30.9 - 2

Nervös inför imorgon......
.... men det är bara att hålla tummarna och hoppas att det går bra!!

30.9


God morgon God morgon!

Skönt att få sova tills man vaknar och dessutom att se att solen skiner från klarblå himmel när man drar upp rullgardinen är ju bara underbart!

Vart på sånt bra humör att jag vart tvungen att byta plats på en byrå inne i sovrummet vilket vart jätte bra på "K's sida" men på min ser det jätte tomt ut....... Men, meningen med det hela va för att jag ska skruva upp 2 st jätte fina smyckesträd i smide som jag köpt på affair för presentkortet jag fick av min bror och Marina när jag fyllde år. Tack så mycket!

Får se vad dagen har att bjuda på för utflykt.

Kram på er alla!

29.9


Dagen igår gick bra. Var väldigt trött i huvudet då det är ganska påfrestande att ha med ca 20 elever där både killar och tjejer är livrädda för att hålla i varandra. Men vi lyckades, igår fick vi alla att hålla i händerna när dom travande gjorde stapplande försök till trippelsteg för att lära sig boogie wooige.

Idag återsåg vi 1 av klasserna från igår. Vilken skillnad!!! Det var inge bråk alls om att inte vilja hålla i tjejer/killar. Vi fick dom till och med att dansa i closed position (för er som vet vad det är).
Ser fram emot torsdag då vi ska ha en ny grupp med 5-6 or som vi inte träffat hitils.

Imorgon är jag allså ledig. Då ska jag hitta på nått med mamma och mormor. Får se vad det blir!

Har iaf gått spåret varenda dag nu.... Applåder till mig!

Nu piper mikron håller på och tinar lite mat!

Hörs..

28.9

Då e det måndag igen och en ny vecka är här!
Förmodligen försvinner den lika fort som den förra....

Dansundervisning som gäller om dagarna nu i 3 veckor framåt. Ska bli riktigt skoj och riktiga "glidar" tider :)
Jag och Robin ska försöka få alla skälbyskolans elever att dansa! Vi lyckas säkert hur bra som hellst!

Tjing tjing..

26.9

Vart en hemmakväll igår.. Käkade korv med bröd, lyx ;)
Slutade med att K spelade på datorn och jag kikade på He´s just not that into you. Helt Ok film. Anniston och Afflek b.la.

Nu ska jag iväg till syster om ett tag och möta upp pappa och få lite bebis gos :)
Sen ska jag till lokalen, vi har uppvisning på torget. Visade sig efter sena avhopp att JAG måste dansa också för att det ska bli nått av det. Aja, det går väl bra :)

Sen ikväll.. Girls night out!

See ya!

25.9


Äntligen helg.....
...... och den här veckan förtjänar till och med jag att skriva så. Har jobbat alla veckans 5 dagar :) Så äntligen kan man känna att det blir lite mer pengar nästa månad. Fick lönekuvertet igår - ritkigt dystert, 2500 kr innehöll det, ja. Hur ska man klara sig på det???

Helgen blir väl till att göra inget särskillt då man inte har en krona att spendera precis som dom senaste 4 veckorna. Kul, eh, nej :(

Imorrn är det iaf uppvisning på Bäckby torg, lite kul iaf.

Ska ta en vända i spåret eller på löpbandet på gymmet nu, har inte bestämt mig än. Får se helt enkelt!

Ciao.

21.9

Vart fullt upp i helgen.. Fick inte ritkigt tid till att skriva ordentligt!

