigt inte heller om jag ska jobba eller vara ledig imorgon men det är väl bara att ställa in sig på jobb. Men ni ska inte tro att jag klagar för det gör jag inte. Lite jobbigt att inte veta bara. Det är ju stålarna som man jobbar in nu som blir julklappspengar så det är väl egentlgien bra med lite extra tider :)

Kikade på film igårkväll, men varken jag eller K såg slutet. Där kan man verkligen snacka om trött Ab. Haha! The American var det iaf som rullade framför ögonen på oss och den va riktigt bra. Måste faktisk se slutet!

Magen känner sig lite hungrig nu så det är väl bäst jag stoppar något i den samtidigt som jag sätter på mig fejset!

Ha en bra Tisdag alla i regnet som skulle komma på eftermiddagen.


1 November

Ny vecka, ny månad. Tiden går fort nu.

Lördagskvällen vart ju inte alls som planerad. ca 21.20 togs beslutet att nej här ska vi minsann inte sitta så det va bara för emma att packa sina saker, slängde oss i bilen, hem till robert och hämta alkohol, rusar in på coop extra 21.55 för att köpa virke. Hem, 22.30 färdigsminkade och klara. Hur tusan gick det till??



Så söndagen vart lite trött därav frånvaron. Va hemma hos mamma och gjorde färdigt inför helgens Halloween fest. Och ja, jag vet att det är fel helg men det är ganska svårt att få till det när hela tjocka släkten ska va med så det så. Vill nu bara uppmana alla eventuella Flinkare mfl som inte fixat sin outfit att det är hög tid att göra det nu i sånna fall. Jag förväntar mig utklädnad på alla!

Nej, lite frukost nu sen är det dags att bege sig. Work work!

RSS 2.0
Test