I lördags tvättade jag/vi som tokar. Hade 1 full tvätt korg + 3 stora ica maxi kassar. Vart nog 6-7 maskiner! Helt slut, men trott det så begav jag mig mot gymmet och 45 min på löpbandet! Bravo :)

På kvällen så kom mamma och Kjell hem och Kjell skulle bjuda på ost fondue (osäker på stavningen), vi hade också grönsaker med dip och lite skinka och 2 olika salamis till det hela. Måste säga att doppa vitt bröd i smält ost inte riktigt va min grej, men dom andra mumsade på som bara den. Jag åt mig mätt på det andra smaskiga istället :) Efter det så vart det monopol spel, Kjell vann som vanligt. Jag vart bankrutt först :) Sen spelade vi med andra ord, så sjukt kul, jag och Kjell regerade och vann överlägset 2 ggr och förlorade med 4 poletter på sista omgången så jag anser att vi va lätt bäst!

Söndags morgonen vart lite seg då dom inte gick hem förrns 2 och lite alkohol hade intagits. Jag vaknade med ett ryck av klockan som jag bara stälde för säkerhetsskull, jag vaknar ju alltid tidigt, tur att jag gjorde det iaf!

Möte på lokalen med ungdomsrådet, jag sitter som representant från styrelsen och vi hade lite av ett "kris" möte då nuvarande ordförande inte längre har tid och måste avgå. Så vi valde ny ordförande och även en sekreterare och införde lite nya regler och rutiner. Mycket bra tycker jag!

Sen så dansade jag och Per boogie i en timme eftersom vi ska vara med i ena vuxen laget på Lag Sm 5 december. Det är tur att vi har tid på oss för jag har inte dansat boogie på allvar på ca 4 år. Så ojojoj vad jag behöver träna!!!! Men jag tror det kommer bli riktigt bra med hård träning.

Gymmade på eftermiddagen. Vilket resulterade att jag idag är riktigt mör i kroppen men det är bara skönt!! Nu får vi hoppas att vikten börjar gå neråt också :)

Idag vart det jobb i hökåsen ska dit imorgon också, jätte trevligt ställe. Nu ska jag göra iordning för dansen och åka om ca en timme!

Hörs alla!

18.9 - 2


Bleven trevlig dag. När jag väl hittat parkering i Arosian så gick jag ner till mamma. Fick med mig lite grejer :) Vi gick upp till varsam där jag skulle köpa alla våra grejer.. Kö!! Ohh, jobbigt. Men då kom mamma på att det kanske inte e så kul att släpa 10 rockringar när man ska gå och käka. TUR att det va kö! Vi gick över gatan och åt lunch buffét på Hong Kong, mycket mumsigt! Tillbaka till varsam och handlade allt jag skulle ha. Massa grejer :) 

Sen gick vi till lindex där jag FICK ett par jeansleggings av mamma :)  Världens bästa!!! Fick ett par i samma modell som hon har som jag lånat en vecka nu, fats jag fick ljusa. Men när jag prövade dom nu innan jag skulle åka så var dom för små :( Trotts att det e samma size som mammas som sitter perfekt!! Hmm...

Men iaf så åkte jag och tränade en sväng på sen eftermiddagen. Gick 35 min och "sprang" i 10!! Bravo mig!!!

Sen ikväll har jag vart hos Jessica, fick doc åka hem tidigare en beräknat då jag blev jätte allergisk mot katterna! Vart jätte snorig och täpt i lungorna. Skönt när jag kom hem och fick ta bricanyl!

Nu ska jag maila lite och sen blire nog sängen med min ljudbok. Alexander McCall Smith nr.4 i serien om Damernas detektivbyrå - Kalaharis skrivmaskinsskola för män. As bra serie!!

Natti!

18.9

Verkar bli en dag utan jobb igen... Svarade Ja till ett jobb i Dingtuna men det verkar inte bli nått med det :(

Ska istället ta mig ut på IKEA och köpa plastlådor för förvaring och ner på stan till butiken Varmsan för att handla material till dansen. Lite bollar, hopprep, koner m.m. Allt för att vi ska kunna roa våra små och stora barn med lite mer varierad träning. Tror det kommer bli jätte bra. Vi hade 10 hopprep förut men nu finns inga kvar.... Lite tråkigt! Så den här gången kommer allt att bli inlåst. När jag ändå ska ner på stan så ska jag äta lunch med mamma också :)





Händer i helgen då??


17.9

 God morgon God morgon!!

Här är vi effektiva så det bara visslar om det :) Har redan hunnit med att laga lasange, den står i ugnen nu och blir smarrig!! Insåg att jag inte skulle hinna med det ikväll och eftersom jag är uppe ganska tidigt när jag börjar 9 så kände jag att jag hade tid över. Och mycket rätt, hinner till och med blogga!

Jobba idag på mumintrollet är vad som står på schemat.. Saknar mina gullungar där så det ska bli helt underbart!

Igår så som sagt lämnade jag iväg lite jobbansökningar, hoppas det ger något någonstanns.

Åkte sen till min syster som behövde barnvakt en stund medans hon skulle få hjälp att ta reda på den enorma hög (2 mindre lastbils flak) med jord som hon fått lite oväntat levererad. Självklart ställer lillasyster upp :)















Efter jobbet ska jag snabbt fara ner på stan och handla massa redskap till lokalen som vi beställt på varsam, sen blir det snabbt till IKEA och köpa förvaring och sen snabbt till lokalen för undervisning :)
Ikväll så avslöjar vi årets LAG SM lag!!! :) Spännande!

Ha en bra dag alla!!

Lasangen luktar underbart gott nu................... Smask!!!


16.9

Ja vad ska man säga... Nu har jag inga ursäkter. Går ju hemma och trallar mest om dagarna. Fick jobba 3 dagar förra veckan iaf. Alltid nått men dom stackars pengarna kommer man inte långt på. Ska jobba imorgon iaf :)
Känner att min tillvaro just nu är så himla ointressant, kanske just därför som jag i princip aldrig skriver... vad ska man skriva om lixom. Att jag är fattig. Hur kul är det ;)

Ska nog åka runt med lite cvn idag och försöka få in en fot på nån ica eller liknande för att få ihop lite extra cash under hösten. Framförallt om lite drygt en månad när jag börjar skolan och inte alls kan jobba om dagarna!

En positiv grej är iaf att jag verkligen tagit tag i min träning nu. Min kropp mår inte bra, så nu måste jag göra något åt det... Har en tävling i början på december som lockar till en snyggare kroppsfigur. Även om jag nu troligen inte själv ska dansa så vill jag känna mig fin tills dess. Och ett mindre mål är skolstarten om en månad då jag också gärna ser att ett par kilon har rasat bort. Stora målet är ju iaf nästa sommar! Så nu är det bara att ligga i, tiden går snabbare än man tror och snart är sommarn här igen! Så nu får vi se hur det här går.
Blir träning ikväll med mamma och Kjell trotts en gigantisk vatten blåsa på vardera foten. Men med lite plåster och tejp ska det nog lösa sig :)

Ska skriva om mitt cv nu.

Tjing på er!

7.9


Sitter här och får krupp!

Inge jobb idag heller... Shit allså. Förstår inte! Nu har jag gått hemma 1 månad.... Vad ska jag ta mig till??
Tur att jag har dansen på kvällarna så man har nått att göra iaf.

Vad gör ni om dagarna??

Ska väl ta en tur runt min redan städade lägenhet eftersom jag gick lös med dammsugare, mopp och trasa i lördags och se om jag möjligen hittar nått att göra!!

Ciao..

4.9

Jaha, ska vi give it a try....

Girlsnight ikväll, vi ska käka och spela spel. Riktiga sällskapsspel =) En av mina absoluta favoritsysslor..

By the way så blire mer bilder nu. Fick nämligen en jätte fin kamera av älsk när jag fyllde år så nu kan jag ta kort igen ! Sweet..

Nä, ska dra på mig lite kläder och fixa till frillan.

Hörs!

3.9


Jag är numera officiellt sämst på det här.....

RSS 2.0
Test